Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joka95
    28. Lipanj 2021. 15:05

Maslačakxx

Joka95

razigrana

Ja sam doslovno lezala 3 dana i gledala Netflix jer su mi tako rekli, a i dobro mi je doslo jer je tad bilo 37.
    Kazem, prvi i dr.put sam nazalost isla i na sahranu, i na krizmu i svuda me bilo… ma, ako ce se primiti, primit ce se.

Andela, drzim 🤞🥰
    Razigrana

U Cita kod dr. P sam i prezadovoljna sam. Em sto sve objadni em sto je podrska. Ne bi ga ni za sta minjala🥰🤞

I jaa, i mislila sam po terapiji. Pa ček jesi danas bila? Možda smo se srile. A sad imam dojam da se i inače znamo jer je muž danas sria poznanika u kafiću haha, al naravno jedva on ima pojma ukojoj smo mi fazi, kamoli njegova žena pa da provjerim po tome 🤣🤣

Jesi IB? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 
    Nisam te vidila danas 🤭 

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Sunny_🐣
    28. Lipanj 2021. 15:11

cure koje ste pile gynositol, pliz help, u kojem ste ga trenutku prestale piti? ja sam planirala prestat nakon aspiracije.  hvalaaaa ❤️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Nikolina86
    28. Lipanj 2021. 15:11

razigrana

Nikolina,ti si kod dr.L. Jesi i ti mirovala 3 dana?

Jesam, štreber sve po uputama 😁
    Meni i utriće i estrofem prepiše moja soc.ginekologica jer zašto bi plaćala nešto na što imam pravo preko hzzo. 

👱‍♀️35 godina, amh 0.9 pmol/l

👱‍♂️45 godina, svi nalazi savršeni

11/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, gonal, 1 ET, beta 0

04/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, folikuli nisu narasli dovoljno za aspiraciju

5/2021 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, 2 folikula- 2 js, jedna se oplodila
    Beta 01.07. 369,3
    Beta 03.07. 776,7
    16.07. ❤️

• Josipab
    28. Lipanj 2021. 15:16

Draga Lorena, pratimo se 🤗 ja cu isto raditi qualified 8.7.,to bi kao bilo ravno 10 tjedana. Imala sam bas jake mucnine i nenormalan umor odmah u 5.tjednu, grudi su me bolile i narasle su. Sad sam bez mučnina,umor je dosta lakši, grudi i dalje nabrekle i budim se jednom tijekom noci piskiti. Nadam se da je sve u redu unatoc tome sta su me mucnine napustile. Kakva je situacija kod tebe?

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

razigrana
    28. Lipanj 2021. 15:22

Nikolina86

razigrana

Nikolina,ti si kod dr.L. Jesi i ti mirovala 3 dana?

Jesam, štreber sve po uputama 😁
    Meni i utriće i estrofem prepiše moja soc.ginekologica jer zašto bi plaćala nešto na što imam pravo preko hzzo.

Aaaa nisam znala da mozemo dobiti besplatno utrice. Ja ih uvijek placam 🤦‍♀️

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Lorena3009
    28. Lipanj 2021. 15:50

Josipab

Draga Lorena, pratimo se 🤗 ja cu isto raditi qualified 8.7.,to bi kao bilo ravno 10 tjedana. Imala sam bas jake mucnine i nenormalan umor odmah u 5.tjednu, grudi su me bolile i narasle su. Sad sam bez mučnina,umor je dosta lakši, grudi i dalje nabrekle i budim se jednom tijekom noci piskiti. Nadam se da je sve u redu unatoc tome sta su me mucnine napustile. Kakva je situacija kod tebe?

Mucnine imam di koji dan samo navecer Al ne jake, mene želudac satire. Navecer kad uvati ajme. Probode me tu i tamo u stomaku Al osjetim najviše u jajnicima jer sam u blagom hiperu od stimulacije i punkcije. Umor mi se javija ima 10 dana. Ne funkcioniram. Ništa mi se ne da, nikad nisam bila ovakva😂😂😂 ja sam u teskom straju do tog pregleda, po glavi mi se mota svasta. Trudim se koliko toliko da ne mislim negativno. A sta se tice mokrenja, od transfera sam više na wc nego igdi. Non stop. U novi i do 3 puta😂😂 Ti vec sa 10 tt možes radit taj test? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    28. Lipanj 2021. 15:50

Čestitam svim curama na obavljenim transferima... posebno mojoj TIvy ❤ no već sam ti sve rekla 🤗🤗❤
    Žao mi je zbog svih propalih postupaka i negativnih beta..
    I navijam za sve cure koje prolaze folikulometrije i gigam za divne "pune" folikule 😊
    Sunny  meni su rekli magnezij obavezan do 34tt ,onda stati preporučena dnevna doza oko 400 minimalno. I kada sam na zadnjem pregledu spomenula da ponekad imam stezanje i grčeve u maternici pitala me koristim li magnezij, i da nikako ne preskačem terapiju. On definitivno ne može škoditi i nemoj prestati ako ne moraš. Meni su to i u klaonici i kod socijalnog rekli. Ali očito ne rade svi jednako.
    Pijem Femibion od početka+magnezij 😊
    Sutra idem na pregled I ogtt pa ćemo vidjeti za dalje dali će terapija ostati ovakva kakva jest. 
    Sretnoooo ❤

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    28. Lipanj 2021. 15:53

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Čestitam svim curama na obavljenim transferima… posebno mojoj TIvy ❤ no već sam ti sve rekla 🤗🤗❤
    I navijam za sve cure koje prolaze folikulometrije i gigam za divne "pune" folikule 😊
    Sunnymeni su rekli magnezij obavezan do 34tt ,onda stati preporučena dnevna doza oko 400 minimalno. I kada sam na zadnjem pregledu spomenula da ponekad imam stezanje i grčeve u maternici pitala me koristim li magnezij, i da nikako ne preskačem terapiju. On definitivno ne može škoditi i nemoj prestati ako ne moraš. Meni su to i u klaonici i kod socijalnog rekli. Ali očito ne rade svi jednako.
    Sutra idem na pregled I ogtt pa ćemo vidjeti za dalje dali će terapija ostati ovakva kakva jest.
    Sretnoooo ❤

Hahah u klaonici 😅😅 pa ka ću se ranit sa ovim autocorrectom hahah, ali možemo to i tako nekako nazvati ponekad 🙈🙈🙈🙈
    Trebalo je pisati KLINICI😅

endometrioza

• Josipab
    28. Lipanj 2021. 15:53

Lorena,ima i kod tebe pozamašan broj simptoma, raste beba ka luda 😂😂
    Da,tako mi je doktor rekao,iduci pregled mozemo odraditi test. Vidjet cemo,mozda me pomakne za koji dan nakon pregleda da izvadim krv,prepustam se njemu u ruke. Citala sam i na netu da se radi u 10.tjednu.

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Sunny_🐣
    28. Lipanj 2021. 15:56

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Čestitam svim curama na obavljenim transferima… posebno mojoj TIvy ❤ no već sam ti sve rekla 🤗🤗❤
    Sunnymeni su rekli magnezij obavezan do 34tt ,onda stati preporučena dnevna doza oko 400 minimalno. I kada sam na zadnjem pregledu spomenula da ponekad imam stezanje i grčeve u maternici pitala me koristim li magnezij, i da nikako ne preskačem terapiju. On definitivno ne može škoditi i nemoj prestati ako ne moraš. Meni su to i u klaonici i kod socijalnog rekli. Ali očito ne rade svi jednako.
    Sretnoooo ❤

hahaha što me nasmija sa klaonicom 
    hvala ti na odgovoru ❤️ ja isto mislim da magnezij i vitamin D ne mogu škoditi ako su u normalnim preporućenim dozama. Sretno sutra na pregledu ❤️🤗

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.