Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Čokoladica 🍀
    05. Prosinac 2024. 22:03

TraTinčica

Dragi svi, evo da se javimo. U ponedjeljak 2.12. je na svijet dosla prekrasna Emma 🎀 teska 3210g i dugacka 49cm. Danas smo dosle kuci. Carski rez je prosao dobro, nesto duze sam bila na intenzivnoj nego uobicajeno jer sam krvarila puno i CRP mi je bio i jos uvijek je visok. Tako da ce mi ponoviti krvnu sliku kada dodjem vaditi kopce za 8 dana.
    Presretna sam i umorna i iscrpljena no hvala Bogu na curici koja papa i spava ❤️
    I dalje cu Vas prati iz prikrajka i navijati za svaku od Vas da i vi docekate ovaj trenutak 🍀 velika pusa i zagrljaj od Nas dvije

TraTinčica cestitam, da se brzo oporavis i uzivas u Emmi i najljepsem Bozicu 🥰❤️🎄

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Nata91
    05. Prosinac 2024. 23:44

Peony ja sam uz stimulaciju imala samo taj jedan, a inače su znala biti po dva-tri folikula ukupno. Tako da nam mene očito injekcije ne djeluju, ali doktori ne pada na pamet odustati. Kako je on rekao: treba nam samo jedna stanica i kad se sve poklopiti to je to. 
    Dakle, nema odustajanja, žene u menopauzi ostanu trudne 😄

Rolica kod profesora Kune sam 🙂

Tratinčica čestitke draga od srca, brz oporavak i puuuuuno zagrljaja šaljem ❤️

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌

djetelina13
    06. Prosinac 2024. 06:17

riamaro

Emmapresretna sam zbog tvoje mrvice 🥰 mazite se, pazite i čuvajte dok ne budete sigurne, čuvam najveće fige 🤞🏽
    Djetelinadobro si shvatila. Dok čekam stimulirani postupak, koristim ovaj prirodni što imam preko HZZO-a. Prije cijele ove priče sam redovito imala hiperovulacije i više folikula, to mi je genetika, ova ženska strana obitelji puna prirodnih dvojajčanih duplića, pa sad navijam da me ovaj mjesec posluži ta genetika i dobijem dvije j.s. (ako prošla stimulacija nije sve pobrkala) 😄
    Janejoj, štitna je velika stvar i može svašta bit, ali kako Lunolina kaže, nisu to tako velika odstupanja da bi napravila nešto značajno. Javi što ti kaže liječnica 🙏🏼
    TraTinčicecestitam od srca i želim ti brz oporavak ❤️
    Lunolinapreporuči prijateljici knjigu “Neotpjevane uspavanke”, osobito ako je na samom početku :)
    Rolicaneka nam je sretno , da budu božićna čuda kod nas 🙏🏼

Riamaro, super, baš bi bilo dobro kad bi ovaj mjesec prirodno dobila dvije a mozda i tri jajne stanice, jer ostabe u organizmu jos hormona pa nije nemoguće da se i taj scenarij desi. Drzim figeeeee 🥰 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

sanjushka
    06. Prosinac 2024. 07:04

Emma baš mi je drago da je sve u redu i da ste čuli srce.. Neka tako i ostane.. 🤞🏻❤️
    Tratinčica čestitam, mazite se i ljubite i uzivajte u svakom trenutku.. 🥰❤️
    Jane žao mi je da se nije poduplala kako treba, nažalost obično to nije dobar znak.. ❤️🫂
    Jane i Lunolina, meni je tsh i f4 bio super prije trudnoće i na kontroli sa 7 i pol tjedana je bio povišen. Tsh je bio oko 4 i pol - 4,7, a f4 isto prema gornjoj granici. Ugl, htjela sam reći da je drR. pogledao taj nalaz i prokomentirao onako sam sebi u bradu da je možda stalo u razvoju i zbog tih povišenih vrijednosti i onda je kao rekao ma vjerojatno nije to, jer nisu jako povišene.. dovoljno da je meni stavio bubu u uho.. 🤷🏻‍♀️ Iako ja i dalje vjerujem da je kod mene glavni razlog kvaliteta stanica odnosno kromosomske nepravilnosti embrija zbog te kvalitete, ali možda ni ovo nije baš pomoglo..

