Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mala 33

Broj poruka: 333

Prijavi adminu

Saniii

Mala 33

Cure hvala na pozitivnim komentarima i cestitkama. Isla sam vadit betu hcg odmah popodne i dobila nalaz 447 IU/L. Da li je to u redu iznos?
    Ideš koja beta 😍, sretnice jedna 🤭,obzirom da je kućna radinost ne zna se kad je bila oplodnja ni implantacija pa nije uopće bitna početna vrijednost,sad je bitno da se dupla 🤞

Hvala Sani, da vazno da se dupla daj Boze da bude sve ok 😍😍 

👩= 33 godine, sve ok
    🙍‍♂️= 38 godina, sve ok 4 . AIH = ❌️ ❌️❌️❌️
    1mj 2024 / 1.IVF = 10JS=2 vracene - Beta ❌️ 0❄️ 5mj 2024/ 2.ICSI= 8JS= 2 vracene 3 dan, 0❄️ Beta ❌️
    9mj 2024/ 3.IVF/ ICSI-16JS-2 vracene 3 dan - 0 ❄️ ❌️

• Monstera123

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Leona kakvo je tvoje iskustvo u Pragu? Ne znam ako si vec ranije pisala…

• Monstera123

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Leona kakvo je tvoje iskustvo u Pragu? Ne znam ako si vec ranije pisala…

Mala 33

Broj poruka: 333

Prijavi adminu

Inace cure, ne znam da li me se koja sjeca bila sam po ovim forumima i godinama pokusavala ostat trudna. Sve ladje su mi potonule jer su svi nasi pokusaji bili sa velikim minusom. 4 neuspjesne inseminacije i 3 neuspjesna postupka, prije toga godinu i pol prirodno pokusavali i napokon si recem trebam pauzu,. Moj prvi korak bio je ici u nutricioniste, jer mi je to savjetovao dobar biolog, da treba organizam ocistiti od svih terapija, i da kad "prodise" da ce se beba uhvatit. Vjerujte mi tako je i bilo, dobila sam plan prehrane, procistila mi se jetra, osjetila sam i sama da mi je organizam prodisao koliko god sam mislila ma kakve sve to veze ima. I evo tila sam se javit za novi postupak u 12 mj a ono ostanem trudna sasvim prirodno, neopisiv osjecaj i kao da mi jos sve nije sjelo. Vjerujem da ce se svakoj od vas ostvarit, neko prodje laksi put netko tezi, ali znam da se ostvari svakoj kad tad 💞💞💞💞

👩= 33 godine, sve ok
    🙍‍♂️= 38 godina, sve ok 4 . AIH = ❌️ ❌️❌️❌️
    1mj 2024 / 1.IVF = 10JS=2 vracene - Beta ❌️ 0❄️ 5mj 2024/ 2.ICSI= 8JS= 2 vracene 3 dan, 0❄️ Beta ❌️
    9mj 2024/ 3.IVF/ ICSI-16JS-2 vracene 3 dan - 0 ❄️ ❌️

Teich56

Broj poruka: 353

Prijavi adminu

Mala33 cestitam🥰🥳
    Dodo pitala si za estrofem, uzimala sam ga i ja u etovima i fetovima. 

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️

noor1994

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Bok cure,Javljala sam se prije na forumu no onda sam postala preopsjednuta pa sam se makla 🙈 no pratim iz prikrajka priče i navijam za svaku 😊 Nadam se da me primate natrag! U međuvremenu sam promijenila kliniku i odradila dodatne pretrage, sve osim povišenih NK stanica je uredno. Ima li tko iskustva sa povišenim NK stanicama? Čitam po stranim forumima i oni imaju svakakvih terapija za to, no kod nas jedino što kažu da je opcija je Decortin, koji sam preventino dobivala i u ranijim transferima pa se nije pokazalo da pomaže.. 

🙎‍♀️28 - AMH 14,5 pmol/L, endometrioza (laparoskopija, ubrzo nakon pojava nove ciste)
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    02/24 Sv. Duh - ET jedan 4.dnevni - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️, FET 2bc - 🔜

• riamaro

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Par dana gužva na poslu pa nisam stigla pisati, a vikend nakrcala druženjima :) 
    4dpt danas, brzo prošlo, nadam se da će i preostali dani proletjet. Trenutno sam u raspoloženju da imam bebu u buši, mazim je, pazim, toplim, testirati se neću do bete 😃 Trebala bih ju radit 1.12., ali to je nedjelja pa mislim da ce ici 30.11. na 11dpt. Pokusala sam sve popratiti, ako sam koga zaboravila, ispricavam se.
    Emma drago mi je da je sve u redu, držite se  i miruj ❤️
    Mortadela jesi donijela odluku o postupku/klinici?
    Lunolina žao mi je zbog hormona štitne, nadam se da si bila kod endokrionologa i izregulira tsh. 
    Nije bio strašno visok, pa bi to trebalo sve bit dobro. 
    Teushka drzim fige da dobijes pozitivnu betu 🤞🏽
    Ruza cula sam za slucaj problema s gusteracom u trudnoci. Dobro je zavrsilo, ali je bila gospoda u bolnici zbog upale, a nisu mogli odmah otkriti sto je.. kasnije sve ok. Samo prati redovito. Sretno :)
    Bela žao mi je zbog bete 
    Dodo nemam odgovore na tvoja pitanja, ali ti želim sreću i ispravan odabir 💞
    Ivka čestitam ti i najuredniju trudnocu zelim ❤️
    Sunce sretno u FET-u, da ipak ne moras u Prag :)
    dalma10 pupo, zelim ti pozitivan ishod :)
    Xoxo jesi gledala film? Isplati se? 
    Nata zao mi je… vjerujem da ces uspjet dobiti dobru jajnu stanicu i na kraju i bebicu 🙏🏼 pokusaj popraviti stanje suplementima, cak potrazi dobrog endokrinologa, oni znaju sloziti koktele za regulaciju hormona i organizma. Negdje sam procitala da i jajnim stanicama treba 3 mjeseca, kao i za spermiogram.
    Medenko jako mi je zao sto se nije pravilno poduplala… jesi ponavljala nalaz?
    Plavusa tsh ti jest niži, trebalo bi ga dići da bude oko 2. Nizak TSH znaci hipertireozu, ne zelim te plasiti, ali ista moze biti uzrok ranih pobacaja. Svakako pripazi. 
    Sanjushka nadam se da ces sto lakse proci sve. sretno ❤️
    Mala33 cestitam na plusicu :)
    Verbena drzim fige da ovaj FET bude uspjesan 🤞🏽🤞🏽
    Leona drago mi je da je se dobro 
    Noor1994 ne znam odgovor na pitanje, ali ti zelim srecu 

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
    - 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11. Čekamo betu ⏳

Emma05

Broj poruka: 533

Prijavi adminu

Mala33 čestitam🥳🥳🥳. Beta ti je top, nek se pravilno dupla. Imaš li gdje u nedjelju izvaditi krv?
    Medenko vadiš li danas betu?
    Leona89 drago mi je da je mamin princ dobro 💕🙏💪
    Riamaro 💕
    ----------------
    Dobro vam jutro, i sretno svima danas. 
    Ja sam baš slabo spavala...probudim se oko 5 i nema šanse više oko sklopiti. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

💜Medenko

Broj poruka: 411

Prijavi adminu

Mala 33

Inace cure, ne znam da li me se koja sjeca bila sam po ovim forumima i godinama pokusavala ostat trudna. Sve ladje su mi potonule jer su svi nasi pokusaji bili sa velikim minusom. 4 neuspjesne inseminacije i 3 neuspjesna postupka, prije toga godinu i pol prirodno pokusavali i napokon si recem trebam pauzu,. Moj prvi korak bio je ici u nutricioniste, jer mi je to savjetovao dobar biolog, da treba organizam ocistiti od svih terapija, i da kad "prodise" da ce se beba uhvatit. Vjerujte mi tako je i bilo, dobila sam plan prehrane, procistila mi se jetra, osjetila sam i sama da mi je organizam prodisao koliko god sam mislila ma kakve sve to veze ima. I evo tila sam se javit za novi postupak u 12 mj a ono ostanem trudna sasvim prirodno, neopisiv osjecaj i kao da mi jos sve nije sjelo. Vjerujem da ce se svakoj od vas ostvarit, neko prodje laksi put netko tezi, ali znam da se ostvari svakoj kad tad 💞💞💞💞

mala 33 čestitam od srca neka ti trudnoća proleti,bude prekrasna i ostvariš sve što sanjaš
    riamaro samo ti mazi bušu,uživaj i neka bude dobitno
    Emma..neću toliko sam se izludila jučer sa raznim scenarijima,kombinacijama i slično...vrijeme je za stati,predahnuti u pon ću na VV iskomunicirati i ovisno o beti znati što me čeka..i vidjeti kakvo je stanje s radnim vremenom za blagdane

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Sunce12

Broj poruka: 172

Prijavi adminu

Einar87

Pozdrav, ja sam u Repromedu i danas sam radila test 10dnt koji je negativan. Imamo još dva smrzlića ,no razmišljam prije toga da radimo scratching endometrija u sklopu histeroskopije. Moje pitanje glasi, jel se to radi u istom ciklusu kad i FET ili ciklus prije. S obzirom da idu na GO krajem godine na mjesec dana pa da si znam planirati. Svima želim svu sreću u postupcima i samo naprijed!

Da se ubacin za histero. Ja sam ju na frisko jucer radila i idemo u FET u istom ciklusu. Prije godinu dana sam radila histero sa biopsijom ciklus prije i cekalo se cca 10 dana nalaz pa je FET bio odmah ciklus iza, a sad smo u istom ciklusu. Razlika je sta je dr. sad radio samo scratching bez biospije. ✌️
    Negdje je pisalo za decortin, on je imunosupresiv ali se daje kod autoimunih stanja ukljuc.i povise NK stanice jer mu jest cilj smanjiti taj vec aktivni imunitet. U istu se svrhu daju i intralipidne infuzije.
    Nadam se da sam pomogla🥰
    Hvala svima🥰

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 ⭐️ spontani-kiretaza 💔
    Fet 2/24⭐️spontani💔
    Fet 6/2024 ⭐️spontani 💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.