GPgirl
I ja sam iz Ri! Tj iz Op. Gle neke cure su zadovoljne. Nadam se da ces i ti biti❤️
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Stela mogu naravno.
Znaci ovako, moj muz mi od pocetka govori da on ne razumije zasto mi njima ostavljamo tolike novce a oni doslovno to sve odradjuju kao Rijecka bolnica, i to doslovno mislim tako. Cas izuzecima, npr ebriolog je super, posveti ti se. Zna tko je tko, daje neku pozitivu. Al drugu bas zbrda zdola, razlog tome je sto su KRCATI, znaci imaju toliko pacijentica preko hzzo i provatno da je tamo tolika guzva da je jendostavno ne moguce se posvetiti svima koliko treba. Moj prvi ivf, vec sam pisala tu, i prvi dojam je odmah bio takav, mislila sam subjektivna sam jer ih toliko hvale, (ali ja sam pacijentica dr M), nisam bila u kontaktu sa dr S i ostalim tako da se ovo ne odnosi na taj dio price). Posvete ti se doslovno 5min, konzultacije odrade na nacin udes i izades, kada dodjem pojma nema tko sam i sto sam nego se tek onda idu kopati nalazi, pojma nemam da li sam bila vec kod njih u postupku nisam, sto god kazem da sam dodatno on nalaza napravila ma moze, super. Ali nikada nece oni probati utvrditi jel mozda u necemu stvar, nego je sve stvar srece i pokusavanja. Znaci svaki novi postupak se ide ono ajmo probat ovako pa cemo vidjeti. Jel mogu napraviti sto dodatno od nalaza imam psorijazu bla bla, ma nista nema to veze. Imam e-coli, ma nema veze to ne smeta ajmo.. Znaci ostavila sam im 50 000 kn do sada a na FETU su sestre bile toliko bezobrazne i bahate (vjerujem da su umorne i nakrcane i da je u tome stvar) da sam ih u jednom trenutku pitala pa dobro sta se ljutite nesto na mene) nakon feta nije proslo 5 min (inace lezimo barem 15) ajmo cure dizite se ajmo. Znaci jebote ako platim postupak toliko pa daj mi bar da lezim tih 15-20 min il mi bar reci kada si spreman mizes se obuci. Uglavnom, sve veoma slicno drzavnim bolnicama i jednostavno nemaju pojma kakvih problema ima koja pacijantica i bas ih ni ne traze. Bas mi je muz rekao da ne mize vjerovati koje recenzije imaju po netu, da ce im on nakon svega napisati sve i svasta. Nacelno ok, al kad platis ocekujes malo vise zar ne?! Da idem preko hzzo rekla bi ok, zadovoljavajuce. Nisam platila, a bili su u redu. Cijeli dojam osrednji. Kod njih odradena dva postupka i jedan fet. Ugl oprostite na zbrda zdola pisanju.. al jurim pa nemam bas vremena
Hvala ti puno na odg meni je sad tako u Petrovoj pa mi to sve onda dođe na isto sad sam u velikoj dilemi, hvala na odgovoru 💗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela, Lita javite se u Podobnik.
Ne znam zasto ljudi ne pokusaju tamo.
Ok, ja sam dobila dva plusa na testovima doma, pa sad mogu sretnija o tome. Ali i dalje ne znam sta ce se ni kako događati kod mene. Ali… prime te ko covjeka, bome mene su sestre i zapamtile, doktor te zove imenom (koji mu sestra šapne, ali i to je ok, + za trud).
Jednostavno nisi na traci i osjecas se ko u nemoj bolnici za bogate. 😂😂😂 ne znam kako bi drugacije objasnila.
Svoj apartman, sok nakon punkcije i kava.
Iskreno, nemam jednu zamjerku.
Jos kad bi beta 1.10.bila dobra. 🤪🤞🏻🤞🏻🤞🏻
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Hani poatupak me izaso 7000 sve. Sa Ivfom i lijekovima. Sto je nista. Prakticki je prirodnjak,sako izaziva ovulaciju.
Ja sam prezadovoljna s njima u Cita,msm da me do sad nisu oderali sto se tice love. Neke preglede mi dr. P nije tio ni naplatit. Njegova pristupacnost,pozitiva i to sto se osjecan ugodno s njima svima ne mogu vam ni opisat
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Marimare. Bas nazivem i njih za konzultacije u petak! Hvala
9 oplodeno 🥰🤞
Stela ma svasta sam probala. 2x sam probala s d-manozom i svaki put mi se pogoršalo. Ne znam da li ima veze s njom, ali necu vise pokusavati. Trenutno sam na antibiotiku, češnjaku svako jutro, soda bikarbona svako jutro, urološki čaj, gyno pro, probiotici, i evo opet se smiruje. Nije prvi put da se smiruje pa onda opet krene. Vidjet ćemo. Za 2 tjedna ponavljam bris, pa se nadam se je otisla. Vise me brine sto se svaki put vrati nakon pol godine, a i ja i muž pazimo i na higijenu tokom sexa i nakon, uopce mi nije jasno....
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
U IVFU POL.. te ni ne ponude VODOM! a kamoli bilo cim drugim!! Ma.. nor smrzavanje sam platila 1500 kn. Transfer tih smrznutih jos 4500!!! Pa jebote daj mi faking kavu! Kuzis!?? A da ne kazem koliko sam platila cijeli postupak taj plus lijekove plus transfer .. ma.. hocu barem kavu 😂😂😂
9 oplodeno 🥰🤞
Ana26 i Petra30, nisam uopće vidjela vaša pitanja jučer, oprostite, bila sam očito pod dojmom te aspiracije.. 🤦♀️
Ana26 iskreno, voljela bih vratiti 2, sad samo ovisi koliko će ih se oploditi i kakva bi bila situacija s kvalitetom. Želja je jedno, a vidjet ćemo sutra što se nudi, nekako se nadam da budu barem 2 za vratiti. Nadam se da je bio dobar party za ekipu u labosu. 😁
Vidjela sam inače naše dijagnoze još puno prije kad sam se tek uključila na forum, tako da navijam i ja za tebe! ❤️
Petra30 pojma nemam što su mi točno dali. Došla je anesteziologica u sobu i kaže dobit ćete anesteziju, nije kao opća, ali bit ćete u laganom polusnu i nećete se ničega sjećati. Bila je još jedna žena jučer samnom na aspiraciji, ona se vratila u sobu spavajući, mislim si, joj super, nemam se što brinuti, još sam bila tako opuštena i vesela kad sam ulazila u salu, ono, ko da idem na masažu. 😁
A kad ono, totalni fijasko na kraju. Možda ja nemam visoku toleranciju na bol, zbilja ne znam, ali boljelo me je grozno.. To bi onda bila kao neka lokalna, nemam pojma, uglavnom, primila nije..
Svakako se raspitaj na zadnjem UZV za anesteziju, ja nažalost nisam imala priliku budući da mi je doktorica u zadnji čas rekla da si dajem štopericu u subotu navečer..
Žao mi je zbog negativnih beta, složite si misli kroz naredni period da možete što jače i hrabrije u nove pobjede! ❤️
Ja zovem sutra u laboratorij da čujem što će biti dalje, tako da moram nekako pokratiti vrijeme do sutra do 11 sati. 😁
🙋♀️28 hipotireoza/hashimoto
💁♂️28 Hodgkin limfom/oligoastenozoospermija
🌈1. IVF 9/21🌈Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle-11 folikula/4 oocita/nema 🐧, ET trodnevnog embrija 30.9., beta 0,5 ❌
🌞2. IVF/2022. 🌞 Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle-3 oocita, 2 blastice, 1 vraćena i 1 🐧; beta 1888 (13), 4073 (15), 7+4 💗
Ja danas bila na prvom uzv za prirodnjak. 10dc i folikul 14mm ali i dva (ili jedan, nisam ziher) od 10 mm.
I sad u biti ja mislim da ovi od 10mm bolje odgovaraju logici da ce mi ovulacija 16dc (kao zadnja dva ciklusa), a ne ovaj od 14mm koji oni ganjaju. Sutra opet uzv i vadit ce mi krv pa cemo vidjet.
I sutra cu predlozit da mi daju duplu stopericu jer vidim da je to ok kod cura s niskim amh i da ne budu prazni folikuli. Platil ja extra ak treba za nju (prek hzzo sam u bolnici) ali da probamo. Nadam se da ce bit moj doktor i sutra pa da cemo se dog za to. On misli da ce punkcija sub, a ja mislim da ce na kraju bit ovi manji folikuli i punkcija u pon. Al ok, sutra cemo bit pametniji.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Stela, Litajavite se u Podobnik.
Ne znam zasto ljudi ne pokusaju tamo.
Ok, ja sam dobila dva plusa na testovima doma, pa sad mogu sretnija o tome. Ali i dalje ne znam sta ce se ni kako događati kod mene. Ali… prime te ko covjeka, bome mene su sestre i zapamtile, doktor te zove imenom (koji mu sestra šapne, ali i to je ok, + za trud).
Jednostavno nisi na traci i osjecas se ko u nemoj bolnici za bogate. 😂😂😂 ne znam kako bi drugacije objasnila.
Svoj apartman, sok nakon punkcije i kava.
Iskreno, nemam jednu zamjerku.
Jos kad bi beta 1.10.bila dobra. 🤪🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Prvo bi pokušala preko HZZO-a koliko imam pravo a onda ostaje opcija privatno iako je to sve stvarno puno novaca ali što ćemo sve za svoj cilj 😍
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji