Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Verbena
    06. Prosinac 2024. 10:24

TraTinčice, divnooo, čestitam na Emmi ❤️ Drago mi je da je sve dobro prošlo. Želim ti brzi oporavak bez komplikacija da što više možeš uživati u svom bebaču 🥰
    Emma, baš mi je drago za srčreko, mogu misliti koja je to bila sreća čuti nakon toliko vrrmena.. 💗 Želim ti svu sreću dalje, odmaraj i čuvaj se 😘
    XoXo i Djetelina, cure sretno na transferima - neka budu dobitni objema!! 💗🤞
    Medenko, žao mi je zbog hematoma, mogu misliti koji strah.. drži se, miruj i držimo fige svi skupa da u utorak sve bude dobro 🙏😘
    Molly, žao mi je, drži se... i molim te ne gubi nadu za buduće postupke, ona je ta koja nas gura naprijed. Vjerujem da će 2025. biti tvoja godina ❤️
    Peony, evo i ja sam u klubu nidkog AMH. Nažalost, morat ćeš se naviknuti da, više manje gdje god da dođeš, doktori neće biti sretni kad vide takav nalaz, ali nedaj da te to obeshrabri. Isplači se, izbaci sve što trebaš iz sebe, ali onda se podigni i hrabro dalje za svojim ciljem! Da, niski AMH definitivno nije lijep nalaz, ali daleko od toga da je trudnoća neostvariva. Dok god imaš ovulacije, postoji šansa za trudnoću! Moj savjet ti je da pogledaš i ostale bitne nalaze ako već nisi (posebno štitnjača, vitamin D, vitamin B12, šećer u krvi, dobar ginekološki UZV) i probaš popraviti sve što odstupa a eventualno ti može dodatno umanjivati šanse za uspjeh. Također, pokušaj malo prehranom i suplementima raditi na popravljanju kvalitete jajnih stanica - ima jako puno savjeta na prvim stranicama ove teme.
    Po pitanju preporuke za doktore, mislim da nema univerzalnog odgovora. Npr ja sam na Sv Duhu kod doc T, ovo mi je bio prvi IVF postupak i sve u svemu za sada sam zadovoljna. Dr je izravna i ne uljepšava stvari, ali mi se čini da zna što radi i nekako se osjećam sigurno, a to je na kraju najbitnije. Sanii ti je super preporučila za Alea Fertility i Repromed, to su i meni sljedeći koraci ako ne uspijem na Sv Duhu. Ja bih se naručila se kod oba i vidjela što imaju za reći, a i vidjet ćeš koji će ti bolje "sjesti". Bitno je da imaš doktora u kojeg imaš povjerenja i s kojim se osjećaš sigurno.
    Svu sreću ti želim i samo hrabro naprijed! ☺️💗

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Verbena
    06. Prosinac 2024. 10:28

Teich, tu sam ☺️ čitam vas svaki dan, ali sam bila toliko bolesna da nisam imala snage pisati.. Uhvatila sam neku odvratnu virozu i toliko kašljem da imam osjećaj da će mi svi organi ispasti iz utrobe.. sreća temperatura nije bila preko 37.8, a i kašalj se  polako povlači. Osim toga sam dobro, zapravo se osjećam skroz dobro/normalno i nemam nikakvih simptoma osim onih pripisivih hormonima koje uzimam.. Čekam utorak da izvadim betu pa vidim na čemu sam i nadam se 🤞
    Tebi želim sreću na pregledu i da sve bude dobro ☺️☺️🤞
    A gdje nam je Blondie? Nadam se da je onaj planirani pregled dobro prošao i da ide sve po planu.. ☺️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Rolica
    06. Prosinac 2024. 10:37

Medenko ajde super, sad dan po dan, drži se draga, ovo je baš borba živaca... 
    Xoxo, Djetelina sretnooo cure, danas ste pupice 
    .
    Sretno svim curkama!

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Xoxo23
    06. Prosinac 2024. 10:39

Cure moje hvala vam na lijepim željama ali ćemo još pričekat. Upala sam u hiper, jajnici su mi dosta uvećani i imam tekućine u maternici. Nekako sam i znala ovo već od prvog UZV i to mi je okej 😁 imamo i dalje 12 oplođenih, u nedilju ide zamrzavanje blastica i u pon zovem za rezultate 🥰🥰🥰 Vjerovatno ću brzo dobit M ali idu praznici pa ćemo vjerovatno na transfer onaj ciklus iza šta mi je okej. Naređeno mi je ležanje i dosta tekućine i tako to. 😂😅 
    Emma odlično za srčeko ❤️❤️❤️🥳🥳
    Djetelina PUPO sretno danas ❤️🥰

