Hvala cure💜
Naravno da moj glupi mozak odma kalkulira dal je to ok duplanje jer nisam vadila točno nakon 48h od prve bete vec 50h😅🤦♀️
Sanjushka bas mi ne drago sto je dobro prošlo,vjerujem da ti je sad veliko olakšanje 🤗
Blondie 1ržim fige da upadnes u fet vec ovaj mjesec prije blagdana💪☺️
Verbena11 planiras radit testic nekad?🙂
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET - beta 103.6, beta2 - 207.1
Teich, rado bih, ali neću moći jer me čeka još jedna doza HCG u nedjelju pa nema šanse da dobijem realne rezultate na testu.. 🤷🏼♀️
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije
🧔 1986., sve ok
🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg
Xoxo23
Kawa trudna Tera trudna wauuu wauuu❤️😊 O pa cestitam vam, ajmeeee koja lipa vijest🥰 Ostale cure čestitke i vama❤️🤗 Ma pratila sam vas prije par mjeseci dok sam bila u postupku i ne mogu virovat da ste već trudne🤩 Bas mi je drago 🤗❤️
Tera Znaci nije taj Kbc više tako los haha. Ima nade😅 A malo u Kbc pa ako ne uspije onda malo privatno, pa jednom će negdi uspit😅
A traziti ću uputnicu za Kbc, pa ih nazvat da odaberem Dr., pa ako ne budem previse čekala na prvi razgovor, otići ću.
Molly8 super, znaci jos jedna dobra recenzija za Dr.Mršića😊
ITM hvala🤗, pokusat cu Dr. Mimicu mailom ponovo kontaktirati. A što cu mu napisati za početak? Jer sam mu slala mail u veljači ove god.i odgovorili su mi da Dr. Mimica ne prima privatno nove pacijenatice, da je lista čekanja 6 mj i da ga na humanoj potrazim. Pa ne znam kako da dođem onda do njega?
Dali da ga trazim na humanoj ili da trazim uputnicu za njega pa ga onda potrazim?
Jer sam im pisala na mail zadnji put dali mozemo samo prvi razgovor obaviti privatno jer mi je bilo puno čekati na termin, 3 i pol mj čekanja na razgovor u Kbc s Mimicom, ali nisu me primili privatno za taj prvi razgovor, pa sam ipak odlucila za BetaPlus.
Dali je brže to sve ako si kod nekog stalnog Dr. u Kbc-u ili je svejedno? Ovi sto rade i privatno, racunam mozda se kod njih otegne postupak? Ili se dugo čeka kod njih? Koliko ste vi čekale u zadnje vrime u Kbc-u na prvi razgovor?
👰32 - sactosalpinx, AMH 8,7 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox), Novalac
🙎♂️40 - oligospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Ivka i Teich čestitam na lijepim vijestima! 🥳❤️Evo ja stigla kući malo prije. Cure moje danas sve prošlo glatko i skoro bezbolno. 🥳🥳
Pitala sam doktora ako mogu popit brufen prije one dvije tablete pa mi je prvo rekao da bolje poslije ali kad sam rekla da mu je prošli put trebalo jako dugo da djeluje je rekao nek popijem odmah i to me spasilo.
Inače, trebalo bi prvo čekat 20 min da se te tablete otope i onda bar 15 min ništa ne pit ni jest i tek onda ide brufen. A bolovi kreću čim se tablete otope.. 🙄Bila danas sama u sobi, wc samo za mene 😁, lagani grčevi i sve izašlo odmah van. Male stvari čovjeka vesele.. 🤣🤣
Sad kad je sve tako dobro prošlo, nadam se još samo da mi endometrioza neće radit probleme kao zadnji put i da se neće ništa zakomplicirati.. 🤞🏻🤞🏻
Hvala Bogu dragom samo da te mimoiđe daljnja muka..mislila sam danas bas na tebe🙏🏽💫😉
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Pozdrav svima !