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

sanjushka
    06. Prosinac 2024. 07:06

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️      
    PROSINAC 2024.
    6.12. pet
    XOXO23 - transfer
    DJETELINA13 - transfer
    10.12. uto 
    LUNOLINA - ultrazvuk
    EMMA05 - ultrazvuk 
    TEICH56 - 1.ultrazvuk
    NOOR1994 - f.transfer
    11.12. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk 
    RUŽAFT - ultrazvuk 
    12.12. čet
    IVKA33 - ultrazvuk 
    ROLICA - ultrazvuk ivf
    RIAMARO - ultrazvuk ivf
    18.12. sri
    KAWA - anomaly scan
    30.12. pon
    PIXI - ultrazvuk 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Xoxo i Djetelina sretno danas 🤞🏻❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

djetelina13
    06. Prosinac 2024. 07:07

Tratinčica čestitke od srca 🥰 uzivajte, mazite se i pazite. Odmaraj sto vise možes da sto prije sa svojom Emmicom maksimalno uživaš. Predivan Božić ćete imati 💗 puse od nas borilica koje ce nadam se uskoro tvojim stopama 😘

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

💜Medenko
    06. Prosinac 2024. 07:30

dunya

jane23

dunya

jane23

Evo mene s ne tako sretnim vijestima. Moja beta se uduplala 50% u 2 dana, a u staru je niza nego bi trebala biti. Koja su vasa razmisljanja o tome? Ima li neke mogucnosti ili da se ne nadam?

Ukoliko sam dobro upratila ti si betu vadila dan iza dana..
    A trebalo bi nakon 48h ponoviti I tad treba da je dupla vrijednost.
    Ako si nakon 24h ponovila betu onda je 50% ok
    Ali mozda sam ja pogresno upratila

Vadila sam betu prekjucer (14-ti dan nakon inseminacije) i bila je oko 25. Danas, 48 h nakon, beta je 37.

Joj ja sam onda preskocila jedan dan .. mislila sam da je bilo dan iza dana.
    Cini mi se Medenko (ako nisam pogrijesila) je imala nepravilo duplanje I trudnoca je jos uvijek tu ..
    U svakom slucaju mislim da jos koji dan trebas ispratiti situaciju do konacnih zakljucaka

Jane dunya je u pravu...moja je bila 180,250,590...za sad se držimo..nije sve idealno ali srce kuca,beba raste..iako sam jučer dosta prokrvarila i otrčala privatno na pregled pa su me umirili da je sve ok,hematom(kojeg nije bilo u utorak ili ga nisu vidjeli)curi pa mi je sad bar lakše znam od kud to sve..sretno draga 
    tratinčica čestitam na prekrasnoj Emmi..brz oporavak ti želim i uživaj što više možeš to tako proleti

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

💜Medenko
    06. Prosinac 2024. 07:32

xoxo I djetelina sretno danas
    Emma dobra vijest da srčeko kuca čestitam i da se možeš kretati

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• K.I.M
    06. Prosinac 2024. 07:47

jane23

Evo mene s ne tako sretnim vijestima. Moja beta se uduplala 50% u 2 dana, a u staru je niza nego bi trebala biti. Koja su vasa razmisljanja o tome? Ima li neke mogucnosti ili da se ne nadam?

najbolje da ponoviše betu ponovno za 24h. U zadnjoj trudnoći sam pratila betu i nažalost imala sam nepravilno duplanje koje nije dobro završilo (ali radilo se o nešto većim betama između 300-600). Radilo se o duplanje od 48%. Ali čitala sam i razna iskustva gdje je nepravilno duplanje bete ( u manjim vrijednostima) ispalo sve ok. Držim fige da bude ovaj drugi scenarij 💪
    Emma05 i TraTinčica čestitam! 😀

Lunolina
    06. Prosinac 2024. 07:59

Sanjuska dr R nije endokrinolog i malo se previse petlja u taj dio. Ulaskom u trudnocu bi bilo najbolje da si u blagom hiperu i tebi je zapravo islo u prilog sto ti je T4/fT4 bio na gornjoj granici. TSH je varijabilan i i taj broj 4 bi ti mozda 2 sata kasnije bio manji/veci.
    Zasto govorim da se previse petlja u taj dio struke - meni je sa TSH 8, fT4 na donjoj granici, a fT3 ispod donje granice da bi on rekao kako ne trebam ici kod endokrinologa niti korigirati terapiju. Kasnije kad sam ipak otisla na svoju ruku kod 2 endokrinologa koji slove među najboljima pa su me oprali da zasto slusam njega, da je on zaduzen za ginekoloske stvari, a endokrinolozi postoje s razlogom i hitno smo mijenjali terapiju. 
    Xoxo & Djetelina sretno PUPO-ice! Da se meve cvrsto prime❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.