Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teich56
    30. Studeni 2024. 22:20

Riamaro uz tebe smo, drži se💜🌺💜

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 45g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    4.8.2025. stigla baby E💜

• Bloom
    30. Studeni 2024. 22:38

dalma10 Koji dan si radila test? Drago mi je da je pozitivan, nadam se da ce sve da prodje u najboljem redu i da ti beta bude onakva kakvu svi zelimo. Ja imam konstantne mucnine,cim nesto pojedem, jedva funkcionisem od mucnine. Pretpostavljam da je od terapije. Radila test 7dnt-negativan,ali nadam se da sam dosta poranila pa da je zato negativan. Ovo cekanje je najgore od svega.

jane23
    01. Prosinac 2024. 07:36

Riamaro, bas mi je zao! ☹️
    Mene je isto jutros docekao negativan test na 12-ti dan nakon inseminacije. Uzimam Utrogestan pa ne znam ni sama da li da ga prekinem uzimati ili da pricekam do utorka kad cu javiti dr da je negativno. 

AMH 24.1 pmol/L; Hashimoto; povišene NK stanice.
    🔹4.25. 1. IVF (Clomid+Orgalutran) - ET 2 ➖
    🔹6.25. 2. IVF (Rekovelle+Ganirelix) - 9.mj. FET 1 🐧➖; 10.mj. FET 2🐧➖
    🔹11.25. 3. IVF (Gonal, Cetrotide, Decapeptyl) - 12. mj ET 🐧 ➖; 2.mj FET 🐧➕biokem; 3.mj FET🐧➕beta1 (12.d)=498, beta2 (14.d)=930, beta3 (16.d)=1236, beta4 (18.d)=1509

sanjushka
    01. Prosinac 2024. 08:09

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️      
    PROSINAC 2024.
    2.12. pon
    TRATINČICA - 🩷 stiže curica 🩷
    3.12. uto
    BUTTERFLY - ultrazvuk 
    XOXO23 - aspiracija
    10.12. uto 
    LUNOLINA - ultrazvuk
    EMMA05 - ultrazvuk 
    TEICH56 - 1.ultrazvuk
    11.12. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk 
    RUŽAFT - ultrazvuk 
    18.12. 
    KAWA - anomaly scan

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Riamaro baš mi je žao.. 🫂❤️
    Jane žao mi je, ja bi počekala dok doktor ne potvrdi za terapiju. ❤️

♀️’88 endo, ♂️’92
    11/20, 4/23 - 3/26
    💥KBC Ri (4), 💥Beta+ (1), 💥Repromed (6),
    💥Europe IVF
    11 ivf postupaka (2 prirodna, 9 stimulacija), 10 aspiracija, 8 transfera, 2 spontana (1 BO, 1 missed), 2 biokemijske, 2 histeroskopije

📧 s88.forum@gmail.com

Pixi
    01. Prosinac 2024. 08:23

riamaro

Preko hzzo

riamaro

Bloomdrži se, mislim ipak da 7dnt jest malo rano.. drzim fige da bude pozitivan 🤞🏽

Moj test je jutrosnegativan, bijel kao snijeg. Pretpostavljam da je biokemijska, a to je dobar znak.

Cure koje ste na Sv. Duhu, Merkuru ili Škvorcu, molim detaljnije info o postupcima, ako ste voljne. U slučaju da me ne stave na listu za lijekove u siječnju ili veljači u Vinogradskoj, prebacivala bih se, nemam živce čekati opet pola godine…

Preko HZZO-a sam mislila.

I zene moje, hvala vam na podrsci ❤️ spasavate mi glavu

Zao mi je zbog bete i testa. 😢
    Ja sam u poliklinici Škvorc, prošle godine u 9 mj zvala, dobila termin u 11, ove godine u 2. Mjesecu krenuli na postupak. Rade dr. Škvorc i dr. Lana i oboje su divni.  Detaljno ti sve objasne, sestre ti se takodjer posvete i ako treba nešto ponoviti tu su. Za sva pitanja stoje na raspolaganju. Nas su savjetovali recimo za Prolutex gdje je jeftiniji. I imaju znanje, iskustva i nije osjecaj kao da si na traci.

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Pixi
    01. Prosinac 2024. 08:24

Pixi

riamaro

Preko hzzo

riamaro

Bloomdrži se, mislim ipak da 7dnt jest malo rano.. drzim fige da bude pozitivan 🤞🏽

Moj test je jutrosnegativan, bijel kao snijeg. Pretpostavljam da je biokemijska, a to je dobar znak.

Cure koje ste na Sv. Duhu, Merkuru ili Škvorcu, molim detaljnije info o postupcima, ako ste voljne. U slučaju da me ne stave na listu za lijekove u siječnju ili veljači u Vinogradskoj, prebacivala bih se, nemam živce čekati opet pola godine…

Preko HZZO-a sam mislila.

I zene moje, hvala vam na podrsci ❤️ spasavate mi glavu

Zao mi je zbog bete i testa. 😢
    Ja sam u poliklinici Škvorc, prošle godine u 9 mj zvala, dobila termin u 11, ove godine u 2. Mjesecu krenuli na postupak. Rade dr. Škvorc i dr. Lana i oboje su divni. Detaljno ti sve objasne, sestre ti se takodjer posvete i ako treba nešto ponoviti tu su. Za sva pitanja stoje na raspolaganju. Nas su savjetovali recimo za Prolutex gdje je jeftiniji. I imaju znanje, iskustva i nije osjecaj kao da si na traci.

Zao mi je zbog bete i testa. 😢Ja sam u poliklinici Škvorc, prošle godine u 9 mj zvala, dobila termin za konzultacije u 11, ove godine u 2. Mjesecu krenuli na postupak. Rade dr. Škvorc i dr. Lana i oboje su divni. Detaljno ti sve objasne, sestre ti se takodjer posvete i ako treba nešto ponoviti tu su. Za sva pitanja stoje na raspolaganju. Nas su savjetovali recimo za Prolutex gdje je jeftiniji. I imaju znanje, iskustva i nije osjecaj kao da si na traci.

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌

💜Medenko
    01. Prosinac 2024. 09:04

riamaro

Hej draga ovo Merkur misliš na VV pretpostavljam?imaju ti pauzu sad od cca 15.12-7.1..i onda se počinje,nema cekanja..ja sam osobno zadovoljna..ali da nisam mjenjala bih😉😘

2023-💖♑️
    2026-stiže druga💝

Pixi
    01. Prosinac 2024. 10:07

riamaro

Dalmacestitam 🥳🥳
    Janeuzimaj do javljanja klinici, bar su mene tako uputili…Zao mi je draga
    Pixihvala, a troškovi dodatno, pored ovog što pokriva hzzo? Lijekove plaćamo?
    Oni su mi favorit jer živim odmah pored.
    A ako placam, onda sam im prioritetnija?
    Medenkoda, VV… meni to sve isto 😅 gdje su tocno na lokaciji sada? Imas preporuku za nekog doktora?

Mi smo platili konzultacije i pregled prvi puta. Lijekovi su uključeni, HZZO plaća. Osim Prolutexa, to je dodatni progesteron oni sugeriraju da se uzima. Njegova cijena u Madjarskoj i Srbiji je 75 eura dvije kutije, Italija 85 eura dvije kutije a u Hrvatskoj mislim da je jedna kutija oko 80 eura.
    Ako plaćaš, onda ideš odmah. Za to nisam upucena.
    Sretno 🥰

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌

💜Medenko
    01. Prosinac 2024. 10:15

riamaro

Dalmacestitam 🥳🥳
    Janeuzimaj do javljanja klinici, bar su mene tako uputili…Zao mi je draga
    Pixihvala, a troškovi dodatno, pored ovog što pokriva hzzo? Lijekove plaćamo?
    Oni su mi favorit jer živim odmah pored.
    A ako placam, onda sam im prioritetnija?
    Medenkoda, VV… meni to sve isto 😅 gdje su tocno na lokaciji sada? Imas preporuku za nekog doktora?

tamo da na Merkuru su trenutno spojeni,na 3 katu su..meni osobno dr.Planinić-Radoš

2023-💖♑️
    2026-stiže druga💝

Nirvana2024
    01. Prosinac 2024. 10:51

Drage sve, većina vas je novih pa me se ne sjećate s prošlih tema, ali ima i nekih "starih" pa vas sve pozdravljam 🤗 svima želim sretan ishod priča, a bit će prije ili kasnije ❤️
    Htjela sam pitati za početak, čuje li se tko s MTB? Kako je ona?
    Mi smo definitivno odustali od hzzo-a, ispucali smo sve postupke i sad krećemo privatno, dvoumimo se između Alea fertility i Repromeda.
    Naručeni smo tek u siječnju u Repromed, a Aleu smo već obavili, dr. Alebić je jako divan. Kako nemamo vremena za čekanje, dok dođemo na red u Repromed, već možemo obaviti 1 postupak u Alei. 
    Kod Alee su mi plus doktor, tim, intralipidne injekcije, a minus što vraćaju i smrzavaju samo po 1 embrij.
    Ima li netko da je baš prošao iskustvo s obje klinike/oba doktora, imate neki savjet? Ima netko da je bio u Repromedu pa iz nekog razloga promijenio kliniku? Hvala 🤗

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI