Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joka95
    28. Rujan 2021. 12:17

Anci ja sam ti isto u Cita i dr. P i samo mogu potvrdit Maslacak misljenje! 💪💪🤞🤞 
    To je tvoje osobno pravo jeli ti zelis privatno ili preko hzzo i imas pravo na bolovanje bez obzira na to 

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Kacusha
    28. Rujan 2021. 12:17

Joka95

Kaca opet se poklapamo🙈 Nadam se da ce nam ovaj zajednicki bit dobitni🙈

Kod tebe bolje idu ovi blazi postupci? Sorry ne mogu sve pratiti 😁

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Anči 💕
    28. Rujan 2021. 12:19

Joka95

Anci ja sam ti isto u Cita i dr. P i samo mogu potvrdit Maslacak misljenje! 💪💪🤞🤞
    To je tvoje osobno pravo jeli ti zelis privatno ili preko hzzo i imas pravo na bolovanje bez obzira na to

Namamit ćete me u Split 🤭🙈 
    Maslačak jesi ti bila u stimuliranom? Kolko su te izasli ljekovi? 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Kacusha

Anchy bravo za odluke. Tesko je to sve... Mi smo se isto dogovorili ako do ljeta ne uspije predati papire za posvojenje 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Hrabrica

DOMLeon

Ja idem na Vuk V.Doktori tamo znaju poimence svakog pacijenta (vidim to jer sjedim u cekaoni) ljido s teskim dijag izlaze van od doktora al prisutan je kakav takav osmjeh jer te dokt.ohrabri utjesi i tu je da ti sve potanko.objasni.Svako je unutra minimalno pola sata.Jer se doktorima ne zuri ne tjeraju te nisu bezobrazni znaci drugim rijecima PITAJTE SVE STO VAS ZANIMA.Sestre su ljubazne znaju se nasalit drze za ruku i ako treba 100 puta ponove ako ih nisi razumio.Embriologica izade van ako je trebas odvoji koliko treba vremena i sve potanko objasni.Moja ocjena od 1-10 100000000000nebi otisla negdje drugdje da mi plate,a i one koje sam gore upoznala nebi takoder isli od njih

I od mene sve pohvale za Vuk V. Doslovno potpisujem od riječi do riječi. Velikim failom smatram našu odluku da po drugu bebu odemo privatno. Od lažnog optimizma, previše cvrkutavosti (ono kad kužiš da ti se ulizuju) do nekih drugih banalnih stvari tipa da pratnja ne smijem gore OSIM kad se ide platiti ili još bolje, da žena sama odlučuje koliko embrija će vratiti. Ja sam doslovno zaustavila cijeli transfer u sali i stavila muža na zvučnik da i on sudjeluje u dogovoru..onak wtf...Isprva sam mislila da nisam objektivna jer smo doživjeli neuspjeh (njih nekoliko) ali kad stanem i pogledam, ne nisam zadovoljna i ne nisam to umislila. Mi sutra imamo prirodni FET sa posljednjim smrzlićem i ako ne uspije radimo pauzu do prvog mjeseca i vraćamo se na Vuk gdje je sve nekako prirodnije. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

🍁Ketrin2604🍁
    28. Rujan 2021. 12:21

petra30

🍁Ketrin2604🍁

Ana26 i Petra30, nisam uopće vidjela vaša pitanja jučer, oprostite, bila sam očito pod dojmom te aspiracije.. 🤦‍♀️

Ana26 iskreno, voljela bih vratiti 2, sad samo ovisi koliko će ih se oploditi i kakva bi bila situacija s kvalitetom. Želja je jedno, a vidjet ćemo sutra što se nudi, nekako se nadam da budu barem 2 za vratiti. Nadam se da je bio dobar party za ekipu u labosu. 😁
    Vidjela sam inače naše dijagnoze još puno prije kad sam se tek uključila na forum, tako da navijam i ja za tebe! ❤️

Petra30pojma nemam što su mi točno dali. Došla je anesteziologica u sobu i kaže dobit ćete anesteziju, nije kao opća, ali bit ćete u laganom polusnu i nećete se ničega sjećati. Bila je još jedna žena jučer samnom na aspiraciji, ona se vratila u sobu spavajući, mislim si, joj super, nemam se što brinuti, još sam bila tako opuštena i vesela kad sam ulazila u salu, ono, ko da idem na masažu. 😁
    A kad ono, totalni fijasko na kraju. Možda ja nemam visoku toleranciju na bol, zbilja ne znam, ali boljelo me je grozno.. To bi onda bila kao neka lokalna, nemam pojma, uglavnom, primila nije..
    Svakako se raspitaj na zadnjem UZV za anesteziju, ja nažalost nisam imala priliku budući da mi je doktorica u zadnji čas rekla da si dajem štopericu u subotu navečer..

