Drage moje curke,
evo za mene je kucnuo taj trenutak. Sutra u 07:00h se javljam u Petrovu obzirom da imam dogovoreni carski rez radi prijeloma trtice i ozljede kraljeznice. Sutra cu upoznati svoju malu princezu kada se probudim ❤️🎀Javim Vam se cim se probudim i dodjem k‘sebi.Velike puse svima 😘
Svu srecu ti zelim sutra 🤗💗💗💗
Radujemo se s tobom I cekamo da se javis
👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸19.02.2024.beta 200.4
🔸21.02.2024.beta 414.6
🔸UVZ 15.03.2024 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
Jedno pitanje vezano za bolovanje zbog aspiracije. Ja sam samo rekla svojoj šefici za postupak i ostalo je među nama a s kolegicama koje rade u računovodstvu i tajništvu ne znaju ništa i sad ne znam kako da otvorim bolovanje. Tko je vama otvarao, ginekolog ili doktorica opce prakse? Razmisljala sam da izmislim da mi je nešto i da mi samo doktorica otvori za taj dana bolovanje pod onu šifru A0. Ne želim da doznaju jer znam da ce se raširiti prica a veliki smo kolektiv. Molim vas za savjete 🙂
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
*prvi spermiogram: 20.2.2024. oligoasthenozoospermia
*drugi spermiogram: 26.4.2024. asthenozoospermia
*treći spermiogram (16.7.) asthenozoospermia
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀
Tratinčica želim ti svu sreću, da sve prođe brzo i bezbolno i da ljubiš i maziš svoju curicu sutra.. Javi nam se s dojmovima kad uhvatiš vremena 😘🥰❤️
Medena poslala sam ti mail ❤️
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab
sanja18388@gmail.com
Jedno pitanje vezano za bolovanje zbog aspiracije. Ja sam samo rekla svojoj šefici za postupak i ostalo je među nama a s kolegicama koje rade u računovodstvu i tajništvu ne znaju ništa i sad ne znam kako da otvorim bolovanje. Tko je vama otvarao, ginekolog ili doktorica opce prakse? Razmisljala sam da izmislim da mi je nešto i da mi samo doktorica otvori za taj dana bolovanje pod onu šifru A0. Ne želim da doznaju jer znam da ce se raširiti prica a veliki smo kolektiv. Molim vas za savjete 🙂
Ja sam rekla da me zeza stomak... da imam diareju 😬
Kontala sam da je to najlakse za slagati.. na kraju me doktorica ispipala po stomaku 😆 pregledala jezik kaze nema bijelih naslaga dobro je niste dehidrirali...
Dobila plan ishrane
Pa eto mozes to pokusati 😎
👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸19.02.2024.beta 200.4
🔸21.02.2024.beta 414.6
🔸UVZ 15.03.2024 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
Pardon slučajno sam sebe napisala jer mi je ostao copy paste 😅 ali baš mi je drago da se forum stari vraća i da imamo nove cure u borbi i da su nam se neke stare javile
Sanjshka jako mi je teško ovo pročitati sve kolko sam uspjela pohvatati ❤️uz tebe sam mila Bog će svakome dati samo treba vjerovati
Dikad se u životu moraju desiti upravo ovakve stvari jer nakon kiše dolazi sunce❤️❤️❤️
Jedno pitanje vezano za bolovanje zbog aspiracije. Ja sam samo rekla svojoj šefici za postupak i ostalo je među nama a s kolegicama koje rade u računovodstvu i tajništvu ne znaju ništa i sad ne znam kako da otvorim bolovanje. Tko je vama otvarao, ginekolog ili doktorica opce prakse? Razmisljala sam da izmislim da mi je nešto i da mi samo doktorica otvori za taj dana bolovanje pod onu šifru A0. Ne želim da doznaju jer znam da ce se raširiti prica a veliki smo kolektiv. Molim vas za savjete 🙂Ja sam rekla da me zeza stomak… da imam diareju 😬
Kontala sam da je to najlakse za slagati.. na kraju me doktorica ispipala po stomaku 😆 pregledala jezik kaze nema bijelih naslaga dobro je niste dehidrirali…
Dobila plan ishrane
Pa eto mozes to pokusati 😎
Tako nešto je i meni mama savjetovala🤣🤣 to ću reći da.. a ako dođe do transfera cu nešto smislit. Da idem na neki pregled 🤣
A ako kazem da idem na neki pregled tko mi otvara bolovanje za to? Nista o tome ne znam
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
*prvi spermiogram: 20.2.2024. oligoasthenozoospermia
*drugi spermiogram: 26.4.2024. asthenozoospermia
*treći spermiogram (16.7.) asthenozoospermia
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀
Cure stigli su mi nalazi histeroskopije, nalaz na linku.Ima li koja iskustva s NK stanicama da mi malo pojasni nalaz i je li u granicama normale? Moja dr nije bila puno riječita samo je rekla da ću prilikom idućeg postupka koristiti decortin (pola tablete)...iako sam već u jednom od postupaka pila cijelu tabletu...u siječnju idem na FET...https://ibb.co/jvPLwBp
👩🏽 93.god AMH 19,5
🧔🏻 91.god oligoasthenoozospermia
🏥KBC Split
12/22 IVF, 12 js, 5 oplođenih, 1🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
2/23 FET, beta 0 👎🏽
3/23, 4 js, 2 🐧🐧, prekinut postupak(opasnost od hipera)
5/23, FET, 2 🐧🐧, beta 0👎🏽
2/24, ICSI, 7 js, 5 oplođenih, 2 🐧🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
8/24 FET...beta 0👎🏽
Hej DeeDee_543 nedavno sam i ja imala slican nalaz pa cu podijeliti svoje iskustvo, ugl, iz tvog nalaza mi se cini da su ti NK stanice na gornjoj granici normale, prema referentnim vrijednostima koje imam u svom nalazu. Meni je npr >300 nađeno i to su povišene, do 300 se smatra kao normalnim. Što se plazma stanica CD138 tiče, čini mi se da ti ukazuju na upalu odnosno kronični endometritis jer ti je nađeno 8 to se smatra pozitivnim, meni je nađeno 0. Za NK stanice meni je isto rečena terapija decortinom iako sam vec u par transfera pila i nije pomoglo tak da nisam bas sretna s tim. Ja bih na tvom mjestu još vidjela s doktoricom za plazma stanice da ti pojasni dodatno i ispitala je li potrebno popiti turu antibiotika.
🙎♀️28 - AMH 14,5 pmol/L, endometrioza (laparoskopija, ubrzo nakon pojava nove ciste)
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
02/24 Sv. Duh - ET jedan 4.dnevni - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️, FET 2bc - 🔜
Hvala vam na rijecima utjehe. ❤️
TraTinčica svu srecu ti zelim i brz oporavak! Uzivaj sa svojom malom ljubavi 😘
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
- 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11.
-28.11. 9dpt ➕; 30.11. 11dpt beta 9.90; 1.12. 12dpt ➖; 2.12. beta 3.24 - biokemijska 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji