Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivka33

Broj poruka: 259

Prijavi adminu

💜Medenko

Emma05

💜Medenko

nazvali Rano naravno kad ne treba…beta je samo 250…traže da ponovim u ponedjeljak ali vjerujem da ništa od toga…
    očito biokemijska???
    A prva ti je bila koliko? Ako je duplo ok je. Za dva dana opet izvadiš.
    nažalost 183 prva,tako da očito ništa od toga…u šoku sam i tužna…tako smo se veselili topm plusiću,muž je već napravio planove za ponedjeljak jer nam je godišnjica braka u ponedjeljak i bio je uvjren da će ta beta rasti…a šta reći ivf život..mogu biti zahvalna pretpostavljam da je biokemijska s obzirom da je niska…nažalost nemam smrzlića ovo je bio zadnji iz 2022

Znaci godisnjica nam je isti dan ❤️
    Sto se tice bete ok nepravilna je al bilo je dosta slucajeva s nepravilnom betom a sretnim ishodom, a zar nije bia nekakav kvar u labu pa si zbog toga cekala dan duze mozda je i do toga njihova greska nemoj otpisivat jos nista pokusaj se sto manje stresirat znam da je najlakse rec to, ponovi sutra betu pa cemo bit pametniji drzi se i drzim fige 🙏❤️🍀

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

• Ivka33

Broj poruka: 259

Prijavi adminu

Žuži

Ivka33

Žuži

Pozdrav svima🥰
    Ivka i Emma cestitke🥳 bas mi je drago zbog obe te se nadam da će se sve nastaviti kako je krenulo😍
    Medenko vjerujem da će se isplatiti čekanje i da će Beta sutra biti kako treba.😊
    Netko je pitao kako radi Repromed za blagdan. Sani je napisala da su od 23.12. na godišnjem, a ja znam da se vraćaju 27.1. s tim da je sestra Matija rekla da će se javljati na telefon za dogovore.
    Hvala ti ❤️
    Kako si ti, kakvi su ti planovi nek iduci postupak bude uspijesan 🍀🙏❤️
    Ja sam u nekom mirnom razdoblju, bas mi je lipo ovako kad nisam u postupku🥰 s obzirom na njihov godisnji, na postupak ću najranije u drugi misec. A ako ne bude povoljan ciklus, možda i kasnije🤷🏻‍♀️

Brzo ce to 12 misec uvik proleti taman prvi dok se pripremis eto postupka taman lipo da iduci Bozic docekas s mrvom u rukama ❤️❤️❤️

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

💜Medenko

Broj poruka: 431

Prijavi adminu

Ivka33

💜Medenko

Emma05

💜Medenko

nazvali Rano naravno kad ne treba…beta je samo 250…traže da ponovim u ponedjeljak ali vjerujem da ništa od toga…
    očito biokemijska???
    nažalost 183 prva,tako da očito ništa od toga…u šoku sam i tužna…tako smo se veselili topm plusiću,muž je već napravio planove za ponedjeljak jer nam je godišnjica braka u ponedjeljak i bio je uvjren da će ta beta rasti…a šta reći ivf život..mogu biti zahvalna pretpostavljam da je biokemijska s obzirom da je niska…nažalost nemam smrzlića ovo je bio zadnji iz 2022
    Znaci godisnjica nam je isti dan ❤️
    Sto se tice bete ok nepravilna je al bilo je dosta slucajeva s nepravilnom betom a sretnim ishodom, a zar nije bia nekakav kvar u labu pa si zbog toga cekala dan duze mozda je i do toga njihova greska nemoj otpisivat jos nista pokusaj se sto manje stresirat znam da je najlakse rec to, ponovi sutra betu pa cemo bit pametniji drzi se i drzim fige 🙏❤️🍀

Ivka slatka si skroz..kao moj muz..on jadan od jutros ponavlja..pa jucer se sve pokvarilo..pa tko zna sto je moglo biti i slicno…jutros je već išao na kamenita vrata..koliko mi je drago sto je takav utoliko me vise boli kad ga lomim..💔..ponavljam betu u ponedjeljak i ne nadam se znam da je nepravilno duplanje u 95posto lose al eto mora se do kraja..tjesi me samo sto je niska pa se nadam biokemijskoj🙏🏽
    Većina muškaraca to drugacije procesuira,moj od prvog dana nosi srce na dlanu i koliko ga volim zbog toga utoliko mi bude teze u ovakvim situacijama..on je već ime imao🥺😞..
    Nedam se ja,tuzna sam ali kažu da je i biokemijska dobar znak pa se nadam novom postupku sto prije dok još mogu🙏🏽💜

