Joka ajmee supeer..drzim figee 🍀🤞🤞 jel dosla vjestica?
Razumna i ja tebi 🤭❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anci jos ne 🥺🥺🥺🥺 bole me jajnici i glava tako ds jedva cekam od jucer kad cu procurit 🥺🥺🥺
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Sad kad se sve smirilo bas se osjecam nekako cudno, prazno…bas glup osjećaj…
Čitam kolko hvalite VV i mami me da odemo tamo na konzultacije…eh sad me samo koči ta njegova azospermija..kolko znam kod njih se ne radi TESE, znači ako bi radili na rebru predpostavljam da bi morali prebacivat uzorak kod njih…jel znate jel se to sta plaća i jel to uopće i moguće? Također smo razmatrali opciju otić u Split na micro-tese…i njih dosta hvale…u svakom slučaju imamo rezervni plan ako ne uspije sad u trećem mjesecu…
Također je muz jučer otišao u banku, zatrazio kredit da riješimo te sitne dugove i onda cemo se prijavit u CZS za posvojenje…jučer smo dugo pričali i donjeli neke bitne odluke..sve ovo nas je dodatno povezalo i shvatili smo da ne zelimo gubit vise ni sekundu vremena…već je proletilo godinu dana kako smo u svemu ovome..vrijeme leti i nadam se da će brzo proletit i taj period do bebe…
Oprostite na duzem komentaru ali evo imala sam potrebu podijelit planove s vama…
❤️❤️❤️
sjeme možeš prebacivati. Mi smo prebacivanje sa Rebra u polikliniku Repormed platili 1600kn, mislim da je u IVF polikl. 2500kn. Netko je na forumu pisao da se sjeme prebacivalo i sa Rebra u Split, tako da postoji i mogućnost da iz OS prebacite u ZG. Pretpostavljam da je to skuplje. Ja sam muževe nalaze mailom poslala u CITO (Split) i dr Radovniković mi se javila povratno telefonom. Sve nalaze mi je prokomentirala i obavili smo telefonske konzultacije sigurno 20ak minuta koje nije htjela naplatiti ❤️ moja preporuka da to napraviš ❤️. Također, neka M pođe na konzultacije kod dr Hauptmana. Mi smo se na kraju ipak odlučili napraviti TESE u ZG kod dr Hauptmanna (Rebro) jer se muž jako ugodno osjećao kod njega, a i zato što on i dr Ježek slove kao najbolji u HR na tom području.
Ja bi na vašem mjestu obavila još taj jedan postupak u OS sa materijaom kojeg imate. Imate sigurno 10ak spermija u toj ampuli i ti sa svojim nalazima možeš proizvesti 10 kvalitetnih js. U vremenu do postupka obavila bi i konzultacije kod dr Radovniković i Hauptmana čisto da čujete i druga mišljenja. Eventualno i kod dr od Leli u Turskoj (mailom poslala sve nalaze).
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Čišćenje smrznutog sjemena kod dijagnoze azoo je jako zahtjevno. Malo je spermija i teško ih je izolirati bez da se oštete. Potreban je odličan biolog i vrijeme. Nama je biolog rekao da je satima čistio naših par spermija. Nažalost ne znam da u državnim bolnicama imaju luksuz uzeti si par sati za jednog pacijenta. Fokusiratjte se na klinike sa najboljim biolozima. Po meni su to CITO i Repromed u HR. Klinika u Turskoj je najnaprednija u Europi u dijagnozi azoo (ako vam je to opcija).
Ja ti pišem iz moje perspektive, ali kod nas je ipak teži oblik azoo nego kod vas. Samo mi je komentar vašeg dr bio bezveze da su spermiji slabi. Naravno da su slabi, kad je dijagnoza azo i kad su vađeni direktno iz testisa. Imate još jako puno otvorenih opcija i čvrsto vjerujem da ćete doći do vaše bebice ❤️ i neka to bude iz iduceg postupka ❤️
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Anci zao mi je. Drzite se, i svakako je dobra ideja obaviti konzultacije i drugdje.
Meni je beta 10.10. , a taj dan sam se narucila i kod doktora Lucingera, pa ako je negativna jurim za Zg 😂😊 imam u ivf poliklinici recepte i sve za novi postupak, ali moram priznati da sto sam duze kod njih uocavam sve vise i vise propusta i brljavljenja samo da odrade pa ako stignem mijenjam kliniku. ❤️ Ali nadam se da nece ni trebati. Ali plan je spreman jer sam #controlfreak!!! 😂
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Anci krivo pisem. Beta 8.10.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Dobro jutro i sretno 🥰
Ivanaka28.09 transfer
Hvalaa Anči ❤
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Čišćenje smrznutog sjemena kod dijagnoze azoo je jako zahtjevno. Malo je spermija i teško ih je izolirati bez da se oštete. Potreban je odličan biolog i vrijeme. Nama je biolog rekao da je satima čistio naših par spermija. Nažalost ne znam da u državnim bolnicama imaju luksuz uzeti si par sati za jednog pacijenta. Fokusiratjte se na klinike sa najboljim biolozima. Po meni su to CITO i Repromed u HR. Klinika u Turskoj je najnaprednija u Europi u dijagnozi azoo (ako vam je to opcija).
Ja ti pišem iz moje perspektive, ali kod nas je ipak teži oblik azoo nego kod vas. Samo mi je komentar vašeg dr bio bezveze da su spermiji slabi. Naravno da su slabi, kad je dijagnoza azo i kad su vađeni direktno iz testisa. Imate još jako puno otvorenih opcija i čvrsto vjerujem da ćete doći do vaše bebice❤️ i neka to bude iz iduceg postupka❤️
On je reko da su slabi ali da on vjeruje da ce bit sve dobro..mislim da je to više reko cisto da me podsjeti da je kod nas malo teza situacija i da je realno tezi put pred nama...ne znam koliko su se posvetili ali vjerujem da bilo maksimalno jer i biologica je sama rekla da je bilo tesko nać ta 4..bilo ih je još ali ona je trazila najbolje tako da vjerujem da su dali sve od sebe...
Mozda bi i odradili opet tese u Osijeku jer muzu je doktor tamo odličan i on nebi mjenjao...pa sve ovisi o rezultatu mozda bi prebacili u Repromed ili Cito...
Vjerujem da cemo nać riješenje i da cemo uskoro proširit obitelj.. 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anci krivo pisem. Beta 8.10.
Drzim fige da bude velika 🤞🍀
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Ja ti pišem iz moje perspektive, ali kod nas je ipak teži oblik azoo nego kod vas. Samo mi je komentar vašeg dr bio bezveze da su spermiji slabi. Naravno da su slabi, kad je dijagnoza azo i kad su vađeni direktno iz testisa. Imate još jako puno otvorenih opcija i čvrsto vjerujem da ćete doći do vaše bebice❤️ i neka to bude iz iduceg postupka❤️
On je reko da su slabi ali da on vjeruje da ce bit sve dobro..mislim da je to više reko cisto da me podsjeti da je kod nas malo teza situacija i da je realno tezi put pred nama…ne znam koliko su se posvetili ali vjerujem da bilo maksimalno jer i biologica je sama rekla da je bilo tesko nać ta 4..bilo ih je još ali ona je trazila najbolje tako da vjerujem da su dali sve od sebe…
Mozda bi i odradili opet tese u Osijeku jer muzu je doktor tamo odličan i on nebi mjenjao…pa sve ovisi o rezultatu mozda bi prebacili u Repromed ili Cito…
Vjerujem da cemo nać riješenje i da cemo uskoro proširit obitelj.. 🤞
❤️ naravno da hoćete
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji