Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tea_0501
    16. Lipanj 2021. 11:08

Ma2013 kod tebe je odlična crta 👌👌

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

Meto
    16. Lipanj 2021. 11:08

Sretno cure svima danas!
    Magnolia veselim se danu kada ces moci polazati trbuh. Anomaly ce biti super, kao sto je i do sad sve kako treba💪🤞☺️
    Tea ima neka sjenica, ti testici hvataju jako niske bete. Posni i popodne jedan, al probsj zadrzati mokracu sto duze i testic drzi 20sec. Ne prekidaj terapiju nikako, sa ranijim prekidanjem th mozes samo nastetiti svom organizmu. Sretno🍀
    Ina bas mi je zao, cudno mi da polazuje takve crte na tu betu. 😔
    Ma testic izgleda bolje🤞🤞
    Nikolina partijali su znaci🤭🤭💪

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Anči 💕
    16. Lipanj 2021. 11:11

Nikolina86

Cureee, spojili se, sutra transfer pa onda iščekivanje 💓💓

Op op 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

ma2013 👣
    16. Lipanj 2021. 11:14

Sanjass, Ana123456, Tea_0501, Meto. ❤️❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Tessa1990
    16. Lipanj 2021. 11:18

Nova sam članica  Malo surfam po cijelom forumu ali ne nalazim teme koje me zanimaju svježijeg datuma. Vidim da je ovo dosta aktualna tema pa bi ovdje postavila svoje pitanje. Onda me uputite na neko drugo mjesto ako treba. 
    Ne ide nam nikako prirodno zatrudniti pa se razmišljamo krenuti u postupak. Iz Zagreba smo i zanimaju nas iskustva poliklinika (privatnih i socijalnih). Znam da nema reklamiranja ali može li kakav savjet koju odabrati? Išli smo na konzultacije u BetuPlus, polikliniku IVF i obe su nam ok. Otići ćemo i kod dr Lučingera. Uštedili smo nešto novaca pa ako ne bude moglo preko hzzo, opcija je i privatno. Naravno da ne računamo da mora od prve upaliti, ali ako može iz do 5. postupka upaliti, onda da izaberemo nekog tko će nas do tud i dovesti.

ja: 1990.godište l PCOS l AMH 9,8 l redovni ciklusi.
    princ: 1986. godište oligospermia do normospermia
    U braku 5 godina, pokušavamo 4 godine. 💑
    IVF skoro.

• Ssanjas
    16. Lipanj 2021. 11:30

ma2013 jesi ti bila rekla da si imala temperaturu?ili koja druga cura?

sanjass322@gmail.com

ma2013 👣
    16. Lipanj 2021. 11:32

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

ma2013 jesi ti bila rekla da si imala temperaturu?ili koja druga cura?

Mislim da je Peanut rekla da je imala temp. Ja nisam imala, tj.nisam ni mjerila. 🤷🏻‍♀️🤣

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Kacusha
    16. Lipanj 2021. 11:32

Cure cestitam na crticama 😊 Ina zao mi je, glupi test 😐

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Hrabrica
    16. Lipanj 2021. 11:33

Cure molim za pomoć. Od jučer koristim estramon flastere i pojavio se problem radi znojenja. Kako je vruće stalno se znojim i normalno flaster se odiže. Putem maila sam pitala kliniku utječe li to odizanje i gužvanje na njegovu učinkovitost i rekla sam da sam ga čak dodatno zakeljila onim medicinskim selotejpom međutim izignorirali su moje pitanje o učinkovitosti i samo rekli da ga stalno imam gore i mijenjam svaki drugi dan (da se čak sa njim i tuširam). Znači ne smijem ga dodatno keljit a stalno mora biti gore..neki savjet? 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

darliv
    16. Lipanj 2021. 11:42

Tessa1990

Nova sam članicaMalo surfam po cijelom forumu ali ne nalazim teme koje me zanimaju svježijeg datuma. Vidim da je ovo dosta aktualna tema pa bi ovdje postavila svoje pitanje. Onda me uputite na neko drugo mjesto ako treba.
    Ne ide nam nikako prirodno zatrudniti pa se razmišljamo krenuti u postupak. Iz Zagreba smo i zanimaju nas iskustva poliklinika (privatnih i socijalnih). Znam da nema reklamiranja ali može li kakav savjet koju odabrati? Išli smo na konzultacije u BetuPlus, polikliniku IVF i obe su nam ok. Otići ćemo i kod dr Lučingera. Uštedili smo nešto novaca pa ako ne bude moglo preko hzzo, opcija je i privatno. Naravno da ne računamo da mora od prve upaliti, ali ako može iz do 5. postupka upaliti, onda da izaberemo nekog tko će nas do tud i dovesti.

Dobrodošla i sto prije otisla na trudnicke teme 🤗
    Cure ce vise pisati o iskustvima navedenih poliklinika, mi smo bili u Petrovoj i bila sam jako zadovoljna s pristupom, no prosla sam tamo jedan ivf i tri inseminacije, i zasad nije bilo uspjesno. Da mi je Zg blize isla bih sigurno jos jednom kod njih, iako ni to nije isključeno ako ne uspije u Osijeku iz jednog ili dva postupka.. Zelim vam sreću gdje god se odlucili 😘
    .
    Woman name jos malooooo 🥳🙏🏻
    .
    Cure zao mi je zbog svih losih vijesti koje sam ovih dana procitala, drzite se ❤️
    .
    Ostale cure s lijepim betama cestitam i neka sve bude super.. Cure u iscekivanju neka vas razvesele vidljive crtice i divne bete 🥰
    .
    Ne stignem pisati jer mi je baby necakinja na cuvanju desetak dana, ali prativ vas sve i navijam 😘😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.