Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blondie_145
    28. Studeni 2024. 11:12

Riamaro, bravo, cestitaam!!! 🥰🥰 neka beta rasturi 💪🏻
    .
    Bela, samo hrabro, drzim fige i slazem se - nema odustajanja 💪🏻❤️
    .
    Sanjushka u mislila si mi, drzi se i neka se sto brze ocisti ❤️ ne daj samo da te “sprase” doma ako ti nisi sigurna da je sve u redu
    .
    Emma, ja ne mogu docekati tvoj uzv 🥹 mantram da se hematom cisti i jedva te cekam citati kako je bilo cuti otkucaje 🥹❤️
    .
    Verbena, bas si lisica 😂 a di je ono da cemo se pratiti i uskladiti? 😝 necemo nabrijavati, samo poskrivecki drzimo fige 🤭

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
    26.8.2025 baby A @38+4, 54cm 3920g

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Studeni 2024. 11:24

Mimica91

Žene majke kraljice, upadam. Ima li netko možda viška klomifena, da mu ne treba, da skratim čekanje

Jeli piǰeš sama na svoju ruku klomifen ili?

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Sage
    28. Studeni 2024. 11:37

Ivka i Teich sretno danas 🤞🤞🤞
    riomare super plusic, nek bude dosadna i školska ❤️
    ---
    Pitanje vezano za Q10, može li se on normalno piti prije i nakon transfera? I je li ovo dobar oblik https://www.futunatura.hr/q10-ubikinon

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️; 01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
    ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
    06/25 histeroskopija ✔️; 07/25 FET, beta 9dnt 193, 11dnt 480; UZV 6+1 ❤️

28. Studeni 2024. 12:02

https://ibb.co/Yy90D6x

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

28. Studeni 2024. 12:05

Cure jeli ovaj bolji od onog q10 600 ubiquinon  sta pijem pa da znam naručit pa cu piti 3 dnevno od 200

Xoxo23
    28. Studeni 2024. 12:14

kawa a ne znam danas mi opet nije bila moja doktorica, pa nije bila bas rječita osim šta mi je rekla uf, i spomenila tu aspiraciju dva puta da će vjerovatno trebat 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️  nadam se u sub da ću opet moju vidit 😩 fala ti šta me pratiš ❤️🤣🫂 

dunya hvala ti na objasnjenju, iskreno bas san bila nekako potonula a sad si me malo digla sa ovim da to nije loše toliko.. u svakom slučaju nije neka tragedija jer malo mi je ova doktorica malo to uz neke uzdahe rekla .. 

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

💜Medenko
    28. Studeni 2024. 12:15

Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤

Cure moje drage i lipe evo da vam popravim dan mi smo bili kod doktora j jutros jer ipak red je bio otići i poprićati sa njim, u ovih 10g nemogu reći da je itko ikad bio takav prema men i sestra njegova isto❤️ ,znaći vodio je rat s nama psiholiški nema odustajanja .On želi sada pauzu i u prvi mjwsec kada dobijem želi 2 dan ciklusa hormone i pritlridnjak s blagom stimulacijom. Nismo baš bili za ali je tvrd 🤣 peićali smo o Pragu i svemu s mojim stanicama isto bi ovde i gore jednostavno nekako smo mu se uvukli pod kožu a i on nama jer rekao je kad god vidi moju prošlost želi i želi pomoć🙏🏻 ovaj put će i hematolog imat ulogu hoće da sve obavin i da mi daju terapiju kako nemam slezenu radi moji trombocita. Na kraju svega smo rekli ok nemoš ti ni reć necu🤣 koji je imao stav i pristup ❤️
    Naravnob vježbe sada full ovi misec ipo ,detox tijela napravuit i sve vitamine.😁
    Sada nek me neko uputi za enzim q10 koji ono se bolje razrađuje pa kad budem naručivala da taj naručim.❤️ ja sada želim opustit se mozak na pašu i to je to pa sta Bog želi,kako Bog želi,kad Bog želi 🙏🏻jer opet on gore sve daje i odlućuje❤️

