Je li vam se ikad dogodilo da su vam se sise bas bile napuhale jako i da su vas boljele, a posebno bradavice (od utrica sigurno) i onda odjednom samo splasnile i prestale boljeti. To me sad brine da je neki znak da se nije primilo. O kakvim ja sve glupostima razmisljam 😓
Kazu da je sve od utrica i svih tih dodatnih tabletica koje pijemo. Ne mora bit da se nije primilo, neke cure uopce nemaju simptoma nikakvih, medu njih spadam i ja. I mene to iskreno brine malo jer sam u prvom spintanom umirala od bolova od njih, a u drugom nista, i sad opet nista. Tako da djelim tvoj strah, makar kolko sam citala ne mora znaciti nista jer kako kazu sve je to od utrica.
Ja idem sutra vadit betu i najradije nebi isla kolko me strah….
Kolko ti jos imas?
Previse 😔 ne znam kako cu izdrzati do 6.7., a jucer sam dobila brevactid od 1500. Koliko to dugo bude u tijelu? Jer ako radim test, bit ce lazan...
30 g. oboje
OTP 9.11.
Ima nas jos 🙋🏼♀️ Kao da si mene opisala 🤣 a jos sam mjesecni plan ishrane ni malo jeftino platila al dzaba 🤦♀️🤦♀️
Bitno je da se mijenjamo i usvajamo zdrave navike.
Korak po korak. Ne može preko noći 🌚
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure ja ću od ove utakmice RODIT 😂😂😂😂😂
Hahahaha nemoj jos rano je 🤣🤣
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Je li vam se ikad dogodilo da su vam se sise bas bile napuhale jako i da su vas boljele, a posebno bradavice (od utrica sigurno) i onda odjednom samo splasnile i prestale boljeti. To me sad brine da je neki znak da se nije primilo. O kakvim ja sve glupostima razmisljam 😓
Kazu da je sve od utrica i svih tih dodatnih tabletica koje pijemo. Ne mora bit da se nije primilo, neke cure uopce nemaju simptoma nikakvih, medu njih spadam i ja. I mene to iskreno brine malo jer sam u prvom spintanom umirala od bolova od njih, a u drugom nista, i sad opet nista. Tako da djelim tvoj strah, makar kolko sam citala ne mora znaciti nista jer kako kazu sve je to od utrica.
Ja idem sutra vadit betu i najradije nebi isla kolko me strah….
Kolko ti jos imas?
Previse 😔 ne znam kako cu izdrzati do 6.7., a jucer sam dobila brevactid od 1500. Koliko to dugo bude u tijelu? Jer ako radim test, bit ce lazan…
A to sam ja prosli puta uzela, ma znas sta, ja sam odlucila da necu radit test, nekako se borim do te bete, mozda bude, mozda bude i samo pozitivno kolko je moguce.
Test ako radis rano samo se zbediras ako je negativan. Ma daj to je brzo, ajde, moras samo smireno. Sto manje razmisljanja.
Mi tu ne mozemo nista, kako priroda odluci tako ce biti...
Mene cjeli dan glava boli onako sitno i pomalo trbuh i opet mi muka bila u jednom trenutku....
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Tweety, Ivy i Maslačak PUPOOOOO 🤞🤞🤞🤞
Ivy i Maslačakkad je beta?
Joka95bas mi je zao 😔 sad preko ljeta nabildat jajne stanice i odmorit malo pa na jesen u nove pobjede 💪
Tina super da je s bebicom sve ok 🥰
J_B ❤️
Adekica čestitaaaam 😍 jesi vec bila na pregledu ili?
Meto narucila sam samo 50 testova 🤣🤣
U petak idem na pregled, prema aplikaciji 5 sam sedmica🥰
👧20,PCOS,IR😶
🧑25 ✔
Tweety , Maslačak i TirelessIvy PUPO 💚💙💚 jako mi je drago zbog vas.. Tweety, i ja uvijek sve slavim uz mekić drekić 🤩😍
J_b sretno!! 💪💪
Arnoldica držim fige da folikuli nastave lijepo napredovat!!
Munja šaljem pozitivne vibre sutra za betu!! 🤞🤞🤞
Joka žao mi je 💔 sada se lijepo pokušaj opustiti i uživati u ljeto, rujan će nam brzo doći
Draga Anchy mislim da skolioza ne bi trebala imati neke prepreke, eventualno ako na neki način anatomija utječe na sam položaj maternice, ali sigurno bi ti već neki ginekolog spomenuo da imaš problema u tom dijelu. Ja sam otvoreno pitala doktoricu imam li ja nekih anomalija "dolje" xD Pa je rekla da mi je maternica lagano nagnuta na iza, ali da je to sve ok 🤣🤣
Što se tiče mene, molim te stavi me na listu za postupak u 7. mjesecu, počinjem s folikulometrijom 05.07. 😊
E i da, vidjela sam da se potegnulo još par temica:
1. pitanje suplemenata, meni je doktorica rekla da sve mogu dok ne krenemo u stimulirani, ako krenemo u stimulirani kaže da trebam prestati sa svime, osim s folnom.
2. pitanje mirovanja nakon ET, znanstvena istraživanja ne daju značajnu prednost niti mirovanju niti kretanju i nema egzaktne preporuke, doktor s kojim sam ja pričala o tome (dr. Vlašić) kaže da je on po tom pitanju konzervativan i preporuča mirovanje, kako on kaže - nije mi normalno da žena dan nakon ET skače u more :) Moja je sestra u svojih 5 godina borbe s neplodnošću nakon sva 9 ET ležala, danas ima divnu 8-godišnju djevojčicu.
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Hahahah 🤣🤣
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hahahahhahaha izdrzi jos barem 8.5 mjeseci 😂😂
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji