Bok Angeleyes, ima li muz ureaplasmu ili samo ti?
Kod nas je ona bila uzrok loseg spermiograma,skoro pa nista nisu nasli…nakon doksiciklina i jos jednog antibiotika dosli smo do astenospermie i prirodne trudnoce 😊 svakako neka nastaviti piti suplemente i jačati spermice,bilo za potpomognuti,bilo za prirodni postupak.
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure, evo ja padobranac ovdje ali da i vas pitam jer mi je sve ovo novo… Dakle, ja sam prosla osnovne pretrage i sve je vise nego dobro, jos cekam kontrolu ureaplazme i nadam se da smo i to rijesili. Problem je s muzem, on ima dijagnozu oligozoospermia i malo nas je to sve skupa sokiralo. Ali evo, idemo u borbu. Moja ginekologica je odmah preporucila potpomognutu jer se “nema sto cekat” obzirom na moje nalaze. Salje nas sto prije na razgovor i upoznavanje s postupkom, ali evo odlucili smo pricekat njegove nalaze od urologa i otic po jos jedno misljenje. E sad, kakva su vasa iskustva s takvom dijagnozom spermija (oni sa slicnim problemom) i moze li se to ikako popraviti? On je na nekim vitaminima, dosta je skupa bila kutija, ali postoji li koja alternativa da bi mogla biti od koristi? Osim maticne mlijeci, s njom smo malo stali ali krecemo opet. I je li uopce moguce prirodno zatrudniti s takvom dijagnozom ili to mozemo u potpunosti otpisati? 😕
Ima raznih slučajeva spontanih trudnoća s lošim spermiogramom. Sigurna sam da među parovima koji su spontano zatrudnili ima muškaraca s lošim spermiogramom, a da to nikad nisu ni saznali jer nisu ni trebali. Dogodilo se. Naravno, šanse uvijek postoje. Kao i nada ❤️ Ali, opet kako kaže tvoja ginekologica, nema se vremena čekati. Naša dijagnoza je također oligo. S moje strane je, bar dosadašnji pregledi, sve OK, ali do spontane trudnoće nije došlo. Zato smo u postupku. Nadamo se da će nekad se dogoditi i spontana, ali to ne mogu znati. Samo hrabro. I bez straha.
Pa malo me strah tog cijelog postupka, ali valjda treba vremena da se to malo 'slegne' covjeku u glavi. Jos nam je sve novo i nepoznato. Vi koje ste prosle postupak MPO, koliko je to sve zahtjevno, koliko vremena traje, treba li biti na bolovanju taj period?
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Nikitta hihihi jedva čekam vidjeti kako će to biti za 8 mjeseci! 🙈👀
Anchy idući UZV 7.7.
Hrabrica normalno sam vježbala i tuširala se s njim. I prije i poslije FET-a sam potpuno normalno vježbala, kretala se, pospremala, samo sam nakon FET-a malo pazila da se baš ne sagibam u struku već više iz koljena da čučnem ako treba. Držim fige 🙏🏻🤞🏻
Hvala ti
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Je li itko od vas osjećao tu i tamo kao da vas nešto štipne u maternici (9dnt)? Čak i malo jače. Jučer sam baš jako osjetila, danas opet. Grčenja van toga sam imala, nalik mensturalnim, prije par dana. Sad su ta grčenja stala. Beta je u subotu, 12dnt.
Da, ja sam osjecala svasta u maternici. I grcenje, i širenje, i skupljanje, i tezinu, ma sve.... Širi se 🙏
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Bok Angeleyes,ima li muz ureaplasmu ili samo ti?
Kod nas je ona bila uzrok loseg spermiograma,skoro pa nista nisu nasli…nakon doksiciklina i jos jednog antibiotika dosli smo do astenospermie i prirodne trudnoce 😊 svakako neka nastaviti piti suplemente i jačati spermice,bilo za potpomognuti,bilo za prirodni postupak.
Hvala na info i bas mi je drago sto ste uspjeli! 🧡
Vjerojatno ima i on, bio je na antibiotiku, ali evo jos ne znamo stanje jer ceka pregled. Moguce je da je i urea uzrok toga, no vjerojatno bi se za nijansu sve popravilo da se rijesio bakterije, ali opet mislim da ne bi bilo dovoljno za prirodno zacece 🤷🏼♀️
Idemo po druga misljenja i nalaz nanovo, da vidimo konacno hocemo li u postupak.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Pozdrav cure, evo ja padobranac ovdje ali da i vas pitam jer mi je sve ovo novo… Dakle, ja sam prosla osnovne pretrage i sve je vise nego dobro, jos cekam kontrolu ureaplazme i nadam se da smo i to rijesili. Problem je s muzem, on ima dijagnozu oligozoospermia i malo nas je to sve skupa sokiralo. Ali evo, idemo u borbu. Moja ginekologica je odmah preporucila potpomognutu jer se “nema sto cekat” obzirom na moje nalaze. Salje nas sto prije na razgovor i upoznavanje s postupkom, ali evo odlucili smo pricekat njegove nalaze od urologa i otic po jos jedno misljenje. E sad, kakva su vasa iskustva s takvom dijagnozom spermija (oni sa slicnim problemom) i moze li se to ikako popraviti? On je na nekim vitaminima, dosta je skupa bila kutija, ali postoji li koja alternativa da bi mogla biti od koristi? Osim maticne mlijeci, s njom smo malo stali ali krecemo opet. I je li uopce moguce prirodno zatrudniti s takvom dijagnozom ili to mozemo u potpunosti otpisati? 😕
Bok, jesi li radila HSG ili tenisu ni slali zbog loseg spermiograma?
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Bok cure.
Rezime mog pregleda... Beba je super, glavom dolje, zivahna, ima 1700g. Sve uredno.
Ja u banani, pocela sam se otvarati iznutra, cerviks se skratio na 14mm. U petak idem u bolnicu na profilaksu korticima za razvoj djetetovih pluca i na pracenje i ctg preko vikenda da se vidi jacina kontrakcija i potreba za tokolizom. Moram izgurati do 34.tjedna.
Eto...
Nadam se da su pregledi ostali prosli ok i da ste sve dobro. Zao mi je zbog negativnih testova. Cuvajte se ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jutrooo
Sretno svima danas 🥰
Evo ja sam izvadila betu i čekam nalaz koji bi trebao biti gotov popodne.
❤❤❤❤❤❤ znas da ce biti dobro 😁
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Ima raznih slučajeva spontanih trudnoća s lošim spermiogramom. Sigurna sam da među parovima koji su spontano zatrudnili ima muškaraca s lošim spermiogramom, a da to nikad nisu ni saznali jer nisu ni trebali. Dogodilo se. Naravno, šanse uvijek postoje. Kao i nada ❤️ Ali, opet kako kaže tvoja ginekologica, nema se vremena čekati. Naša dijagnoza je također oligo. S moje strane je, bar dosadašnji pregledi, sve OK, ali do spontane trudnoće nije došlo. Zato smo u postupku. Nadamo se da će nekad se dogoditi i spontana, ali to ne mogu znati. Samo hrabro. I bez straha.
Pa malo me strah tog cijelog postupka, ali valjda treba vremena da se to malo 'slegne' covjeku u glavi. Jos nam je sve novo i nepoznato. Vi koje ste prosle postupak MPO, koliko je to sve zahtjevno, koliko vremena traje, treba li biti na bolovanju taj period?
Moram priznati da me injekcije, apsiracija i transfer nisu uopće boljeli. Više me je bilo strah i još uvijek jest. Zato ugnjavim s pitanjima često 😄 Navikavam se na nove okolnosti, kako podnosim terapije, lijekove pa puno sebe osluškujem, propitujem. On što mi se jest malo povećalo i pojavilo - anskioznost i neka čudna hipohondrija "a što je sad ovo?" pitanja... Bolovanje ti ovisi od osobe do osobe. Gdje živiš u odnosu na bolnicu (ultrazvuci su česti), kako ćeš podnijeti stimulaciju (hoće li se razviti hiper) i slično.
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Bok cure.
Rezime mog pregleda… Beba je super, glavom dolje, zivahna, ima 1700g. Sve uredno.
Ja u banani, pocela sam se otvarati iznutra, cerviks se skratio na 14mm. U petak idem u bolnicu na profilaksu korticima za razvoj djetetovih pluca i na pracenje i ctg preko vikenda da se vidi jacina kontrakcija i potreba za tokolizom. Moram izgurati do 34.tjedna.
Eto…
Nadam se da su pregledi ostali prosli ok i da ste sve dobro. Zao mi je zbog negativnih testova. Cuvajte se ❤️
Zao mi je...drzi se i bit ce to sve dobro ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji