J_b, nek se sve tri oplode. 😊 Nemoj biti tužna 😊
Magnolia, super da je sve okej! 😊
Hani, trakica je od danas. 😉 Jučer je na trakici baš bila razočuravajuča crta. 🤣 Ovo je od jučer crtica na toj trakici:
https://ibb.co/rcV15Kh
Sunny, ma2013
❤️
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Miss drago mi je što je s bebicom sve ok. Još malo izdrži i onda uživanje s princom .
Tessa vidim i ja sjenu.
Ma2013 odlična crta!
Nikolina sretno!
J_b navijam da se sve 3 oplode. Sretno!
Magnolia odlične vijesti! Nadam se da ćeš se uskoro opustiti.
Tessa dobrodošla i sretno u postupku!
SenniSummer žao mi je zbog mučnina,nadam se da će što prije prestati. Kolike su bebice sad?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Hrabrica nisam morala mijenjati ruke/noge/trbuh, već samo mijenjati na trbuhu 2 dana lijevo ispod pupka, 2 dana desno ispod pupka. Ja sam prvi put stavila taman na rub gaćica i onda mi je otpadao, ali nakon toga sam ga spustila niže i onda se držao ko lud (kad ga skidaš, usput i mala depilacija bikini zone 🤭🤭)
Ana26 jedna bebica je 19mm, druga 17.5mm, kaže doktor taman su 8+3 po tome obje🐥🐥
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Peanut meni se cini da mi cijeli utric iscuri, tako da ne brini😉
Arnoldica zao mi je sto te boljelo, ali sad je to iza tebe i sretno s pikanjem 🍀🤞🏻
SeniSummer grozno da te tako muce mucnine, nadam se da ce brzo proci 🙄🤞🏻🍀 bitno da je s bebicama sve ok, preeedivno 💕💕
💛🧡
SenniRemmus žao mi je zbog mučnina, meni su infuzije puno pomagale... Ja bi u 2 dana dehidrirala 🙄 i onda me infuzija vrati u život...
Bajoma 💗 koliko tužnih i potresnih priča ima 🥺 da ti srce pukne.. Hrabrice 💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hello.. Evo mene doma s aspiracije.. Imamo tri jajne stanice😔 u petak zovem da izvidim situaciju.. Drzite mi fige
Šteta uz takav AMH dobiti samo tri stanice... Razumijem te jer sam prošla slično, no očito ti je ovog puta tako sjela terapija i dobila si ovaj mjesec pošiljku 🥚🥚 kakvu si dobila... Držimo 🤞🤞 da se barem jedna lijepo i pravilno oplodi, jer nam je samo ona jedna prava i dovoljna❤
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure, imam pitanje. Imam smrzlice i planiran je transfer ovaj mjesec, a dr mi kaže da je prstalica prirodnih vraćanja nego umjetnih. nisam dobro shvatila, prirodno je samo dobit štopericu a ovaj drugi način je uz lijekove koji stimuliraju ovulaciju. Što ima veču uspješnost?
Kod feta je priodno bez icega, znaci ni estrofem, ni stoperica vec smao pracenje prirodne ovulacije i transfer nakon toga ili koji dan raniie utrići.. Nisam njagdje cula da je stinulirani fet uspjesniji stovise meni je dr rekao da on zagovara prirodno jer se njemu pokazalo bolje.. I evo uspjeli smo iz 2 feta tako 😊
Hvala ti puno, nemaš pojma koliko si me umirila 🤗
MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
Sluzbeni termin 13.05. 🤩
Magnolija opusti se djete zahtjeva smirenu trudnocu .,nisam prošla stoi ti ali oko djece je stalna borba kroz cijeli njihov život, ti smiren moras bit da bih njih odgojio i izveo na put. Meni je oca vlak satrao (ja sam ga pronasla vracajući se kući s istim ti vlakom ) no ipak se vozim u vlaku i vozit cu se 🥰
🖤❤🖤❤
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Hello.. Evo mene doma s aspiracije.. Imamo tri jajne stanice😔 u petak zovem da izvidim situaciju.. Drzite mi fige
Šteta uz takav AMH dobiti samo tri stanice… Razumijem te jer sam prošla slično, no očito ti je ovog puta tako sjela terapija i dobila si ovaj mjesec pošiljku 🥚🥚 kakvu si dobila… Držimo 🤞🤞 da se barem jedna lijepo i pravilno oplodi, jer nam je samo ona jedna prava i dovoljna❤
Obozavam tvoje postove jer su uvijek realni i iskustvo progovara 💝 jedva cekam vidjet tvoju duplu crticu 🍀🍀🍀🍀🍀🙏
beta neg a test jucer poz.
🤷♀️
Da čovjek ne vjeruje... Ina, a da ti ponoviš betu sutra ako test bude i dalje ovakav? Mislim, meni ovo izgleda nevjerojatno! Ajde da si nekog kineza pišnula, shvatila bi... ali ovo brate mili!!!🤔🤔 Meni je na mulleru bila jedva okom vidljiva sjena (a imam istančan vid za testove 😆) i taj dan je beta iznosila 7. Meni ovo miriši na grešku u labosu🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji