Sunny i ostale cure ciji su muzevi imali tese nedavno imala bi par pitanja pa ako ste voljne odgovorit..Kolko se dugo bude u bolnici? Jel se ide u bolnicu na previjanje ili se to kuci odraduje? Ako je kuci sta ste sve pripremile za previjanje? Koliko traje oporavak, tj nakon kolko su mogli ajmo rec normalno hodat i to? Hvala ☺️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav drage zene i cestitam svima na dobrim vijestima. Nakon 14 dana kasnjena konacno dosla M i danas sam se testirala. Ako dobijem danas nalaz sutra idem u Petrovu i trebala bi preuzeti terapiju. Zanima me jel se javljam kod sestre u sobu 135 ili na šalter?
Na šalter po uputnicu za vađenje krvi ako imaš. Ako ne samo u sobu 135 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Tiki brzo ce proci taj period do 34. tjedna, bitno da je bebica dobro, jos malooo 🙏🏻❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Tiki sve bude dobro. 🤞🍀
Anchy ide se doma isti dan, stavljaš svaki dan čistu gazicu ali to prvih par dana ako je potrebno, moj je hodao treči dan normalno uz minimalne bolove. Oporavak dva tjedna. 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Bok cure.
Rezime mog pregleda… Beba je super, glavom dolje, zivahna, ima 1700g. Sve uredno.
Ja u banani, pocela sam se otvarati iznutra, cerviks se skratio na 14mm. U petak idem u bolnicu na profilaksu korticima za razvoj djetetovih pluca i na pracenje i ctg preko vikenda da se vidi jacina kontrakcija i potreba za tokolizom. Moram izgurati do 34.tjedna.
Eto…
Nadam se da su pregledi ostali prosli ok i da ste sve dobro. Zao mi je zbog negativnih testova. Cuvajte se ❤️
Tiki super da je s bebom sve ok 💕. Ti se drzi, ne znam sto drugo reci 🙄💪🏻.Ali za info, tako je i moja poznanica u 32 tt isla na kortice u bolnicu iz istog razloga, nakon oko tj dana ju pustili doma mirovati i na kraju je prenijela.... 😉🤷🏻♀️
💛🧡
ma2013 hvala 😀
Anchy321 moj muž je obavio kroz dnevnu bolnicu i isti dan je isao doma. Mislim da nisu trazili previjanje kod lijecnika, ja sam mu doma svakodnevno previjala. Bolovi su krenuli navecer i trajali su par tjedana. Normalno je hodao otprilike za 2-3 tjedna. Na bolovanju je bio mjesec dana. Za previjanje sam si nabavila sterilne komprese i Octenisept otopinu za kozu i sluznice. A nakon ciscenja na ranu sam zaljepila Curapor flaster. Mislim da se nije smio tusirat prvi dan. Isao je jednom na kontrolu svom dr u tih mj dana. On je isao u lokalnoj i dosta je osjetljiv muskarac😀😂😂 Moza bi i prije zavrsio sa lijecenjem da mu tjedan dana nakon zahvata nije pukao jedan sav i rana se malo otvorila.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Hvala cure 😁 i moj je mimoza pa me to zato tolko i brine 😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sunny i ostale cure ciji su muzevi imali tese nedavno imala bi par pitanja pa ako ste voljne odgovorit..Kolko se dugo bude u bolnici? Jel se ide u bolnicu na previjanje ili se to kuci odraduje? Ako je kuci sta ste sve pripremile za previjanje? Koliko traje oporavak, tj nakon kolko su mogli ajmo rec normalno hodat i to? Hvala ☺️
Evo je moj bio nedavno pa da ti odgovorim. On je išao u CITA, došao je ujutro, a popodne već izašao. Na previjanje je išao odmah sljedeći dan kod njih, pa nakon 3 dana i onda još 2 puta nakon nekih 4-5 dana. Njega je bolilo neka 2-3 dana ali je mogao hodati koliko toliko. Nakon toga ga je bolilo ali naravno svaki dan sve manje.
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Pozdrav cure, evo ja padobranac ovdje ali da i vas pitam jer mi je sve ovo novo… Dakle, ja sam prosla osnovne pretrage i sve je vise nego dobro, jos cekam kontrolu ureaplazme i nadam se da smo i to rijesili. Problem je s muzem, on ima dijagnozu oligozoospermia i malo nas je to sve skupa sokiralo. Ali evo, idemo u borbu. Moja ginekologica je odmah preporucila potpomognutu jer se “nema sto cekat” obzirom na moje nalaze. Salje nas sto prije na razgovor i upoznavanje s postupkom, ali evo odlucili smo pricekat njegove nalaze od urologa i otic po jos jedno misljenje. E sad, kakva su vasa iskustva s takvom dijagnozom spermija (oni sa slicnim problemom) i moze li se to ikako popraviti? On je na nekim vitaminima, dosta je skupa bila kutija, ali postoji li koja alternativa da bi mogla biti od koristi? Osim maticne mlijeci, s njom smo malo stali ali krecemo opet. I je li uopce moguce prirodno zatrudniti s takvom dijagnozom ili to mozemo u potpunosti otpisati? 😕
Moj muž također ima tu dijagnozu, al mi nismo mogli to detaljnije analizirat, popravljat, jer kad smo praktički krenuli s potpomognutom, smo saznali da ima rak, te je samo dao uzorke na zamrzavanje, pa ti ne mogu više pomoć oko toga. S tim da kad je dao uzorke, u međuvremenu je prestao pušiti i kad je dobio analizu, tj, spermiogram rezultati su vec bili bolji, nego kad smo ustanovili problem.. Tako da se nadam da to što ti dragi uzima suplemente, ne moze odmoc..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Čupica 🥰 drago mi je da si se javila i da kreces 😊 ja isto cekam mengu iduci tjedan pa krecemo 🥰
Tiki samo miruj ❤ bitno da je beba dobro. Možete vi to 💪💪
Anchy321 cure su ti vec odg, ali evo i nase iskustvo. Ja sam mog odvela ujutro u bolnicu, vadili su mu krv i oko 12 je bio zahvat. Lokalna anestezija. Dobije pikicu u svako jajce 😂 to je mog najviše bolilo 😂 ali mislim od šoka jer nije očekivao baš u jajca 😂. Zahvat traje kratko, 20ak min. Onda ga odvezu u sobu, daju mu kao "lopticu" napravljenu od gaza koju drzi ispod testisa kao podupora dok lezi. Popodne sam ga pokupila, taj dan i iduci je cijeli prelezao. Bolilo ga je dok se okretao na kaucu i pri ustajanju. Bitno je da tu lopticu stalno drzi. Mi ranu nismo uopce dirali, nije bilo potrebe, samo je gaze mijenjao svaki dan. Gaze kupi ti u ljekarni i octanisept za svaki slucaj. Nakon 2 dana vec je mogao hodati i nakon 4 dana je isao na posao. Nije bio nikakve tablete za bolove 🤷♀️ nakon 14 dana je bila kontrola i nakon cca 3 tjedna mu je sve zaraslo kao da se nista nije dogodilo. Konce stave neke apsorbirajuce tak da oni s vremenom nestanu.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji