Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Emma05

Broj poruka: 544

Prijavi adminu

Plavuša joooj hvala ti💕..i tebi i mužu😄👌🙏💕..
    Za Tsh znam samo da je idealno da se drži ispod 2,5 ali nije mi poznato da postoji "prenisko"...možda netko ima informaciju više.. 
    Nata žao mi je baš, kakve imaš planove dalje?

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05

Prijavi adminu

Ivka33

Emma05

RužaFT drago mi je da je bebolinac aktivan💕..nadam se da ćeš i gušteraču uspiti umiriti…držim 🙏
    Belaa žao mi jegrlim jako💕 ..želim ti sve najbolje i da ti se ostvari sve što želiš…veliki si borac💪🙏💕
    Medenko izdrži 💪🙏💕
    Ivka33 divne vijesti..uživaj i mazi mrvu. Kod tebe sve lijepo školski. Kad imaš kontrolu? Ja se uopće ne osjećam "trudno" pa sam sve nešto sumnjičava, mislim da neću izdržati čekati 3 tjedna za idući pregled…
    —————————————–
    Sretno svima danas!!! Puno mira, snage, živaca, dobrih i pozitivnih misli vam želim
    O osjecajima necemo bez obzira na sve ja u danu prominim misljenje 100 puta boze me sacuvaj 🤣🤣 29.11 imam pregled u vinogradskoj a 12.12. Imam opet u svog ginekologa koji mi je zada muke sa svojim mudrovanjem sad odjednom ide u privatnike bla bla taj ce me covik izludit duga prica kao moze mi vodit trudnocu al nemoze bolovanje dat…. covik ce me na psihijatriju smistit 🤣🤣🤣
    Kako se ti ovako osjecas mene na momente bolucka ispod pupka ponekad malo u jajnicima livo desno nekad malo leda onda sam ti u fazi kad bolucka zasto boli a kad mi nije nista onda zasto ne boli 🫣🫣

Ja nekako više volim kad me bolucka jer znam onda da se nešto događa nego kad ne osjetim ništa. S tim da mi na dane zna biti sve mirno..a ponekad me baš "ruje" kao to neki dan pa sam se usrala za vnm..eto toliko me to žigalo. A sad s druge strane kako je sve mirno razmisljam kako sam si napravila nesto loše sa svim tim stresom. Mene ti najviže bolucka to lijevo gdje se i ukopalo. Teško je moju glavu ugasiti i opustiti..ali trudim se na max. Muči me također što se samo vrećica vidjela ali ploda još nema iako mi je gin rekao da za taj period se i ne mora viditi, još je rano kaže. A ima i neki prastari uzv. Tebi se već vidi plod? A dan smo razlike u transferima jel? I išla si dan kasnije (jučer) na pregled od mene...🤔🫣.  Ja sam danas 5+0 sa transferom 04.11. Samo je meni menga bila 18.10.

Amh 14
    1.IVF 2017 ❌
    03/18 FET 2BC❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️

Emma05

Prijavi adminu

Molly8

Belaaa zelim ti svu srecu, prošla si toliko toga i jos si tako jaka. Nadam se da ćeš nam poslat poruku da je doslo malo cudo i sve nas obradovat na jedan dan. Uzivaj u svemu što je pred tobom jer i kad ne ide kako smo mi zamislili ne znači da nije predivno. Tako bar ja to gledam 😅
    .
    Emma nadam se sa si se malo opustila i mogu mislit koji je to stres i da je svaki dan ko godina. Neka se primila cvrsto tvoja mrvica i sad mirno i dosadno do kraja ❤️
    .
    Medenko zao mi je 💔
    .
    Plavuša mi ćemo se onda opet pratit tako nekako i ja planiram iduci postupak. Ne znam za tsh odgovor

Maaaalo opuštenija, ali ne i opuštena skroz. Tu razinu je kod mene nemoguće postić. Skeptiko do kraja😄👌

Amh 14
    1.IVF 2017 ❌
    03/18 FET 2BC❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️

Emma05

Prijavi adminu

💜Medenko

pitanje za cure koje znaju(a ovdje ih je puno)..koliko bi trebao biti progesteron?
    znam da sam ga vadila prije postupka ali mi nisu uopće rekli nalaz pa se sad naravno pitam

Mislis na referentne vrijednosti ili? 
    Ja sam sad svoj progesteron vadila s prvom betom pa mi je narastao na 92. 

Amh 14
    1.IVF 2017 ❌
    03/18 FET 2BC❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️

Nata91

Broj poruka: 38

Prijavi adminu

Emma čekam ciklus, pa ih moram zvati da vidimo za nove konzultacije. Najradije bih probala odmah jedan prirodni, jer očito moji jajnici ne reagiraju na terapiju ☹️

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌

Emma05

Prijavi adminu

💜Medenko

Ivka33

💜Medenko

Emma05

💜Medenko

nazvali Rano naravno kad ne treba…beta je samo 250…traže da ponovim u ponedjeljak ali vjerujem da ništa od toga…
    očito biokemijska???
    A prva ti je bila koliko? Ako je duplo ok je. Za dva dana opet izvadiš.
    nažalost 183 prva,tako da očito ništa od toga…u šoku sam i tužna…tako smo se veselili topm plusiću,muž je već napravio planove za ponedjeljak jer nam je godišnjica braka u ponedjeljak i bio je uvjren da će ta beta rasti…a šta reći ivf život..mogu biti zahvalna pretpostavljam da je biokemijska s obzirom da je niska…nažalost nemam smrzlića ovo je bio zadnji iz 2022
    Znaci godisnjica nam je isti dan ❤️
    Sto se tice bete ok nepravilna je al bilo je dosta slucajeva s nepravilnom betom a sretnim ishodom, a zar nije bia nekakav kvar u labu pa si zbog toga cekala dan duze mozda je i do toga njihova greska nemoj otpisivat jos nista pokusaj se sto manje stresirat znam da je najlakse rec to, ponovi sutra betu pa cemo bit pametniji drzi se i drzim fige 🙏❤️🍀
    Ivka slatka si skroz..kao moj muz..on jadan od jutros ponavlja..pa jucer se sve pokvarilo..pa tko zna sto je moglo biti i slicno…jutros je već išao na kamenita vrata..koliko mi je drago sto je takav utoliko me vise boli kad ga lomim..💔..ponavljam betu u ponedjeljak i ne nadam se znam da je nepravilno duplanje u 95posto lose al eto mora se do kraja..tjesi me samo sto je niska pa se nadam biokemijskoj🙏🏽
    Većina muškaraca to drugacije procesuira,moj od prvog dana nosi srce na dlanu i koliko ga volim zbog toga utoliko mi bude teze u ovakvim situacijama..on je već ime imao🥺😞..
    Nedam se ja,tuzna sam ali kažu da je i biokemijska dobar znak pa se nadam novom postupku sto prije dok još mogu🙏🏽💜

Da zbilja i aparat je bio u kvaru. Ništa ne mora još značiti..samo ti ponovi tu betu. A muž ti je divan🥹🥰💕

Amh 14
    1.IVF 2017 ❌
    03/18 FET 2BC❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️

Emma05

Prijavi adminu

Nata91

Emma čekam ciklus, pa ih moram zvati da vidimo za nove konzultacije. Najradije bih probala odmah jedan prirodni, jer očito moji jajnici ne reagiraju na terapiju ☹️

Uvijek možeš i prirodni ubaciti između stimuliranih postupaka. Ali ja bi malo poradila na kvaliteti js u međuvremenu. Imaš i na prvim stranicama foruma ako nisi pročitala, jako puno korisnih informacija što i kako. Sve se to da popraviti..i sama kažeš da si se baš brzo našla u postupku. A i taj prvi je uvijek orijentacion iako ružno zvuči ali zbilja je tako. Jer nitko nezna sa sigurnošću kako će netko reagirati na terapiju..ajde držim 🙏hrabro i sretno dalje💕

Amh 14
    1.IVF 2017 ❌
    03/18 FET 2BC❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️

• Ivka33

Broj poruka: 259

Prijavi adminu

Emma05

Ivka33

Emma05

RužaFT drago mi je da je bebolinac aktivan💕..nadam se da ćeš i gušteraču uspiti umiriti…držim 🙏
    Belaa žao mi jegrlim jako💕 ..želim ti sve najbolje i da ti se ostvari sve što želiš…veliki si borac💪🙏💕
    Medenko izdrži 💪🙏💕
    Ivka33 divne vijesti..uživaj i mazi mrvu. Kod tebe sve lijepo školski. Kad imaš kontrolu? Ja se uopće ne osjećam "trudno" pa sam sve nešto sumnjičava, mislim da neću izdržati čekati 3 tjedna za idući pregled…
    —————————————–
    Sretno svima danas!!! Puno mira, snage, živaca, dobrih i pozitivnih misli vam želim
    O osjecajima necemo bez obzira na sve ja u danu prominim misljenje 100 puta boze me sacuvaj 🤣🤣 29.11 imam pregled u vinogradskoj a 12.12. Imam opet u svog ginekologa koji mi je zada muke sa svojim mudrovanjem sad odjednom ide u privatnike bla bla taj ce me covik izludit duga prica kao moze mi vodit trudnocu al nemoze bolovanje dat…. covik ce me na psihijatriju smistit 🤣🤣🤣
    Kako se ti ovako osjecas mene na momente bolucka ispod pupka ponekad malo u jajnicima livo desno nekad malo leda onda sam ti u fazi kad bolucka zasto boli a kad mi nije nista onda zasto ne boli 🫣🫣
    Ja nekako više volim kad me bolucka jer znam onda da se nešto događa nego kad ne osjetim ništa. S tim da mi na dane zna biti sve mirno..a ponekad me baš "ruje" kao to neki dan pa sam se usrala za vnm..eto toliko me to žigalo. A sad s druge strane kako je sve mirno razmisljam kako sam si napravila nesto loše sa svim tim stresom. Mene ti najviže bolucka to lijevo gdje se i ukopalo. Teško je moju glavu ugasiti i opustiti..ali trudim se na max. Muči me također što se samo vrećica vidjela ali ploda još nema iako mi je gin rekao da za taj period se i ne mora viditi, još je rano kaže. A ima i neki prastari uzv. Tebi se već vidi plod? A dan smo razlike u transferima jel? I išla si dan kasnije (jučer) na pregled od mene…🤔🫣. Ja sam danas 5+0 sa transferom 04.11. Samo je meni menga bila 18.10.

Tu i je ta razlika meni je menga bila 11.10 meni je kasnila ovulacija i automatski i transfer danas 6+0

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

💜Medenko

Broj poruka: 431

Prijavi adminu

Emma05

💜Medenko

Ivka33

💜Medenko

Emma05

💜Medenko

nazvali Rano naravno kad ne treba…beta je samo 250…traže da ponovim u ponedjeljak ali vjerujem da ništa od toga…
    očito biokemijska???
    A prva ti je bila koliko? Ako je duplo ok je. Za dva dana opet izvadiš.
    nažalost 183 prva,tako da očito ništa od toga…u šoku sam i tužna…tako smo se veselili topm plusiću,muž je već napravio planove za ponedjeljak jer nam je godišnjica braka u ponedjeljak i bio je uvjren da će ta beta rasti…a šta reći ivf život..mogu biti zahvalna pretpostavljam da je biokemijska s obzirom da je niska…nažalost nemam smrzlića ovo je bio zadnji iz 2022
    Znaci godisnjica nam je isti dan ❤️
    Sto se tice bete ok nepravilna je al bilo je dosta slucajeva s nepravilnom betom a sretnim ishodom, a zar nije bia nekakav kvar u labu pa si zbog toga cekala dan duze mozda je i do toga njihova greska nemoj otpisivat jos nista pokusaj se sto manje stresirat znam da je najlakse rec to, ponovi sutra betu pa cemo bit pametniji drzi se i drzim fige 🙏❤️🍀
    Ivka slatka si skroz..kao moj muz..on jadan od jutros ponavlja..pa jucer se sve pokvarilo..pa tko zna sto je moglo biti i slicno…jutros je već išao na kamenita vrata..koliko mi je drago sto je takav utoliko me vise boli kad ga lomim..💔..ponavljam betu u ponedjeljak i ne nadam se znam da je nepravilno duplanje u 95posto lose al eto mora se do kraja..tjesi me samo sto je niska pa se nadam biokemijskoj🙏🏽
    Većina muškaraca to drugacije procesuira,moj od prvog dana nosi srce na dlanu i koliko ga volim zbog toga utoliko mi bude teze u ovakvim situacijama..on je već ime imao🥺😞..
    Nedam se ja,tuzna sam ali kažu da je i biokemijska dobar znak pa se nadam novom postupku sto prije dok još mogu🙏🏽💜
    Da zbilja i aparat je bio u kvaru. Ništa ne mora još značiti..samo ti ponovi tu betu. A muž ti je divan🥹🥰💕

Tu se moram sloziti..bas je..💙..imam istinsku srecu sto se toga tice💫🙏🏽…potpora mi je u svemu oduvijek..ja oduvijek mislim da sam ja jaka jer sam svasta prosla kroz zivot a ustvari on sa svojom vjerom,stalnom pozitivom,nikad se ne mjenja,nista ga ne lomi i ne posustaje..nije postao kao ja koja preispitujem i sumnjam u sve i bojim se prevelike srece🫣
    Mala ga obozava..samo trci za njim i zove ga tatice..da ih nije milina gledati bila bih ljubomorna 🤫
    A on samo kaže tko ne bi volio onu šta na majku slici?🫠🫠

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Xoxo23

Broj poruka: 645

Prijavi adminu

Medenko zao mi je zbog niske bete, ali kad je meni bilo tako stvarno sam pročitala uspijesnih priča, dale su mi nadu i meni na kraju nije bilo to ali možda i ti upadneš u te lijepe price .. vidit ćeš sve u pon 😔❤️ 
    Nata ja sam pročitala knjigu koja je preporučena na prvoj str ove teme, tek sam krenila ima 10 dana pit q10 prema preporuci doktorice i tako se držat te neke prehrane koju knjiga preporuča .. možda da pokušaš doc do nje.. u globalu šta manje šećera, šta vise proteina, vlakana, i low carb po mogućnosti.. 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR ..
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    ➡️KBC Split - IVF 12/24 ⏳

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.