Doram iskreno meni je tu puno toga nelogično u tim izjavama tvog ginekologa. Mene su zapravo poslali nakon 2. pobačaja na humanu ali dok sam došla na konzultacije. sam bila trudna pa su htjeli vidjeti hoće li nešto biti od trudnoće. Nakon druge sam radila sve za trombofiliju, nakon treće kariograme, sve na uputnicu. Ja mogu trudna ostati odmah, nikad nisam imala problema s tim, čekala bih preporučena 3 mjeseca i ako bi radila lh trakicu i znala kad mi je ovulacija i imala odnos bila bih trudna, zato mi je ovo 6.ukupno, a 5. trudnoća u točno 2 godine. Ginekologica na humanoj je posumnjala u gene i iako mi muž ima malo lošiji spermiogram, rekla je da je to ok, nego da bi išla na IVF jer nema smisla opet se nadati čudu ako je logično da nešto gentski zakaže.
Međutim, moje mišljenje je bilo da je nešto do implantacije, što su ove moje mutacije potvrdile. Svakako inzistiraj na heparinu, makar ga primala "uzaludno" prema njima, sve karte treba iskoristiti.Riamare iznad pet je pozitivno? Treba vidjeti kako će se duplati u narednim danima, svu sreću ti želim. Tamne li ti testovi?
Oprosti šta ovako upadam 🫣 Tko te poslao na humanu i jesi li morala ikoga gnjaviti uputnice za kariograme?
Ja sam nakon prijevremenog poroda napravila trombofiliju i ogtt... Što se tiče nalaza trombofilije-jedan liječnik je za heparin, drugi nije 🙈
S obzirom da sam prošli mjesec imala missed, sad se hoću bolje pripremiti za sljedeći pregled 😔
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Riamaro nemoj odma negativno, pricekaj bar drugu betu, ponekad nije bitno koliko je nego da li pravilno raste 🫂❤️Sanjushka nadam se da i danas dobro ❤️ Ja sam dobila dan aspiracije, i to u utorak. Medutim necu si davat stopericu nego sam dobila Decapeptyl ima li ko iskustva s tim ? Prepostavljam da je radi moguce hiperstimulacije
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR ..
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
➡️KBC Split - IVF 12/24 ⏳
Ne znam.. Raspala sam se u milijun komadica poslije pocetnog veselja. Svasta mi prolazi kroz glavu, i vanmatericna i sve sto citam. Svakako je preniska beta da bi moglo biti dobro.
znam da je sad preteško biti racionalan i smiren,tisuću scenarija i kombinacija kroz svaki dan se mjenja dok ne saznaš na čemu si...a tek tobogan emocija od sreće,nade,razočarenja,tuge,boli pa ukrug
nije gotovo dok nije gotovo..drži se i vjeruj u bolje
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Emma05 da, hvala ti, jakoooo puno strpljenja. Vec mi je stvarno dosta i bolnice i tog odvratnog osjecaja napuhanosti i grceva, prosla sam i epizodu mucnine i povracanja..
Izgleda da je Gonal za mene bio prejak, prvi put sam dobila Bemfolu i imala sam puno blaze simptome.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Xoxo ma ne želim se nadati, onda će razočarenje biti veće kasnije.
Ja sam ti imala dvije doze decapeptyla umjesto klasicne stoperice. Aspiracija 36 sati nakon aplikacije, i da, daje se zbog prevencije hipera. Sretno ti 🤞🏽
Medenko točno tako, možda i bude neko Božićno čudo, ali nekako mom dragom i meni zadnjih par godina nema nekih lijepih vijesti i ne dogadaju nam se dobre stvari pa je tesko i vjerovatiSorry cure na mojim depresivnim izljevima, ali jednostavno nemam pojma kako podnositi ovakve stvari, nisam dovoljna snažna, a opet ne mogu ništa mijenjati silom, dajemo 120% od sebe cijelo vrijeme
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
- 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
- 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11.
-28.11. 9dpt ➕
-30.11. 11dpt beta 9.90
Riomaro ma razumim, al tako kad je meni bila mala nasla sam stvarno odlicne uspjesne price.. mozda i ti budes jedna od njih. Ako ti je lakse napravi i sutra test ja sam sa njim pratila kako ide.. drzi se 🫂😔❤️ opet se nadam da ce izac neka uspjesna prica i iz tvoje 🙏🏻🙏🏻
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR ..
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
➡️KBC Split - IVF 12/24 ⏳
Riomaro ma razumim, al tako kad je meni bila mala nasla sam stvarno odlicne uspjesne price.. mozda i ti budes jedna od njih. Ako ti je lakse napravi i sutra test ja sam sa njim pratila kako ide.. drzi se 🫂😔❤️ opet se nadam da ce izac neka uspjesna prica i iz tvoje 🙏🏻🙏🏻
Hvala ti ❤️ Kod tebe je zavrsilo vanmatericnom? :( Zao mi je
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
- 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
- 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11.
-28.11. 9dpt ➕
-30.11. 11dpt beta 9.90
Sve vas pozdravljam. Zao mi je sto ovako upadam,ali nekoliko dana vec citam vase komentare i situacije,pa sam odlucila da se pridruzim.
FET radjen 21.11. sa dva 3dn embrija,jedan bas dobre,a drugi srednje kvalitete , betu cekamo do 03.12.
Uzimam estrofem 3x1,utrogestan 3x3, folnu kiselinu 1x,b komplex 1x i aspirin protect 1x.
Jucer (8dnt) mi je krenulo nesto smedjkasto brljaviti,nakon toga ruzicasto,ali samo kad se obrisem. Takodjer blagi grcevi cijeli dan po stomaku jucer i danas. Povremeno osjecam probadanja na desnoj i lijevoj strani.. Ne znam da li mogu da se nadam necemu. Rekli su mi da je normalno,ali naravno opet brinem. 6 godina pokusavali predlozenim terapija,prvi put se odlucili za IVF.
Riamaro ne znam šta da ti kažem, beta nije negativna i stvarno se nadam da će u ponedjeljak to lijepo narasti i sve ispasti dobro. Znam da je užasno ovo čekanje ali nemamo izbora i nista ne možemo napraviti i promijeniti. Drži se.. 🫂❤️
Pixi Ivka Mortadela Rolica Emma Xoxo ❤️❤️❤️
Dobro sam danas, još malo krvarim i još imam grčeve ali nadam se da neće ići na gore. Ono što mi je malo čudno je što povremeno imam oštru bol s lijeve strane (prema preponi), a u toj točki me bolilo i zadnja dva-tri tjedna npr. kad bi mi pas prošetao preko trbuha pa stao točno na to me baš jako znalo zabolit 🙈 (pas ima 3 kile da se razumijemo 😂).
Ne znam dal je moguće da je tu negdje hematom pa da me on boli. Iako mi se čini na uzv-u da je on s desne strane ali kod mene je sve zbrčkano pa nikad ne znaš. Ne znam ni dal to uopće može tako bolit..
Ugl, mirujem skroz danas pa ćemo vidjet kako će se razvijat stvari. Znam da me prošli put počelo jako bolit subotu tokom dana, da sam već onda tablete pila. Za sad mi je ok, bez tableta sam..
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab
Sve vas pozdravljam. Zao mi je sto ovako upadam,ali nekoliko dana vec citam vase komentare i situacije,pa sam odlucila da se pridruzim.
FET radjen 21.11. sa dva 3dn embrija,jedan bas dobre,a drugi srednje kvalitete , betu cekamo do 03.12.
Uzimam estrofem 3x1,utrogestan 3x3, folnu kiselinu 1x,b komplex 1x i aspirin protect 1x.
Jucer (8dnt) mi je krenulo nesto smedjkasto brljaviti,nakon toga ruzicasto,ali samo kad se obrisem. Takodjer blagi grcevi cijeli dan po stomaku jucer i danas. Povremeno osjecam probadanja na desnoj i lijevoj strani.. Ne znam da li mogu da se nadam necemu. Rekli su mi da je normalno,ali naravno opet brinem. 6 godina pokusavali predlozenim terapija,prvi put se odlucili za IVF.
Pozdrav i dobrodošla!
Meni su cilo vrime od transfera,grcevi i nadutost,plus 2kg,a to vjerovatno od utrogestena i duphastona,jer ne jedem nista vise,cak i manje od muke iscekivanja😅,a meni je vracena jedna 5dnevna,te sam imala smeđkasto mislim 7i8dpt, kazu dobar znak,a danas mi je pozitivan test🙏nadam se da ce biti i tebi,sritno🥰
👧32 🙋♂️36
Pokušavamo od 2022.
Dijagnoza: idiopatska neplodnost
3mj-2024 Aih 👎
4mj-2024 2.Aih 👎
6mj-2024 1 Ivf ...spontani 6tj 💔
11mj-2024 Fet 🙏
10dpt +
Sortiraj odgovore
Najstariji