sumnjam da ima veze sa postupkom, porodom da, iako sam
i ja za svoje dijagnoze mislila da nemaju veze, ali svaki put kazu puno dijagnoza + nizak AMH. Pitaj drugi put kada budes isla.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
sumnjam da ima veze sa postupkom, porodom da, iako sam
i ja za svoje dijagnoze mislila da nemaju veze, ali svaki put kazu puno dijagnoza + nizak AMH. Pitaj drugi put kada budes isla.
ovo je bilo za anchy321
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Čestitam svim curama na obavljenim transferima… posebno mojoj TIvy ❤ no već sam ti sve rekla 🤗🤗❤
Žao mi je zbog svih propalih postupaka i negativnih beta..
I navijam za sve cure koje prolaze folikulometrije i gigam za divne "pune" folikule 😊
Sunnymeni su rekli magnezij obavezan do 34tt ,onda stati preporučena dnevna doza oko 400 minimalno. I kada sam na zadnjem pregledu spomenula da ponekad imam stezanje i grčeve u maternici pitala me koristim li magnezij, i da nikako ne preskačem terapiju. On definitivno ne može škoditi i nemoj prestati ako ne moraš. Meni su to i u klaonici i kod socijalnog rekli. Ali očito ne rade svi jednako.
Pijem Femibion od početka+magnezij 😊
Sutra idem na pregled I ogtt pa ćemo vidjeti za dalje dali će terapija ostati ovakva kakva jest.
Sretnoooo ❤
Hahahahahhaa 🤣🤣🤣🤣 ja reko di si ti jadna bila pa to zoves klaonicom 🤣🤣🤣🤣 sretnoo sutraaa ❤️ često se sjetim onog tvog videa s otkucajima bebice 🥰 to mi je ostslo u glavi ono bas extra slatko 🥺🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
GPgirl ma ono uvijek zaaboravim, ono kao nebitno je..a ko sto ti kazes nikad ne znas sta njima moze bit bitno 🤷🏽♀️
Miss Ivy vjerujem da si razocarans..da je nesto pokazalo bar bi znala uzrok..ne mogu ni zamislit kolko je frustrirajuca ta stalna bol i peckanje..ja ti drzim fige da nije nista strasno (puj puj ni ne misli na tumore) i da ce brzo nac uzrok i rijesenje🤞 drzi se ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy, sumnjam da ima veze sa postupkom, eventualno ces odmah biti poslana na carski, tako mi je barem sestri bilo u obje trudnoce.
Meto, hvala ti,i da,pitat cu dr P. jeli pametnije pricekati tjedan dana da rezultati budu sto relevantniji 😊😊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Adekica 🥰🥳🤩 cestitaaam 💕
Miss Ivy grozno, bas ono... Jesi mijenjala detrgent, omeksivac? Nosis dnevni ulozak? Meni nosenje mekanog dnevnog uloska donekle eliminira to peckanje na vrhu mokracne cijevi kad se pojavi (manje iritira od rublja valjda 🤷🏻♀️). Jos malo pitanja, mozda glupih, a mozda pomogne 😘
💛🧡
Adekica 🥰🥳🤩 cestitaaam 💕
Miss Ivy grozno, bas ono… Jesi mijenjala detrgent, omeksivac? Nosis dnevni ulozak? Meni nosenje mekanog dnevnog uloska donekle eliminira to peckanje na vrhu mokracne cijevi kad se pojavi (manje iritira od rublja valjda 🤷🏻♀️). Jos malo pitanja, mozda glupih, a mozda pomogne 😘
Nema glupih pitanja.. Koristim isti deterđent vec godinama. Sad se čak i perem dole samo s vodom. A dnevni ne nosim jer si mislim da je pamuk bolji, ipak bolje diše. Ne znam vise što misliti.. Hvala na pokusajima ❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Meto ❤
Anchy321 ti si potpuno spremna za dobitnu jesen 😂😁 kraljice ❤
MissIvy pa kako ne mogu naci sto je 🤦♀️ jesi probala sa nekim probiotikom? Cure su tu spominjale lactogyn.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Je li vam se ikad dogodilo da su vam se sise bas bile napuhale jako i da su vas boljele, a posebno bradavice (od utrica sigurno) i onda odjednom samo splasnile i prestale boljeti. To me sad brine da je neki znak da se nije primilo. O kakvim ja sve glupostima razmisljam 😓
Kazu da je sve od utrica i svih tih dodatnih tabletica koje pijemo. Ne mora bit da se nije primilo, neke cure uopce nemaju simptoma nikakvih, medu njih spadam i ja. I mene to iskreno brine malo jer sam u prvom spintanom umirala od bolova od njih, a u drugom nista, i sad opet nista. Tako da djelim tvoj strah, makar kolko sam citala ne mora znaciti nista jer kako kazu sve je to od utrica.
Ja idem sutra vadit betu i najradije nebi isla kolko me strah....
Kolko ti jos imas?
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Meto ❤Anchy321 ti si potpuno spremna za dobitnu jesen 😂😁 kraljice ❤
MissIvy pa kako ne mogu naci sto je 🤦♀️ jesi probala sa nekim probiotikom? Cure su tu spominjale lactogyn.
Pijem ih vec. Lactogyn cu uzeti kad dođem u Hrv. Ne znam kako ne mogu nista naci, bas mi je to nevjerojatno 🙈
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji