Marimare, evo narucila se i u Podobnik 😂😂❤️ Sestra me odisevila vec na telefonu 😍😍 ahaha.. tako da idem PO SVOJU KAVU ❤️🥰
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Stela ma svasta sam probala. 2x sam probala s d-manozom i svaki put mi se pogoršalo. Ne znam da li ima veze s njom, ali necu vise pokusavati. Trenutno sam na antibiotiku, češnjaku svako jutro, soda bikarbona svako jutro, urološki čaj, gyno pro, probiotici, i evo opet se smiruje. Nije prvi put da se smiruje pa onda opet krene. Vidjet ćemo. Za 2 tjedna ponavljam bris, pa se nadam se je otisla. Vise me brine sto se svaki put vrati nakon pol godine, a i ja i muž pazimo i na higijenu tokom sexa i nakon, uopce mi nije jasno….
Mislim da je ta beštija baš teška za iskorijeniti ali nemoj gubiti nadu, pij puno vode da ti se mjehur i sve stalno ispire i probaj vit c ili limunade više piti nešto od toga svega će biti dobitno uvjerena sam u to 😊🙏🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Zelim leci ko civjek nakon transfera i maziti svoju busu pola sata, a ne da me se tjera van!!! Eto. Veselim se bas ❤️
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Stela, Litajavite se u Podobnik.
Ne znam zasto ljudi ne pokusaju tamo.
Ok, ja sam dobila dva plusa na testovima doma, pa sad mogu sretnija o tome. Ali i dalje ne znam sta ce se ni kako događati kod mene. Ali… prime te ko covjeka, bome mene su sestre i zapamtile, doktor te zove imenom (koji mu sestra šapne, ali i to je ok, + za trud).
Jednostavno nisi na traci i osjecas se ko u nemoj bolnici za bogate. 😂😂😂 ne znam kako bi drugacije objasnila.
Svoj apartman, sok nakon punkcije i kava.
Iskreno, nemam jednu zamjerku.
Jos kad bi beta 1.10.bila dobra. 🤪🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Prvo bi pokušala preko HZZO-a koliko imam pravo a onda ostaje opcija privatno iako je to sve stvarno puno novaca ali što ćemo sve za svoj cilj 😍
Skupo je, nemamo se sta lagat. Ali tu smo s godištem, mene je to natjeralo na privatno.
A mislim se, za sve nadjem pare, ovo mi je prioritet. Ispalo 12k pus lijekovi.
Naravno, nije svima ista situacija.
Ja sam promislila, ako nestane para i ne bude uspjesno, onda idem na hzzo.
Ovako sam barem sve odradila doslovno u niti mjesec dana. Nisam sigurna da bi mi to uspjelo preko hzzo. Svi nalazi, hormoni, pretrage, sve.
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Marimare jesi li danas radila test ili sada čekaš betu?
Ja si razmišljam da odem ipak sutra vaditi 1.betu, a u petak drugu da znam prije vikenda jel se lijepo dupla (opet moja nestrpljivost 😅).
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Lita.1234 ubila si me sada😭😭😭😭 a ja iz Ri pobjegla tamo
Ja sam bila kod njih preko HZZOa i ja sam ova druga strana. Stvarno niti blizu dozivljaj kao kod Lita1234. Bila sam kod sve trojice doktora:Simunica, Maricica i Grbavca i za sve imam samo rijeci hvale. Simunic mi je vodio prvi postupak ali nismo bili pogodili terapiju. On je stvarno vrhunski doktor, ali ne prica puno. Odgovorit ce ti na svako pitanje, ali ako ti ne pitas, nece ti ni rec. Drugi, dobitni postupak je bio kod Maricica i sve kontrole i UZVi su bili kod njega. Maksimalo mi se posvecivao i nisam stekla dojam da me pozuruje il da nema vremena za mene. Znas kad mi je obavio transfer prije svog GOa i rekao da mu javim kad napravim test. 🙂 I nakon aspiracije i nakon transfera sam lezala skoro sat vremena i nisu me tjerali da idem, ja sam pitala jel mogu ic 😂😂 Za vrijeme aspiracije me sestra drzala za ruku(iako nist nisam osjecala i nije bilo je potrebno). Trudnocu sam vodila kod Grbavca i isto tako:svaki pregled je trajao bar 20ak minuta i na sve, sta me zanimalo, mi je strpljivo odgovarao. Kad sam presla u Petrovu, dao mi je svoj broj i rekao da obavezno javim kako je prosao prvi pregled i ako bilo sta treba. Sestre su, meni, super bile i stvarno niti jedna zamjerka. A kazem, ja sam isla preko HZZOa. Oni su mi bili prvi izbor i kad bi se odlucila na drugo dijete, opet ni isla tamo. Super mi je bilo i zbog posla! Kad bi radila ujutro, sestre bi uvijek nastimale da stignem na posao. Tako da, sta se mene tice, preporucam. Ali za koju god kliniku pitas, nekom ce bit ok, nekome ne. Ja, osobno, mislim da nisi pogrijesila sta si se prebacila. Ostaje nam da vidimo, a ja ti drzim fige ❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lita.1234, super recenzija za polikliniku IVF. Uvijek je dobro znati i plus i minus, pa onda odlučiti.
Uvijek ću pohvaliti nekoga tko je to zaslužio, od trgovine, osobe, bolnice, itd. Ali sam isto tako i za iznijeti negativno mišljenje da se netko drugi ne opeče, i eventualno da ako dotični pročitaju, da to poprave. A pogotovo ako nešto skupo plaćaš, a dobiješ minimum 😠
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Ana26 i Petra30, nisam uopće vidjela vaša pitanja jučer, oprostite, bila sam očito pod dojmom te aspiracije.. 🤦♀️
Ana26 iskreno, voljela bih vratiti 2, sad samo ovisi koliko će ih se oploditi i kakva bi bila situacija s kvalitetom. Želja je jedno, a vidjet ćemo sutra što se nudi, nekako se nadam da budu barem 2 za vratiti. Nadam se da je bio dobar party za ekipu u labosu. 😁
Vidjela sam inače naše dijagnoze još puno prije kad sam se tek uključila na forum, tako da navijam i ja za tebe! ❤️
Petra30pojma nemam što su mi točno dali. Došla je anesteziologica u sobu i kaže dobit ćete anesteziju, nije kao opća, ali bit ćete u laganom polusnu i nećete se ničega sjećati. Bila je još jedna žena jučer samnom na aspiraciji, ona se vratila u sobu spavajući, mislim si, joj super, nemam se što brinuti, još sam bila tako opuštena i vesela kad sam ulazila u salu, ono, ko da idem na masažu. 😁
A kad ono, totalni fijasko na kraju. Možda ja nemam visoku toleranciju na bol, zbilja ne znam, ali boljelo me je grozno.. To bi onda bila kao neka lokalna, nemam pojma, uglavnom, primila nije..
Svakako se raspitaj na zadnjem UZV za anesteziju, ja nažalost nisam imala priliku budući da mi je doktorica u zadnji čas rekla da si dajem štopericu u subotu navečer..
Žao mi je zbog negativnih beta, složite si misli kroz naredni period da možete što jače i hrabrije u nove pobjede! ❤️
Ja zovem sutra u laboratorij da čujem što će biti dalje, tako da moram nekako pokratiti vrijeme do sutra do 11 sati. 😁
Hvala ti na odgovoru ❤️. Drzim ti palceve za super rezultat sutra🤞🤞!
Budem svakak pitala sve, mislim vec sam pitala i rekli su mi opca anestezija. Al opet kod nas je sve moguce pa i promjena plana u zadnji tren 🙈. Tak da me ovakve stvari izbace iz takta 🙈. Žao mi je bas kaj ti je bilo tak bolno😔. Ja bi radije da me onesvijeste lopatom ako nicim drugim, nego neku poluanestaziju🙈.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Joj cure tesko je raspravljati o klinikama. Ja sam kod Škvorca i najvise mi smeta sto me ne salje na daljnje pretrage. 😐 A ovo ce mi biti 5. transfer. MissIvy idem odmah sad u 10mj,u pon mi je 1.uzv ostala nam je jedna blastica. Posljednji Mohikanac 😁❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Lita.1234 ubila si me sada😭😭😭😭 a ja iz Ri pobjegla tamo
Ja sam bila kod njih preko HZZOa i ja sam ova druga strana. Stvarno niti blizu dozivljaj kao kod Lita1234.Bila sam kod sve trojice doktora:Simunica, Maricica i Grbavca i za sve imam samo rijeci hvale. Simunic mi je vodio prvi postupak ali nismo bili pogodili terapiju. On je stvarno vrhunski doktor, ali ne prica puno. Odgovorit ce ti na svako pitanje, ali ako ti ne pitas, nece ti ni rec. Drugi, dobitni postupak je bio kod Maricica i sve kontrole i UZVi su bili kod njega. Maksimalo mi se posvecivao i nisam stekla dojam da me pozuruje il da nema vremena za mene. Znas kad mi je obavio transfer prije svog GOa i rekao da mu javim kad napravim test. 🙂 I nakon aspiracije i nakon transfera sam lezala skoro sat vremena i nisu me tjerali da idem, ja sam pitala jel mogu ic 😂😂 Za vrijeme aspiracije me sestra drzala za ruku(iako nist nisam osjecala i nije bilo je potrebno). Trudnocu sam vodila kod Grbavca i isto tako:svaki pregled je trajao bar 20ak minuta i na sve, sta me zanimalo, mi je strpljivo odgovarao. Kad sam presla u Petrovu, dao mi je svoj broj i rekao da obavezno javim kako je prosao prvi pregled i ako bilo sta treba. Sestre su, meni, super bile i stvarno niti jedna zamjerka. A kazem, ja sam isla preko HZZOa. Oni su mi bili prvi izbor i kad bi se odlucila na drugo dijete, opet ni isla tamo. Super mi je bilo i zbog posla! Kad bi radila ujutro, sestre bi uvijek nastimale da stignem na posao. Tako da, sta se mene tice, preporucam. Ali za koju god kliniku pitas, nekom ce bit ok, nekome ne. Ja, osobno, mislim da nisi pogrijesila sta si se prebacila. Ostaje nam da vidimo, a ja ti drzim fige ❤
Hvala🥺 Nadam se da cu i ja biti na toj drugoj strani jer nemam vise ni zivaca a ni vremena za prolaziti isto sta i u Ri. Sve se nadam da ce moja ultra rijetka bolestina pomoci oko toga (bar neka korist od nje🤣). Vec sam dr M na konzultacijama objasnjavala sta je i pokazivala CT (on trazio). Sve dr zanima nesto o cemu nisu culi, ali bas sve dr i uvijek😂
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Sortiraj odgovore
Najstariji