Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Simbalija

Broj poruka: 1278

Prijavi adminu

ITM moja ginekologica nas je uputila na Humanu, a uputnicu za kariograme je isto ona izdala, ali po uputi ginekologice sa Humane. Mužu je dao urolog, androlog. U Rijeci si?
    Riamaro stvarno se nadam da je ipak sve ok, znam koliko je teško čekanje.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

💜Medenko

Broj poruka: 440

Prijavi adminu

riamaro

Xoxo ma ne želim se nadati, onda će razočarenje biti veće kasnije.
    Ja sam ti imala dvije doze decapeptyla umjesto klasicne stoperice. Aspiracija 36 sati nakon aplikacije, i da, daje se zbog prevencije hipera. Sretno ti 🤞🏽
    Medenkotočno tako, možda i bude neko Božićno čudo, ali nekako mom dragom i meni zadnjih par godina nema nekih lijepih vijesti i ne dogadaju nam se dobre stvari pa je tesko i vjerovatiSorry cure na mojim depresivnim izljevima, ali jednostavno nemam pojma kako podnositi ovakve stvari, nisam dovoljna snažna, a opet ne mogu ništa mijenjati silom, dajemo 120% od sebe cijelo vrijeme

Riamaro to je najbitnije da dajete  sve od sebe ,da si nemozete niti spočitavati niti predbacivati jednog dana,da ste zajedno u tome,podrška i vjetar u leđa i u dobru i zlu❤️🙏🏽
    Vjerujem da si snazna inace ne bi ni bila na ovom putu..i vjeruj mi nije floskula koliko god te sad hvata depra,ljutnja i pitanje kud bas nama🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️Nesto sto smo svi prošli,neki i vise puta..vjeruj mi ojačat će vas..molim i za tebe da dobiješ Božićno cudo kao i za svoju točkicu da se neda🥺❣️💫🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

• ITM

Broj poruka: 154

Prijavi adminu

Simbalija

ITMmoja ginekologica nas je uputila na Humanu, a uputnicu za kariograme je isto ona izdala, ali po uputi ginekologice sa Humane. Mužu je dao urolog, androlog. U Rijeci si?
    Riamarostvarno se nadam da je ipak sve ok, znam koliko je teško čekanje.

Nisam... U Splitu sam. 
    Od socijalnog ginekologa nemam neke koristi, daje uputnice samo ako ja pitam.
    A onda mi nema druge nego čekat preglede pa vidit na šta će me sad uputit jer navodno drugačije gledaju kad je treća izgubljena trudnoća 🙈

8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab

Verbena11

Broj poruka: 109

Prijavi adminu

Riamaro, žao mi je.. nadam se da si dobro i šaljem zagrljaj 💙 probaj popratiti testićima ovih dana, možda uspiješ skužiti u kom smjeru to ide.

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg

Teich56

Broj poruka: 364

Prijavi adminu

Riamaro uz tebe smo, drži se💜🌺💜

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET - beta 103.6, beta2 - 207.1

• Bloom

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

dalma10 Koji dan si radila test? Drago mi je da je pozitivan, nadam se da ce sve da prodje u najboljem redu i da ti beta bude onakva kakvu svi zelimo. Ja imam konstantne mucnine,cim nesto pojedem, jedva funkcionisem od mucnine. Pretpostavljam da je od terapije. Radila test 7dnt-negativan,ali nadam se da sam dosta poranila pa da je zato negativan. Ovo cekanje je najgore od svega.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.