Sunčica jesam, dvaput dosad sam radila bris endometrija, nalazi uredni, zadnje sam radila prije točno godinu dana kod istog dr :). Sretno u FETu 🙏🤞
Jane23 žao mi je, svakako betu treba ispratiti do kraja da vidis u kom smjeru ide. Drzi se 🤗
Peony dobrodošla 🤗. Kod koga si bila na sad zadnje, kod ginekologa ili specijalista humane r? Moj ti je savjet da cim prije se narucis na konze privatno u Repromed ili Aleu fertility, ako imas mogućnosti i kod obojice dr da cujes mišljenje, jer obojica imaju jako veliko iskustvo sa niskim amh i ono najbitnije nece ti mazati oci nego ce ti reci realno stanje. Nažalost nemaš baš vremena za gubljenje jer tvoj amh ako je pmol jest jako nizak i možda lovis zadnje cikluse sa js, oprosti na iskrenosti ali ovo pišem da budeš svjesna situacije I reagiras odmah. Ja sa obojicom dr imam pozitivna iskustva, zato i dajem tople preporuke, i kod obojice dr meni bliske osobe su ostvarile trudnoće. U međuvremenu procitaj prve stranice foruma i pokušaj primijeniti što više savjeta dok čekaš postupak. Želim ti svu sreću ❤️
Emma čestitke na ❤️, sad korak po korak dalje ,bit će sve uredu 🙏
Tratinčica čestitke na curki Emmi ,bas lijepo ime❤️, tebi želim što brži oporavak 🤗
Lunolina 🤗
Danasnje pupice sretno, na prvim stranicama imate brdo savjeta što raditi/jesti poslije transfera :).
Općenito, šteta što se te prve stranice ne čitaju , cesto puta i na većinu upita odgovori su tamo 😏.
Sretno svima 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
TraTinčica čestitam, uživajte, mazite se i pazite 😊
Jane23 niti ja nemam iskustva s betama no ono što znam iz pročitanih svih vol foruma je da ovakva veća odstupanja od duplanja nažalost ne završe dobro, ja bih svakako popratila još betu. Drži se 🩷
Emma05 divno 🩷
Xoxo i Djetelina, curke sretno danas na transferima, nadamo se lijepim testićima u sljedećih 10ak dana 🤞🏽🤞🏽
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 novi postupak
Emma koje divne vijesti! Čestitam na srcu i samo pomalo, odmaraj i uživaj!
Tratinčice čestitam na bebiju, divno ime ste odabrali!
DeeDee da u Mii su stvarno možda i pretjerano dragi, ali nisam osjetila onu lažnu empatiju, nego baš neku srdačnost. Mogu li znati kako se kreću cijene?
Medenko čuvaj se, dan za danom, kako kaže pjesma sve će biti u redu, opusti se i uživaj u letu
Jane žao mi je zbog bete, nadam se da će sve izaći na dobro. Što se tiče štitnjače, iako su rezultati do 4,5 unutar ref.vrijednosti, postoje mnoga istraživanja da to može utjecati na ranu trudnoću i doktori su posebno oprezni sa tim, zato i ne daju u postupak ako je TSH viši od 2, 2.5. Svakako treba uzeti u obzir i druge vrijednosti jer TSH nije hormon štitnjače nego hipofize, međutim problem sa štitnjačom je upravo u tome što je ona štit tijelu i bilo kakva neravnoteža znači da nešto drugo u tijelu ne radi kako treba, ona utječe na cijeli niz procesa, postoji i povezanost sa zgrušnjavanjem krvi.
Xoxo I Djetelina sretno !! Pojedite krumpiriće i grijte stopala i stomakiće
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Jane ...ni ja nemam dobrih iskustava sa nepravilnom rastom bete. Svakako izvadi još koju.🌺
Tratinčice cestitam i brz oporavak želim 🥳🤗
Medenko nadam se da ce hematom što prije otići...
Emma predivno, uzivaj sada!
Gdje nam je Verbena?🙂 Ima li kakvih simptoma?
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓
Teich kako si ti? Hoćeš vaditi još koju betu ili čekaš na pregled? Koliko si sada trudna?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
Xoxo i Djetelina sretno danas ❤️
Emma predobro za srce 💓
Tartincica cestitam!!! Koji ce ovo prekrasni Bozic bit s tvojom bebicom❤️
.
Ja sam se danas opet ponadala jer sam jucer trebala dobit, a nisam i napravim jutros test i naravno bijel kao snijeg. Svaki mjesec ovo prolazit, nada pa gubitak mi je mentalno bas kriminal. Mislila sam da se nakon nekog vremena više neću svaki mjesec nadat ali evo jos uvijek svaki mjesec ja se nadam i onda razočaram. Sorry na negativu za petak ujutro al bas sam trebala malo izbacit van da ne nosim sa sobom cijeli vikend 😅
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Nata91, meni se to ne čini uopće loše, jest da sam ja u ovome tek kojih mjesec i po dana otkad sam se suočila s nalazima i prognozama, ali čim imaš folikule, jajne stanice, znači nade ima, dapače. I bitno da si pronašla doktora koji se trudi i ne odustaje.
Saniii, bila sam kod specijalista humane reprodukcije, u Dalmaciji. Ovaj ciklus sam prvi put bila na Letrozolu 3x1, trebala dobiti štopericu, ali izgleda da ništa od toga, prošli ciklus je dr. vidio da je bila ovulacija pa mi je za sljedeći mjesec propisao tu terapiju i da idemo na ciljane odnose. Međutim, izgleda da ništa. Ne znam ni djeluje li terapija, treba li promijeniti, ima li smisla. Rekao mi je doktor da možemo probati još koji mjesec s tim i to je to, eventualno donacija. I onda sam se registrirala na forumima, krenula tražiti ima li drugih liječnika koji će možda imati neki drugačiji prijedlog, naći neki drugi način? Misliš da zovem oba liječnika, naručim se za isti dan kod oba na konzultacije, ako uspijem naravno ili da odabrem jednoga? Što je s ovim doktorom kod kojeg je Nata91, čini mi se da je napisala dr. Kuna? Tražila sam, ali vidim da on privatno radi samo preglede i konzultacije, a da radi zapravo u bolnici. To bi mi vjerojatno usporilo cijeli proces, za koji očigledno ni nemam nešto vremena.
Teich kako si ti? Hoćeš vaditi još koju betu ili čekaš na pregled? Koliko si sada trudna?
Imam traume od tih beta😅 pa sam odlučila ovaj put više ne vadit. Šta bude bit će, ne mogu na ništa više utjecati.
Danas mi je 5+2. Dani sporo idu😂 koliko jedva čekam prvi pregled, toliko me i strah.
Inače sam ok ali me od neki dan ulovila jaka prehlada, kišem, curi nos, promukla, al bar nemam temperaturu.
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
Panorama - stiže curica💓
Teich znam dobro taj osjećaj.. u ovim vodama je stvarno najgore čekanje, ali ne možemo ništa drugo nego vjerovati da će sve biti u redu. Jesi se već naručila na pregled? Za tjedan bi se moglo nešto vidjeti?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
Teich znam dobro taj osjećaj.. u ovim vodama je stvarno najgore čekanje, ali ne možemo ništa drugo nego vjerovati da će sve biti u redu. Jesi se već naručila na pregled? Za tjedan bi se moglo nešto vidjeti?
Da, istina....
U utorak imam pregled. Tad ću bit 5+6. Ne očekujem previše od prvog pregleda, za početak samo da je sve na svom mjestu u maternici.
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
Panorama - stiže curica💓
Sortiraj odgovore
Najstariji