Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

💜Medenko

Broj poruka: 412

Prijavi adminu

Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤

Medenkonema veze sta nije bas dupla bitno da se penje i vidjet čes iducu j mozda je do labosa i ajde ti lipo sutra negdje drugo ako ceš tako biti mirnija izvaditi ja vjerujrm da če biti ok
    Nato zao mi ali nema odustajanja.
    Hvaka svima na svim lipim riječima❤️
    I naravno da neču odustati već 16.12 idem privatno u jedne Hematologice jer ja nemam slezenu ko dijte sam je operirala sa 9g i imam du neku anemiju moji trombociti nekad polude sada sam se fragminim bola u postupku prije toga andol75 pro .To mi je sinoć jedna moja dobra duša zvala i reka kako je njenoj čeri pomogla godinama nisu uspijevali i kad sredila krv zatrudnila. Iako sam sve to ja radila i trombofiliju i sve ali nitko se vele nije obazira sta ja nemam slezenu za postupke a ona glavni prerađivač krvi.
    Pa eto i to ču oticì nema predaje sada ima da svaki misecc skačem i skačem 🤣❤️pogotobo sada odma nakon ovih hormona ❤️
    Sve vas ljubim😍 i škucnit cu tu i tamo u mene je od danas sve opušteno i to je to imam divnog mùzica i velika mi potpora ja njemu i on meni i to mi je najbitnije zivi smo zdravi smo❤️🙏🏻

možda se desi i meni čudo u ponedjeljak ali nažalost mislim da ovaj put ništa...do nove borbe..naravno nema odustajanja..nije kraj dok mi ne kažemo da je kraj
    draga tebi želim svu sreću svijeta da ti se doista desi jedno pravo čudo jer imaš najbolju podlogu za to..dobar odnos pun ljubavi i poštovanja a bez toga nema ništa..jer sve mora proizaći iz čiste i iskrene ljubavi..inače ima rok trajanja

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

💜Medenko

Broj poruka: 412

Prijavi adminu

Verbena11

Inače, jučer sam bila na Sv Duhu na dogovoru za FET i ispalo je, kako mi se ovaj ciklus odužio, da idemo u postupak odmah u ovom ciklusu. Jučer sam na pregledu, 20. dan ciklusa, imala 2 folikula na l. jajniku, 17 i 18 mm, danas ujutro na kontroli žuto tijelo, znači prirodna ovulacija, endometrij 10 mm. Od danas uzimam Cyclogest i Estrofem do srijede kada se planira transfer.
    Malo me zateklo jer sam očekivala postupak tek u sljedećem ciklusu, al možda i bolje ovako na prepad to odradit 🙈😁
    Mislila sam se da li da vam uopće govorim ili ne jer ne znam uopće ima li se smisla čemu nadati, budući da je i zadnji put bilo sve "divno i savršeno" pa ništa, ali evo ipak dijelim s vama..

verbena sretno..neka bude iznenadna sreća

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

• Monstera123

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Sanii ako smijem pitati, da li si ikada razmišljala o donaciji i da li ti je to tko od doktora predložio?

Mala 33

Broj poruka: 333

Prijavi adminu

Cure hvala na pozitivnim komentarima i cestitkama. Isla sam vadit betu hcg odmah popodne i dobila nalaz 447 IU/L. Da li je to u redu iznos? 

👩= 33 godine, sve ok
    🙍‍♂️= 38 godina, sve ok 4 . AIH = ❌️ ❌️❌️❌️
    1mj 2024 / 1.IVF = 10JS=2 vracene - Beta ❌️ 0❄️ 5mj 2024/ 2.ICSI= 8JS= 2 vracene 3 dan, 0❄️ Beta ❌️
    9mj 2024/ 3.IVF/ ICSI-16JS-2 vracene 3 dan - 0 ❄️ ❌️

Saniii

Broj poruka: 1114

Prijavi adminu

Einar87

Hvala @saniii . U škvorcu sam imala dva transfera blasta (jednom odlična-biokemijska,drugi put lošija blasta) te jednom dva trodnevna i sad ova blasta. U Škvorcu mi je bilo prepisano nakon transfera folbella,decortin,aspirin,cyclogest ,prolutex dok ovdje samo cyclogest,prolutex i prenatalne po želji. Jel to inače tak ili? Imam i mutaciju mthfr c/t te pai-1 4g/5g, no to doktora nije zabrinjavalo.

