Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • peony
    05. Prosinac 2024. 16:10

Pozdrav cure, molila bih vas preporuku za klinike i liječnike koji rade i imaju uspjeha sa ženama s jako niskim amh-om? Također bi molila ako netko ima neko svježije osobno iskustvo s jako niskim amh-om, a da je postigao uspjeh, voljela bi čuti koja procedura je uplalila. Hvala vam svima unaprijed 

djetelina13
    05. Prosinac 2024. 16:19

Riamaro hvala ti na sreci i nadam se da se embriji dobro razvijaju. Nisam bila danas, idem sutra na embriotransfer pa vam se javim nakon toga. Recite mi samo savjete sta raditi nakon embriotransfera. Znam da moram obavezno pojesti krumpirice iz Meka 🤣 ali šta dalje, znam da se ne smije kupati u vrucoj vodi, izbjegavati napore i slicno. Imate li jos kakav savjet? 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

riamaro
    05. Prosinac 2024. 16:21

Rolica

Ma daj, a meni uvijek samo kazu da dodjem, bez konkretnog vremena 😆🥲

Mislim da ti to ovisi s kojom sestrom dogovaras. 

Xoxo nemam ti ja smrzlica vise. Sve ispocetka…
    A vidjet cea sto ce ti reci, mozda i bude 🤞🏽

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

riamaro
    05. Prosinac 2024. 16:22

djetelina13

Riamaro hvala ti na sreci i nadam se da se embriji dobro razvijaju. Nisam bila danas, idem sutra na embriotransfer pa vam se javim nakon toga. Recite mi samo savjete sta raditi nakon embriotransfera. Znam da moram obavezno pojesti krumpirice iz Meka 🤣 ali šta dalje, znam da se ne smije kupati u vrucoj vodi, izbjegavati napore i slicno. Imate li jos kakav savjet?

Ovdje su cure pricale o grijanju stopala. Sretno 😘

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

djetelina13
    05. Prosinac 2024. 16:26

Xoxo ti vracas blastociste?

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

jane23
    05. Prosinac 2024. 16:30

Evo mene s ne tako sretnim vijestima. Moja beta se uduplala 50% u 2 dana, a u staru je niza nego bi trebala biti. Koja su vasa razmisljanja o tome? Ima li neke mogucnosti ili da se ne nadam? 

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

Xoxo23
    05. Prosinac 2024. 16:31

riomaro onda sam ja krivo razumila, vidim da piše prirodni postupak. Koja je razlika točno ? Nema inekcija ni nikakvih stimulacija ili ? 

Djetelina može savjeti i mene zanima 😅 a ovako sam ja skužila trodnevni da mi vraćaju sutra ako bude sve okej jer je 5 dnevni pada u nedilju a oni tada ne rade 🤷🏻‍♀️ a sad je i pitanje kakvo je stanje trenutno sa mojim pilićima 🤣🤣 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Kloksi1987
    05. Prosinac 2024. 16:41

Simbalija

Kloksi1987

Simbalija imamo u KBC RI jos jednu blasticu za FET pa bi htjeli to iskoristit, iz Mie su mi rekli da prijenos zametka u njihovu polikliniku traje 2-3 mj dok se sva ta papirologija ne rijesi, da imamo novi postupak ne bih se toliko opterecivala vec otisla negdje drugdje 😏
    Cure, sretno svima 🍀

Onda je svakako drugačije i vjerujem da prijenos dosta traje s obzirom na našu birokraciju. Mislim iz KBCa su obećavali i kunuli se kako kreću poslije ljeta pa samo prolongiraju, prvo sigurno ćemo u rujnu pa u listopadu pa evo i studeni završio, a s obzirom da je ovo praznički mjesec, a ti doktori su kao ovi u Saboru sumnjam da će se išta pomaknuti. Mislim, meni je jasno da oni nisu krivi jer ne utječu na uvjete, ali mi eto nikako nije jasno zašto barem dio potpomognute nije mogao ostati u staroj bolnici dok se sve ne sredi. Otvorili su prvo bolnicu bez dozvole za parking u garaži, pa bez dozvole za pristupne ceste i sad i dalje agonija sa cijelim ovim odjelom. Valjda žele ili da svi odu ća u druge klinike ili da im se odjednom nakrca milijun žena.

Ma strasno vise, ja kad sam bila u 9 mj, prof. je rekla da bi krajem godine to trebalo poceti sa radom, sad je ubrzo taj kraj ali od njih nikakvih info… nije mi jasno ni sto se toliko ceka, jeli problem u opremi ili u cemu vec… nemamo puno mogucnosti, u svakom slucaju za FET moramo cekati, bilo njih bilo prebacivanje, a ne zelimo ici privatno kad imamo zaledenog 😕

🙎🏼‍♀️ 1987 🙍🏻‍♂️1987
    Hipo/hashi, smanjen amh (0,87), terapija: eutyhrox 75/100, decortin 5mg, andol 100
    Asthenozoospermia
    2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
    10/21 it’s a girl 💖
    3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
    2 blastice ❄️
    4/24 FET ➕
    5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
    Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
    FET blastice 04/25 ➖

Kloksi1987
    05. Prosinac 2024. 16:56

peony

Pozdrav cure, molila bih vas preporuku za klinike i liječnike koji rade i imaju uspjeha sa ženama s jako niskim amh-om? Također bi molila ako netko ima neko svježije osobno iskustvo s jako niskim amh-om, a da je postigao uspjeh, voljela bi čuti koja procedura je uplalila. Hvala vam svima unaprijed

Pozdrav, ja sam imala u KBC RI blagu stimulaciju, AMH 0,8 (0,4-6,9), 4 jajne stanice, sve 4 oplodene, prijenos trodnevnog i za 5 dan su bila ostala 2 ❄️, nazalost trodnevni se nije uhvatio, nakon tog sam imala FET koji je zavrsio sa missed ab., sad sam na cekanju za zadnji ❄️ iz tog postupka.

🙎🏼‍♀️ 1987 🙍🏻‍♂️1987
    Hipo/hashi, smanjen amh (0,87), terapija: eutyhrox 75/100, decortin 5mg, andol 100
    Asthenozoospermia
    2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
    10/21 it’s a girl 💖
    3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
    2 blastice ❄️
    4/24 FET ➕
    5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
    Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
    FET blastice 04/25 ➖

• peony
    05. Prosinac 2024. 17:11

OKloksi1987

peony

Pozdrav, ja sam imala u KBC RI blagu stimulaciju, AMH 0,8 (0,4-6,9), 4 jajne stanice, sve 4 oplodene, prijenos trodnevnog i za 5 dan su bila ostala 2 ❄️, nazalost trodnevni se nije uhvatio, nakon tog sam imala FET koji je zavrsio sa missed ab., sad sam na cekanju za zadnji ❄️ iz tog postupka.

Kloksi hvala ti puno na odgovoru. Prije svega želim ti svu sreću i uspjeh sa zadnjim  ❄️  i držim ti fige da uspije. 
    Pretpostavljam da je kod tebe u pitanju amh u jedinicama ng/mol. Ja sam neke dvije godine možda mlađa od tebe i kod mene je situacija 0.4 pmol. Prošli mjesec na uzv žuto tijelo, rečeno da je bila ovulacija. Ovaj ciklus prvi puta krenula s protokolom Letrozol 3x1, trebala nakon toga dobiti štopericu, i sad na uzv doktor kaže ništa, slabo, prognoze grozne, ne mogu niti natipkati šta mi je rečeno. Ne znam jesam li ikad oko ičega bila pogođenija i obeshrabrenija. I sad sam se registrirala kako bi pitala je li netko imao uspjeha u sličnoj situaciji kao ja, koju kliniku i liječnika bi mi preporučili da odem po još jedno mišljenje jer se jednostavno ne mogu pomiriti s ovim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.