Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    28. Lipanj 2021. 18:18

GPgirl

Tweety88🐞

GPgirl i TIvy hvala na info ❤
    Ni meni nisu nista rekli pa sad isto kao TIvy usporedujem sliku sa slikama po netu i imam sto upitnika iznad glave vezano za fragmentiranost 🙈🙄.

zasto ja nikada nisam dobila slicicu?😒 Ste vi svi privatno ili?

Ja jesam. Mozda i to moras pitati pa tek onda daju 🤷🏻‍♀️

💛🧡

Anči 💕
    28. Lipanj 2021. 18:19

Tweety, Ivy i Maslačak PUPOOOOO 🤞🤞🤞🤞
    Ivy i Maslačak kad je beta?
    Joka95 bas mi je zao 😔 sad preko ljeta nabildat jajne stanice i odmorit malo pa na jesen u nove pobjede 💪
    Tina super da je s bebicom sve ok 🥰
    J_B ❤️
    Adekica čestitaaaam 😍 jesi vec bila na pregledu ili?
    Meto narucila sam samo 50 testova 🤣🤣

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Joka95
    28. Lipanj 2021. 18:22

anchy321

Ivy i Maslačakkad je beta?
    Joka95bas mi je zao 😔 sad preko ljeta nabildat jajne stanice i odmorit malo pa na jesen u nove pobjede 💪
    J_B ❤️

Tako je anchy321 hvala 🥰❤😘

Svim curama iskrene cestitke od srca na trudnocama i na transferima! Neka sve bude i dalje i nek ide prema najboljem! ❤🤞

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Anči 💕
    28. Lipanj 2021. 18:26

Joka95

anchy321

Joka95bas mi je zao 😔 sad preko ljeta nabildat jajne stanice i odmorit malo pa na jesen u nove pobjede 💪
    J_B ❤️

Svim curama iskrene cestitke od srca na trudnocama i na transferima! Neka sve bude i dalje i nek ide prema najboljem! ❤🤞

I ja sam se nekako potajno nadala da cemo krenut pa sam se malo razocarala..ali ipak sam odlucila malo promjenit prehranu, svaki dan malo joge, piti vitamine i na jesen ostat trudna 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    28. Lipanj 2021. 18:27

Imam pitanje..danas me mama podsjetila dal sam pitala doktora jel skolioza i išijas predstavljaju prepreku za postupak..ja sam skroz to zaboravila pitat 🤔 jel zna koja od vas mozda 😬😁

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Nakapaka
    28. Lipanj 2021. 18:36

Razumna

Josipab

Lorena,dosta cura se “žalilo” da su dobile puno kilograma od stimulacije,jednostavno puno ej to svega za tijelo, rezultira viškom kilograma…bitno je da papas zdrave kalorije,i bit ce to sve dobro 😊 ja sam na kraju ostvarila prirodnu trudnocu tik prije histero i same stimulacije, evo i dalje sam u nevjerici 🙊

Evo, ja se stalno žalim na svoje +kilograme.
    Osjećam se kao da sam od tijesta.
    80% vremena držim se režima prehrane što mi je propisao nutricionist ali 20% sam van kontrole 🙉🤦‍♀️

Ima nas jos 🙋🏼‍♀️ Kao da si mene opisala 🤣 a jos sam mjesecni plan ishrane ni malo jeftino platila al dzaba 🤦‍♀️🤦‍♀️

👩🏽34god

Joka95
    28. Lipanj 2021. 18:39

anchy321

Joka95

anchy321

J_B ❤️

I ja sam se nekako potajno nadala da cemo krenut pa sam se malo razocarala..ali ipak sam odlucila malo promjenit prehranu, svaki dan malo joge, piti vitamine i na jesen ostat trudna 🤞🤞

Pridruzujem se tvom planu! Nasa je jesen anchy321 🥰😍❤🤞

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Joka95
    28. Lipanj 2021. 18:41

anchy321

Imam pitanje..danas me mama podsjetila dal sam pitala doktora jel skolioza i išijas predstavljaju prepreku za postupak..ja sam skroz to zaboravila pitat 🤔 jel zna koja od vas 

E zbilja ne znam anchy321 🤔🤔 
    Cisto sumnjam da smeta za sam protokol 🤔 
    Al mozda ima neko iskusniji pa ce pametnije rec 🙈

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Anči 💕
    28. Lipanj 2021. 18:45

Joka95

anchy321

Imam pitanje..danas me mama podsjetila dal sam pitala doktora jel skolioza i išijas predstavljaju prepreku za postupak..ja sam skroz to zaboravila pitat 🤔 jel zna koja od vas

E zbilja ne znam anchy321 🤔🤔
    Cisto sumnjam da smeta za sam protokol 🤔
    Al mozda ima neko iskusniji pa ce pametnije rec 🙈

Rasturamo na jesen 🤞🥰
    Mislim da vjerovatno za postupak nema veze mozda kasnije za nesto 🤷🏽‍♀️ znam da mi je ginekologica spominjala ako cu kad budem trudna morat na carski da onda za to ima neke veze 🤷🏽‍♀️ valjda cu se sjetit pitat 🤣 makar cu tad bit u sedmom nebu..hahaha..mislim da necu znat ni kak se zovem 🤣🤣

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    28. Lipanj 2021. 18:51

Čestitke pupicama ❤️❤️❤️ Tri srce za Tweety, Ivy i Maslačka.
    E, ja dobila nalaze brisa. Nema nicega. Prvi put pa sam i razočarana. Znaci, nema ničega, mene konstantno boli, peče, dole. Kad me pitaju di boli, ne znam vise ni reci, sve boli! Sad trebam ici na cistoskopiju da vide malo unutra dal ima kakvih oštećenja, nešto je spominjao i Tumore, ali da je malo vjerojatno. To cu čekati tjedan dana. Ja bi ipak u Zgu to obavila, ipak mi je jezik velika barijera. Slučajno ako je netko bio na cistoskopiji , da mi kaze koliko se čeka. Vidim da se to obavlja u petrovoj..  😭😭

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.