Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dalma10

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Drage moje,evo 10dpt test je pozitivan!U pon cu prvu betu radit,tesko mi se jos radovat sva sam u strahu.7 dpt i 8dpt imala sam smedkasti iscjedak,sad vise nemam pa nadam se mozda da je to bila implatacija..

👧32 🙋‍♂️36
    Pokušavamo od 2022.
    Dijagnoza: idiopatska neplodnost
    3mj-2024 Aih 👎
    4mj-2024 2.Aih 👎
    6mj-2024 1 Ivf ...spontani 6tj 💔
    11mj-2024 Fet 🙏
    10dpt +

💜Medenko

Broj poruka: 440

Prijavi adminu

doram

Pozdrav svima !
    Pratila sam forum i pratim dugo no kad se desi gubitak malo se maknem, vidim i dalje poznata imena i malo me stegne oko srca jer znam da se jos mucite kao i ja ali nadam se ipak ljepsim vremenima za sve tako da vam svima zelim podrsku 🥰
    prošlo je 3 mj od zadnjeg gubitka 3. Po redu tek sad nakon 3 godine i 3 gubitka bude se doktori i tek sad me shvacaju ozbiljno iako su mi 3 doktora tvrdila da je nalaz trombofilija uredan, nekako sam istrazivala i nasla nalaze kao svoje gdje su zene dobivale heparin. Tako da je sad doktor rekao da cim ostvarim trudnocu ide se s heparinom… Nisam doktor ne razumijem se ali molim Vas pisite iskustva s heparinom tko ima ? I ono sto se u mom iducem ciklusu planira je inseminacija jer sam do sad ostajala trudna trebalo je od pola godine do godinu da se trudnoce ostvare, a sad s obzirom da mi je 29 i da imam 3 gubitka iza sebe doktor za prvo predlaze aih od iduceg ciklusa taman dok mi pristignu svi nalazi. Pa Vas molim za savjete i iskustva ??

doram žao mi je zbog tvojih gubitaka...želim ti sreću na tvom putu..i da nađete najbolje rjesenje i snagu

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

💜Medenko

Broj poruka: 440

Prijavi adminu

dalma10

Drage moje,evo 10dpt test je pozitivan!U pon cu prvu betu radit,tesko mi se jos radovat sva sam u strahu.7 dpt i 8dpt imala sam smedkasti iscjedak,sad vise nemam pa nadam se mozda da je to bila implatacija..

držim fige...dobro zvuči..sretno

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

• doram

Broj poruka: 76

Prijavi adminu

Ne znam u kojem si gradu, ja sam nakon trećeg pobačaja došla na Humanu u Rijeku gdje su mi odmah predložili IVF, imala sam dva blighed ovuma pa su htjeli vidjeti razvoj stanica i rekla je da za nas nije inseminacija.
    Nakon 4. pobačaja sam zatrudnila neplanski, spontano (u duhu čekanja da otvore napokon Odjel potpomognute koji još ne radi), nisam htjela na pregled do 7tt, kada su vidjeli da srce kuca su mi prepisali heparin za svaki slučaj zbog mojih mutacija. Nisam pila andol iako sam trebala, i njihovo mišljenje je da heparin ne može odmoći iako vjeruju da te mutacije nisu problem. Na tvom mjestu bih svakako pristala na bockanje, nikad ne znaš što može pomoći u cijelom tom procesu, a vidim da su vam svi drugi nalazi uredni.Simbalija u Osijeku sam tako da tamo idem i na humanu. Vidiš meni je doktor nakon drugog gubitka rekao da oni ne rade ništa do bar 3,4 gubitka. I sad kad sam imala i 3. gubitak onda je tek rekao da nema smisla ic u mom slučaju na IVF jer sam prirodno uspjela ostvariti trudnoće, a sad će kao probati s inseminacijom ne bi li eto malo ubrzali postupak. Izdvojio je u nalazu pai1 promjenu iz 4 u 5 g kao nešto na temelju čega možemo pričati o heparinu pa se eto nadam da će jednog dana kada ostvarim trudnoću heparin biti moj spas.. jer zaista više ne znam kako bi se i na koji način pomoglo bebi da preživi. On je i sam rekao možda nije toliki problem kod tebe ostvariri trudnoću več da se baziremo da sačuvamo trudnoću kad do nje dođe. A ove sve pretrage trombo i kariograme sam radila privatno na svoju ruku nakon 2. Gubitka kad su mi rekli da oni ne rade ništa nisu me ni slali nigdje već eto sama sam morala. Ali zaista sam skužila da i po drugim pričama poznanica na istom odjelu isti tim lječnika svaki lječnik ima svoju praksu, neko je za andole neko protiv. Neko tvrdi da je moj nalaz uredan od trombo da nije naznaka za poremećaj koagulacije a neko opet tvrdi da je. Da ja nisam materijal za ivf, dok opet cujem druge da jesam... itd.. jednostavno puno kontradiktornosti.

🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum --} misoprostol, kiretaža
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab. --} mifegin, misoprostol
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, imamo otkucaje 6+5. Na 7+5 srce prestalo kucati 💔👼🏻
    🧔🏻‍♂️35 👩 29

Teich56

Broj poruka: 363

Prijavi adminu

dalma10

Superrrrr🥳..drzim fige da beta bude dobra💪☺️

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET - beta 103.6, beta2 - 207.1

Pixi

Broj poruka: 226

Prijavi adminu

sanjushka

Ivka i Teich čestitam na lijepim vijestima! 🥳❤️Evo ja stigla kući malo prije. Cure moje danas sve prošlo glatko i skoro bezbolno. 🥳🥳
    Pitala sam doktora ako mogu popit brufen prije one dvije tablete pa mi je prvo rekao da bolje poslije ali kad sam rekla da mu je prošli put trebalo jako dugo da djeluje je rekao nek popijem odmah i to me spasilo.
    Inače, trebalo bi prvo čekat 20 min da se te tablete otope i onda bar 15 min ništa ne pit ni jest i tek onda ide brufen. A bolovi kreću čim se tablete otope.. 🙄Bila danas sama u sobi, wc samo za mene 😁, lagani grčevi i sve izašlo odmah van. Male stvari čovjeka vesele.. 🤣🤣
    Sad kad je sve tako dobro prošlo, nadam se još samo da mi endometrioza neće radit probleme kao zadnji put i da se neće ništa zakomplicirati.. 🤞🏻🤞🏻

Sanjusha kako si danas? 

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

Pixi

Broj poruka: 226

Prijavi adminu

dalma10

Čestitam😊 nek se i beta lijepo dupla

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

• Ivka33

Broj poruka: 267

Prijavi adminu

Hvala vam svima cestitam svima na plusicima nek bete razvale nek se ovaj pozitivan niz nastavi, ja sad cekam 12.12 iduci pregled 🤞🙏 Sanjuskha u mislima si 
    Riamaro jesi betu vadila cekamo rezutate ❤️❤️❤️

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

• mortadela

Broj poruka: 70

Prijavi adminu

Doram sve ti sretno bilo 🫂
    Dalma bravo, držim fige da dalje sve dobro prodje 💪🏼
    Sanjuskha 🫂😘
    Rimario 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

riamaro

Broj poruka: 137

Prijavi adminu

Cure, moja beta 11dpt je 9.90… ne znam uopce sto to znaci?

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
    - 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11.
    -28.11. 9dpt ➕
    -30.11. 11dpt beta 9.90

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.