Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ssanjas
    16. Lipanj 2021. 12:43

Peanut ja sam slucajno primjetila da se nekako cudno osjecam,isto sam izmjerila 37.2 a neke manje cudne bolove imam samo u donjem dijelu trbuha a kad mi inace treba doc M par dana prije imam jaca probadanja 🤷🏼‍♀️ Koji je tebi dan?jesi radila koji test?mozak mi vise uopce na radi,nista ne mogu zapamtit 🤦‍♀️🤦‍♀️

sanjass322@gmail.com

Tweety88🐞
    16. Lipanj 2021. 12:43

Nikolina ❤❤❤ navijamo 🤩🍀🤞🏻
    Tessa dobrodosla i svu srecu ti zelim u ostvarivanju cilja 🥰. Ja sam u B+ i zadovoljna sam, za druge ne znam...
    J_b bitno da ih ima i nek se sve oplode 🍀🤞🏻❤
    Magnolia super da je sve ok 💕

💛🧡

BAJOMA
    16. Lipanj 2021. 12:46

Ancy 😘
    AuroraB ,belish , mtb, nikita😘😘😘
    Matane drago mi je da ti je bolje🥰
    Ribic glavu gore sunce mora doć ne brini🤗🤗🤗❤

BAJOMA
    16. Lipanj 2021. 12:47

Cure s lošim testovima saljem🤗🤗🤗😘😘😘

Peanut👒👼
    16. Lipanj 2021. 12:48

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Peanut ja sam slucajno primjetila da se nekako cudno osjecam,isto sam izmjerila 37.2 a neke manje cudne bolove imam samo u donjem dijelu trbuha a kad mi inace treba doc M par dana prije imam jaca probadanja 🤷🏼‍♀️ Koji je tebi dan?jesi radila koji test?mozak mi vise uopce na radi,nista ne mogu zapamtit 🤦‍♀️🤦‍♀️

Meni je 9dnt, (3dnevni, 8stanični embrio). Par dana sam imala solidne kao menstrualne bolove pa sam baš bila upitala koliko ranije može menstruacija doći prije bete. Onda prestane... A temperatura je tu. Mjerim jer osjetim da gorim. Nisam radila test, pričekat ću betu, ako uspijem izdržati Imam baš mliječnobijeli iscjedak. Vama isto dosta Utrogestana izlazi van? Pokušavam gurnuti solidno, pardon my french, ali očito iscuri dosta.

👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
    🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
    1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
    2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
    3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙

Meto
    16. Lipanj 2021. 12:50

Tessa nisam iz Zga, al zelim srecu gdje god bili😉 dok nije muski faktor mislim da su sve pokl. tu negdje. Najvecu hvalu nosi dr. Grbavac (ivf) i jedna dr iz Petrove (Lana sa dva prezimena🙈).. javit ce se cure koje znaju bolje😉
    Aurora 😘😘
    Magnolia pretpostavila sam da si bila, sorry al umirem od smijeha😂🙈🙈 drago mi je da je sve super 🥰
    Vidjeti cu kako ce biti, mozda odem do svoje soc. ginicke ako me bude sta mucilo..🤷‍♀️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

16. Lipanj 2021. 12:51

Mag.nolia

Meto hoces ti igdje traziti anomaly kao sto dobiju one iz zg, po pola sata…. Jer ja sam bila🤣🤣🤣, ne trebam ti pisati kako je proslo, mislim ok je sve, ali nista drugačije nego prije, ja sva van sebe, cak mi je rekao i bogati oces li se smirit više🤣🤣🤣🤣. Nisam sliku uspjela dobiti jer je beba bila sklupcana sa rukama preko lica, probao je malo prodrmat da makne ruke, ali ništa

Gdje si bila na kraju? Ja sam jučer imala kod dr Žanić oduševila me, 30 min, cd, sve živo i neživo.. Jako ljubazna opsežna doktorica svaka joj cast. 

Meto
    16. Lipanj 2021. 12:53

sanjass ne zamaraj se sa temp. To samo znaci da utrici rade svoj posao😎

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Arnoldica
    16. Lipanj 2021. 12:54

Ja gotova s histero. Bilo je dosta bolno, čak mi je bila muka u jednom trenutku. Očito sam bila dosta ukočena jer mu je malo bilo problem "ući", poslije je bilo ok. Kaže da sve izgleda lijepo i uredno. Znat ćemo više kad dodju rezultati biopsije.

Dao mi je Gonale za stimulaciju, prvi put 200, a onda po 150. Do sad sam imala samo Rekovelle. Kako ste vi zadovoljne  Gonalom?

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Arnoldica
    16. Lipanj 2021. 12:56

Idući tjedan kad dodje menga krećem s bockanjem 🤗

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.