Budi odlučna na razgovoru kod drR da želiš histeroskopiju , reci da ćeš ju i tako i tako napraviti drugdje ako on ne želi 🤭😏. Malo je težak na pretragama 😏 ,jer on se zapravo čvrsto drži kliničkih smjernica za mpo, ne daje i ne preporučuje ništa što nije istraženo, a nama koji tapkamo u mraku to baš i ne paše jer bi mi stalno nešto isprobavale jer prividno "činimo nesto" , ali činjenica ostaje da ne postoji ništa što garantira uspjeh jer da postoji to bi imale sve poliklinike po defaultu. Decortin je imunosupresiv I on ti više može napraviti štete nego koristi, meni je baš srozao inače odličan imunitet dok sam ga koristila, a kako sam ga prestala koristit imunitet se oporavio. Tvoja mutacija je blaga, ima je može se slobodno reći svaka druga osoba i nije za terapiju, to će ti i svaki hematolog reći, ali za svoj mir možeš otic hematologu po mišljenje i njega se onda drži. Meni je na jaču mutaciju hematolog rekao da nije i ne moze biti uzrok izostanka implantacije,  uvjerila se i sama jer sam nmh koristila u 6,7 transfera i nije me učinilo trudnom 😏. Ali pijem aspirin od aspiracije/ovulacije uvijek. Jesu ti na 2 slamke bc? Imaš ti još lijepe šanse za uspjeh 🙏🤞. Ja bih na tvom mjestu svakako napravila histero sto god dr rekao. 

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️

Saniii

Prijavi adminu

Monstera123

Saniiako smijem pitati, da li si ikada razmišljala o donaciji i da li ti je to tko od doktora predložio?

Nisam razmišljala i nije mi nitko nikad ni pokušao predložiti 😅 jer ne znam na donaciju čega da idem? Js kojih imam 10+po ciklusu ili spermija a mm normo 😅, embriji većinom visoko ocijenjeni.  Možda da nekad odradim postupak u inozemstvu čisto radi drugačijeg pristupa ili protokola ali sa vlastitim stanicama, donacija mi još nije opcija..

🙋‍♂️1982 normo
    FET 03/21 2bc❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    Fet 11/24 ❌️

Saniii

Prijavi adminu

Mala 33

Cure hvala na pozitivnim komentarima i cestitkama. Isla sam vadit betu hcg odmah popodne i dobila nalaz 447 IU/L. Da li je to u redu iznos?

Ideš koja beta 😍, sretnice jedna 🤭,obzirom da je kućna radinost ne zna se kad je bila oplodnja ni implantacija pa nije uopće bitna početna vrijednost, sad je bitno da se dupla 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    FET 03/21 2bc❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    Fet 11/24 ❌️

Leona89

Broj poruka: 712

Prijavi adminu

Curke čitam vas kasnije, sve je ok. Glavom dolje i dalje, dubi mamin princ🩵dr.je rekao da mu je trbuh malo veći, po mjeri je za 31+5, pa je rekao da će beba biti velika😳ja sam danas 29+1 - težak je 1572 grama🐽FL mu je 52, za 27+6, po tome ispada manji. Uglavnom sve je u redu, to je najbitnije 🩵💙🩵💙☺️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• Monstera123

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Sanii a jesi vec istraživala te klinike u inozemstvu i gdje uopce otici? Mislim, u koju državu…

• Einar87

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Hvala @saniii na iscrpnom odgovoru. Da, na dve su slamke, kad nam je Patrik objašnjavao rekao je da se nada da se u te tri blaste krije trudnoća, ali to vjerojatno svima kaže. 😅 Svakako ću mu morati reći da želim histero obaviti prije feta.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.