Žao mi je zbog negativnih beta, složite si misli kroz naredni period da možete što jače i hrabrije u nove pobjede! ❤️

Ja zovem sutra u laboratorij da čujem što će biti dalje, tako da moram nekako pokratiti vrijeme do sutra do 11 sati. 😁

Hvala ti na odgovoru ❤️. Drzim ti palceve za super rezultat sutra🤞🤞!
    Budem svakak pitala sve, mislim vec sam pitala i rekli su mi opca anestezija. Al opet kod nas je sve moguce pa i promjena plana u zadnji tren 🙈. Tak da me ovakve stvari izbace iz takta 🙈. Žao mi je bas kaj ti je bilo tak bolno😔. Ja bi radije da me onesvijeste lopatom ako nicim drugim, nego neku poluanestaziju🙈.

Puno ti hvala! ❣️
    Možda i bolje da sam bila uvjerena da me neće boljeti jer da sam išla s mislima da će užasno boljeti, ko zna kak bi onda sve to bilo. 😂😂😂
    Idući put ako će trebati uzimam lopatu u svakom slučaju. 😂

Nemoj se sad preplašit zbog mog iskustva, samo se lijepo sve raspitaj i zbilja se nadam da ti neće biti tako i da neće biti nikakvih bolova i problema. 🤞🤞🤞

🙋‍♀️28 hipotireoza/hashimoto
    💁‍♂️28 Hodgkin limfom/oligoastenozoospermija
    🌈1. IVF 9/21🌈Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle-11 folikula/4 oocita/nema 🐧, ET trodnevnog embrija 30.9., beta 0,5 ❌
    🌞2. IVF/2022. 🌞 Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle-3 oocita, 2 blastice, 1 vraćena i 1 🐧; beta 1888 (13), 4073 (15), 7+4 💗

Joka95
    28. Rujan 2021. 12:23

Kača 🌺

Joka95

Kaca opet se poklapamo🙈 Nadam se da ce nam ovaj zajednicki bit dobitni🙈

Kod tebe bolje idu ovi blazi postupci? Sorry ne mogu sve pratiti 😁

Kaca razumin te 🤣 previse nas je ,a stalno o necem pricamo🤣 
    Pa evo izgleda da mi tablete  bolje utjecu od injekcija silnih. I jos najbolje sto mi je jeftinije🤣 
    Znam da ne mogu imat vise od 2 folikula, al evo nadam se da ce i ovaj put bit ovako uspjesan. Prvi put me izaslo sa injekcijama 6000 a dosla sam samo do aspiracije 🤷‍♀️

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

• ribic
    28. Rujan 2021. 12:26

I ajme. Sad vidim da ce Dada jos malo 37 tjedana. Kako vrijeme leti😱

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Anči 💕
    28. Rujan 2021. 12:34

Maslačak gledala sam po cjeniku sa tese je 12 tisuća bez ljekova...a mislim nije mi to tolko problem..ehh da bar ima utakmica u tom periodu onda bi muz iso bez razmisljanja 😂😂 ma već sam ja o njima razmisljala jer stvarno imaju dobre rezultate, a i znam da ste ga tu na forumu hvalili..hmm hmm morat cemo sve razmotrit pa cemo vidjet...zapravo bi trebali bit tamo od 3DC do transfera jel?

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    28. Rujan 2021. 12:37

ribic

DomLeonSvakako cu s doktorom prokomentirati duplu stopericu. Ali ne mislim da s niskim amh i u prirodnom ciklusu imam neku opasnost od ohss. Prokomentiram sutra s njim kad vidimo i kak folikuli napreduju.

Da najpametnije.A kod kojeg si doktora ? Ides na vv.i meni je niski amh pa sam se napuhala ko zaba i dobila sam dvije stoperice u razmaku 10 dana a ne odjednom.ova druga je podrska trudnoci.i bole me jainici i trbuh je pomalo natecen tako da se pazit mora al ako si ti u prirodnom postupku mislim da necemo imat iste lijekove.jer ja sam u stimuliranom.

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.