kawa a ne znam danas mi opet nije bila moja doktorica, pa nije bila bas rječita osim šta mi je rekla uf, i spomenila tu aspiraciju dva puta da će vjerovatno trebat 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ nadam se u sub da ću opet moju vidit 😩 fala ti šta me pratiš ❤️🤣🫂
dunya hvala ti na objasnjenju, iskreno bas san bila nekako potonula a sad si me malo digla sa ovim da to nije loše toliko.. u svakom slučaju nije neka tragedija jer malo mi je ova doktorica malo to uz neke uzdahe rekla ..
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
Cure moje drage i lipe evo da vam popravim dan mi smo bili kod doktora j jutros jer ipak red je bio otići i poprićati sa njim, u ovih 10g nemogu reći da je itko ikad bio takav prema men i sestra njegova isto❤️ ,znaći vodio je rat s nama psiholiški nema odustajanja .On želi sada pauzu i u prvi mjwsec kada dobijem želi 2 dan ciklusa hormone i pritlridnjak s blagom stimulacijom. Nismo baš bili za ali je tvrd 🤣 peićali smo o Pragu i svemu s mojim stanicama isto bi ovde i gore jednostavno nekako smo mu se uvukli pod kožu a i on nama jer rekao je kad god vidi moju prošlost želi i želi pomoć🙏🏻 ovaj put će i hematolog imat ulogu hoće da sve obavin i da mi daju terapiju kako nemam slezenu radi moji trombocita. Na kraju svega smo rekli ok nemoš ti ni reć necu🤣 koji je imao stav i pristup ❤️
Naravnob vježbe sada full ovi misec ipo ,detox tijela napravuit i sve vitamine.😁
Sada nek me neko uputi za enzim q10 koji ono se bolje razrađuje pa kad budem naručivala da taj naručim.❤️ ja sada želim opustit se mozak na pašu i to je to pa sta Bog želi,kako Bog želi,kad Bog želi 🙏🏻jer opet on gore sve daje i odlućuje❤️
Molim za još jedno čudo🙏🏽💫🧡💜💛🙏🏽❤️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Cure moje drage i lipe evo da vam popravim dan mi smo bili kod doktora j jutros jer ipak red je bio otići i poprićati sa njim, u ovih 10g nemogu reći da je itko ikad bio takav prema men i sestra njegova isto❤️ ,znaći vodio je rat s nama psiholiški nema odustajanja .On želi sada pauzu i u prvi mjwsec kada dobijem želi 2 dan ciklusa hormone i pritlridnjak s blagom stimulacijom. Nismo baš bili za ali je tvrd 🤣 peićali smo o Pragu i svemu s mojim stanicama isto bi ovde i gore jednostavno nekako smo mu se uvukli pod kožu a i on nama jer rekao je kad god vidi moju prošlost želi i želi pomoć🙏🏻 ovaj put će i hematolog imat ulogu hoće da sve obavin i da mi daju terapiju kako nemam slezenu radi moji trombocita. Na kraju svega smo rekli ok nemoš ti ni reć necu🤣 koji je imao stav i pristup ❤️
Naravnob vježbe sada full ovi misec ipo ,detox tijela napravuit i sve vitamine.😁
Sada nek me neko uputi za enzim q10 koji ono se bolje razrađuje pa kad budem naručivala da taj naručim.❤️ ja sada želim opustit se mozak na pašu i to je to pa sta Bog želi,kako Bog želi,kad Bog želi 🙏🏻jer opet on gore sve daje i odlućuje❤️
Nadam se da ce ti nova godina donijeti I nove pobjede.. zasluzila si 😊
Ja se nadam s narednim ciklusom da cu iskoristiti blastociste za FET koje imam, ne nadam se previse zbog dosadasnje situacije.. Ali onda planiram 3 mjeseca pripreme za naredni postupak.. do tada se planiramo oboje naoruzati suplementima...sve sto saznas da je korisno pisi 😁
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Ivka i Teich sretno danas🤞🤞🤞
riomaresuper plusic, nek bude dosadna i školska❤️
—
Pitanje vezano za Q10, može li se on normalno piti prije i nakon transfera? I je li ovo dobar oblikhttps://www.futunatura.hr/q10-ubikinon
Cure su prije pisale da je bolji ubiquinol od ubiqunona jer kid prvog se bokje apsobira tako da i ja ću sada naručiti ovaj sra sam sliku stavila možes kliknit pa otvorit meni je moj doktie preporući solgar i tu stranicu alu i New yorka jer u nas nema većih kolićina kao kod njih a meni je rekao kad pređe žena 40g treba uzimat 600 mg dnevno jer to se dobro pokazalo protiv mutacija i dobre kvalitete stanuce uz vježbe i prehranu zdravu i ostale vitamine.
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
kawa a ne znam danas mi opet nije bila moja doktorica, pa nije bila bas rječita osim šta mi je rekla uf, i spomenila tu aspiraciju dva puta da će vjerovatno trebat 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ nadam se u sub da ću opet moju vidit 😩 fala ti šta me pratiš ❤️🤣🫂
dunya hvala ti na objasnjenju, iskreno bas san bila nekako potonula a sad si me malo digla sa ovim da to nije loše toliko.. u svakom slučaju nije neka tragedija jer malo mi je ova doktorica malo to uz neke uzdahe rekla ..
