Hello.. Evo mene doma s aspiracije.. Imamo tri jajne stanice😔 u petak zovem da izvidim situaciju.. Drzite mi fige
Šteta uz takav AMH dobiti samo tri stanice… Razumijem te jer sam prošla slično, no očito ti je ovog puta tako sjela terapija i dobila si ovaj mjesec pošiljku 🥚🥚 kakvu si dobila… Držimo 🤞🤞 da se barem jedna lijepo i pravilno oplodi, jer nam je samo ona jedna prava i dovoljna❤
Ana26❤️
Šesnica, nije me boljelo kao prvi put, ok sam.. Zasad bolje nego što sam mislila.
AuroraB ne znam kaj bih mislila, očekivala sam da će ih biti više, pogotovo kad vidim da starije od mene, s manjim amh imaju više jajnih stanica. Prosli put sam imala 4 stanice, od toga samo dvije zrele. A neke žene dobiju po 12. Ne kužim iskreno.. Nadam se dobrim vijestima u petak.. 🤞💪😊
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Tess88 stvarno nema pravila. To ti sve ovisi kako doktor simpatizira. Ja sam išla uz estrofem, pratili smo samo da endometrij bude savršen pa smo radili fet na taj način no u konačnici ti se vremenski svede u dan dva razlike, a uspješnost je podjednaka...dobro druga stvar jer san ja zbog svoje endometrioze išla uz estrofem da cista nebi ludovala, ali eto uspjelo je odmah iz prvog feta, dok mi recimo Et nij uspio.
Kako god išlo ne sekiraj se, tvoja beba te čeka na ovaj ili onaj način 🥰❤
endometrioza
Hvala Sanjich, i sama si takva u svojim odgovorima pa zato to prepoznaješ i kod mene😎😽
J_B kad budeš išla po bracu ili seku, onda pitaj doktora što misli o promjeni terapije? 🙈
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nikolina Obje oplodene?
Ne znam, zvala me sestra koja nije znala te informacije, kaze ave cete sutra saznat.
👱♀️35 godina, amh 0.9 pmol/l
👱♂️45 godina, svi nalazi savršeni
11/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, gonal, 1 ET, beta 0
04/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, folikuli nisu narasli dovoljno za aspiraciju
5/2021 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, 2 folikula- 2 js, jedna se oplodila
Beta 01.07. 369,3
Beta 03.07. 776,7
16.07. ❤️
Tess88stvarno nema pravila. To ti sve ovisi kako doktor simpatizira. Ja sam išla uz estrofem, pratili smo samo da endometrij bude savršen pa smo radili fet na taj način no u konačnici ti se vremenski svede u dan dva razlike, a uspješnost je podjednaka…dobro druga stvar jer san ja zbog svoje endometrioze išla uz estrofem da cista nebi ludovala, ali eto uspjelo je odmah iz prvog feta, dok mi recimo Et nij uspio.
Hvala ti puno 🤗😍 Još samo da dođem do ginekologa da mi izda D1 uputnicu pa da možemo u taj transfer...
MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
Sluzbeni termin 13.05. 🤩
Tess88stvarno nema pravila. To ti sve ovisi kako doktor simpatizira. Ja sam išla uz estrofem, pratili smo samo da endometrij bude savršen pa smo radili fet na taj način no u konačnici ti se vremenski svede u dan dva razlike, a uspješnost je podjednaka…dobro druga stvar jer san ja zbog svoje endometrioze išla uz estrofem da cista nebi ludovala, ali eto uspjelo je odmah iz prvog feta, dok mi recimo Et nij uspio.
Hvala ti puno 🤗😍 Još samo da dođem do ginekologa da mi izda D1 uputnicu pa da možemo u taj transfer…
Tess fet ne spada u novi postupak.. Svaki fet iz jednog stimuliranog je na istu D1... Da li su te trazili iz klinike ili?
Meto hoces ti igdje traziti anomaly kao sto dobiju one iz zg, po pola sata…. Jer ja sam bila🤣🤣🤣, ne trebam ti pisati kako je proslo, mislim ok je sve, ali nista drugačije nego prije, ja sva van sebe, cak mi je rekao i bogati oces li se smirit više🤣🤣🤣🤣. Nisam sliku uspjela dobiti jer je beba bila sklupcana sa rukama preko lica, probao je malo prodrmat da makne ruke, ali ništa
Gdje si bila na kraju? Ja sam jučer imala kod dr Žanić oduševila me, 30 min, cd, sve živo i neživo.. Jako ljubazna opsežna doktorica svaka joj cast.
Bila sam u citu, ali zagreb jos nije isključen. Ma nije stvar u cu-u, čak mi i ne treba, sto će mi.
Meto ma i moja soc je ok, ali nece bas da me gleda kad kazem da sam bila u njega, jer kao nema potrebe svako malo, mislim da ja i sanjich imamo istu, ma ja mozda baš idem u krajnost, razmisljala sam i o fetalnoj ehokariografiji. Dr. P mi kaze da nema potrebe, da je genetski sve ok. Ali mene sada kopkaju te sto nisu genetske, mozda stvarno pretjerivam.
Meto hoces ti igdje traziti anomaly kao sto dobiju one iz zg, po pola sata…. Jer ja sam bila🤣🤣🤣, ne trebam ti pisati kako je proslo, mislim ok je sve, ali nista drugačije nego prije, ja sva van sebe, cak mi je rekao i bogati oces li se smirit više🤣🤣🤣🤣. Nisam sliku uspjela dobiti jer je beba bila sklupcana sa rukama preko lica, probao je malo prodrmat da makne ruke, ali ništa
Gdje si bila na kraju? Ja sam jučer imala kod dr Žanić oduševila me, 30 min, cd, sve živo i neživo.. Jako ljubazna opsežna doktorica svaka joj cast.
Bila sam u citu, ali zagreb jos nije isključen. Ma nije stvar u cu-u, čak mi i ne treba, sto će mi.
Meto ma i moja soc je ok, ali nece bas da me gleda kad kazem da sam bila u njega, jer kao nema potrebe svako malo, mislim da ja i sanjich imamo istu, ma ja mozda baš idem u krajnost, razmisljala sam i o fetalnoj ehokariografiji. Dr. P mi kaze da nema potrebe, da je genetski sve ok. Ali mene sada kopkaju te sto nisu genetske, mozda stvarno pretjerivam.
Ma cd mi je iskreno baza za anomaly jer se sve vidi svaki detalj koji je mjerila gledala, protoci, bas sve se vidi i onda si nekako i siguran da je sve pazljivo pogledala jer ipak mi je dala cijeli pregled na cd koji se inaće NE daje.. Inace samo 4d dobijes na cdu..
Mislim da ti dobro doktori kazu, probaj dalje bez dodatnih pretraga pregleda, jel ides jednom mjesecnovili cesce? Btw ja sam kod luetićke
Ma cd mi je iskreno baza za anomaly jer se sve vidi svaki detalj koji je mjerila gledala, protoci, bas sve se vidi i onda si nekako i siguran da je sve pazljivo pogledala jer ipak mi je dala cijeli pregled na cd koji se inaće NE daje.. Inace samo 4d dobijes na cdu..
Mislim da ti dobro doktori kazu, probaj dalje bez dodatnih pretraga pregleda, jel ides jednom mjesecnovili cesce? Btw ja sam kod luetićke
Ma jednom mjesecno, da, luetićka, a dobra mi je, ona zna da idem u njega i zbog mpo i nipta i svega i onda kada vidi trudnicku kaze da nema potrebe svako malo jer se nista ne moze promijenit u 10 dana, kužim ja da je tako. Njima sada pored tog nipta kao ne treba nista dodatno.
Ina85 žao mi je, što kaže klinika? 😔 da li ponavljaš jer je test bio pozitivan
Hrabricaja sam ih lijepila jako nisko ispod pupka, taman iznad pubične kosti, malo lijevo ili desno. Dođe to točno negdje unutar gaćica pa se niti ne gužvaju niti ne odljepljuju, a gaćice upiju znoj 🤗
Cure, imam užasne mučnine i povraćam često, sutra vadim elektrolite i ketone iz urina da vidimo trebam li na infuziju. Ne pišem i ne pratim puno, ali nadam se da ću uskoro u normalu 🙌🏻 Bebice sam vidjela danad na UZV i super su, taman velike za 8+3, kucaju srca i dalje ❤❤
Super da je sve ok s bebicama..zao mi je zbog mucnina...kad je opet pregled?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji