GPgirl i TIvy hvala na info ❤
Ni meni nisu nista rekli pa sad isto kao TIvy usporedujem sliku sa slikama po netu i imam sto upitnika iznad glave vezano za fragmentiranost 🙈🙄.
💛🧡
Drage moje evo i mene nakon mjesec dana. Samo da vam javim da je test pozitivan i da sam trudna❤
👧20,PCOS,IR😶
🧑25 ✔
Lorena,dosta cura se “žalilo” da su dobile puno kilograma od stimulacije,jednostavno puno ej to svega za tijelo, rezultira viškom kilograma…bitno je da papas zdrave kalorije,i bit ce to sve dobro 😊 ja sam na kraju ostvarila prirodnu trudnocu tik prije histero i same stimulacije, evo i dalje sam u nevjerici 🙊
Evo, ja se stalno žalim na svoje +kilograme.
Osjećam se kao da sam od tijesta.
80% vremena držim se režima prehrane što mi je propisao nutricionist ali 20% sam van kontrole 🙉🤦♀️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ni meni nisu nista rekli pa sad isto kao TIvy usporedujem sliku sa slikama po netu i imam sto upitnika iznad glave vezano za fragmentiranost 🙈🙄.
Meni su rekli da su 10stanični i da su super, biologinja je rekla običnim tonom kao 10 stanični, uredni su, a dr P je reka kasnije evo vraćena 2 i to kakva i oba palca diga haha
Tako da sam zaključila da su dobri, al ne znam detalje. I dobila sam sličicu, izgledaju ok, al šta ja znam hahaha. Slični su i simetrični 😂😂
Maslacak i TIvy bitno da su 👌🏻👌🏻👌🏻. Navijaaam ❤❤❤
💛🧡
Je li vam se ikad dogodilo da su vam se sise bas bile napuhale jako i da su vas boljele, a posebno bradavice (od utrica sigurno) i onda odjednom samo splasnile i prestale boljeti. To me sad brine da je neki znak da se nije primilo. O kakvim ja sve glupostima razmisljam 😓
30 g. oboje
OTP 9.11.
Drage moje evo i mene nakon mjesec dana. Samo da vam javim da je test pozitivan i da sam trudna❤
Čestitaaaaaam. 🥰🥰🥰🥰
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
zasto ja nikada nisam dobila slicicu?😒 Ste vi svi privatno ili?
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Je li vam se ikad dogodilo da su vam se sise bas bile napuhale jako i da su vas boljele, a posebno bradavice (od utrica sigurno) i onda odjednom samo splasnile i prestale boljeti. To me sad brine da je neki znak da se nije primilo. O kakvim ja sve glupostima razmisljam 😓
Meni se kad sam bika trudna događalo da 'simptomi' dolaze i odlaze. Al mislim da mi sve previše analiziramo svoje tijelo, da ti naši simptomi i znakovi ništa ne znače. Jer mogu bit od trudnoće, pmsa i utrića, a mi im pridajemo veliku važnost. Zato i mrzim ova 2 tjedna čekanja, najgori period u postupku 🙈
Sretno tii i još malo pa ćeš znat, kad ti je beta?
6.7., ali 2.7. trebam dobiti (sad u petak) pa ce mi to zapravo pokazati.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Kad smo kod pretraga, planirala sam odmah vadit i tsh, s obzirom na moj hipo, vadit cu i vit. D, pa me zanima jel bih trebala jos nesto vadit?
Znam da bi MTBica odmah mi poslala popis pretraga u excellu ili pdf formatu 🤗
Btw. ako tu i tamo škicnes, samo da ti velim da nam falis ❤️
Imas na početnim stranicama popis osnovih i popis dodatnih pretraga ☺️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ja sam doslovno lezala 3 dana i gledala Netflix jer su mi tako rekli, a i dobro mi je doslo jer je tad bilo 37.
Kazem, prvi i dr.put sam nazalost isla i na sahranu, i na krizmu i svuda me bilo… ma, ako ce se primiti, primit ce se.
Andela, drzim 🤞🥰Razigrana
U Cita kod dr. P sam i prezadovoljna sam. Em sto sve objadni em sto je podrska. Ne bi ga ni za sta minjala🥰🤞
I jaa, i mislila sam po terapiji. Pa ček jesi danas bila? Možda smo se srile. A sad imam dojam da se i inače znamo jer je muž danas sria poznanika u kafiću haha, al naravno jedva on ima pojma ukojoj smo mi fazi, kamoli njegova žena pa da provjerim po tome 🤣🤣
Jesi IB? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nisam te vidila danas 🤭
Hahaha a ti JB haha
A mene su odna u sobu odveli, nisam bila nikako u čekaonici. Aj drago mi je da smo se prepoznale, možemo izmjenjivat iskustva nekad i uživo 🤣
Eto ti ga na! Kako je svit (forum) mal🤭🤣
I ja sam ti bila u sobi 1 cilo vrime. U cekaonici svega 10 sekundi.
Obavezno! Moramo se dogovorit za kavicu!
Samo nek tebi bude sve dobro! Drzim 🤞🥰❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji