Korni, 😘Čokoladica, meni su na Sv. Duhu u sva tri transfera dali estrofem i nisam imala nikakvih nuspojava od njega.
Angel eyes, drago mi je da uživaš.. zaslužila si.. sretno u novim pobjedama 🤞🥰
NPelica, malena je divna 😘😘
Razumna, ne razumijem se ni ja i nadam se da nisu neke loše bakterije 🤞🥰
SanLeptira, ako bi štoperica išla sutra, aspiracija bi bila u srijedu i transfer u petak ili u ponedjeljak.. ja kod njih nikad nisam imala više od jednog zametka pa su mi uvijek vraćali dvodnevni i jednom trodnevni.. Vikendom ne rade..
Jurky hvala, ajde super da nije bilo nuspojava ni kod tebe ni kod Jabukice, znaci ima nade 🥰 Ti se bome blizis kraju, jos malo ❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Čokoladice evo ja sam počela 1 dan ciklusa s Estrofemom kod FET-a sad sam u 11 tt i još ga pijem 3 puta na dan, i to sve bez nuspojava.
👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
👦🏼 37 god nalazi uredni
Pokušavamo 4 god
Prvi pregled Petrova 11 mj 22
Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
23.4 aspiracija, freeze al
29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙
Korni, 😘Čokoladica, meni su na Sv. Duhu u sva tri transfera dali estrofem i nisam imala nikakvih nuspojava od njega.
Angel eyes, drago mi je da uživaš.. zaslužila si.. sretno u novim pobjedama 🤞🥰
NPelica, malena je divna 😘😘
Razumna, ne razumijem se ni ja i nadam se da nisu neke loše bakterije 🤞🥰
SanLeptira, ako bi štoperica išla sutra, aspiracija bi bila u srijedu i transfer u petak ili u ponedjeljak.. ja kod njih nikad nisam imala više od jednog zametka pa su mi uvijek vraćali dvodnevni i jednom trodnevni.. Vikendom ne rade..Jurkyhvala, ajde super da nije bilo nuspojava ni kod tebe ni kod Jabukice, znaci ima nade 🥰 Ti se bome blizis kraju, jos malo ❤️
Da, da.. pri kraju smo.. i nadamo se dogurati barem do 37tt.. nadam se da ovo moje malo nemirno čudo neće žuriti ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Čokoladice evo ja sam počela 1 dan ciklusa s Estrofemom kod FET-a sad sam u 11 tt i još ga pijem 3 puta na dan, i to sve bez nuspojava.
Blondie super 😊😊 nisam imala pojma da se to pije toliko dugo 🫣🤔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Jurky, samo lagano, klima i netflix 🤣 valjda si uspjela imalo uzivati u trudnoci nakon svega! Ali nauzivat ces se kad bebac dode ❤️ sad izdrzi jos koji tjedan 🤞
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
Kawa sretno pupice🤗
Čokoladice i ja sam pila estrofem, nisam imala nuspojava.
Vidim ima par novih curki, dobrodošle 🌺
SanLeptira, i ja sam na Sv.duhu, ne rade aspiracije i transfere vikendom. Sretno i javi nam☺️
Ja sam prije mora i godišnjeg odradila trombofiliju u VG i privatno smo kariograme tako da čekamo sad nalaze. Prekosutra imam papu i briseve jos pa da imam sve spremno za rujan. Šaljem puno slanih pozdrava iz Zadra🤗💙🏖️🏝️🌊
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Kawasretno pupice🤗
Čokoladicei ja sam pila estrofem, nisam imala nuspojava.
Vidim ima par novih curki, dobrodošle 🌺
SanLeptira, i ja sam na Sv.duhu, ne rade aspiracije i transfere vikendom. Sretno i javi nam☺️
Ja sam prije mora i godišnjeg odradila trombofiliju u VG i privatno smo kariograme tako da čekamo sad nalaze. Prekosutra imam papu i briseve jos pa da imam sve spremno za rujan. Šaljem puno slanih pozdrava iz Zadra🤗💙🏖️🏝️🌊
Hvala ti , Teich56. Uživaj na moru i sretno i tebi sa nalazima. 🙂
🧑💼41. god- Oligozoospermija
👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔
Čokoladice evo ja sam počela 1 dan ciklusa s Estrofemom kod FET-a sad sam u 11 tt i još ga pijem 3 puta na dan, i to sve bez nuspojava.Blondie super 😊😊 nisam imala pojma da se to pije toliko dugo 🫣🤔
Da meni su tako stavili neznam da li je svima tako. Malo već je tlaka još i Utrogestan ali sve za mrvicu. 🙂🙂
👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
👦🏼 37 god nalazi uredni
Pokušavamo 4 god
Prvi pregled Petrova 11 mj 22
Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
23.4 aspiracija, freeze al
29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙
Lijep pozdrav svima , ako možda netko zna odgovor . Krenila sam u postupak danas mi je 8 dan ciklusa od drugoga dana primam 300 jedinica menopura , u petak bija prvi uzv na 6dc , jučer 7dc i dns 8 dc ja imam ovulacijsku sluz iako mi je uzv tek sutra ujutro jako se brinem nikad mi se ovo nije desilo . Imam već dijete iz postupka ( uspješan bija treći postupak ) . Naime cetotride primam od jučer 7dc za suspreziju ali nije mi nije jasno . Jeli se netko susreo s ovim da ipak nisu ipak pukli folikuli bez obzira na ovulacijsku sluz ? 🥹hvala i sretno svima 🫶🏻
👸🏻29 god nizak Amh
🤴🏻36 normo , sve u redu
Naša najveća sreća iz trećeg postupka💞
Borba za bebu broj 2🙏🏻
08/2024 in progress ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji