Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorena3009
    28. Lipanj 2021. 16:02

Josipab

Lorena,ima i kod tebe pozamašan broj simptoma, raste beba ka luda 😂😂
    Da,tako mi je doktor rekao,iduci pregled mozemo odraditi test. Vidjet cemo,mozda me pomakne za koji dan nakon pregleda da izvadim krv,prepustam se njemu u ruke. Citala sam i na netu da se radi u 10.tjednu.

Sad sam stala na vagu i dobila sam 7 kg od pocetka stimulacije😵😵 Znaci nije mi dobro. Mada sam cula da i kad trudnoća krene sa blizancima da žene znaju naglo dobit do 10 kg. U mene jesu Al je jedan sta u 7 tt sa razvojem. Nezz jel zbog toga. U kojoj si ti klinici? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Josipab
    28. Lipanj 2021. 16:07

Lorena, dosta cura se “žalilo” da su dobile puno kilograma od stimulacije,jednostavno puno ej to svega za tijelo, rezultira viškom kilograma…bitno je da papas zdrave kalorije,i bit ce to sve dobro 😊 ja sam na kraju ostvarila prirodnu trudnocu tik prije histero i same stimulacije, evo i dalje sam u nevjerici 🙊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Josipab
    28. Lipanj 2021. 16:08

Hvala, Nikita, ma mora biti dobro, pozitivna sam 😊javim se odmah nakon pregleda 😊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Sunny_🐣
    28. Lipanj 2021. 16:14

Nikitta

Maslačak super, upisali se u Registar, i sad kad se beba primi, pa bit će dječice. Ja sam mirovala prvi transfer, poslije ne, shvatila sam da nema smisla. Sve normalno, osim ako su bolovi prisutni, onda laganini. Sretno!
    JosipaB 🥰Sretno sutra, znam da brineš, i to je normalno, ali bit će sve okej.
    Ma2013 neopisivo mi je žao što je ipak loše završilo. Drži se. Budi nježna prema sebi. Cure s iskustvom će ti se javit ovo oko krvarenja. ❤️
    Sunny nije ni previše suplemenata navodno dobro, pa zato doktori ukidaju sve u nekom trenutku. Ja bih do transfera uzimala sve što bih uzimala (osim matične, nju sam mjesec dana prije transfera prestala), a jedino je dobro nakon transfera nastavit s prenatalima i naravno, ja osobno bih rokala vitamin D, jer je jedino dokazano studijama da pomaže. Sretno! 💜

❤️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Tweety88🐞
    28. Lipanj 2021. 16:19

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Čestitam svim curama na obavljenim transferima… posebno mojoj TIvy ❤ no već sam ti sve rekla 🤗🤗❤
    Žao mi je zbog svih propalih postupaka i negativnih beta..
    I navijam za sve cure koje prolaze folikulometrije i gigam za divne "pune" folikule 😊
    Sunnymeni su rekli magnezij obavezan do 34tt ,onda stati preporučena dnevna doza oko 400 minimalno. I kada sam na zadnjem pregledu spomenula da ponekad imam stezanje i grčeve u maternici pitala me koristim li magnezij, i da nikako ne preskačem terapiju. On definitivno ne može škoditi i nemoj prestati ako ne moraš. Meni su to i u klaonici i kod socijalnog rekli. Ali očito ne rade svi jednako.
    Pijem Femibion od početka+magnezij 😊
    Sutra idem na pregled I ogtt pa ćemo vidjeti za dalje dali će terapija ostati ovakva kakva jest.
    Sretnoooo ❤

Hahah u klaonici 😅😅 pa ka ću se ranit sa ovim autocorrectom hahah, ali možemo to i tako nekako nazvati ponekad 🙈🙈🙈🙈
    Trebalo je pisati KLINICI😅

Klaonica 😂😂😂
    Sto je ono Tumin autocorrect pisao? Žestica? 🤣

💛🧡

Tweety88🐞
    28. Lipanj 2021. 16:31

Cure jesu vama nesto govorili o kvaliteti embrija kod transfera osim koliko je stanicni? Meni ne pa se pitam jesu li trebali 🤷🏻‍♀️

💛🧡

GPgirl
    28. Lipanj 2021. 16:34

Tweety88

Cure jesu vama nesto govorili o kvaliteti embrija kod transfera osim koliko je stanicni? Meni ne pa se pitam jesu li trebali 🤷🏻‍♀️

meni nikada, pa cak niti koliko je stanicni dok ja ne bi pitala😑

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• T_Ivy
    28. Lipanj 2021. 16:36

Meni su rekli samo da je dobar ka odličnom osmocelijski, ali nisu mi rekli nikakvu kateogrizaciju ili ocenu. Ali dobila sam sličicu i evo dok sam paralelno na conference callu na poslu, kao kreten googlam i uporedjujem sa slicicama na netu  🤣

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Meto
    28. Lipanj 2021. 16:41

Pupo cure sretno i mirne zivce💪🍀🍀
    Sunny vit D mozes i ne moras s obzirom na sunce vani, al ja bi na tvom mjestu odrzavala dnevnu dozu ako ti je prema donjoj granici. Magnezij obavezno, umiruje grcice i potice cirkulaciju, a i neces imati problem sa stolicom od utrica kad krenu😅 prenatal obavezno a ostalo mozes izbacit. Za gynositol mozes i ne moras, ako imas nastavi piti🙈 
    J_B kazes sjena🤭🤭 to je lijepa crta vec i vidis da je super da si napravila testic jer sad znas na cemu si 💪 sad ces malo smanjiti tempo i vise mirovati. Pripazi na to da ne savijas srednji dio tijela. Nisam sigurna jesi ti pitala za pretrage sad koje napraviti, ako jesi, osim bete bitan je tsh i progesteron. VitD s obzirom da je ljeto ti i nije toliko potreban, ti odluci. Krvuckanje moze biti od manjka prog izmedju ostalog a tsh skace u stim i trudnoci, tako da ga nastavi kontrolirati jednom mjesecno🍀🍀
    Anchy ostavi lh sad na miru, kad budete isli na fet za koju god onda se o njima misli😜🙈

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    28. Lipanj 2021. 16:45

Josipa zelim srecu sutra🥰
    Samo sam te htjela upozoriti da pitas drP da NIPT test radis barem na 11tt, jer je fetalna frakcija na 10t manja, pa postoji mogucnost ne bas tocnog rezultata.  

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.