Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nata91
    05. Prosinac 2024. 17:19

Peony moj amh je 1,08 pmol, u Vinogradskoj sam. U prvom postupku sam uz punu stimulaciju imala jedan folikul i jednu jajnu stanicu. Koliki ti je Fsh? Meni je doktor rekao da nemamo što izgubiti, možemo samo dobiti i da nema odustajanja. Ja sam spomenula da sam čitala o svemu i o doniranoj jajnoj stanici, na čega je on odgovorio da smo daleko od te teme. 

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌

Kloksi1987
    05. Prosinac 2024. 17:36

peony

OKloksi1987

peony

Pozdrav cure, molila bih vas preporuku za klinike i liječnike koji rade i imaju uspjeha sa ženama s jako niskim amh-om? Također bi molila ako netko ima neko svježije osobno iskustvo s jako niskim amh-om, a da je postigao uspjeh, voljela bi čuti koja procedura je uplalila. Hvala vam svima unaprijed

Pozdrav, ja sam imala u KBC RI blagu stimulaciju, AMH 0,8 (0,4-6,9), 4 jajne stanice, sve 4 oplodene, prijenos trodnevnog i za 5 dan su bila ostala 2 ❄️, nazalost trodnevni se nije uhvatio, nakon tog sam imala FET koji je zavrsio sa missed ab., sad sam na cekanju za zadnji ❄️ iz tog postupka.

Kloksi hvala ti puno na odgovoru. Prije svega želim ti svu sreću i uspjeh sa zadnjim❄️ i držim ti fige da uspije.
    Pretpostavljam da je kod tebe u pitanju amh u jedinicama ng/mol. Ja sam neke dvije godine možda mlađa od tebe i kod mene je situacija 0.4 pmol. Prošli mjesec na uzv žuto tijelo, rečeno da je bila ovulacija. Ovaj ciklus prvi puta krenula s protokolom Letrozol 3x1, trebala nakon toga dobiti štopericu, i sad na uzv doktor kaže ništa, slabo, prognoze grozne, ne mogu niti natipkati šta mi je rečeno. Ne znam jesam li ikad oko ičega bila pogođenija i obeshrabrenija. I sad sam se registrirala kako bi pitala je li netko imao uspjeha u sličnoj situaciji kao ja, koju kliniku i liječnika bi mi preporučili da odem po još jedno mišljenje jer se jednostavno ne mogu pomiriti s ovim.

Zao mi je, mislim da je najbitnije naci doktora u kojeg imate povjerenja, najbolje bi bilo da otidete privatno bar na konzultacije da vidite sta Vam oni imaju za reci, nadam se da cete uspjeti 🍀 nemojte se obeshrabriti prije vremena, uvijek postoji sansa ❤️

🙎🏼‍♀️ 1987 🙍🏻‍♂️1987
    Hipo/hashi, smanjen amh (0,87), terapija: eutyhrox 75/100, decortin 5mg, andol 100
    Asthenozoospermia
    2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
    10/21 it’s a girl 💖
    3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
    2 blastice ❄️
    4/24 FET ➕
    5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
    Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
    FET blastice 04/25 ➖

dunya
    05. Prosinac 2024. 17:38

jane23

Evo mene s ne tako sretnim vijestima. Moja beta se uduplala 50% u 2 dana, a u staru je niza nego bi trebala biti. Koja su vasa razmisljanja o tome? Ima li neke mogucnosti ili da se ne nadam?

Ukoliko sam dobro upratila ti si betu vadila dan iza dana.. 
    A trebalo bi nakon 48h ponoviti I tad treba da je dupla vrijednost. 
    Ako si nakon 24h ponovila betu onda je 50% ok
    Ali mozda sam ja pogresno upratila

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵

jane23
    05. Prosinac 2024. 18:00

dunya

jane23

Evo mene s ne tako sretnim vijestima. Moja beta se uduplala 50% u 2 dana, a u staru je niza nego bi trebala biti. Koja su vasa razmisljanja o tome? Ima li neke mogucnosti ili da se ne nadam?

Vadila sam betu prekjucer (14-ti dan nakon inseminacije) i bila je oko 25. Danas, 48 h nakon, beta je 37. 

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

• peony
    05. Prosinac 2024. 18:09

Nata91

Peony moj amh je 1,08 pmol, u Vinogradskoj sam. U prvom postupku sam uz punu stimulaciju imala jedan folikul i jednu jajnu stanicu. Koliki ti je Fsh? Meni je doktor rekao da nemamo što izgubiti, možemo samo dobiti i da nema odustajanja. Ja sam spomenula da sam čitala o svemu i o doniranoj jajnoj stanici, na čega je on odgovorio da smo daleko od te teme.

Nata91, znači nade ima, jajna stanica je bila tu. To su baš lijepe vijesti. Moj fsh je pretprošli ciklus bio 2.91, taj ciklus mi je na kraju bio i anovulatoran, bar mi je ginekolog tako rekao jer sam dobila ranije od predviđenog. Prošli mi je ciklus bio uredan, ginekolog je vidio i žuto tijelo i napisao vrlo mali broj antralnih folikula i rekao da sam imala ovulaciju, a ovaj ciklus kad sam krenula s tom simulacijom, na uzv danas ništa, vidjet ćemo još sljedeći tjedan, ali vidim da se doktor niti ne nada.

• peony
    05. Prosinac 2024. 18:12

Kloksi1987

peony

OKloksi1987

peony

Pozdrav cure, molila bih vas preporuku za klinike i liječnike koji rade i imaju uspjeha sa ženama s jako niskim amh-om? Također bi molila ako netko ima neko svježije osobno iskustvo s jako niskim amh-om, a da je postigao uspjeh, voljela bi čuti koja procedura je uplalila. Hvala vam svima unaprijed

Pozdrav, ja sam imala u KBC RI blagu stimulaciju, AMH 0,8 (0,4-6,9), 4 jajne stanice, sve 4 oplodene, prijenos trodnevnog i za 5 dan su bila ostala 2 ❄️, nazalost trodnevni se nije uhvatio, nakon tog sam imala FET koji je zavrsio sa missed ab., sad sam na cekanju za zadnji ❄️ iz tog postupka.

Kloksi hvala ti puno na odgovoru. Prije svega želim ti svu sreću i uspjeh sa zadnjim❄️ i držim ti fige da uspije.
    Pretpostavljam da je kod tebe u pitanju amh u jedinicama ng/mol. Ja sam neke dvije godine možda mlađa od tebe i kod mene je situacija 0.4 pmol. Prošli mjesec na uzv žuto tijelo, rečeno da je bila ovulacija. Ovaj ciklus prvi puta krenula s protokolom Letrozol 3x1, trebala nakon toga dobiti štopericu, i sad na uzv doktor kaže ništa, slabo, prognoze grozne, ne mogu niti natipkati šta mi je rečeno. Ne znam jesam li ikad oko ičega bila pogođenija i obeshrabrenija. I sad sam se registrirala kako bi pitala je li netko imao uspjeha u sličnoj situaciji kao ja, koju kliniku i liječnika bi mi preporučili da odem po još jedno mišljenje jer se jednostavno ne mogu pomiriti s ovim.

Zao mi je, mislim da je najbitnije naci doktora u kojeg imate povjerenja, najbolje bi bilo da otidete privatno bar na konzultacije da vidite sta Vam oni imaju za reci, nadam se da cete uspjeti 🍀 nemojte se obeshrabriti prije vremena, uvijek postoji sansa ❤️

Kloksi hvala puno, svakako gledam otići na još jedne konzultacije, međutim, nakon svega što sam čula, postaju mi trauma odlasci na pregled. Hvala još jednom ❤️

dunya
    05. Prosinac 2024. 19:35

jane23

dunya

jane23

Vadila sam betu prekjucer (14-ti dan nakon inseminacije) i bila je oko 25. Danas, 48 h nakon, beta je 37.

Joj ja sam onda preskocila jedan dan .. mislila sam da je bilo dan iza dana.
    Cini mi se Medenko (ako nisam pogrijesila) je imala nepravilo duplanje I trudnoca je jos uvijek tu .. 
    U svakom slucaju mislim da jos koji dan trebas ispratiti situaciju do konacnih zakljucaka

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵

riamaro
    05. Prosinac 2024. 19:41

Xoxo u fetu se samo vraca smrzlic iz prethodnog stimuliranog postupka, a imas potpuno novi postupak gdje se prati prirodni folikul bez lijekova za stimulaciju i radi se aspiracija, oplodnja i sve ponovno. 
    Jane sto kaze lijecnik? Ja bas nemam iskustva s betama… mozda da napravis jos jednu za dva dana? 
    Peony zelim ti svu srecu i uspjeh 🙏🏼❤️

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

Emma05
    05. Prosinac 2024. 20:09

Pozdrav cure, ne javljam se jer mi je jako loše po cile dane. Ja sam ipak ranije obavila pregled ali samo da se vidi srce. Danas sam vidila kucanje srca moje mrvice🥹❤️..135 otkucaji...danas sam 6+6. Nikad tako daleko nisam dospila🥹🫶 Rekao mi je da sam visokorizicna i da se čeka taj 12i tj da se malo više opustimo. Idući pregled imam 23.12. pa ce mi malo detaljniji pregled napraviti, danas nismo ni mjere ni ništa drugo gledali. Za hematom mi je rekao da se ne brinem i da se mogu kretati. 🙏

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

djetelina13
    05. Prosinac 2024. 20:11

Riamaro hvala na savjetu. Ja sam si i kupila grijače za noge ali jos i 10.mjesecu jer imam uzasno losu cirkulaciju i konstantno su mi ruke i noge hladne. I to je top stvar. Svaki dan ih nosim na posao i definitivno ce posluziti za postupak😊 
    Xoxo ahaaa i tebi vracaju trodnevnu. Onda se ti i ja stvarno platimo 🤩 javljamo se sutra 😀 
    Vidim da su cure ovdje pisale da se prije 14.dana moze raditi test na trudnoću. Ja razmisljam već 5 koraka unaprijed kao i uvijek u zivotu. Još nisam ni obavila ET vec sam na testu 😅 i ne znam kako cu izdrzati toliko dana da ne napravim test. Vjerojatno  cu i ja biti jedna od vas koje ste radile nakon 8,9 dana test 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.