Samo se nadam da stvarno neće računati kao kompletan postupak, jer je glupo. ☹️ Kako ide kod prirodnog? Mene to sad izgleda isto čeka, budući da je stimulirani bio promašaj, a ne bih voljela gubiti vrijeme.
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Hello. Nadam se da me primate 🤞
Uskoro idem na prve konzultacije (za sada državno), ali mislim da ću ipak odabrati neku privatnu kliniku za liječenje. Nova sam u svemu tako da ne znam puno i unaprijed se ispričavam na nekom glupom pitanju u budućnosti 🫣
Za sada imam dvije neuspješne trudnoće i zato smo odlučili obaviti pretrage i vidjeti što ćemo dalje..
Može samo jedna okvirna info; koliko se čeka za termin za postupak u državnim bolnicama (nakon što se sakupe svi nalazi)?
Oboje 30 g.
PCOS, AMH 1,1 ug/L
1. trudnoća ❌ 2023.g (missed abortion, prekid u 11.tj)
2. trudnoća ❌ 2024.g (missed abortion, prekid u 7.tj)
Državno/privatno? Čekam prve konzultacije
Uskoro idem na prve konzultacije (za sada državno), ali mislim da ću ipak odabrati neku privatnu kliniku za liječenje. Nova sam u svemu tako da ne znam puno i unaprijed se ispričavam na nekom glupom pitanju u budućnosti 🫣
Za sada imam dvije neuspješne trudnoće i zato smo odlučili obaviti pretrage i vidjeti što ćemo dalje..
Može samo jedna okvirna info; koliko se čeka za termin za postupak u državnim bolnicama (nakon što se sakupe svi nalazi)?
KIM ja ti mogu jedino reci za Vuk Vrhovac odmah te prime i nema cekanja🫣..i zato sam ja kod njih 😉..
Sretno dalje ❣️❣️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Samo se nadam da stvarno neće računati kao kompletan postupak, jer je glupo. ☹️ Kako ide kod prirodnog? Mene to sad izgleda isto čeka, budući da je stimulirani bio promašaj, a ne bih voljela gubiti vrijeme.
Ideš bez lijekova, folikule rastu prirodnim tokom i dalje sve isto, aspiracija, oplodnja 😊 Ajde javi bas novosti, sto ste odlucili... drzim fige ♥️
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
Može samo jedna okvirna info; koliko se čeka za termin za postupak u državnim bolnicama (nakon što se sakupe svi nalazi)?KIM ja ti mogu jedino reci za Vuk Vrhovac odmah te prime i nema cekanja🫣..i zato sam ja kod njih 😉..
Sretno dalje ❣️❣️
KIM isto je i na sv.Duhu, ako imas sve nalaze u postupak ides već idući ciklus. Prihvaćaju i nalaze iz drugih klinika i poliklinika.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
Za Vinogradsku se ceka. Mi smo dosli na red od konzultacija za 5 mjeseci na stimulirani postupak.
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
- 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
- 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11. Čekamo betu ⏳
Hej curke, znate možda kolika je lista čekanja u IVF poliklinici? Razmišljam otići na konze. Super nedjelju svima želim ♥️♥️
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
Hej curke, znate možda kolika je lista čekanja u IVF poliklinici? Razmišljam otići na konze. Super nedjelju svima želim♥️♥️
Rollica ja kad sam isla na konzultacije i pregled uz plaćanje dobila sam termin kroz par dana..najbolje potrošeni novci u mom životu..dobila dijagnozu za sat vremena a do tada godinama bila idiopat
sretno draga
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Medenko hvala ti 😊 Jeste vi dobili tamo prvu bebu? Sorry nisam pratila sve iz početka 😊 Ja sam se mislila upiknuti na Hzzo listu, ako nije popunjeno do 2026 🤣🥹
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
Sortiraj odgovore
Najstariji