Riamaro cestitam, predivan je to plus 🎉❤️

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Anda, da bila je prerana aspiracija. Odnosno, doktor je procijenio da aspiracija treba biti 16.dan ciklusa, jer sam imala 6 folikula lijepe veličine na zadnjem pregledu i sve su bile preko 14 mm. Ali kad sam dosla na dan aspiracije nakon 2 dana, imala sam samo 4 folikula, od toga 3 cistična a taj jedan folikul koji je bio 13 mm je bio ispunjen jajnom stanicom koja se jos 2, 3 dana trebala razvijati da postane zrela. Taj prvi put nam je bas ispao fijasko.
Imam redovite mentruacije, skoro ko švicarski sat. Sad mi se zadnja 2 mjeseca malo poremetilo zbog tih hormona pa mi dolazi 29.dan umjesto 26.ali to je sve ok.
Kad ideš u sljedeći postupak? Ja sam napravila 1 mj pauze i u međuvremenu smo pokušali tempirane odnose koji su također zavrsili neslavno. Sutra idem na prvu folikulometriju pa cemo vidjeti šta je Femara napravila. I od sutra 3 dana uzimam Gonal F. Cini mi se to premala doza (450 ij) ali vidjet cemo.
Mislila sam da ženama s urednom menstruacijom to točno izračunaju kad je vrijeme za aspiraciju😐, a da je kod mene problem to što su mi jako neredovite postale ove godine (lipanj pa sljedeća u listopadu). Znači postoji šansa da aspiracija bude prerana😔
Ne znam za sljedeći postupak, nemam ništa dogovoreno jer ne želim opet u ovu kliniku, idem na konzultacije za tjedan dana pa ćemo vidjeti.
U kojoj si ti klinici? Kako si zadovoljna?
👩💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L
👲1988., normozoospermia
11mj/2024 - blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
4mj/2025 Menopur i Centrotide po 1 injekcija, Ovitrelle, 2 folikula, aspiracija- prazni folikuli
5mj/2025 Ovitrelle, 1 folikul, aspiracija- prazni folikul
Riamaro čestitam!! 😊😊 Baš lijepo za vidjeti ovu fotkicu ovako među postovima 🥰🎉🎉
👩💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L
👲1988., normozoospermia
11mj/2024 - blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
4mj/2025 Menopur i Centrotide po 1 injekcija, Ovitrelle, 2 folikula, aspiracija- prazni folikuli
5mj/2025 Ovitrelle, 1 folikul, aspiracija- prazni folikul
Riamaro cestitam, plus ko kuca 🥰🥰🥰 Emma cuvaj se hematoma daj Boze da je to znak da je pukao. Pratim Vas svih i cestitke od srca svima na plusicu a kojima jos nije zelim sto prije da se ostvari.
Ivka i ha osjecam donji dio ledja otpocetka i osjetljive su mi grudi, jedino su mi to simptomi zasad.

🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Nata, Verbena, Srculence, Lunolina, Molly, Simbalija, Medenko, Dunya, Plavuša, Anda
Hvala vam cure moje ❤️❤️ želim nam svima ovdje bebice i uspjeh i da bude sve ok 🙏🏼

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Riamarocestitam, plus ko kuca 🥰🥰🥰 Emmacuvaj se hematoma daj Boze da je to znak da je pukao. Pratim Vas svih i cestitke od srca svima na plusicu a kojima jos nije zelim sto prije da se ostvari.
Ivka i ha osjecam donji dio ledja otpocetka i osjetljive su mi grudi, jedino su mi to simptomi zasad.
Hvala ❤️

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Žene majke kraljice, upadam. Ima li netko možda viška klomifena, da mu ne treba, da skratim čekanje
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Muž treba počet piti ali dugo čeka na termin kod urologa. Pio je prije, sad treba opet početi
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Riamaro čestitaaam, neka te prati dosadna i školska trudnoća
Sanjushka, gdje si, kako ide?
.
Sretno svimaaaa! ❤️
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Verbena čestitam pupo! Neka se mrvica čvrsto ugnijezdi! 🤞🏻❤️
Riamaro čestitam na plusiću, neka bude lijepa beta!🤞🏻❤️
Teich čestitam na pozitivnoj beti, neka se lijepo podupla u petak!🤞🏻❤️
Lunolina ❤️🫂
Rolica još uvijek u komadu. Jučer bila na pregledu i popila prvu tabletu, uvjeravali me da bi to moglo krenuti prije petka jer je ona hematomčina još uvijek tu i da bi trebao prsnut svaki čas (iako on i dalje krvari unutra ali meni ništa ne izlazi) pa valjda to povući sa sobom ali ništa se ne događa tako da čekam sutra i nastavak tabletica.. 🤷🏻♀️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji