Ruska
Osobno mislim da je tako bilo prije. I da je trenutno ovako zbog ogromnih guzvi!! Znaci njima je kaos. Primjeti se ogromna razlika izmedu mog prvog postupka i ovoga sada, u negativnom smislu. I sve ovo sto ti sada pises vise nije tako. Sestra nas je potjerala iz sobe za 5 min, a ja se osobno nisam osjecala spremno. Ma kaka ruka il tako nesto. Pa ni casa vode. Ali naravno da svaka od nas ima drugacije iskustvo i postujem. Drago mi je da je kod tebe sve bilo tako lijepo p
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Kaca opet se poklapamo🙈 Nadam se da ce nam ovaj zajednicki bit dobitni🙈
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Ja danas bila na prvom uzv za prirodnjak. 10dc i folikul 14mm ali i dva (ili jedan, nisam ziher) od 10 mm.
I sad u biti ja mislim da ovi od 10mm bolje odgovaraju logici da ce mi ovulacija 16dc (kao zadnja dva ciklusa), a ne ovaj od 14mm koji oni ganjaju. Sutra opet uzv i vadit ce mi krv pa cemo vidjet.
I sutra cu predlozit da mi daju duplu stopericu jer vidim da je to ok kod cura s niskim amh i da ne budu prazni folikuli. Platil ja extra ak treba za nju (prek hzzo sam u bolnici) ali da probamo. Nadam se da ce bit moj doktor i sutra pa da cemo se dog za to. On misli da ce punkcija sub, a ja mislim da ce na kraju bit ovi manji folikuli i punkcija u pon. Al ok, sutra cemo bit pametniji.
Pazi od duple stoperice da nebi dobila Ohhs.nije to za igrat se
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Ovo sto pisem nema veze sa mojim uspjehom/neuspjehom. Kazem i da fet uspije moje misljenje je ovakvo. Polikliniku ne blatim i sve ovo cu im napisati prvo na lijepi nacin u mailu i onda dat recenziju. U cijelom ovom procesu trazis ljudskost i podrsku, kada platis nazalost to nekako ocekujes. (Zalosno sto moras platiti da to ocekujes) plus sve drugo naravno. Ali oni doslovno ne znaju tko je privatno tko placa. Npr moja situacija, izlazim van i kazem mogu platiti, a oni meni ovako.. aa pa sta nam vi niste preko hzzo, sta vi placate? Aha, ajmo onda po te bebe. Bas ono wtf?! Pa daj me nemoj zezat, pogledaj koliko smo novaca dali do sada. Ne evo bas negativno iznenadena. Ne kazem da su losi, samo kazem da ne preporucam da se kod njih ide i placa!! Preko hzzo-a super!! Na toj razini su trenutno ili malo boljoj.
9 oplodeno 🥰🤞
Ruska
Osobno mislim da je tako bilo prije. I da je trenutno ovako zbog ogromnih guzvi!! Znaci njima je kaos. Primjeti se ogromna razlika izmedu mog prvog postupka i ovoga sada, u negativnom smislu. I sve ovo sto ti sada pises vise nije tako. Sestra nas je potjerala iz sobe za 5 min, a ja se osobno nisam osjecala spremno. Ma kaka ruka il tako nesto. Pa ni casa vode. Ali naravno da svaka od nas ima drugacije iskustvo i postujem. Drago mi je da je kod tebe sve bilo tako lijepo p
Kod mene je bilo tocno tako kako sam opisala 🤷🏻♀️ I ne mogu nikako drukcije ni govorit kad je kod mene ovako bilo. Samo zelim rec curama svoje iskustvo, da ne idu odma tamo sa negativnim stavom neg da odu i vide. I nadajmo se da se nece razocarat 🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska naravno. Znam da je i Mtbica bila bas zadovoljna tako da je to nacelno stvarno individualno. Zato jedva cekam otici ko dr Lucia i u Podobnik. ❤️
9 oplodeno 🥰🤞
Ja idem na Vuk V.Doktori tamo znaju poimence svakog pacijenta (vidim to jer sjedim u cekaoni) ljido s teskim dijag izlaze van od doktora al prisutan je kakav takav osmjeh jer te dokt.ohrabri utjesi i tu je da ti sve potanko.objasni.Svako je unutra minimalno pola sata.Jer se doktorima ne zuri ne tjeraju te nisu bezobrazni znaci drugim rijecima PITAJTE SVE STO VAS ZANIMA.Sestre su ljubazne znaju se nasalit drze za ruku i ako treba 100 puta ponove ako ih nisi razumio.Embriologica izade van ako je trebas odvoji koliko treba vremena i sve potanko objasni.Moja ocjena od 1-10 100000000000nebi otisla negdje drugdje da mi plate,a i one koje sam gore upoznala nebi takoder isli od njih
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Maslačak hvala na opsirnom objasnjenju ❤️ mami nas Cito, to je taj doktor kojeg hvališ, jel tako? Pa vjerujem da može napravit tese na drugom testisu kojeg nisu dirali.. Samo nas koči sto je daleko...i ne znam jel ginekolozi daju bolovanje ako ideš privatnim putem..novce cemo nabavit to nije problem, samo mi je to sto bi onda trebala bit ili cijelo vrijeme u Splitu, a to bi nas izaslo kao pola postupka..ili putovat svakih par dana...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Kaca opet se poklapamo🙈 Nadam se da ce nam ovaj zajednicki bit dobitni🙈
Nadam se 🦸♀️🥰
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
DomLeon Svakako cu s doktorom prokomentirati duplu stopericu. Ali ne mislim da s niskim amh i u prirodnom ciklusu imam neku opasnost od ohss. Prokomentiram sutra s njim kad vidimo i kak folikuli napreduju.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji