Curice ❤️ bas je aktivna tema, jedva sve popratim 🤭
.
Xoxo - svaka cast na broju jajnih i oplodjenih 🥰 sto brzi oporavak od hipera ti zelim!
.
Emma - jako me razveselilo vidjeti srceko 🥹❤️ sretno i dosadno do kraja! 🤞🏻💪🏻
.
Tratincica - cestitke na princezi i puno mazenja i pazenja vam zelim ❤️
.
Jane - zao mi je sto beta nije kako si ocekivala, drzi se, sretno i javljaj iduce korake 🤗
.
Teich56 - slazem se za stresiranje oko bete 😂 brzo ce utorak, cekamo dobre vijesti 🥰
.
Riamaro - vezano za put, ako nema fizickog naprezanja (i ostajes u poznatim podnebljima (tipa, ne neke egzoticne destinacije s egzoticnim bakterijama u vodi i slicno 😅), ne bi trebalo biti (medicinske) prepreke…ali ti moras sa sobom biti okej ❤️ u svakom slucaju ako otputujes, zelim da se lijepo odmoris i zabavis ☺️
.
Verbena - da znas da sam mislila na tebe ❤️ zao mi je da je i tebe dohvatila prehlada - fuj fuj…nadam se da ti nije bilo prelose i da ti je ako nista barem malo skrenulo misli ❤️ i dalje drzim fige za betu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
.
Ja sam danas imala folikulometriju za prirodni FET. 8.DC folikul je 12mm a endometrij 7,2mm…valjda je okej (ovuliram inace 16./17. DC). Rekla sam dr. L da ciljamo ovulaciju 13.12. (15. DC) i FET 18.12. (idem na sluzbeni put 19.-21.12.), na sto se ulovila za kombinatoriku kako i kada eventualno stoperica, ali naravno rekla je da sve ovisi o tome kako ce folikul dalje rasti (iduca folikulometrija je u ponedjeljak)…inace sam okej, uhvatila me neka pozitiva pa se nadam iskoristiti taj val…kratim dane s hrpom stvari na poslu ali nema stresa pa je dosta dobar period…puj, puj, puj, da ne ureknem…
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
Evo curkeeeee. Sada sam PUPO. Kod mene je transfer malo duze trajao jer mi je valjda maternica zavaljena nekako i bolilo me na trenutkr jer je nesto doktor dosta kopao 🤣. Trajalo je nekih 15ak minuta, dok su ove druge cure u minutu rijesile 😂 ali sve je na kraju oke prošlo. Sada idemo u iščekivanje i po krumpiriceeeer 🥰
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
riomaro i blondie hvala vam 🥰🥰🥰
djetelina 🥳🥳🥳🥳❤️❤️❤️❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Svaki dan čitam, ali kako nemam šta prijaviti ne javljam se baš.
Xoxo držim fige za što više blastica ❤️
Emma baš mi je drago zbog tebe, da ti naredni period bude što ljepši i dosadniji 🤞🏻
Tratincica čestitke i puno maženja i paženja želim💕
djetelina13 bravo PUPO, sad nek se mrvica čvrsto primi 🥰
blondie mi se onda pratimo pošto sam i ja danas imala UVZ za FET, rekao je da je endometrij tanak, a folikul 10mm. Nadam se da će se endometrij lijepo udebljati i nadam se transefru oko 17.12..
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - 7dpt ➕; beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
Pozdrav svima, čitam vaše postove već duže vrijeme pa sam se odlučila i ja javiti. Želim vam svima puno sreće na vašem putu! Muž i ja pokušavamo zanijeti oko godinu i pol i javili smo se na VV, s oboje je sve u redu, jajovodi prohodni, idiopatska neplodnost. Zakazan nam je termin za inseminaciju ovaj mjesec i meni je propisan Klomifen. Ono što je meni čudno je kako to da mi je tek za inseminaciju uveden Klomifen, koliko sam uspjela pročitati zna se davati ženama prije nego se krene na potpomognutu oplodnju?
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…potvrdjena trudnoca, iduci uzv 20.5.
Xoxo, Sage hvalaaaa vaaaam. 🥰
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Djetelina čestitam!! Držim fige da se mrvica lijepo ugnijezdi 🤞☺️
XoXo, želim ti brzi oporavak od hipera i da što više zametaka dođe do lijepih blastica 💖
Sage, sad je vrijeme za ciklu i ananas 🤭🤭
Blondie, baš mi je drago da si se javila i da si dobro ☺️ Meni ovo zvuči dobro za 8. dan ciklusa - moglo bi to ići po planu, držim fige svakako i sretno u ponedjeljak!!🤞🤞💓
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Jane…ni ja nemam dobrih iskustava sa nepravilnom rastom bete. Svakako izvadi još koju.🌺
Tratinčice cestitam i brz oporavak želim 🥳🤗
Medenko nadam se da ce hematom što prije otići…
Emma predivno, uzivaj sada!
Gdje nam je Verbena?🙂 Ima li kakvih simptoma?
Jai teich bas mi je drago 🥰🥰🥰sjecas se da je i me i pao imunitet i prehladila se na pocetku trudnice ove druge ali i prve...to je dobar znak...drzim fige pratim te🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Blondie bas mi je drago da si ouna pozitive :) samo neka nastavi tako
Djetelina cestitam pupo 🤞🏽
Sage uhvati se cikle i ananasa, sretno
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
Cure, hvala vam puno na savjetima i lijepim zeljama. Mi i dalje ne znamo na cemu smo. Dr je rekla da jos u pon vadim betu pa da joj javim. Do tada i dalje eutyrox i utrogestan. Od danas povremeno osjetim malo jace grceve (identicni kao prije menstruacije). Ostalo je sve okej. Odustala sam od testova za trudnocu. Otpustam do ponedjeljka 🤞
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test
Sortiraj odgovore
Najstariji