Pratila sam forum i pratim dugo no kad se desi gubitak malo se maknem, vidim i dalje poznata imena i malo me stegne oko srca jer znam da se jos mucite kao i ja ali nadam se ipak ljepsim vremenima za sve tako da vam svima zelim podrsku 🥰
prošlo je 3 mj od zadnjeg gubitka 3. Po redu tek sad nakon 3 godine i 3 gubitka bude se doktori i tek sad me shvacaju ozbiljno iako su mi 3 doktora tvrdila da je nalaz trombofilija uredan, nekako sam istrazivala i nasla nalaze kao svoje gdje su zene dobivale heparin. Tako da je sad doktor rekao da cim ostvarim trudnocu ide se s heparinom... Nisam doktor ne razumijem se ali molim Vas pisite iskustva s heparinom tko ima ? I ono sto se u mom iducem ciklusu planira je inseminacija jer sam do sad ostajala trudna trebalo je od pola godine do godinu da se trudnoce ostvare, a sad s obzirom da mi je 29 i da imam 3 gubitka iza sebe doktor za prvo predlaze aih od iduceg ciklusa taman dok mi pristignu svi nalazi. Pa Vas molim za savjete i iskustva ??
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum --} misoprostol, kiretaža
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab. --} mifegin, misoprostol
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, imamo otkucaje 6+5. Na 7+5 srce prestalo kucati 💔👼🏻
🧔🏻♂️35 👩 29
Xoxo23Kawatrudna Teratrudna wauuu wauuu❤️😊 O pa cestitam vam, ajmeeee koja lipa vijest🥰 Ostale cure čestitke i vama❤️🤗 Ma pratila sam vas prije par mjeseci dok sam bila u postupku i ne mogu virovat da ste već trudne🤩 Bas mi je drago 🤗❤️
Tera Znaci nije taj Kbc više tako los haha. Ima nade😅 A malo u Kbc pa ako ne uspije onda malo privatno, pa jednom će negdi uspit😅
A traziti ću uputnicu za Kbc, pa ih nazvat da odaberem Dr., pa ako ne budem previse čekala na prvi razgovor, otići ću.
Molly8 super, znaci jos jedna dobra recenzija za Dr.Mršića😊
ITM hvala🤗, pokusat cu Dr. Mimicu mailom ponovo kontaktirati. A što cu mu napisati za početak? Jer sam mu slala mail u veljači ove god.i odgovorili su mi da Dr. Mimica ne prima privatno nove pacijenatice, da je lista čekanja 6 mj i da ga na humanoj potrazim. Pa ne znam kako da dođem onda do njega?
Dali da ga trazim na humanoj ili da trazim uputnicu za njega pa ga onda potrazim?
Jer sam im pisala na mail zadnji put dali mozemo samo prvi razgovor obaviti privatno jer mi je bilo puno čekati na termin, 3 i pol mj čekanja na razgovor u Kbc s Mimicom, ali nisu me primili privatno za taj prvi razgovor, pa sam ipak odlucila za BetaPlus.
Dali je brže to sve ako si kod nekog stalnog Dr. u Kbc-u ili je svejedno? Ovi sto rade i privatno, racunam mozda se kod njih otegne postupak? Ili se dugo čeka kod njih? Koliko ste vi čekale u zadnje vrime u Kbc-u na prvi razgovor?
Opiši mu svoj slučaj (dijagnoze i ostalo što smatraš bitnim) i da bi htjela započeti s postupkom. Obavezno u mailu navedi svoj kontakt mobitel. Nadam se da će ovaj put upalit 🤞
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Pozdrav svima !
Pratila sam forum i pratim dugo no kad se desi gubitak malo se maknem, vidim i dalje poznata imena i malo me stegne oko srca jer znam da se jos mucite kao i ja ali nadam se ipak ljepsim vremenima za sve tako da vam svima zelim podrsku 🥰
prošlo je 3 mj od zadnjeg gubitka 3. Po redu tek sad nakon 3 godine i 3 gubitka bude se doktori i tek sad me shvacaju ozbiljno iako su mi 3 doktora tvrdila da je nalaz trombofilija uredan, nekako sam istrazivala i nasla nalaze kao svoje gdje su zene dobivale heparin. Tako da je sad doktor rekao da cim ostvarim trudnocu ide se s heparinom… Nisam doktor ne razumijem se ali molim Vas pisite iskustva s heparinom tko ima ? I ono sto se u mom iducem ciklusu planira je inseminacija jer sam do sad ostajala trudna trebalo je od pola godine do godinu da se trudnoce ostvare, a sad s obzirom da mi je 29 i da imam 3 gubitka iza sebe doktor za prvo predlaze aih od iduceg ciklusa taman dok mi pristignu svi nalazi. Pa Vas molim za savjete i iskustva ??
Ne znam u kojem si gradu, ja sam nakon trećeg pobačaja došla na Humanu u Rijeku gdje su mi odmah predložili IVF, imala sam dva blighed ovuma pa su htjeli vidjeti razvoj stanica i rekla je da za nas nije inseminacija.
Nakon 4. pobačaja sam zatrudnila neplanski, spontano (u duhu čekanja da otvore napokon Odjel potpomognute koji još ne radi), nisam htjela na pregled do 7tt, kada su vidjeli da srce kuca su mi prepisali heparin za svaki slučaj zbog mojih mutacija. Nisam pila andol iako sam trebala, i njihovo mišljenje je da heparin ne može odmoći iako vjeruju da te mutacije nisu problem. Na tvom mjestu bih svakako pristala na bockanje, nikad ne znaš što može pomoći u cijelom tom procesu, a vidim da su vam svi drugi nalazi uredni.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
STUDENI 2024.
30.11. sub
RIAMARO - beta
PROSINAC 2024.
2.12. pon
TRATINČICA - 🩷 stiže curica 🩷
3.12. uto
BUTTERFLY - ultrazvuk
10.12. uto
LUNOLINA - ultrazvuk
EMMA05 - ultrazvuk
TEICH56 - 1.ultrazvuk
11.12. sri
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
RUŽAFT - ultrazvuk
18.12.
KAWA - anomaly scan
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab
Djetelina,hvala 😘 nadamLalalandželim ti da se sto prije rijesis ohss-a. Jedna poznanica je bila hospitalizirana u Vinogradskoj zbog iste stvari i ležala je 3 tjedna, navodno je dr Bolanča bio od velikog značaja u toj priči, ako ti što znači. Sretno
hvala ti na odgovoru. koliko si si dobra s poznanicom? jako bi mi puno značilo ako bih mogla stupiti s njom u kontakt da čujem kak su njoj to "liječili", pomalo sumnjam u ove svoje
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
blondie_145 ne mogu dočekati taj uzv, pogotovo što se na dane osjećam netrudno..a vezano za tvoj ciklus, meni bi se uvijek poremetio nakon stimuliranog, minimalno 3 mj dok mi nebi došlo na svoje.
dunya, možda se jednom desi čudo imate na prvim stranicama foruma sve vezano za suplemente
možda se jednom desi čudo nebi na svoju ruku uzimala fragmine, možda da ipak sačekaš uputu svog dr
lalaland1991 izdrži, to je nešto što zna potrajati, neka punktiraju i izvlače sadržaj, bolje i to nego završiti na operaciji kao ja jer su mislili da mi je došlo do torzije jajnika uslijed ohss a samo su me trebali punktirati kao i tebe. Moja bebica tada nije preživila tu torturu. Budi strpljiva, pazi se na unos, iznos tekućine, adekvatan unos elektrolita, mjere se vitalni parametri, obujam tijela/trbuha, a u težim slučajevima čini mi se znaju davati i imunoglobulini. sve se to riješi, važno da je bebica tu i da rastesretno…
Korni hvala ti 💕
Jane23 jao ovi clearblue testovi🙈. Hitno kupi Muller trakice, Duchesse ili neke. pa ponovi, čini mi se da se nazire crta.
Ivka i Teich sretno danas. Javljajte nam…
Ja ču službeno izgoriti do svog uzv-a. Danas se ne osijecam nešto trudnjikavo……možda su moji napadaji stresa i straha učinili svoje…
žao mi je da bebica nije preživjela :(
dobivala sam svaki dan do danas albumine, to su vjerojatno imunoglubulini. nisu skloni punkciji dok mi nije jako loše, a mene je strah i torzije jajnika u toj vodi, i vode u plućima (već je imam). unos i iznos mi se skoro pa izjednačio zadnja 2 dana (do tada je bila razlika i po litru i pol), ali trbuh mi je idalje ogroman i sve me stišće, jedva hodam, nemrem leći na bok, baš je odvratno i neizvjesno, a teoretski može potrajati do kraja prvog tromjesečja...
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Sortiraj odgovore
Najstariji