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

noor1994
    06. Prosinac 2024. 10:42

Xoxo23

Cure mojehvala vam na lijepim željama ali ćemo još pričekat. Upala sam u hiper, jajnici su mi dosta uvećani i imam tekućine u maternici. Nekako sam i znala ovo već od prvog UZV i to mi je okej 😁 imamo i dalje 12 oplođenih, u nedilju ide zamrzavanje blastica i u pon zovem za rezultate 🥰🥰🥰 Vjerovatno ću brzo dobit M ali idu praznici pa ćemo vjerovatno na transfer onaj ciklus iza šta mi je okej. Naređeno mi je ležanje i dosta tekućine i tako to. 😂😅
    Emma odlično za srčeko ❤️❤️❤️🥳🥳
    DjetelinaPUPO sretno danas ❤️🥰

Nadam se da ce se brzo povuci simptomi hipera, odmaraj pa spremna po smrzlice, bolje ovako nego da se nesto forsira. A broj oplođenih - WOW! 😍😍😍

🙎‍♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
    03/25 novi postupak

💜Medenko
    06. Prosinac 2024. 10:46

Cure koje imaju iskustva?kad su vam ukinuli Estrofem?u kojem tjednu?toliko me napuhuje i smeta i dalje😏
    Znam da nije ni dobar nakon nekog tjedna?

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

djetelina13
    06. Prosinac 2024. 10:49

Cureeeeee koliko ste divne. Hvala vam na sreci. Puno mi znaci 🥰 
    Evo mi smo na putu za Zg i cim ulovim priliku vam pišem. 
    Xoxo ma odlicne vijesti su ovooooo da i dalje  imate 12 oplođenih. Meni je to nevjerojatno 🥰 ali dobro, pricekat cete malo s ovim mjesecom pa s drugim mjesecom u FET i obavezno u ponedjeljak javi koji je rezultat 🤩 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Xoxo23
    06. Prosinac 2024. 11:44

noor ma da slažem se skroz, nekako sam bas se psihički spremila na to i draže mi je da se ništa ne forsira. 🥰😁 

djetelina hajde kad stigneš javi se ❤️🙏🏻🥰 ahhah i ja sam presretna šta su i dalje tu i pod mini sokom , znam da neće svi doc do blastociste ali očito su okej kvalitete za sada čega sam se najviše bojala s obzirom na broj. 🙊🥰

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Saniii
    06. Prosinac 2024. 12:28

Lunolina i ja se apsolutno slažem sa ovim dijelom da svatko treba raditi u svom području specijalizacije i ja se osobno toga drzim. Naravno da svi oni imaju osnovno znanje o svemu, ali sa razlogom su se specijalizirali i dodatno obrazovali za svoje područje. Jer svaki dr specijalist ima više iskustva kroz svakodnevnu praksu pa mogu bolje prepoznati problem ako ga ima za razliku od ovog drugog kojemu to nije svakodnevnica.
     Ginekolozi reproduktivci su tu da nam ostvare trudnoće, endokrinolozi brinu o stitnjaci, hematolozi o hematoloskim pretragama, a ginekolozi porodnicari da vode trudnoće itd. 
    Peony koliko znam u Repromedu je trenutno gužva i ubrzo idu na kolektivni GO pa na konze narucuju tek u veljači, mislim da bi prije mogla doći do Aleye. Najbolje bi u takvoj situaciji bilo potražiti više mišljenja, i da, mislila sam ds odeš kod obojice navedenih i odlučiš po svom osjećaju. Kod tebe ne da ciljani odnosi nemaju smisla nego su čisto gubljenje dragocjenog vremena i teško da mogu dati ikakav rezultat.Najbolje bi bilo ići odma na Ivf s punom stimulacijom da se vidi koliko js možeš dobit I kakve su, tj treba vremena da se vidi kako uopće reagiras na koji protokol. Između stimulacija ici sa blagim stimulacijama ili prirodnim Ivf-om i tek nakon nekoliko pokušaja ako ne uspije se može reći da nema više smisla. Nažalost kod niskog amh-a se troše zadnje rezerve js, često su te js loše kvalitete ali ne znači da ih nema, znači da ih ima tek par godišnje i treba ih uloviti, dakle treba uloviti pogodan ciklus. Naša Tikvica koja uz nizak amh ima i godine je skoro svaki mjesec išla na ivf i nakon 7 stimulacija u skoro jednoj godini ipak ostvarila trudnoću i rodila..
    Kod bolnica je problem, (konkretno KBCSM) je što u postupak ne možeš ići kad ti hoćeš ili kad je dobar ciklus, nego kad dodjes na listu za lijekove, pa kakav se ciklus tada potrefi.

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

riamaro
    06. Prosinac 2024. 12:51

Xoxo svaka cast tvojim embrijicima, lijepo se drze 💪🏼 ti odmori i oporavi se 

Djetelina javi se kad mognes

Sto mislite o putovanjima nakon transfera? 
    Konkretno bih mijenjala 3 države, tri različite klime i to bi bilo sve unutar 10-15 dana? Preporučljivo ili ne? Sve bismo išli automobilom. Pitam da otkažem  dok još mogu dobit povrat novca…

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.