Cure ja danas radim zadnju nocnu smjenu. Ocekujem mengu oko srijede, cetvrtka i planiram otic kod gin da mi sa srijedom otvori bolovanje, obzirom da se lijepo ponudio i rekao da nema problema uopce. Jer u srijedu mi pada da radim dnevnu, a iskreno ne da mi se vise.. Cekat cu pocetak i lagano krenut s pikanjem...
Nadam se da ce sve proc glatko i da se gin nije predomislio hehe, ner cu sefu rec ujutro da me nema sad jedno vrijeme na poslu.. Cca mj dana ako ce ic sve kako treba, a u slucaju pozitivne bete i puuuuno duze...

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Leona hvala ❤️ ide napokon na bolje i nisam nikako imala temperaturu pa se nadam da je to to 🤞🏻😅
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Sunce hvala na preporuci!
Osjecam neki pritisak i zelim to suzbiti sto god da je za skucaj da odkucimo ovaj mjesec u fet. Mislite da bi mogli ti probiotici i canesten utjecat na nesto?
-
Zao mi je sto odgadjate, al mozda bolje tako kad se vec ne osjecas dobro. Nadam se i da nije bronhitis!
-
Plavusa drzim fige da sve bude po planu kako si zamislila! Super je imati dobrog ginekologa koji je voljan izaci u susret

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee probaj kupiti gyno pro, to ti je potpuno prirodno (bazna i etericna ulja), pomaze kod gljivica, a dobro je i kao prevencija od upala mjehura jer isparavanje etericnih ulja dezinficira mjehur (tako sam si ja to objasnila😬) - smiju koristiti trudnice i doilje. Mozes pricnuti bas unutra, a mozes i izvana. Ja sam mislila da je to glupost dok mi ga nekidan nije nestalo🙈
Inace, ako dobijes bas bas gljivice i ako ode bas u crveno, ja ti tad namocim tampon u kokosovo ulje i nakapam 2-3 kapi ulja cajevca i stavim ga na 5 min i izvucem van i tako mehanicki maknem hrpu njih i onda opet ponovim isto i ostavim tampon par sati ili samo iznutra namazem kokosovim uljem u koje umjesam etericno ulje cajevca (mora biti pravo etericno, recimo Pranarom).
Omni biotic flora - obavezno. To ti super moze pomoci. Pij u jutro i navecer po jednu mjesec dana i onda samo u jutro po jednu. To ti jaca sluznicu. Super stvar! 😊
Za upalu mjehura preventivno mozes piti netom prije spavanja 1 vrecicu UriBlock, a ako ti se pojaca upala onda mozes i vrecicu - 2 vise jer je baza d manoza. Ako je upala jaca onda te mozda moze spasiti Cystinol, a ako on ne pomaze onda ti ne ginu antibiotici.
Meni obicno kada je bas drama s upalom mjehura i ne pomaze apsolutni nista onda skuham vodu i dodam lavandu i ruzmarin. To kuham jos par minuta i onda to stavim na stolicu i sojim iznad toga - te pare opustaju uretru i smanji se osjecaj pecenja. Nadam se da ti to nece trebati, ali evo da imas i to na pameti.
Sretno!❤️
.
Ja sam neocekivano dobila M 3 dana ranije. Malo je sranje jer u subotu moram na UZV, a tad sam na team buildingu koji ja organiziram - jedva cekam danas reci direktoru da cu otici s pola team buildinga u Zagreb. A samo sam se nadala da danas ne dobijem da mogu to odraditi kako spada…
No tako je kako je. Prijavljujem M i pocetak pikanja sutra ili prekosutra 😬😬😬 Boze kak me strah! 😂🙈

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Slee probaj kupiti gyno pro, to ti je potpuno prirodno (bazna i etericna ulja), pomaze kod gljivica, a dobro je i kao prevencija od upala mjehura jer isparavanje etericnih ulja dezinficira mjehur (tako sam si ja to objasnila😬) - smiju koristiti trudnice i doilje. Mozes pricnuti bas unutra, a mozes i izvana. Ja sam mislila da je to glupost dok mi ga nekidan nije nestalo🙈
Inace, ako dobijes bas bas gljivice i ako ode bas u crveno, ja ti tad namocim tampon u kokosovo ulje i nakapam 2-3 kapi ulja cajevca i stavim ga na 5 min i izvucem van i tako mehanicki maknem hrpu njih i onda opet ponovim isto i ostavim tampon par sati ili samo iznutra namazem kokosovim uljem u koje umjesam etericno ulje cajevca (mora biti pravo etericno, recimo Pranarom).
Omni biotic flora - obavezno. To ti super moze pomoci. Pij u jutro i navecer po jednu mjesec dana i onda samo u jutro po jednu. To ti jaca sluznicu. Super stvar! 😊
Za upalu mjehura preventivno mozes piti netom prije spavanja 1 vrecicu UriBlock, a ako ti se pojaca upala onda mozes i vrecicu - 2 vise jer je baza d manoza. Ako je upala jaca onda te mozda moze spasiti Cystinol, a ako on ne pomaze onda ti ne ginu antibiotici.
Meni obicno kada je bas drama s upalom mjehura i ne pomaze apsolutni nista onda skuham vodu i dodam lavandu i ruzmarin. To kuham jos par minuta i onda to stavim na stolicu i sojim iznad toga - te pare opustaju uretru i smanji se osjecaj pecenja. Nadam se da ti to nece trebati, ali evo da imas i to na pameti.
Sretno!❤️
.
Ja sam neocekivano dobila M 3 dana ranije. Malo je sranje jer u subotu moram na UZV, a tad sam na team buildingu koji ja organiziram - jedva cekam danas reci direktoru da cu otici s pola team buildinga u Zagreb. A samo sam se nadala da danas ne dobijem da mogu to odraditi kako spada…
No tako je kako je. Prijavljujem M i pocetak pikanja sutra ili prekosutra 😬😬😬 Boze kak me strah! 😂🙈

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Sve se spojilo, a ja sam tako lijepo odvajala odlomke u novi red😑

🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Sunce zao mi je sto preskacete i nadam se da nije bronhitis, imam kronicni, znam kako ti je 🤗 nadam se da ces brzo ozdraviti!
Plavusa odlicno, neka si na bolovanju. Sretno s postupkom 🥰
Jurky, Tratincica, Divna, Luna sretno danas ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Lunolina sretno 🥰🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
RUJAN 2024.
16.9. pon
JURKY32 - ultrazvuk
TRATINČICA - ultrazvuk
DIIVNAA__ - ultrazvuk ivf
LUNAA93 - 1. ultrazvuk
17.9. uto
KAWA - ultrazvuk
18.9. sri
SADIEGREEN - ultrazvuk
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
20.9. pet
ANGEL EYES - beta
DREAMER - ultrazvuk fet
21.9. sub
ČOKOLADICA - beta
23.9. pon
MARISHA - konzultacije
24.9. uto
SANJUSHKA - ultrazvuk ivf
25.9. sri
LEONA89 - anomaly scan
30.9. pon
TERA_ - ultrazvuk
LISTOPAD 2024.
2.10. sri
LEONA89 - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Lunolina hvala ti na iscrpnom odgovoru! Poslusat vu sve tvoje savjete. Moze li se omni biotic piti i ako odem u fet? Ja jos nisam sigurna kad cu ni hocu li, imam termin za pregled, al sam odlucila spontano odkuciti dan dva prije hocu li ici ili ne. Muci me ta spontanost, bas bi voljela bit spontana, a onda se ulovim da ipak sve planiram 😂
Tebi sretno, hoce to tako ranije doci kad “ne treba”, nadam se da ces ipak uspjet pobjec brzinski i da ces imati jednu fora pricu kako je cijeli ovaj uspjesan postupak krenuo

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji