Ina85 žao mi je, što kaže klinika? 😔 da li ponavljaš jer je test bio pozitivan
Hrabrica ja sam ih lijepila jako nisko ispod pupka, taman iznad pubične kosti, malo lijevo ili desno. Dođe to točno negdje unutar gaćica pa se niti ne gužvaju niti ne odljepljuju, a gaćice upiju znoj 🤗
Cure, imam užasne mučnine i povraćam često, sutra vadim elektrolite i ketone iz urina da vidimo trebam li na infuziju. Ne pišem i ne pratim puno, ali nadam se da ću uskoro u normalu 🙌🏻 Bebice sam vidjela danad na UZV i super su, taman velike za 8+3, kucaju srca i dalje ❤❤
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Peanut i ja imam taj neki mlijecni iscjedak ali ja vjerujem da je to od utrogestana,nekad mi se cini vise nekad manje 🤣 i ja se trudim to dobro gurnit 🤪 ali opet imam osjecaj da iscuri nesto 😂 do danas sam bila sigurna da necu radit testove ali vec sam malo nesigurnija danas 🤦♀️😂 al srića je da nemam test ni jedan doma 🤣
sanjass322@gmail.com
Hrabricaja sam ih lijepila jako nisko ispod pupka, taman iznad pubične kosti, malo lijevo ili desno. Dođe to točno negdje unutar gaćica pa se niti ne gužvaju niti ne odljepljuju, a gaćice upiju znoj 🤗
Cure, imam užasne mučnine i povraćam često, sutra vadim elektrolite i ketone iz urina da vidimo trebam li na infuziju. Ne pišem i ne pratim puno, ali nadam se da ću uskoro u normalu 🙌🏻 Bebice sam vidjela danad na UZV i super su, taman velike za 8+3, kucaju srca i dalje ❤❤
žao mi je zbog mučnina, to se bebice igraju unutra
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure, imam pitanje. Imam smrzlice i planiran je transfer ovaj mjesec, a dr mi kaže da je prstalica prirodnih vraćanja nego umjetnih. nisam dobro shvatila, prirodno je samo dobit štopericu a ovaj drugi način je uz lijekove koji stimuliraju ovulaciju. Što ima veču uspješnost?
MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
Sluzbeni termin 13.05. 🤩
Magnolija opusti se djete zahtjeva smirenu trudnocu .,nisam prošla stoi ti ali oko djece je stalna borba kroz cijeli njihov život, ti smiren moras bit da bih njih odgojio i izveo na put. Meni je oca vlak satrao (ja sam ga pronasla vracajući se kući s istim ti vlakom ) no ipak se vozim u vlaku i vozit cu se 🥰
Cure, imam pitanje. Imam smrzlice i planiran je transfer ovaj mjesec, a dr mi kaže da je prstalica prirodnih vraćanja nego umjetnih. nisam dobro shvatila, prirodno je samo dobit štopericu a ovaj drugi način je uz lijekove koji stimuliraju ovulaciju. Što ima veču uspješnost?
Kod feta je priodno bez icega, znaci ni estrofem, ni stoperica vec smao pracenje prirodne ovulacije i transfer nakon toga ili koji dan raniie utrići.. Nisam njagdje cula da je stinulirani fet uspjesniji stovise meni je dr rekao da on zagovara prirodno jer se njemu pokazalo bolje.. I evo uspjeli smo iz 2 feta tako 😊
Hrabricaja sam ih lijepila jako nisko ispod pupka, taman iznad pubične kosti, malo lijevo ili desno. Dođe to točno negdje unutar gaćica pa se niti ne gužvaju niti ne odljepljuju, a gaćice upiju znoj 🤗
Mila hvala ti na odgovoru. A šta nisi morala mijenjati mjesto? Meni su rekli mijenjati flastere svaki drugi dan i svaki puta ih staviti na drugo mjesto (ruke, noge, trbuh...)
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Magnolija opusti se djete zahtjeva smirenu trudnocu .,nisam prošla stoi ti ali oko djece je stalna borba kroz cijeli njihov život, ti smiren moras bit da bih njih odgojio i izveo na put. Meni je oca vlak satrao (ja sam ga pronasla vracajući se kući s istim ti vlakom ) no ipak se vozim u vlaku i vozit cu se 🥰
🙏❤️
Tako je ono sto je bilo lose u proslosti ne smijemo dopustiti da nam definira buducnost, samo pozitiva i sve je lakse.. Treba vjezbati sebe nakon trauma misliti pozitivno, nije lako ali je moguce i zdravije 🍀💝
Hello.. Evo mene doma s aspiracije.. Imamo tri jajne stanice😔 u petak zovem da izvidim situaciju.. Drzite mi fige
Kako je prošlo? Jesi ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji