ITM moja ginekologica nas je uputila na Humanu, a uputnicu za kariograme je isto ona izdala, ali po uputi ginekologice sa Humane. Mužu je dao urolog, androlog. U Rijeci si?
Riamaro stvarno se nadam da je ipak sve ok, znam koliko je teško čekanje.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Xoxo ma ne želim se nadati, onda će razočarenje biti veće kasnije.
Ja sam ti imala dvije doze decapeptyla umjesto klasicne stoperice. Aspiracija 36 sati nakon aplikacije, i da, daje se zbog prevencije hipera. Sretno ti 🤞🏽
Medenkotočno tako, možda i bude neko Božićno čudo, ali nekako mom dragom i meni zadnjih par godina nema nekih lijepih vijesti i ne dogadaju nam se dobre stvari pa je tesko i vjerovatiSorry cure na mojim depresivnim izljevima, ali jednostavno nemam pojma kako podnositi ovakve stvari, nisam dovoljna snažna, a opet ne mogu ništa mijenjati silom, dajemo 120% od sebe cijelo vrijeme
Riamaro to je najbitnije da dajete sve od sebe ,da si nemozete niti spočitavati niti predbacivati jednog dana,da ste zajedno u tome,podrška i vjetar u leđa i u dobru i zlu❤️🙏🏽
Vjerujem da si snazna inace ne bi ni bila na ovom putu..i vjeruj mi nije floskula koliko god te sad hvata depra,ljutnja i pitanje kud bas nama🤦🏽♀️🤦🏽♀️Nesto sto smo svi prošli,neki i vise puta..vjeruj mi ojačat će vas..molim i za tebe da dobiješ Božićno cudo kao i za svoju točkicu da se neda🥺❣️💫🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
ITMmoja ginekologica nas je uputila na Humanu, a uputnicu za kariograme je isto ona izdala, ali po uputi ginekologice sa Humane. Mužu je dao urolog, androlog. U Rijeci si?
Riamarostvarno se nadam da je ipak sve ok, znam koliko je teško čekanje.
Nisam... U Splitu sam.
Od socijalnog ginekologa nemam neke koristi, daje uputnice samo ako ja pitam.
A onda mi nema druge nego čekat preglede pa vidit na šta će me sad uputit jer navodno drugačije gledaju kad je treća izgubljena trudnoća 🙈
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Riamaro, žao mi je.. nadam se da si dobro i šaljem zagrljaj 💙 probaj popratiti testićima ovih dana, možda uspiješ skužiti u kom smjeru to ide.
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije
🧔 1986., sve ok
🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg
dalma10 Koji dan si radila test? Drago mi je da je pozitivan, nadam se da ce sve da prodje u najboljem redu i da ti beta bude onakva kakvu svi zelimo. Ja imam konstantne mucnine,cim nesto pojedem, jedva funkcionisem od mucnine. Pretpostavljam da je od terapije. Radila test 7dnt-negativan,ali nadam se da sam dosta poranila pa da je zato negativan. Ovo cekanje je najgore od svega.
Sortiraj odgovore
Najstariji