Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nata91

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

Samo se nadam da stvarno neće računati kao kompletan postupak, jer je glupo. ☹️ Kako ide kod prirodnog? Mene to sad izgleda isto čeka, budući da je stimulirani bio promašaj, a ne bih voljela gubiti vrijeme. 

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌

• K.I.M

Broj poruka: 23

Prijavi adminu

Hello. Nadam se da me primate 🤞
    Uskoro idem na prve konzultacije (za sada državno), ali mislim da ću ipak odabrati neku privatnu kliniku za liječenje. Nova sam u svemu tako da ne znam puno i unaprijed se ispričavam na nekom glupom pitanju u budućnosti 🫣
    Za sada imam dvije neuspješne trudnoće i zato smo odlučili obaviti pretrage i vidjeti što ćemo dalje..
    Može samo jedna okvirna info; koliko se čeka za termin za postupak u državnim bolnicama (nakon što se sakupe svi nalazi)?

Oboje 30 g.
    PCOS, AMH 1,1 ug/L
    1. trudnoća ❌ 2023.g (missed abortion, prekid u 11.tj)
    2. trudnoća ❌ 2024.g (missed abortion, prekid u 7.tj)
    Državno/privatno? Čekam prve konzultacije

💜Medenko

Broj poruka: 430

Prijavi adminu

K.I.M

Uskoro idem na prve konzultacije (za sada državno), ali mislim da ću ipak odabrati neku privatnu kliniku za liječenje. Nova sam u svemu tako da ne znam puno i unaprijed se ispričavam na nekom glupom pitanju u budućnosti 🫣
    Za sada imam dvije neuspješne trudnoće i zato smo odlučili obaviti pretrage i vidjeti što ćemo dalje..
    Može samo jedna okvirna info; koliko se čeka za termin za postupak u državnim bolnicama (nakon što se sakupe svi nalazi)?

KIM ja ti mogu jedino reci za Vuk Vrhovac odmah te prime i nema cekanja🫣..i zato sam ja kod njih 😉..
    Sretno dalje ❣️❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Rolica

Broj poruka: 715

Prijavi adminu

Nata91

Samo se nadam da stvarno neće računati kao kompletan postupak, jer je glupo. ☹️ Kako ide kod prirodnog? Mene to sad izgleda isto čeka, budući da je stimulirani bio promašaj, a ne bih voljela gubiti vrijeme.

Ideš bez lijekova, folikule rastu prirodnim tokom i dalje sve isto, aspiracija, oplodnja 😊 Ajde javi bas novosti, sto ste odlucili... drzim fige ♥️

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije

Teich56

Broj poruka: 355

Prijavi adminu

💜Medenko

K.I.M

KIM ja ti mogu jedino reci za Vuk Vrhovac odmah te prime i nema cekanja🫣..i zato sam ja kod njih 😉..
    Sretno dalje ❣️❣️

KIM isto je i na sv.Duhu, ako imas sve nalaze u postupak ides već idući ciklus. Prihvaćaju i nalaze iz drugih klinika i poliklinika.

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️

riamaro

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

K.I.M

Za Vinogradsku se ceka. Mi smo dosli na red od konzultacija za 5 mjeseci na stimulirani postupak.

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
    - 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11. Čekamo betu ⏳

Rolica

Prijavi adminu

Hej curke, znate možda kolika je lista čekanja u IVF poliklinici? Razmišljam otići na konze. Super nedjelju svima želim ♥️♥️

AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije

💜Medenko

Prijavi adminu

Rolica

Hej curke, znate možda kolika je lista čekanja u IVF poliklinici? Razmišljam otići na konze. Super nedjelju svima želim♥️♥️

Rollica ja kad sam isla na konzultacije i pregled uz plaćanje dobila sam termin kroz par dana..najbolje potrošeni novci u mom životu..dobila dijagnozu za sat vremena a do tada godinama bila idiopat
    sretno draga

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

💜Medenko

Prijavi adminu

sorry sad sam se sjetila misliš na onu na kvatriću,ja sam tamo bila

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Rolica

Prijavi adminu

Medenko hvala ti 😊 Jeste vi dobili tamo prvu bebu? Sorry nisam pratila sve iz početka 😊 Ja sam se mislila upiknuti na Hzzo listu, ako nije popunjeno do 2026 🤣🥹

AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.