Curke nista, popucali su folikuli 😪 Mislim da su zakasnili 1 dan jer se na zadnjem uzv dr zacudila kako su veliki odjednom, i kao nista odmah veceras stoperica. Iako su bili uzv svaki 2.dan. Najradije bi ih okrivila, ali ne znam vise jesu li krivi 🤣 U glavi sam opet na pocetku, gdje iduce i zasto. Uglavnom Bolancu nisam vise vidjela od pocetka tako da je to sve klasicno bolnicki mijenjanje svih. Predlozili su prirodnjak u 01/25 i zapisali me na listu za lijekove u 03/25. Saljem puse svima ♥️O Bože svašta😮. Pa koliki su ti bili tada kad je to komentirala?..strašno ja bi poludila. Al ne možeš sad ništa, nema smisla nit živcirat se. Baš mi je žao draga drži se..😔
Da bas bezveze 😪 Jednoj ženi sto je bila samnom ista stvar. Nije nista dr. komentirala koliki su niti sam dobivala nalaze, papire, nista, zadnje na pocetku na 1.pregledu. Ne znam vise sta da mislim, jos sam se i zdroksala doma sa normabelima i ketonalima jer su tako savjetovali, sva sam za nista danas 🥹😅
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
Mala33 čestitam🥳🥳🥳. Beta ti je top, nek se pravilno dupla. Imaš li gdje u nedjelju izvaditi krv?
Medenko vadiš li danas betu?
Leona89 drago mi je da je mamin princ dobro 💕🙏💪
Riamaro 💕
—————-
Dobro vam jutro, i sretno svima danas.
Ja sam baš slabo spavala…probudim se oko 5 i nema šanse više oko sklopiti.Sta se spavanja tice znaci imamo istu situaciju probudim se oko 4 5 i gotovo 🤣🤣🤣Taman imam u 06h Duphaston ali ne navijam sat jer nema smisla em što se probudim u "pucanj" em što si ne želim stres agresivnog buđenja al srećom evo organizam kao da zna🤣🤗. Inače nisam neka spavalica, al ovo buđenje "s kokoškama" mi je postalo smiješno🤣🤣🤣..ovako se ni za posa ažurno nisam budila😆
Kod mene suprotno..umor..samo bi spavala…a mala mi neda🤷🏽♀️🤦🏽♀️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Verbena, Medenko hvala cure 🥹♥️♥️ Idemo dalje samo jako 💪💪
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
Rolice samo se nadam da ti ovo nisu brojali pod stimulirani postupak preko HZZO-a, a njihova je krivnja! Užas.
Isto sam u Vinogradskoj i narucivali su me svaki dan na folikulimetrije. Žao mi je što ti se to dogodilo. Nadam se da je prirodnjak dobitni 🤞🏽 Kako to da nisi dobila odmah stimulirani u 1/25? Baš loše što nas vraćaju na kraj liste za lijekove…
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
- 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
- 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11. Čekamo betu ⏳
Mala33 čestitam🥳🥳🥳. Beta ti je top, nek se pravilno dupla. Imaš li gdje u nedjelju izvaditi krv?
Medenko vadiš li danas betu?
Leona89 drago mi je da je mamin princ dobro 💕🙏💪
Riamaro 💕
—————-
Dobro vam jutro, i sretno svima danas.
Ja sam baš slabo spavala…probudim se oko 5 i nema šanse više oko sklopiti.Sta se spavanja tice znaci imamo istu situaciju probudim se oko 4 5 i gotovo 🤣🤣🤣Taman imam u 06h Duphaston ali ne navijam sat jer nema smisla em što se probudim u "pucanj" em što si ne želim stres agresivnog buđenja al srećom evo organizam kao da zna🤣🤗. Inače nisam neka spavalica, al ovo buđenje "s kokoškama" mi je postalo smiješno🤣🤣🤣..ovako se ni za posa ažurno nisam budila😆Kod mene suprotno..umor..samo bi spavala…a mala mi neda🤷🏽♀️🤦🏽♀️
Da bar mogu spavat brze bi mi dani prolazili 🤣🤣
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
KBC Split
3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️
Rolicesamo se nadam da ti ovo nisu brojali pod stimulirani postupak preko HZZO-a, a njihova je krivnja! Užas.
Isto sam u Vinogradskoj i narucivali su me svaki dan na folikulimetrije. Žao mi je što ti se to dogodilo. Nadam se da je prirodnjak dobitni 🤞🏽 Kako to da nisi dobila odmah stimulirani u 1/25? Baš loše što nas vraćaju na kraj liste za lijekove…
Koliko sam upucena ako ne dode do aspiracije postupak se neracuna
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
KBC Split
3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️
Rolicesamo se nadam da ti ovo nisu brojali pod stimulirani postupak preko HZZO-a, a njihova je krivnja! Užas.
Ma daj, svaki dan uzv? A kod kojeg si doktora? Ja sam kao kod Bolance, ali me skroz dalje gledala jedna mlada plava dr. Mislim da ste pisale kako se zove, ne sjecam se. Danas je bio neki drugi stariji dr. Ne znam jel se racuna kao postupak, mislim da ne ako nije bilo aspiracije. Žao mi vremena, truda i hormona s kojima sam se napikala... a šta sad, idemo dalje... Pa nije mi ponudila ranije za lijekove već kao lista je slobodna u 03 mj i taman mislim da treba 3 mj kako bi se tijelo ocistilo od hormona...
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
Ma daj, svaki dan uzv? A kod kojeg si doktora? Ja sam kao kod Bolance, ali me skroz dalje gledala jedna mlada plava dr. Mislim da ste pisale kako se zove, ne sjecam se. Danas je bio neki drugi stariji dr. Ne znam jel se racuna kao postupak, mislim da ne ako nije bilo aspiracije. Žao mi vremena, truda i hormona s kojima sam se napikala… a šta sad, idemo dalje… Pa nije mi ponudila ranije za lijekove već kao lista je slobodna u 03 mj i taman mislim da treba 3 mj kako bi se tijelo ocistilo od hormona…
Joj da, zaboravila sam da ide pauza između dva stimulirana 👍🏽
I ja sam kao kod Bolanče. On mi je odredio protokol, a onda me preuzeo dr. Tomić, dr. Šola i ona divna crna. Oni su me naručivali svaki dan na uzv i sve troje su bili prisutni. Aspiraciju ne znam tko mi je radio, jer sam bila pod anestezijom.
U FET-u sam bila kod dr. Ive (plava). Transfer odradio Tomić. Ne znam po kojoj logici oni idu, ali se sjećam jedno jutro dok sam čekala uzv da je Tomić pružio papire sestri i rekao “nek Bolanča označi koje će aspiracije uzet, pa meni što ostane”.
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
- 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
- 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11. Čekamo betu ⏳
Rolica žao mi je zbog tvoje situacije ☹️ Nadam se da će idući postupak biti dobitan. Ja sam inače imala samo jedan UZV sedmi dan ciklusa i odmah je na 12. dan dogovorena aspiracija. Nisam imala više niti jedan UZV u međuvremenu, samo naravno prije same aspiracije da vide jel folikul tu. Plava doktorica je Iva Pitner, ako mislimo na istu 🙂
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Nata, Riamaro, hvala cure, ne mogu vjerovati koje razlike. Jedna uzv svaki dan, meni svaki drugi, a tebi Nata dva puta sveukupno. Koji vrag 😆 E da tako je dr Iva Pitner, bila sam stalno kod nje, iako me kao Bolanca na pocetku preuzeo. Ma ne znam iskreno uopce sto da mislim 🙄 Probati cu se ugurati u prirodan sad u 12 mj jer u sijecnju cekam mengu vec oko 01.01...
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
Sortiraj odgovore
Najstariji