Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    28. Lipanj 2021. 17:02

GPgirl i TIvy hvala na info ❤
    Ni meni nisu nista rekli pa sad isto kao TIvy usporedujem sliku sa slikama po netu i imam sto upitnika iznad glave vezano za fragmentiranost 🙈🙄.

💛🧡

Adekica
    28. Lipanj 2021. 17:13

Drage moje evo i mene nakon mjesec dana. Samo da vam javim da je test pozitivan i da sam trudna❤

👧20,PCOS,IR😶
    🧑25 ✔

Razumna
    28. Lipanj 2021. 17:21

Josipab

Lorena,dosta cura se “žalilo” da su dobile puno kilograma od stimulacije,jednostavno puno ej to svega za tijelo, rezultira viškom kilograma…bitno je da papas zdrave kalorije,i bit ce to sve dobro 😊 ja sam na kraju ostvarila prirodnu trudnocu tik prije histero i same stimulacije, evo i dalje sam u nevjerici 🙊

Evo, ja se stalno žalim na svoje +kilograme. 
    Osjećam se kao da sam od tijesta. 
    80% vremena držim se režima prehrane što mi je propisao nutricionist ali 20% sam van kontrole 🙉🤦‍♀️

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Tweety88🐞
    28. Lipanj 2021. 17:25

Maslačakxx

Tweety88🐞

Ni meni nisu nista rekli pa sad isto kao TIvy usporedujem sliku sa slikama po netu i imam sto upitnika iznad glave vezano za fragmentiranost 🙈🙄.

Meni su rekli da su 10stanični i da su super, biologinja je rekla običnim tonom kao 10 stanični, uredni su, a dr P je reka kasnije evo vraćena 2 i to kakva i oba palca diga haha
    Tako da sam zaključila da su dobri, al ne znam detalje. I dobila sam sličicu, izgledaju ok, al šta ja znam hahaha. Slični su i simetrični 😂😂

Maslacak i TIvy bitno da su 👌🏻👌🏻👌🏻. Navijaaam ❤❤❤

💛🧡

razigrana
    28. Lipanj 2021. 17:37

Je li vam se ikad dogodilo da su vam se sise bas bile napuhale jako i da su vas boljele, a posebno bradavice (od utrica sigurno) i onda odjednom samo splasnile i prestale boljeti. To me sad brine da je neki znak da se nije primilo. O kakvim ja sve glupostima razmisljam 😓

30 g. oboje
    OTP 9.11.

ma2013 👣
    28. Lipanj 2021. 17:48

Adekica

Drage moje evo i mene nakon mjesec dana. Samo da vam javim da je test pozitivan i da sam trudna❤

Čestitaaaaaam. 🥰🥰🥰🥰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

GPgirl
    28. Lipanj 2021. 17:49

Tweety88🐞

zasto ja nikada nisam dobila slicicu?😒 Ste vi svi privatno ili? 

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

razigrana
    28. Lipanj 2021. 17:51

Maslačakxx

razigrana

Je li vam se ikad dogodilo da su vam se sise bas bile napuhale jako i da su vas boljele, a posebno bradavice (od utrica sigurno) i onda odjednom samo splasnile i prestale boljeti. To me sad brine da je neki znak da se nije primilo. O kakvim ja sve glupostima razmisljam 😓

Meni se kad sam bika trudna događalo da 'simptomi' dolaze i odlaze. Al mislim da mi sve previše analiziramo svoje tijelo, da ti naši simptomi i znakovi ništa ne znače. Jer mogu bit od trudnoće, pmsa i utrića, a mi im pridajemo veliku važnost. Zato i mrzim ova 2 tjedna čekanja, najgori period u postupku 🙈
    Sretno tii i još malo pa ćeš znat, kad ti je beta?

6.7., ali 2.7. trebam dobiti (sad u petak) pa ce mi to zapravo pokazati.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Anči 💕
    28. Lipanj 2021. 18:05

❤️J_b😺

Kad smo kod pretraga, planirala sam odmah vadit i tsh, s obzirom na moj hipo, vadit cu i vit. D, pa me zanima jel bih trebala jos nesto vadit?

Znam da bi MTBica odmah mi poslala popis pretraga u excellu ili pdf formatu 🤗
    Btw. ako tu i tamo škicnes, samo da ti velim da nam falis ❤️

Imas na početnim stranicama popis osnovih i popis dodatnih pretraga ☺️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Joka95
    28. Lipanj 2021. 18:13

Maslačakxx

Joka95

Maslačakxx

Joka95

razigrana

Ja sam doslovno lezala 3 dana i gledala Netflix jer su mi tako rekli, a i dobro mi je doslo jer je tad bilo 37.
    Kazem, prvi i dr.put sam nazalost isla i na sahranu, i na krizmu i svuda me bilo… ma, ako ce se primiti, primit ce se.

Andela, drzim 🤞🥰
    Razigrana

U Cita kod dr. P sam i prezadovoljna sam. Em sto sve objadni em sto je podrska. Ne bi ga ni za sta minjala🥰🤞

I jaa, i mislila sam po terapiji. Pa ček jesi danas bila? Možda smo se srile. A sad imam dojam da se i inače znamo jer je muž danas sria poznanika u kafiću haha, al naravno jedva on ima pojma ukojoj smo mi fazi, kamoli njegova žena pa da provjerim po tome 🤣🤣

Jesi IB? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Nisam te vidila danas 🤭

Hahaha a ti JB haha
    A mene su odna u sobu odveli, nisam bila nikako u čekaonici. Aj drago mi je da smo se prepoznale, možemo izmjenjivat iskustva nekad i uživo 🤣

Eto ti ga na! Kako je svit (forum) mal🤭🤣 
    I ja sam ti bila u sobi 1 cilo vrime. U cekaonici svega 10 sekundi. 
    Obavezno! Moramo se dogovorit za kavicu! 
    Samo nek tebi bude sve dobro! Drzim 🤞🥰❤

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.