Riamaro zao mi je, nemam rijeci za utjehu drzi se i budi jaka ja kad sam imala biokemijsku mene je gonilo dalje jer nesto se dogada moze se 🥰❤️
Sanjsukha ja mogu na listu 12.12 ultrazvuk
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
KBC Split
3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️
dalma10 Meni su ciklusi malo duzi,pa mozda bolje da jos malo sacekam. Danas mi je 10dnt. Nadam se najboljem,kao i svi mi. Koliko sam citala,super je ako je tamniji kako prolaze dani,drzim fige da bude to to i da sve prodje skolski ❤️.
riamaro Danas jedva izdrzavam zelju da uradim test,ali govorim sebi,obzirom da su vracena 2 3dn embrija,da je mozda jos rano. Nadam se da ce nam svima u skorije brijeme beta niti ko kuca.
Uradit cu test sutra,pa se nadam da ce nesto biti.
Drage moje zene lavice 😍😍😍
Pregled obavljen kazu sve uredu 🤗 GO 16mm sa ŽV i EO 4.8mm na ekranu smo vidili da srce titra, na nalazu pise Embriokadrija naznacena ❤️❤️❤️
Jajnici uvecani al sve u svemu ok
Aaa divnooo ❤️❤️❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Rimaro znam toćno kako se osijećas ali polako i motda ipak sve bude ok ❤️🙏🏻
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Drage moje curke,
evo za mene je kucnuo taj trenutak. Sutra u 07:00h se javljam u Petrovu obzirom da imam dogovoreni carski rez radi prijeloma trtice i ozljede kraljeznice. Sutra cu upoznati svoju malu princezu kada se probudim ❤️🎀Javim Vam se cim se probudim i dodjem k‘sebi.Velike puse svima 😘
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Xoxo23 ,Tera, Ani32 ja možda sam krivi dojam ostavila za Kbc Split ,mene je vodila Marušićka moj mùz bio ok s njenim znale smo se ,ona je divna doktorica ali ja sam imala 3 neuspijeha i nije nista mjenala i nebi mi uvjek bila ona pretežno bi svaki put bio drugi netko i jedino eto nikad Mršić u kojeg sam sada privatno.
Jednom se sićam da je Budimir radio mi transver i komentira s menom jeli ti dala fragmine nemas slezenu jesi krv preteage radila,ja kazem ne jer ona mi je sto puta ponovila da koliko je njoj zatrudnilo bez slezene. Itd vjerovala sam svima ipak su doktori jednom je sestra mi Zdenka sama im natkunila za fragmine ova zaboravila itd,.I vidi sada kad me ovaj posla sve dubinski otkrili mi cak ima anemiju gentsku a vamo nemam slezene i trombociti veliki i nije dobra konbinacija svega tu ima.Jos koliko sam puta sama zahvaljući forumu neke stvati od žena lavica vidjela sta bi trebalo izvadit, pitati.
Ona je tek regirala kad je bila ona veća trudnoća i tada je Budimir bio s njom i predamnom rekao nije samo sta je koronu dobila nesto se kosi u krvi .
Ne slazem se da privatnici su ljubazni samo radi love u Repromeda dok.Radončić doslovce mu se moze javiti na vocap za sve, pristup i sve na nivou .Mršić mi je sio iskren je čovjek i vidi se kad čovjek se suosjeća s ljudima dok mi Poljak užas uobražen i grub i nepristupaćan.
Svi mi biramo ko nam paše ja biram ,ljudskost i lipu rić svjesna sam svoje situacije ali ne treba mi doktor koji će me ubit još vise rijećima ili mi stvoriti dodatni stres.
A sada cure meni je desti dan ciklusa, a ciklus mi traje 6, 7 dana i jos mi lagano ide crveno i smeđe tu i tamo valjda normalno nakon postupka ?🤷
Sortiraj odgovore
Najstariji