Nismo se danas srele jer sam ja bila u 10:00 jutros. Da , da bili smo suprug i ja u cekaoni- jesmo sedeli😊…. imala sam crno- belu koznu jaknu….ja mislim.
Ee tad smo se vidjele, ja sam jos jedina bila s vama tamo 🙃
A daj mi reci jesi ti sama pitala dr za akupunkturu, masazu i druge dodatne mogucnosti ili ti je sama predlozila?
💛🧡
Da , ne mogu se setiti lica …. ❤️….. ne , sama sam to, jer sam otisla kod Homeopatkinje pa mi je rekla da imam ekstra losu cirkulaciju- sto je istina , samo nisam znala da je toliko losa , ona kaze da mi je losa da se embrij tesko implantira sa takvom cirkulacijom- zato sam krenula na sve to plus kod kuce svaki dan masiram donji deo ledja i vrat…. i nocu spavam sa steznikom koji mi greje trbuh…. a sve to potvrdjuje i slabasan endometrij svega 7mm…. POUCENA TIME….bacila sam se na to jer stvarno mislim da ima dosta u tome, JER KAD SAM BILA TRUDNA PRVI ZNAK MI JE BIO TRNJENJE LEVE RUKE I NOGE KAO KAD TI JE SLABA CIRKULACIJA …. tako da ….. mislim da je u pravu.
Kuzim, ne nude nego ispitujes 🙂. Jako ti zelim da ti ovaj puta uspije ❤❤❤
💛🧡
Ana26, bila sam 10.6. Na pregledu,ovo sad idem ranije jer ne socijalna ginicka zeli isto pogledati pa me tako narucila. Privatno pregled 8.7.,znaci nakon 4 tjedna od prvog. Najgore mi je sta zadnjih par dana nemam cise mucnine i umor se smanjio,citala sam da se moze u 8.tjednu malo doci sebi jer se kao hormoni unormale,sta ja znam. Isto tako,sad sam se skoro srusila jer sam bila na pazaricu u spizi i problidila cila,eto mi simptoma 😂😂
Mi smo trudne jednako jel tako? I meni je 10.6 bija 1 pregled. Koji si sad tjedan?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Roxy Drago mi je da si hrabra i da nema predaje! Ja opet u petak imam kontrolni uzv pa cemo vidjeti. Javi da li ce te poslati na kiretazu ili na tablete. I drzi mi se😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Draga Lorena, da,pregled nam je bio isti dan. Tad sam Nila tocno 6 tjedana,znaci danas je 8+4 😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
cure vjerojatno je već bilo to pitanje 100 puta, ali …vi ste prestajali sa dodacima prehrani kad ste se krenuli pikati? ja sam nastavila piti prenatal, magnezij, D vitamin i gynositol. Gynositol sam mislila izbaciti nakon aspiracije?
Ja sam nastavila piti folnu (zbog MTHFR), prenatal i vitamin d, ostalo sam sve izbacila
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Maslačak meni su rekli nikako strogo mirovanje, ali takođe nikako boks, koji ja inače praktikujem mnogo setanja pre svega i normalno sve, osim mnogo saginjanja i dizanja teškog. Meni je najveći problem sto radim od kuće i tu sedim za laptopom, a rečeno mi je da izbegavam sedenje. Tako da ću videti da radim malo stojeći :) pa da šetam makar svaka dva-tri sata
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
E cure jel vi iza transfera mirujete? Ja sam isprva mirovala maksimalno, sad ne želim, neću se nešto forsirat, al otišla sam odma iza u šoping i sat vrimena polako razgledavala, sad sam na kavu sila. Mislim ili će se primit ili neće, ako ovisi o strogom mirovanju, ne bi nijedna žena nikad trudna ostala. Al naravno da me odma počela peć savjest haha pa zato pitam, jel vi isto prošetate? Ništa ne dižem, ne saginjem se, al lagana šetnja po butizima, ura vrimena, mislim da ne može štetit..
Ja prva 2x nisam mirovala, isla sam svuda. Ovaj 3.put mi je u otpusnom pismu pisalo molim mirovanje (barem 3 dana), nisam isla ni na posao ta 3 dana. Nakon toga sam se vratila. Vidjet cemo sve. Svatko ima drugacije misljenje oko svega toga. Prvi i drugi put su mi rekli da ne mirujem 😅
30 g. oboje
OTP 9.11.
Cure, tko vam prepisuje utrice? Da nazovem sestru MPO?
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji