Riamaro čestitam koji divni plus! Neka te prati mirna trudnoća ❤️
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 ⏳
Riamaro čestitam!!! lijepi plusić! neka betica rasturi!
Drugim curama sretno
Netko je pitao za Rijeku, KBC ne radi još unatoč silnom optimizmu zadnjih 3 mjeseca da će evo sad krenuti. Neslužbeno su odmah imali loše uvjete za embriogenezu zbog silne prašine od građenja što bolnice što svih pristupnih cesta, parkinga i sl. Za proces moraju biti sterilni uvjeti, koje oni očito još nemaju. Bez toga nema dopusnice ministarstva, a bez dopusnice ne mogu ni FETovi.
S druge strane, bila sam u privatnoj poliklinici Mii i ako imate priliku odite barem na konzultacije, znači bila sam na privatnim pregledima i u Medicu i u Croatii i u Suncu i kod Finderlea, ali ovi ljudi, tu toplinu i dragost ne mogu glumiti. Baš su sunca, pristupačni, normalni, uljudni, puni podrške. Nemaju još sporazum sa Zavodom, ali nadaju se da će dobiti u idućoj godini..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
mortadela i možda se jednom desi čudo riječi vam se pozlatile
Ivka boli me pri dnu leđa svako jutro i to unazad par dana prije nisam imala nikakve probleme s leđima
riamaro čestitam..neka sve bude prekrasno
mene sad sram reći ali nikad još nisam bila na pregledu grudi..uvijek sam govorila tamo iznad 40-te pa je to došlo..ali kako kaže Emma valjda se sve mo umorimo od silnog čačkanja po nama pa nešto i preskočimo..
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
verbena pupice lisice..nęka bude dobitan
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Riamaro divnoooo
Emma05 nadam se da je hematom i da od sada ide samo jedna dosadna mirna trudnoca 🤗🤗
Medenko prati grudi redovno, mislim iza 40e da ide mamografija..
Dobra stvar je sto si vec rodila pa pretpostavljam da si dojila... jer sto bi rekla jedna moja kolegica "trebas roditi da ti dijete doobrooo izdoji to sve" kill me.. jer zaboga eto ne zelim bas da rodim
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Riamaro cestitam, predivan je to plus 🎉❤️
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Anda, da bila je prerana aspiracija. Odnosno, doktor je procijenio da aspiracija treba biti 16.dan ciklusa, jer sam imala 6 folikula lijepe veličine na zadnjem pregledu i sve su bile preko 14 mm. Ali kad sam dosla na dan aspiracije nakon 2 dana, imala sam samo 4 folikula, od toga 3 cistična a taj jedan folikul koji je bio 13 mm je bio ispunjen jajnom stanicom koja se jos 2, 3 dana trebala razvijati da postane zrela. Taj prvi put nam je bas ispao fijasko.
Imam redovite mentruacije, skoro ko švicarski sat. Sad mi se zadnja 2 mjeseca malo poremetilo zbog tih hormona pa mi dolazi 29.dan umjesto 26.ali to je sve ok.
Kad ideš u sljedeći postupak? Ja sam napravila 1 mj pauze i u međuvremenu smo pokušali tempirane odnose koji su također zavrsili neslavno. Sutra idem na prvu folikulometriju pa cemo vidjeti šta je Femara napravila. I od sutra 3 dana uzimam Gonal F. Cini mi se to premala doza (450 ij) ali vidjet cemo.
Mislila sam da ženama s urednom menstruacijom to točno izračunaju kad je vrijeme za aspiraciju😐, a da je kod mene problem to što su mi jako neredovite postale ove godine (lipanj pa sljedeća u listopadu). Znači postoji šansa da aspiracija bude prerana😔
Ne znam za sljedeći postupak, nemam ništa dogovoreno jer ne želim opet u ovu kliniku, idem na konzultacije za tjedan dana pa ćemo vidjeti.
U kojoj si ti klinici? Kako si zadovoljna?
👩💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L
👲1988., normozoospermia
11mj/2024 - blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
4mj/2025 Menopur i Centrotide po 1 injekcija, Ovitrelle, 2 folikula, aspiracija- prazni folikuli
Riamaro čestitam!! 😊😊 Baš lijepo za vidjeti ovu fotkicu ovako među postovima 🥰🎉🎉
👩💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L
👲1988., normozoospermia
11mj/2024 - blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
4mj/2025 Menopur i Centrotide po 1 injekcija, Ovitrelle, 2 folikula, aspiracija- prazni folikuli
Riamaro cestitam, plus ko kuca 🥰🥰🥰 Emma cuvaj se hematoma daj Boze da je to znak da je pukao. Pratim Vas svih i cestitke od srca svima na plusicu a kojima jos nije zelim sto prije da se ostvari.
Ivka i ha osjecam donji dio ledja otpocetka i osjetljive su mi grudi, jedino su mi to simptomi zasad.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Nata, Verbena, Srculence, Lunolina, Molly, Simbalija, Medenko, Dunya, Plavuša, Anda
Hvala vam cure moje ❤️❤️ želim nam svima ovdje bebice i uspjeh i da bude sve ok 🙏🏼
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji