Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    djetelina13
    05. Prosinac 2024. 20:13

Riamaro jesam li dobro shvatila da ces ti ici sad u 12.mjesecu na ICSI ali u prirodnom ciklusu, znaci s tvojom prirodnom ovulacijom? Bez lijekova i stimulacija?

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

dunya
    05. Prosinac 2024. 20:14

Emma05

Pozdrav cure, ne javljam se jer mi je jako loše po cile dane. Ja sam ipak ranije obavila pregled ali samo da se vidi srce. Danas sam vidila kucanje srca moje mrvice🥹❤️..135 otkucaji…danas sam 6+6. Nikad tako daleko nisam dospila🥹🫶 Rekao mi je da sam visokorizicna i da se čeka taj 12i tj da se malo više opustimo. Idući pregled imam 23.12. pa ce mi malo detaljniji pregled napraviti, danas nismo ni mjere ni ništa drugo gledali. Za hematom mi je rekao da se ne brinem i da se mogu kretati. 🙏

Divnoooo... 🥰🥰🥰 
    Da sto prije prodje tih 12tt da se napokon mozes opustiti I uzivati mama 

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵

jane23
    05. Prosinac 2024. 20:30

riamaro

Janesto kaze lijecnik? Ja bas nemam iskustva s betama… mozda da napravis jos jednu za dva dana?

Sutra ce mi se javiti moja dr koja je radila inseminaciju pa ce odluciti. Danas je nije bilo. 
    Brine me je li moguce da je to sve zbog stitnjace. Imam Hashimoto, ali hormoni su ok (samo su antitijela jako povisena). Prije inseminacije je TSH bio 2.3 tako da nismo nista poduzimali. 12-ti dan nakon inseminacije TSH je skocio na 4. Je li moguce da je TSH ili antitijela uzrokovao slab razvoj i nisku betu?

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

TraTinčica
    05. Prosinac 2024. 20:30

Dragi svi, evo da se javimo. U ponedjeljak 2.12. je na svijet dosla prekrasna Emma 🎀 teska 3210g i dugacka 49cm. Danas smo dosle kuci. Carski rez je prosao dobro, nesto duze sam bila na intenzivnoj nego uobicajeno jer sam krvarila puno i CRP mi je bio i jos uvijek je visok. Tako da ce mi ponoviti krvnu sliku kada dodjem vaditi kopce za 8 dana.
    Presretna sam i umorna i iscrpljena no hvala Bogu na curici koja papa i spava ❤️
    I dalje cu Vas prati iz prikrajka i navijati za svaku od Vas da i vi docekate ovaj trenutak 🍀 velika pusa i zagrljaj od Nas dvije

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

jane23
    05. Prosinac 2024. 20:35

TraTinčica

Dragi svi, evo da se javimo. U ponedjeljak 2.12. je na svijet dosla prekrasna Emma 🎀 teska 3210g i dugacka 49cm. Danas smo dosle kuci. Carski rez je prosao dobro, nesto duze sam bila na intenzivnoj nego uobicajeno jer sam krvarila puno i CRP mi je bio i jos uvijek je visok. Tako da ce mi ponoviti krvnu sliku kada dodjem vaditi kopce za 8 dana.
    Presretna sam i umorna i iscrpljena no hvala Bogu na curici koja papa i spava ❤️
    I dalje cu Vas prati iz prikrajka i navijati za svaku od Vas da i vi docekate ovaj trenutak 🍀 velika pusa i zagrljaj od Nas dvije

Prekrasno 🥰🥰 cestitam od srca!!! Volite se i cuvajte 🥰

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

• Dee87
    05. Prosinac 2024. 20:53

Pozdrav cure, ja sam danas bila na konzultacijama u Poliklinici Mia u Rijeci, hvala Simbalija, stvarno su odlični, sve je doktor savršeno objasnio...rekla sam da čekam postupak u Kbc RI, dao mi je vremena za razmišljanje, jer bi ionako ( ako se odlučim za njih ) krenuli u siječnju, a po njegovim informacijama i u KBC RI kreću u siječnju...Sve je super ,ali je cijena poprilična , niti lijekove se ne može na uputnicu. Ali stvarno se osjećaš kao čovjek

👩‍🦰 37 🧑 39
    Pokušavamo 2 godine
    Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri

• Dee87
    05. Prosinac 2024. 20:54

TraTinčica

Čestitke od srca 💐

👩‍🦰 37 🧑 39
    Pokušavamo 2 godine
    Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri

Lunolina
    05. Prosinac 2024. 20:58

Sanjuska da, brzo vrijeme prolazi 🥺 mislim, tijekom svakog dana mislim kako vrijeme sporo prolazi, ali svaki ponedjeljak sam tjedan vise i bas se nekako kotrljaju ti dani.
    Drzim palceve da se endo smiri tabletama i da iduci postupak bude uspjesan i kako treba ❤️
    .
    Tratincice cestitam! ❤️ zelim ti da se brzo oporavis i pocnes uzivati kako spada. Boze kakav ces Bozic imati 😍❤️ vjerujem, najljepsi u zivotu!
    .
    Jane ja sam panicar i postavila sam svojoj endokrinologici kojekakava pitanja i u pravilu tako mali TSH kao sto je tvoj ne radi probleme + TSH je jako varijabilan i znacajniji su ti iznosi T4 (pa i T3) koji su znatno stabilniji.
    Zelim da ti se prica okrene u pozitivnom smjeru ❤️
    .
    Danas sam se vidjela s prijateljicom koja krece u IVF vode. Sva je jadna isprepadana, u stresu i vec joj je puna kapa ciljanih odnosa. Ne mogu vam opisati koliko mi ju je bilo zao gledati takvu jer tocno znam kakav vrtlog emocija prolazi i kroz sto ce jos sve proci tijekom postupka…zene koje nemaju problema sa zacecem nisu ni svjesne koliko su sretne sto ne moraju prolaziti kroz ovo.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Rolica
    05. Prosinac 2024. 21:12

Emma draga bravo, čestitam ti 😍🥰🥰 Neka se nastavi sve dobro, želim ti od srca ♥️
    Nata kod kojeg si doktora? I ja imam nizak amh, mislim 3 nesto, imali smo 2 folikula sad zadnje.
    Tratinčice čestitke od srca, predivno!!! Želim ti brz oporavak i javljaj nam se 😍♥️♥️♥️
    Riamaro moguće da ovisi o sestrama, ali ici cu svakako ranije i zbog posla, ako vec mogu birati... Uhvatiti cemo se sigurno jedan dan 😁

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

riamaro
    05. Prosinac 2024. 21:22

Emma presretna sam zbog tvoje mrvice 🥰 mazite se, pazite i čuvajte dok ne budete sigurne, čuvam najveće fige 🤞🏽
    Djetelina dobro si shvatila. Dok čekam stimulirani postupak, koristim ovaj prirodni što imam preko HZZO-a. Prije cijele ove priče sam redovito imala hiperovulacije i više folikula, to mi je genetika, ova ženska strana obitelji puna prirodnih dvojajčanih duplića, pa sad navijam da me ovaj mjesec posluži ta genetika i dobijem dvije j.s. (ako prošla stimulacija nije sve pobrkala) 😄 
    Jane joj, štitna je velika stvar i može svašta bit, ali kako Lunolina kaže, nisu to tako velika odstupanja da bi napravila nešto značajno. Javi što ti kaže liječnica 🙏🏼
    TraTinčice cestitam od srca i želim ti brz oporavak ❤️
    Lunolina preporuči prijateljici knjigu “Neotpjevane uspavanke”, osobito ako je na samom početku :)
    Rolica neka nam je sretno , da budu božićna čuda kod nas 🙏🏼

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.