Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SanLeptira
    20. Kolovoz 2024. 09:52

sanjushka

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
    KOLOVOZ 2024.20.8. uto
    TRATINČICA - ultrazvuk
    21.8. sri
    SADIEGREEN - anomaly scan
    TERA_ - ultrazvuk
    22.8. čet
    BIKMIK - ultrazvuk
    26.8. pon
    MARISHA - konzultacije/uzv ivf
    28.8. sri
    JURKY32 - ultrazvuk
    LEONA89 - ultrazvuk

RUJAN 2024.3.9. uto
    BLONDIE - ultrazvuk
    6.9. pet
    ŽUŽI - konzultacije
    10.9. uto
    TEICH56 - konzultacije
    16.9. pon
    LUNOLINA - konzultacije

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…

Tratincica sretno danas na pregledu.. 🤞🏻🥰
    SanLeptira želiš na listu? 🥰

Da,molim te. Hvala ti ❤️

🧑‍💼41. god- Oligozoospermija
    👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
    1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔

Aria1994
    20. Kolovoz 2024. 09:54

Lotta33

Korni, hvala na dobrodoslici🥰❤️da vjerojatno bi mi necime sprijecili krvarenje, samo me bilo strah je li ovo prerano. hvala na odgovoru :)
    Angel eyes, Jurky32 hvala, sretno nam svima🥰❤️
    Blondie, super, hvala ti, to me umiriloLeona89, borilice moja i tu smo skupa🥰❤️
    Aria1994, ja sam stopericu dobila 11 dc, a folikula je bilo puno (punktirano 28) i bili su raznih velicina - 21, 19, 18, 17, 15, i jos puno manjih od 15 mm. Od njih svih bilo je 15 jajnih stanica, 1 nezrela.

Tako je i kod mene doduše ja ih imam samo 6 ali od 6 : 1 od 16mm , jedan 17mm,  dva su 18mm i jedan 22, jedan samo 13mm čini minse da od ovog od 13 mm ništa i od ovog 22 … ali bar da ova 4 budu puna 🥹🤞🏻… Hvala na odgovoru ; kod tebe je bila prava berba hehe vidim veliki Amh 🥰🫶🏻

👸🏻29 god nizak Amh
    🤴🏻36 normo , sve u redu
    Naša najveća sreća iz trećeg postupka💞
    Borba za bebu broj 2🙏🏻
    08/2024 in progress ❤️

Lotta33
    20. Kolovoz 2024. 10:07

Aria1994, pa super su ti narasli, pretpostavljam da si onda vec dobila ili ces danas dobiti stopericu. Da, 13mm je mozda premali, ali meni su rekli da je to normalno da nisu svi iste velicine i da ne bi bilo ni dobro da je tako, jajnik bi se preopteretio. Kod mene je visok amh, da, na dan punkcije sam bas imala bolove jer vise nisam mogla izdrzati sve te folikule, a strah od hipera je bio ogroman :/
    Navijamo za tvoja 4 folikula, neka budu kvalitetne jajne stanice i postanu prave male blastice 🥰🥰🥰 

🙋🏻‍♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
    🙋🏻‍♂️: azoospermija
    🍀✨IVF Prag ✨🍀
    08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
    30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
    ...it's a🩵

Aria1994
    20. Kolovoz 2024. 10:09

Lotta33

Aria1994, pa super su ti narasli, pretpostavljam da si onda vec dobila ili ces danas dobiti stopericu. Da, 13mm je mozda premali, ali meni su rekli da je to normalno da nisu svi iste velicine i da ne bi bilo ni dobro da je tako, jajnik bi se preopteretio. Kod mene je visok amh, da, na dan punkcije sam bas imala bolove jer vise nisam mogla izdrzati sve te folikule, a strah od hipera je bio ogroman :/
    Navijamo za tvoja 4 folikula, neka budu kvalitetne jajne stanice i postanu prave male blastice🥰🥰🥰

Daaa danas navečer je štoperica ,  u cet punkcija … daaa znam da je maleni svega sam svjesna ali eto daj boze da ostali budu okej i da bude dobra oplodnja 🥹❤️hvala ti na lipim željama želim ti pozitivan tekstić i veliku betu ako sam dobro skužila ti si sad u fet išla ❤️

👸🏻29 god nizak Amh
    🤴🏻36 normo , sve u redu
    Naša najveća sreća iz trećeg postupka💞
    Borba za bebu broj 2🙏🏻
    08/2024 in progress ❤️

Lunolina
    20. Kolovoz 2024. 10:11

Sage

Boogie znam taj strah od vanmaternicne i drago mi je da je sve na svom mjestu, nek bude skolski dalje🥰
    SanLeptira ne znam odgovor na pitanje, ali sretno na punkciji sutra💕

Ja sam jučer na preporuku ginekologa išla hematologu jer je doktor htio da mi daju heparin od transfera zbog mojih mutacija (PAI-1 heterozigot, MTHFR homozigot) pa mi je hematologica rekla da se za to više ne daje heparin, da su to nove smjernice. Međutim, s obzirom da su mi povišene neke druge vrijednosti sada sumnjaju na antifosfolipidni sindrom tako da moram ponoviti nalaze i odobren mi je heparin od transfera zbog toga. Znam da oko trombofilija čujemo često različita mišljenja pa sam htjela podjeliti svoje iskustvo u nadi da će pomoći nekome😊

Ovo je korisna informacija. Koje su ti druge vrijednosti povisene? Pitam jer sam ja pai 1 homozigot i također imam dodatno povisene neke vrijednosti - najznacajnije faktor II (FII) pa da vidim ima li smisla ici hematologu.
    Također, koliko si cekala na red kod hematologa?

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Sage
    20. Kolovoz 2024. 10:16

Povišena su mi Antikariolipinska IgG antitijela i koliko sam ja shvatila to je glavni razlog zasto sumjaju na taj sindrom i zašto mi je odobren heparin. Ja sam na termin čekala nekih mjesec dana, ali sam naglasila da mi je hitno jer u 9. mjesecu idem u postupak :)

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
    ET 1bc - 7dpt ➕

Razumna
    20. Kolovoz 2024. 10:17

SanLeptira

Čitam sve i hvala svima na odgovorima i pomoći. Svaka od nas je u nekoj fazi i želim nam svima sreću i uspjeh u njima.
    Ja se pripremam za punkciju sutra, neke od vas ste mi već pomogle savjetima i pokušat ću ih se sjetiti kad mi bude teško. Htjela sam vas pitati,cure koje znaju kako je na Svetođ Duhu, što trebam ponijeti sa sobom ? Osim onih uputa koje sam dobila od sestre na odjelu, trebam li ponijeti npr. spavaćicu, papuče i sl. ? Ne želim zvučati glupo, ali me strah doći tamo i onda da mi fali nešto banalno, što se podrazumijeva da moram imati, a nisam ovdje pitala.

Sretno sutra.
    Treba ti jedino veći uložak. Od njih dobiješ spavaćicu (onu u kojoj ti bude golo dupe, pa se pripremi). Možeš si ponjeti zihericu jer je jedna ta pidžama strgana, pa da imaš ako te zatekne baš ta. Možeš si ponjeti papuče da imaš do wc. Obuci nešto udobno. Ponesi si vode i neki keks ili čokoladicu za svaki slučaj.
    Na daj se dobroj cimerici jer ipak budeš tamo sat - dva. I treba netko doći po tebe jer ne možeš voziti poslije.
    Ribić, cure su premedene. Pravo čudo 💞 sretnice 🥰

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Dodo87
    20. Kolovoz 2024. 10:20

Tratinčice, uživaj danas ❤️
    HPoison, kako je bilo? 🤗
    Sage, ja sam isto kombinacija kao i ti, javila sam se gin da ju pitam za uputnicu za hematologa, no na GO je do 2.9.
    Meni je sve drugo u normali, ali nisam radila ovaj drugi MTHFR, samo C677T.
    Tko ti je dao preporuku? IVF gin ili HZZO gin? Kod koga si išla i koliko si čekala na red?
    Sorry na toliko pitanja, ali ti mi znaš odg iz prve ruke i imaš mutacije kao i ja 🙂

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

Dodo87
    20. Kolovoz 2024. 10:23

Ribic, kako su predivne curice ❤️❤️
    Sigurno nije lako sa double trouble, ali sve će sjesti na svoje 🤗

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

Sage
    20. Kolovoz 2024. 10:29

Dodo87

Tratinčice, uživaj danas ❤️
    HPoison, kako je bilo? 🤗
    Sage, ja sam isto kombinacija kao i ti, javila sam se gin da ju pitam za uputnicu za hematologa, no na GO je do 2.9.
    Meni je sve drugo u normali, ali nisam radila ovaj drugi MTHFR, samo C677T.
    Tko ti je dao preporuku? IVF gin ili HZZO gin? Kod koga si išla i koliko si čekala na red?
    Sorry na toliko pitanja, ali ti mi znaš odg iz prve ruke i imaš mutacije kao i ja 🙂

Ja sam inicijalno išla u Vinogradsku kod jedne hematologice i iako je bila jako neugodna u komunikaciji i objašnjavala mi da ja nisam imala niti jedan spontani i da njoj nije jasno zašto me uopće šalju hematologu, uputila me na dodatne imunološke pretrage koje sam obavila kod njih na odjelu. Isto mi je rekla da ove mutacije nisu ništa, ali eto zbog povišenih Antikardiolipinskih IgG antitijela me uputila napraviti neke dodatne pretrage (Faktor VII i XII, Antitijela na beta-2-glikoprotein, antikardiolipinska IgG antitijela i IgM antitijela). S obzirom na prethodno iskustvo s njom, sada sam se odlucila naruciti na Rebro i doktorica je bila stvarno divna. Preporuku mi je dao IVF gin. Jucer su mi rekli da se taj drugi MTHFR ni ne radi više... 

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
    ET 1bc - 7dpt ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.