Mislim da to nije uopste lose.. ja da sam znala vec tad bi rekla da mi rade duo stim jer sam imala dosta folikula a samo jedna jajna celija na kraju, a da se nastavila stimulacija sigurno bih dobila jos koju jer je bilo folikula ali malih.
A ovako sam samo morala proci jos jednu agoniju cekanja do narednog ciklusa.. I plus me ohrabrilo sto budu kvalitetne jajne celije iz tog drugog dijela stimulacije.
Ali eto, kao sto sam ti rekla mozda ti ne bude ni trebalo na kraju... ja sam bas bila depresivna taj put, a vec naredni ciklus je bilo 8 dobrih
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Nadam se da ce ti nova godina donijeti I nove pobjede.. zasluzila si 😊
Ja se nadam s narednim ciklusom da cu iskoristiti blastociste za FET koje imam, ne nadam se previse zbog dosadasnje situacije.. Ali onda planiram 3 mjeseca pripreme za naredni postupak.. do tada se planiramo oboje naoruzati suplementima…sve sto saznas da je korisno pisi 😁
Hvala a evo q10,vitamin D ,Magnezij,selen cink , viježba dobra tjelovježba ,detox tijela. Evo još mogu preporučiti stranicu na facbooku Pahuljica stavit ću link ja koristim njihove vaginalete i kapi vrkute i macine trave za plodnost ko zeli nek prova meni je pomoglo a i vidjet ćete dosta svjedoćanstava i teških slućaja sa uspijehom😁 https://www.facebook.com/groups/106270563220230/?ref=share
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sanjushka, mislim na tebe i nadam se da će sve otići uskoro i bez komplikacija 🙏💙
Možda se jednom desi čudo, baš mi je drago da ipak idete dalje i da imate uz sebe takvog liječnika. Svu sreću želim 🤞🤞☺️ Po pitanju koenzima Q10, preporuča se UBIQUINOL ali svakako pročitaj prve stranice ove teme - cure su tamo jako lijepo napisale osnove za sve suplemente 🙂
Sage, koliko sam ja shvatila, CoQ10 se preporuča prekinuti nakon transfera pa ja tako i radim. Nastavim samo folnu, vitamine i Omega3. Ispravite me ako griješim?
Blondie, hahaha, a žao mi je da je tako ispalo 🙈 stvarno je bilo naglo i neočekivano pa se iskreno nisam ni snašla. A i nekako sam potonula u zadnje vrijeme jer me prati neki snažan osjećaj da MPO za mene nikad neće biti uspješan.. ne mogu reći jel dramim, jel samo projiciram strahove ili je to neka intuicija.. Zapravo mi je neugodno ovdje i pisati takvo nešto kad vidim koliko su toga neke članice prošle, al s druge strane znam da s mojom dobi i nalazima imam realan razlog za brigu i stalno mi stoji nad glavom taj imaginarni pješčani sat koji curi i curi.. 🤷🏼♀️ Eto, to je uglavnom razlog zato nisam ništa puno spominjala. Hvala vam svejedno svima na podršci 💖
Nego, kako si ti?? Imaš već neki datum pregleda? ☺️☺️🍀
E sad, imam jedno pitanje.. da li je tko dobivao HCG boost nakon FET-a? Ja sam nakon transfera dobila 1500 ij Brevactida i.m., a slijedi mi još jedna doza i u nedjelju. Nisu mi zapravo objasnili zašto pa sam poslije malo guglala i vidjela da se nekad može davati u prirodnom FET-u kao potpora lutealnoj fazi, valjda da poveća šansu za implantaciju? Jedino je problem što se zbog toga neću moći testirati doma već čekati betu 14 dana... 🙄🙄
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Rolica, Sanjshka, Belaa, Kawa, Teich, Ivka MiliPe , Blondie, Sage❤️❤️
Belaa sretno, nadam se da je 2025. vaša 🙏🏼
Sanjushka drži nam se
Xoxo to mi zvuci kao da dr zna sto radi, sretno 🤞🏽
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
E sad, imam jedno pitanje.. da li je tko dobivao HCG boost nakon FET-a? Ja sam nakon transfera dobila 1500 ij Brevactida i.m., a slijedi mi još jedna doza i u nedjelju. Nisu mi zapravo objasnili zašto pa sam poslije malo guglala i vidjela da se nekad može davati u prirodnom FET-u kao potpora lutealnoj fazi, valjda da poveća šansu za implantaciju? Jedino je problem što se zbog toga neću moći testirati doma već čekati betu 14 dana… 🙄🙄
Prvi glas… možda to bude to ❤️ i želim ti reći, to sto se jos nije dogodilo, ne znaci da se nece dogoditi. Želim da ti ovaj FET bude dobitni 🙏🏼
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Djetelina zašto misliš da je gonal od 450 jedinica blago ? jeli ti to dobivaš jednom ili se pikas na dnevnoj bazi ?
Xoxo dnevno se pikam sa 150 jedinica, dakle u 3 dana je to 450 jedinica. Imam jedan pen od 450 koji moram u tri navrata iskoristiti. A cini mi se da je blago jer nista osim toga nisam dobila. Tj samo ovitrelle na kraju naravno. A u prvom ciklusu sam uzimala 9 ampula Menopura, 4 citrotide i 2 ovitrella pa zato mislim da je blaga ali ne znam, vidjet cemo sta ce biti.
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji