Jutro😊
Joka, daj, molim te, napiši koliko te došao na kraju ovaj postupak, to se vodi kao prirodnjak?
Od dodataka je meni matična mliječ bila jedina razlika u dobitnom postupku. sad sam je opet pocela uzimati. 🤞Mozda upali opet😉
Jutro😊
Joka, daj, molim te, napiši koliko te došao na kraju ovaj postupak, to se vodi kao prirodnjak?
Od dodataka je meni matična mliječ bila jedina razlika u dobitnom postupku. sad sam je opet pocela uzimati. 🤞Mozda upali opet😉
Koju matičnu si uzela? ☺️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ancizao mi je. Drzite se, i svakako je dobra ideja obaviti konzultacije i drugdje.
Meni je beta 10.10. , a taj dan sam se narucila i kod doktora Lucingera, pa ako je negativna jurim za Zg 😂😊 imam u ivf poliklinici recepte i sve za novi postupak, ali moram priznati da sto sam duze kod njih uocavam sve vise i vise propusta i brljavljenja samo da odrade pa ako stignem mijenjam kliniku. ❤️ Ali nadam se da nece ni trebati. Ali plan je spreman jer sam #controlfreak!!! 😂
Možeš mi malo vise o ivf poliklinici reći ja sam planirala tamo a vidim da je dosta cura pisalo da je "kaos" tamo 🙄
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Dobro jutro i sretno 🥰
Ivanaka28.09 transfer
Sretno Ivanaka! Da te obuzme predivan osjećaj kad vidiš svoje točkice u mamici i da se cvrsto prime 🥰🤞🏻
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Kača ma nisi luda! Možda imamo kao još vremena, ali mozda ne! Eto ode meni cijela godina na čekanje stimuliranog i zatim na riješavanje upale. Sve bi ih pošamarala koliko sam ljuta! Da ti treba 3 mjeseca da mi otkrijes e.coli u uretri. Totalno su me stopirali. A da ne govorim di god sam otišla - zašto ste došli kod nas! Tak da kad vidim na sto sam utrošila ovu godinu, bih rekla da nemam vremena čekati! Kada ideš u FET?
Ivanaka sretno na transferu
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Kača ma nisi luda! Možda imamo kao još vremena, ali mozda ne! Eto ode meni cijela godina na čekanje stimuliranog i zatim na riješavanje upale. Sve bi ih pošamarala koliko sam ljuta! Da ti treba 3 mjeseca da mi otkrijes e.coli u uretri. Totalno su me stopirali. A da ne govorim di god sam otišla - zašto ste došli kod nas! Tak da kad vidim na sto sam utrošila ovu godinu, bih rekla da nemam vremena čekati! Kada ideš u FET?
Ivanaka sretno na transferu
Je si probala s prirodnim pripravcima? Moj dragi ju je imao jako dugo u ejakulatu i to nam je stopiralo ivf pa jedno dobrih godinu i pol dana mi smo kupovali ekstrakt brusnice, demanozu i puno tekućine je pio plus vit c navodno sve te beštije ne vole kiselu sredinu:) njemu je to pomoglo nadam se da ćeš se što prije riješiti toga i da možeš normalno u postupak ❤❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela mogu naravno.
Znaci ovako, moj muz mi od pocetka govori da on ne razumije zasto mi njima ostavljamo tolike novce a oni doslovno to sve odradjuju kao Rijecka bolnica, i to doslovno mislim tako. Cas izuzecima, npr ebriolog je super, posveti ti se. Zna tko je tko, daje neku pozitivu. Al drugu bas zbrda zdola, razlog tome je sto su KRCATI, znaci imaju toliko pacijentica preko hzzo i provatno da je tamo tolika guzva da je jendostavno ne moguce se posvetiti svima koliko treba. Moj prvi ivf, vec sam pisala tu, i prvi dojam je odmah bio takav, mislila sam subjektivna sam jer ih toliko hvale, (ali ja sam pacijentica dr M), nisam bila u kontaktu sa dr S i ostalim tako da se ovo ne odnosi na taj dio price). Posvete ti se doslovno 5min, konzultacije odrade na nacin udes i izades, kada dodjem pojma nema tko sam i sto sam nego se tek onda idu kopati nalazi, pojma nemam da li sam bila vec kod njih u postupku nisam, sto god kazem da sam dodatno on nalaza napravila ma moze, super. Ali nikada nece oni probati utvrditi jel mozda u necemu stvar, nego je sve stvar srece i pokusavanja. Znaci svaki novi postupak se ide ono ajmo probat ovako pa cemo vidjeti. Jel mogu napraviti sto dodatno od nalaza imam psorijazu bla bla, ma nista nema to veze. Imam e-coli, ma nema veze to ne smeta ajmo.. Znaci ostavila sam im 50 000 kn do sada a na FETU su sestre bile toliko bezobrazne i bahate (vjerujem da su umorne i nakrcane i da je u tome stvar) da sam ih u jednom trenutku pitala pa dobro sta se ljutite nesto na mene) nakon feta nije proslo 5 min (inace lezimo barem 15) ajmo cure dizite se ajmo. Znaci jebote ako platim postupak toliko pa daj mi bar da lezim tih 15-20 min il mi bar reci kada si spreman mizes se obuci. Uglavnom, sve veoma slicno drzavnim bolnicama i jednostavno nemaju pojma kakvih problema ima koja pacijantica i bas ih ni ne traze. Bas mi je muz rekao da ne mize vjerovati koje recenzije imaju po netu, da ce im on nakon svega napisati sve i svasta. Nacelno ok, al kad platis ocekujes malo vise zar ne?! Da idem preko hzzo rekla bi ok, zadovoljavajuce. Nisam platila, a bili su u redu. Cijeli dojam osrednji. Kod njih odradena dva postupka i jedan fet. Ugl oprostite na zbrda zdola pisanju.. al jurim pa nemam bas vremena
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ponavljam i da mi fet uspije, i dalje bi tvrdila isto. Jednostavno nisu na nivou privatne klinike, a tako se vode. Mozda su prije bili, ali definitivno vise nisu. Bila bi zahvalna sto sam dosla do bebice, ali oni pothitno moraju neke stvari mijenjati. I moram oriznati da jedva cekam da se moj muz ulovi pisanja 😂😂❤️
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Lita.1234 ubila si me sada😭😭😭😭 a ja iz Ri pobjegla tamo
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Dobro jutro i sretno 🥰
Ivanaka28.09 transfer
Sretno Ivanaka! Da te obuzme predivan osjećaj kad vidiš svoje točkice u mamici i da se cvrsto prime 🥰🤞🏻
😘😘🤗
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Sortiraj odgovore
Najstariji