Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce12
    15. Rujan 2024. 20:18

Slee

Cure, sto ste ono nedavno preporucile za upalu mjehura i za probleme dolje? Mozda cak i za gljivicnu. Imam pritisak dolje, ne znam tocno sto bi moglo biti, nije jako, ali bi voljela zaustaviti na vrijeme

Ja sam do nedavno bila " sretnica" s tim. Uzela sam ovdje na preporuku Omni Biotic flora i to dvije dnevno plus dr.mi je dao polygynax. Ako mislis da su gljivice mozda da probas Omni biotic i Canesten? Jedno djeluje vaginalno, drugo jaca sluznicu. 🫣

Vidim da pisete za odnosne. Nama su bili strogo zabranjeni uvijek cak i nakon pozitivne bete. Al i ja sam sama bila nekako prestrasena da nebi nesto naskodilo.🙄

Mi odustajemo od FET-a ovaj mjesec😔 😪imam temperaturu vec 3 dan koja mi na vecer skoci na 38 plus jaki kasalj (mislim da je bronhitis u pitanju) pa preskacemo. 
    Veselim se vama i vasim betama🥰❤️

Sanjuska jako mi je drago sto startas i ovaj put mora biti uspjesno!❤️🙏 
    Luna drzi nam se, mislimo na tebe❤️🥰

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

Leona89
    15. Rujan 2024. 20:18

Bless drago mi je da je tvoja histero prošla super, neka i nalazi budu dobri🍀🤞🏻❤️😘
    Srculence drago mi je da je i tvoja histero prošla super i da je sve u redu bilo, sretno u postupku ❤️😘🍀🤞🏻✨
    Deja dobrodošla i sretno 🍀🤞🏻❤️😘
    Divna drago mi je da je sve super i da folikuli napreduju, sretno u ponedjeljak 🍀🤞🏻❤️😘
    Dodo drago mi je da su nalazi super🍀❤️🥳
    Riamaro dobrodošla i sretno 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘 
    Hypnoticpoison 🥰 čim je zahladilo krenule i prehlade, drago mi je da si je se riješila. Ja isto skupila prehladu, kišem, nos malo curi i malo kašljem. Nije strašno hvala Bogu, pijem čaja sa medom i limunom i nadam se da će brzo proći 🥰jedva čekam da nam grijanje upale🤣a inače sam dobro, hvala ti, klasični trudnički problemi😅teško mi je postalo namjestiti se, čak i uz trudnički jastuk, stalno imam osjećaj da gnječim jadnu bebicu i glad me budi ujutro, povećao mi se apetit zadnji tjedan🐽ljubim😘😘🥰❤️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Leona89
    15. Rujan 2024. 20:21

NanaJ pozdrav i dobrodošla, svakako je savjet ne dizati teško, ali vjerujem da je uz dvogodišnjaka gotovo nemoguće. Nemam pametan savjet, ali mogu ti reći da je meni moja ginekologica rekla da ja mogu i na preponsko jahanje ići, ako je suđeno da se primi, primit će se. Sretno na transferu 🎉 ☺️❤️😘
    Luna baš mi je drago što beta raste🎉🎉neka sve izađe na dobro, sretno u ponedjeljak 🍀🤞🏻❤️ ❤️ 😘 😘 
    Mala jako mi je žao što nemaš smrzlića na kraju, nadam se da će se mrvice primiti, sretno ❤️😘✨🪄🪄🍀🤞🏻meni su odnosi nakon ET-a bili zabranjeni skroz do bete, a kasnije zbog drugih problema...
    Teushka držim 🤞🏻 da brzo obavite🍀ako si iz ZG znam da krvnu grupu i RH faktor možeš obaviti bez naručivanja na Sv.Duhu, samo ti treba uputnica❤️😘
    Molly sretno🤞🏻🍀brzo ozdravi, malo slabiji imunitet je čak pogodan za implantaciju, držim 🤞🏻 🍀 ❤️ 😘 
    Sunce sretno i tebi, sve znaš, potpisujem🤞🏻🍀❤️😘
    Ivy vidi se blaga crtica, neka lijepo tamni🎉🍀🤞🏻❤️danas mi se čini malo tamnija, neka tako nastavi, sretno🍀🥰
    Leptiric žao mi je, držim 🤞🏻 da se pojavi🍀🤞🏻❤️
    Jurky,Tratinčica, Divna, Luna sretno vam svima sutra na UZV 🎉🍀♥️🥰😘

Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Leona89
    15. Rujan 2024. 20:26

Sunce žao mi je što ipak preskačete, brzo ozdravljenje ti želim. 
    Nadam se da nisam nikoga izostavila, svima sretno🍀🤞🏻♥️🥰

Sunce12
    15. Rujan 2024. 20:39

Leona89

Suncežao mi je što ipak preskačete, brzo ozdravljenje ti želim.
    Nadam se da nisam nikoga izostavila, svima sretno🍀🤞🏻♥️🥰

🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

plavuša
    15. Rujan 2024. 20:44

Cure ja danas radim zadnju nocnu smjenu. Ocekujem mengu oko srijede, cetvrtka i planiram otic kod gin da mi sa srijedom otvori bolovanje, obzirom da se lijepo ponudio i rekao da nema problema uopce. Jer u srijedu mi pada da radim dnevnu, a iskreno ne da mi se vise.. Cekat cu pocetak i lagano krenut s pikanjem...
    Nadam se da ce sve proc glatko i da se gin nije predomislio hehe, ner cu sefu rec ujutro da me nema  sad jedno vrijeme na poslu.. Cca mj dana ako ce ic sve kako treba, a u slucaju pozitivne bete i puuuuno duze... 

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

Molly8
    15. Rujan 2024. 22:59

Leona hvala ❤️ ide napokon na bolje i nisam nikako imala temperaturu pa se nadam da je to to 🤞🏻😅

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih

Slee
    16. Rujan 2024. 00:01

Sunce hvala na preporuci! 
    Osjecam neki pritisak i zelim to suzbiti sto god da je za skucaj da odkucimo ovaj mjesec u fet. Mislite da bi mogli ti probiotici i canesten utjecat na nesto? 
    -
    Zao mi je sto odgadjate, al mozda bolje tako kad se vec ne osjecas dobro. Nadam se i da nije bronhitis! 
    -
    Plavusa drzim fige da sve bude po planu kako si zamislila! Super je imati dobrog ginekologa koji je voljan izaci u susret

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Lunolina
    16. Rujan 2024. 06:46

Slee probaj kupiti gyno pro, to ti je potpuno prirodno (bazna i etericna ulja), pomaze kod gljivica, a dobro je i kao prevencija od upala mjehura jer isparavanje etericnih ulja dezinficira mjehur (tako sam si ja to objasnila😬) - smiju koristiti trudnice i doilje. Mozes pricnuti bas unutra, a mozes i izvana. Ja sam mislila da je to glupost dok mi ga nekidan nije nestalo🙈
    Inace, ako dobijes bas bas gljivice i ako ode bas u crveno, ja ti tad namocim tampon u kokosovo ulje i nakapam 2-3 kapi ulja cajevca i stavim ga na 5 min i izvucem van i tako mehanicki maknem hrpu njih i onda opet ponovim isto i ostavim tampon par sati ili samo iznutra namazem kokosovim uljem u koje umjesam etericno ulje cajevca (mora biti pravo etericno, recimo Pranarom).
    Omni biotic flora - obavezno. To ti super moze pomoci. Pij u jutro i navecer po jednu mjesec dana i onda samo u jutro po jednu. To ti jaca sluznicu. Super stvar! 😊

Za upalu mjehura preventivno mozes piti netom prije spavanja 1 vrecicu UriBlock, a ako ti se pojaca upala onda mozes i vrecicu - 2 vise jer je baza d manoza. Ako je upala jaca onda te mozda moze spasiti Cystinol, a ako on ne pomaze onda ti ne ginu antibiotici.

Meni obicno kada je bas drama s upalom mjehura i ne pomaze apsolutni nista onda skuham vodu i dodam lavandu i ruzmarin. To kuham jos par minuta i onda to stavim na stolicu i sojim iznad toga - te pare opustaju uretru i smanji se osjecaj pecenja. Nadam se da ti to nece trebati, ali evo da imas i to na pameti.

Sretno!❤️

Ja sam neocekivano dobila M 3 dana ranije. Malo je sranje jer u subotu moram na UZV, a tad sam na team buildingu koji ja organiziram - jedva cekam danas reci direktoru da cu otici s pola team buildinga u Zagreb. A samo sam se nadala da danas ne dobijem da mogu to odraditi kako spada…
    No tako je kako je. Prijavljujem M i pocetak pikanja sutra ili prekosutra 😬😬😬 Boze kak me strah!  😂🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    16. Rujan 2024. 06:46

Slee probaj kupiti gyno pro, to ti je potpuno prirodno (bazna i etericna ulja), pomaze kod gljivica, a dobro je i kao prevencija od upala mjehura jer isparavanje etericnih ulja dezinficira mjehur (tako sam si ja to objasnila😬) - smiju koristiti trudnice i doilje. Mozes pricnuti bas unutra, a mozes i izvana. Ja sam mislila da je to glupost dok mi ga nekidan nije nestalo🙈
    Inace, ako dobijes bas bas gljivice i ako ode bas u crveno, ja ti tad namocim tampon u kokosovo ulje i nakapam 2-3 kapi ulja cajevca i stavim ga na 5 min i izvucem van i tako mehanicki maknem hrpu njih i onda opet ponovim isto i ostavim tampon par sati ili samo iznutra namazem kokosovim uljem u koje umjesam etericno ulje cajevca (mora biti pravo etericno, recimo Pranarom).
    Omni biotic flora - obavezno. To ti super moze pomoci. Pij u jutro i navecer po jednu mjesec dana i onda samo u jutro po jednu. To ti jaca sluznicu. Super stvar! 😊

Za upalu mjehura preventivno mozes piti netom prije spavanja 1 vrecicu UriBlock, a ako ti se pojaca upala onda mozes i vrecicu - 2 vise jer je baza d manoza. Ako je upala jaca onda te mozda moze spasiti Cystinol, a ako on ne pomaze onda ti ne ginu antibiotici.

Meni obicno kada je bas drama s upalom mjehura i ne pomaze apsolutni nista onda skuham vodu i dodam lavandu i ruzmarin. To kuham jos par minuta i onda to stavim na stolicu i sojim iznad toga - te pare opustaju uretru i smanji se osjecaj pecenja. Nadam se da ti to nece trebati, ali evo da imas i to na pameti.

Sretno!❤️

Ja sam neocekivano dobila M 3 dana ranije. Malo je sranje jer u subotu moram na UZV, a tad sam na team buildingu koji ja organiziram - jedva cekam danas reci direktoru da cu otici s pola team buildinga u Zagreb. A samo sam se nadala da danas ne dobijem da mogu to odraditi kako spada…
    No tako je kako je. Prijavljujem M i pocetak pikanja sutra ili prekosutra 😬😬😬 Boze kak me strah!  😂🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.