Xoxo, Sage hvalaaaa vaaaam. 🥰
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Djetelina čestitam!! Držim fige da se mrvica lijepo ugnijezdi 🤞☺️
XoXo, želim ti brzi oporavak od hipera i da što više zametaka dođe do lijepih blastica 💖
Sage, sad je vrijeme za ciklu i ananas 🤭🤭
Blondie, baš mi je drago da si se javila i da si dobro ☺️ Meni ovo zvuči dobro za 8. dan ciklusa - moglo bi to ići po planu, držim fige svakako i sretno u ponedjeljak!!🤞🤞💓
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Jane…ni ja nemam dobrih iskustava sa nepravilnom rastom bete. Svakako izvadi još koju.🌺
Tratinčice cestitam i brz oporavak želim 🥳🤗
Medenko nadam se da ce hematom što prije otići…
Emma predivno, uzivaj sada!
Gdje nam je Verbena?🙂 Ima li kakvih simptoma?
Jai teich bas mi je drago 🥰🥰🥰sjecas se da je i me i pao imunitet i prehladila se na pocetku trudnice ove druge ali i prve...to je dobar znak...drzim fige pratim te🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Blondie bas mi je drago da si ouna pozitive :) samo neka nastavi tako
Djetelina cestitam pupo 🤞🏽
Sage uhvati se cikle i ananasa, sretno

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Cure, hvala vam puno na savjetima i lijepim zeljama. Mi i dalje ne znamo na cemu smo. Dr je rekla da jos u pon vadim betu pa da joj javim. Do tada i dalje eutyrox i utrogestan. Od danas povremeno osjetim malo jace grceve (identicni kao prije menstruacije). Ostalo je sve okej. Odustala sam od testova za trudnocu. Otpustam do ponedjeljka 🤞
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF (Rekovelle + Ganirelix) - 8 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
11.mj. IVF (Gonal, Cetrotide - Ovitrelle, Decapeptyl) - aspirirano 7 oocita, 7 oplođenih, 3 🐧
12. mj ET 🐧 ➖
Emma koje divne vijesti! Čestitam na srcu i samo pomalo, odmaraj i uživaj!Tratinčice čestitam na bebiju, divno ime ste odabrali!
DeeDee da u Mii su stvarno možda i pretjerano dragi, ali nisam osjetila onu lažnu empatiju, nego baš neku srdačnost. Mogu li znati kako se kreću cijene?
Medenko čuvaj se, dan za danom, kako kaže pjesma sve će biti u redu, opusti se i uživaj u letuJane žao mi je zbog bete, nadam se da će sve izaći na dobro. Što se tiče štitnjače, iako su rezultati do 4,5 unutar ref.vrijednosti, postoje mnoga istraživanja da to može utjecati na ranu trudnoću i doktori su posebno oprezni sa tim, zato i ne daju u postupak ako je TSH viši od 2, 2.5. Svakako treba uzeti u obzir i druge vrijednosti jer TSH nije hormon štitnjače nego hipofize, međutim problem sa štitnjačom je upravo u tome što je ona štit tijelu i bilo kakva neravnoteža znači da nešto drugo u tijelu ne radi kako treba, ona utječe na cijeli niz procesa, postoji i povezanost sa zgrušnjavanjem krvi.
Xoxo I Djetelina sretno !! Pojedite krumpiriće i grijte stopala i stomakiće
Simbalija, ja imam sve nalaze i sam postupak zajedno s lijekovima bi došao cca.3.000,00 eura, 2.000,00 IVF postupak + cca.1.000,00 lijekovi
👩🦰 37 🧑 39
Pokušavamo 2 godine
Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri
riamaro nakon koliko ti je došla M nakon aspiracije ? rekla mi je sestra da mogu očekivati ubrzo, a meni su sad grudi buknile jeli moguće da već dobijem sutra prekosutra ? 😳 stala sam sa cyclogestom sinoć.. jutros ga nisan trebala stavljat i rekli su mi nakon otkazanog transfera da ni ne stavljam vise.
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Mukii ja sam prije kretanja na potpomognutu kod svoje primarne ginekologice prošla par runda klimifena sa folikulimetrijama. Nakon toga me uputila na humanu i na daljnje pretrage.
Jane mislim da tu ona ipak najbolje zna, treba još vidit kako će se razvijat i želim ti svu sreću 🥰❤️ lipo malo odmorite i uživajte u vikendu 😊
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
riamaro nakon koliko ti je došla M nakon aspiracije ? rekla mi je sestra da mogu očekivati ubrzo, a meni su sad grudi buknile jeli moguće da već dobijem sutra prekosutra ? 😳 stala sam sa cyclogestom sinoć.. jutros ga nisan trebala stavljat i rekli su mi nakon otkazanog transfera da ni ne stavljam vise.
Rekli su mi da ocekujem m odmah par dana nakon aspiracije (2-3), a dosla je 11 dana poslije apsiracije, ali ja imam prirodno visoke razine progesterona, pa vjerojatno zbog toga.
Sad kod biokemijske je dosla treći dan nakon prestanka uzimanja cyclogesta… Tako da mislim da je moguće.

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Peony da, profesor Kuna radi u Vinogradskoj bolnici. Probaj nazvati i pitati kakvi su s terminima, pa lako napraviš konzultacije i tamo.
Ja sam bila danas na pregledu i dogovoreno je da dođem 04.02. po lijekove za blagu stimulaciju, pa ćemo vidjeti što će mi ona donijeti. Uglavnom rekao je da dokle god ima stanica borimo se i nema odustajanja, šansa postoji. Naravno da čovjek ne može obećati čudo, realan je, ali već mi je dva puta rekao da su žene i s gorim nalazima uspjele ostati trudne. Dobila sam preporuku za Prenatal tablete (njih već imam) i Dhea 3x25 mg dnevno.
Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
Muž (39): sve u redu
1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji