Pozz cure 🤗 Danas mi je puštena uputnica za humanu u KBC Split. Pošto sam bila u BetaPlus zadnji put, kod njih to ide malo drugačije pa sad opet nista ne znam😅 Puštena je uputnica ali je nemam fizički pa ne znam točno kakva je ali valjda oni znaju kakva triba bit za humanu.
Čitam o nekim A3 uputnicama, a ima i ova D1. Pa ne znam dali je ova moja sad A3, za prvi razgovor? I kada mi triba D1?D1 je za postupak. Ako znas da ides odmah konz+postupak, dovoljna je samo D1, cini mi se. A ako ne znas kada ce biti postupak, uzmi samo za konz. uputnicu.
E pa ja bi odmah išla u postupak sto se mene tiče ali razmisljam valjda moram doći do prvog razgovora s novim izabranim Dr. pa on mora vidjeti nove nalaze pa onda odluciti kada idem jel tako?
Ili to moze i jednostavnije? Ne kužim opet nista🤦♀️😅
Imamo one nalaze na zarazne bolesti, od 5, 6 mj ove godine. Dali nam to vrijedi ili moramo ponovo vaditi? Vjerovatno je sada prije razgovora dobro prikupiti ponovo briseve, papa test, spolne hormoni, speriogram.
👰32 - sactosalpinx, AMH 8,7 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox), Novalac
🙎♂️40 - oligospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Dalmaodlična beta, neka se dalje dupla školski
Riamarožao mi je… ja nisam bila u postupku u poliklinici IVF, ali sam bila na konzultacijama. O dr. Bračun sam sve najbolje čula još dok je bila u BetaPlus tako da sam tražila nju prilikom naručivanja i bila mi je stvarno odlična. Izdvojila je vrijeme za mene i prošle smo sve moje nalaze unazad dvije godine te napravile neki plan za dalje. Rekla je da me stavila na listu za 03/2025 (konzultacije sam imala u 09/25), ali čekam još da me nazovu i potvrde :)
Sage ako te doktorica Bračun stavila na listu za treći mjesec 2025. godine, tada ćeš od njih u prvoj polovici veljače dobiti mail da si na listi za 03/2025 i da potvrdiš ulazak u postupak.
Eto, samo da znaš.😊😊❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Meni je ovaj mjesec totalno rollercoaster emocija.
Danas ujutro, 13-ti dan nakon inseminacije, ponovila sam test na trudnocu i vidim blijedu crticu.
https://ibb.co/MPmnfWD
Uopce ne znam sto da mislim. Sutra ujutro cu ponovi test pa moram javiti u kliniku rezultate. Da li je uopce normalno da crtica bude tako blijeda dan prije ocekivane menstruacije?
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. //
AMH 34 pmol/L // 11.2024. Letrozol, Ovitrelle, IUI 🤞
Meni je ovaj mjesec totalno rollercoaster emocija.
Danas ujutro, 13-ti dan nakon inseminacije, ponovila sam test na trudnocu i vidim blijedu crticu.
https://ibb.co/MPmnfWD
Uopce ne znam sto da mislim. Sutra ujutro cu ponovi test pa moram javiti u kliniku rezultate. Da li je uopce normalno da crtica bude tako blijeda dan prije ocekivane menstruacije?
Pa najbolje ti je otic izvadit betu, mislim da nije svima isto i da nema tu kalupa .. meni pari to okej za 13 dpo, čestitam 🥰
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR ..
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
➡️KBC Split - IVF 12/24 ⏳
ITMmoja ginekologica nas je uputila na Humanu, a uputnicu za kariograme je isto ona izdala, ali po uputi ginekologice sa Humane. Mužu je dao urolog, androlog. U Rijeci si?
Riamarostvarno se nadam da je ipak sve ok, znam koliko je teško čekanje.Nisam… U Splitu sam.
Od socijalnog ginekologa nemam neke koristi, daje uputnice samo ako ja pitam.
A onda mi nema druge nego čekat preglede pa vidit na šta će me sad uputit jer navodno drugačije gledaju kad je treća izgubljena trudnoća 🙈
Pozz ITM vidim da si otprilike u sličnoj situaciji kao i ja nakon 2. Gubitka. Prije svega žao mi je i daj si vremena. Naime vidim da pišeš da ti primarni gin ne pomaže baš i nemaš neke koristi. Mene je samo nakon drugog gubitka poslao na humanu u Osijek gdje mi je na humanoj doktor samo rekao hladno da bez 3,4 gubitka ne rade ništa. E onda sam ja stvar uzela u svoje ruke i otisla privatno radi sebe izvaditi nalaze kariograma sebe i muža i sebi panel trombofilija. Svakako odradi i briseve kod svog gin i papu ako nisi to zahtjevaj i naravno spolne hormone. I onda pripremljena odi kod svog i trazi uputnicu za humanu ili idi privatno ako nemaš zivaca. Ja sam isto osla privatno ali s druge strane ni tu nije bilo nekog uspjeha jer je i taj doktor smatrao da ne trebam na ivf posto ostajem prirodno trudna iako mi za to treba i do godinu dana. Malo je pokusavao stimulirati prirodni ciklus stopericama i nista od toga nije bilo. Tako da evo nekad i to s privatnicima ne ide kako smo zamislili i moramo same traziti nacine. Sretno i nedaj se 😘
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum --} misoprostol, kiretaža
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab. --} mifegin, misoprostol
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, imamo otkucaje 6+5. Na 7+5 srce prestalo kucati 💔👼🏻
🧔🏻♂️35 👩 29
Sortiraj odgovore
Najstariji