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Nata91

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

Teich, Marisha… Trebam se javiti kad krene idući ciklus, pa ćemo vidjeti kakav je plan dalje. Samo je jedna bila, zato me strah ako nije bila dobre kvalitete da ni ove ostale što budu neće biti. Ovo mi je prvi postupak i koliko god sam govorila da nema veze ako ne bude, slomilo me. Strah me da neće nikad biti, da nikad neće biti dovoljno dobre. ☹️
    Šaljem zagrljaj svim curama koje su sretne, a malo veći onima koje su tužne, niste same ❤️

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌

💜Medenko

Broj poruka: 431

Prijavi adminu

Nata91

Teich, Marisha… Trebam se javiti kad krene idući ciklus, pa ćemo vidjeti kakav je plan dalje. Samo je jedna bila, zato me strah ako nije bila dobre kvalitete da ni ove ostale što budu neće biti. Ovo mi je prvi postupak i koliko god sam govorila da nema veze ako ne bude, slomilo me. Strah me da neće nikad biti, da nikad neće biti dovoljno dobre. ☹️
    Šaljem zagrljaj svim curama koje su sretne, a malo veći onima koje su tužne, niste same ❤️

Nata ne posustaj..vidim da si mlada 91godiste jel?ako ne griješim🫣..nemaš potpis..oni tek isprobavaju sto ti odgovara i kako dobiti najbolje rezultate..sve su to nazalost metode dobitaka i gubitaka..
    Saljem ti 💛🧡💚💜💙

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Nata91

Prijavi adminu

Napravit ću potpis malo poslije dok se saberem, da 33 godine imam. Otkad sam došla kući s posla samo plačem. Znam da sam tek krenula sa svime, ali previše mi se tužnih stvari događalo u životu i iskreno ni sama ne znam otkud mi snage za ovu borbu, ali moram. ❤️

Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌

Verbena11

Broj poruka: 103

Prijavi adminu

Draga Nato, baš mi je žao da nije došlo do oplodnje... jesu ti rekli možda što misle u čemu je problem? Kakav je spermiogram? Radiš li možda što za poboljšanje kvalitete jajnih stanica (prehrana, suplementi)? I znam da je teško i tužno, ali ne odustaj! Mi smo ti tu za podršku kad trebaš 💙
    Medenko, žao mi je, ali možda zaista nije još sve za otpisati do ponedjeljka?? 🤞🙏 

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg

Emma05

Broj poruka: 550

Prijavi adminu

💜Medenko

Emma05

💜Medenko

očito biokemijska???

Draga baš mi je žao. Na žalost sve te razumijem..ugledaš plus, razveseliš se pa sranje. Sve znaš, odboluj, sakupi se, skupi snage nanovo i ponovno u boj😊👌🙏💪💪💪..nema odustajanja💕hugam najjače 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05

Broj poruka: 550

Prijavi adminu

Marisha

Jutro curke
    Belaažao mi je radi tvoje situacije, iz potpisa se može iščitati koliko si toga prošla i ja ti od sveg srca želim da si i dalje ovako borbena i optimistična i da će ti se tvoja najveća želja ostvariti❤️
    Emma i tvoj potpis je dug i ako se ne varam da si rekla 15god mpo-a i evo napokon ideš prema svom ostvarenju snova, želim ti mirnu i zdravu trudnoću💕
    RužaFTimaš veselu i aktivnu bebicu 💕za gušteraču nemam savjet, nadam se da će sve proći bezazleno
    Sunce sretno u FET-u i nadam se da ti Prag neće trebati🙏
    Annboleyn žao mi je da se to ipak desilo, nadam se da su ti dali konkretne lijekove i da si pod nadzorom i da je sve ok sad sa protocima i tlakom, izdrži💪
    Ivka33sretno i čestitam na trudnoćiDodo nadam se da ćeš se odlučiti za kliniku i da će novi postupak biti dobitanMedenkožao mi jeija sam drugu betu vadila na godišnjicu braka i isto se nije pravilno poduplala. Nadam se da ćeš biti ok i sa planom za novi postupak💪Nata žao mi je da se nisu oplodile, ako se ne varam rekla si da su bile dvije? Možda da urediš potpis da te lakše pratimo. Šaljem ti zagrljaj podrške i vjerujem da nije lako čuti ovakvu vijestSanjushka kako si ti, kakva je situacija? ❤️
    Leona sretno danas na pregledu 🍀
    Rolice sretno ti sutra na aspiraciji 🍀

Hvala ti💕..da 15 g borbe je iza nas💪

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Nata91

Prijavi adminu

Verbena nisu ništa rekli, samo da je bila loša i nije bila za oplodnju. Pijem Prenatal tablete i jedem smokve u maslinovom ulju, promijenila sam prehranu (više voća, povrća, orašastih plodova, ribe). Dosta sam se brzo našla u postupku, moram vidjeti iskustva drugih čime poboljšati kvalitetu.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.