Molim za još jedno čudo🙏🏽💫🧡💜💛🙏🏽❤️

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

dunya
    28. Studeni 2024. 13:14

Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤

Cure moje drage i lipe evo da vam popravim dan mi smo bili kod doktora j jutros jer ipak red je bio otići i poprićati sa njim, u ovih 10g nemogu reći da je itko ikad bio takav prema men i sestra njegova isto❤️ ,znaći vodio je rat s nama psiholiški nema odustajanja .On želi sada pauzu i u prvi mjwsec kada dobijem želi 2 dan ciklusa hormone i pritlridnjak s blagom stimulacijom. Nismo baš bili za ali je tvrd 🤣 peićali smo o Pragu i svemu s mojim stanicama isto bi ovde i gore jednostavno nekako smo mu se uvukli pod kožu a i on nama jer rekao je kad god vidi moju prošlost želi i želi pomoć🙏🏻 ovaj put će i hematolog imat ulogu hoće da sve obavin i da mi daju terapiju kako nemam slezenu radi moji trombocita. Na kraju svega smo rekli ok nemoš ti ni reć necu🤣 koji je imao stav i pristup ❤️
    Naravnob vježbe sada full ovi misec ipo ,detox tijela napravuit i sve vitamine.😁
    Sada nek me neko uputi za enzim q10 koji ono se bolje razrađuje pa kad budem naručivala da taj naručim.❤️ ja sada želim opustit se mozak na pašu i to je to pa sta Bog želi,kako Bog želi,kad Bog želi 🙏🏻jer opet on gore sve daje i odlućuje❤️

Nadam se da ce ti nova godina donijeti I nove pobjede.. zasluzila si 😊
    Ja se nadam s narednim ciklusom da cu  iskoristiti blastociste za FET koje imam, ne nadam se previse zbog dosadasnje situacije.. Ali onda planiram 3 mjeseca pripreme za naredni postupak.. do tada se planiramo oboje naoruzati suplementima...sve sto saznas da je korisno pisi 😁

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵

28. Studeni 2024. 13:19

Sage

Ivka i Teich sretno danas🤞🤞🤞
    riomaresuper plusic, nek bude dosadna i školska❤️

Pitanje vezano za Q10, može li se on normalno piti prije i nakon transfera? I je li ovo dobar oblikhttps://www.futunatura.hr/q10-ubikinon

Cure su prije pisale da je bolji  ubiquinol od ubiqunona jer kid prvog se bokje apsobira tako da i ja ću sada naručiti ovaj sra sam sliku stavila možes kliknit pa otvorit  meni je moj doktie preporući solgar i tu stranicu  alu i New yorka jer u nas nema većih kolićina kao kod njih a meni je rekao kad pređe žena 40g treba uzimat 600 mg dnevno jer to se dobro pokazalo protiv mutacija i dobre  kvalitete stanuce uz vježbe i prehranu zdravu i ostale vitamine.

dunya
    28. Studeni 2024. 13:21

Xoxo23

kawa a ne znam danas mi opet nije bila moja doktorica, pa nije bila bas rječita osim šta mi je rekla uf, i spomenila tu aspiraciju dva puta da će vjerovatno trebat 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ nadam se u sub da ću opet moju vidit 😩 fala ti šta me pratiš ❤️🤣🫂

dunya hvala ti na objasnjenju, iskreno bas san bila nekako potonula a sad si me malo digla sa ovim da to nije loše toliko.. u svakom slučaju nije neka tragedija jer malo mi je ova doktorica malo to uz neke uzdahe rekla ..

Mislim da to nije uopste lose.. ja da sam znala vec tad bi rekla da mi rade duo stim jer sam imala dosta folikula a samo jedna jajna celija na kraju, a da se nastavila stimulacija sigurno bih dobila jos koju jer je bilo folikula ali malih. 
    A ovako sam samo morala proci jos  jednu agoniju cekanja do narednog ciklusa.. I plus me ohrabrilo sto budu kvalitetne jajne celije iz tog drugog dijela stimulacije. 
    Ali eto, kao sto sam ti rekla mozda ti ne bude ni trebalo na kraju... ja sam bas bila depresivna taj put, a vec naredni ciklus je bilo 8 dobrih

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI