Nikita drago mi je što si se javila. Javi nam se češće. Ja nemam iskustva s e.colli . Kako prst?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sanjich aaaaaa, sigurno je beba u pitanju! 🥰
Pa iskreno kako mi je buknio trbuh zadnjih tjedan dana bas sam uvjerena da je ona.. Izgledam podosta trudno hhhh 😍😍😘
Sanjich da,preporučio mi je strogo mirovanje.
Šta mi vi još savjetujete? Jel non stop da ležim na lijevom boku ili da se nekad i okrenem.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Tiki,Tuma da, i moj je sada okrenut glavom dolje, skroz nisko zabijen u cerviks ( mozda se zato cerviks i skracuje)
Ubija me taj pritisak, izgleda mi kao da ce sve ispast iz mene...bas je ruzan osjecaj...
Ana26 bit ce to sve ok,danas svako druga trudnica ima hematom..moj je bio 6*4*2 i taaj iznad bebe,trajalo je 2 mjeseca mirovanja dok se skroz nije apsorbirao...imala sam poslije i manje,ali kad su ispod bebe manje su opasni..samo lezi,odmaraj i ne mrdaj..ali doslovno..bit ce sve ok ❤️
Meto daaa, malo za promjenu ,samo lezim i mirujem,sve i da zelim nesto skroz se lose osjecam, ne mogu na noge 5 min stajat od pritiska, bas me izmucilo sve ovo, preporodit cu se kad rodim i svugdje letat i nadoknađivat izgubljeno 😂 treba izdrzat još malo..bar jos 7-8 tj.
Kako si mi ti?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Šta mi vi još savjetujete? Jel non stop da ležim na lijevom boku ili da se nekad i okrenem.
To s bokom je meni Ginica rekla da ima smisla u kasnijim tjednima da je u ranim svejedno kako si namjesten da je bitno samo da mirujes.. Imas srece jer nije blizu ploda i stvarno nije velik pa ce se brzo apsorbirat.. Hoces li odgodit pregled sad ovaj sto si imala zakazan ili ces ici i na njega?
Naravno da ces mijenjat bokove, utrnit ce ti lijeva strana...utrogestan , mirovanje i magnezij ,,po potrebi ako imas bolove normabel od 2 i to je to...Mirovanje ti je ključno
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Naravno da ces mijenjat bokove, utrnit ce ti lijeva strana…utrogestan , mirovanje i magnezij ,,po potrebi ako imas bolove normabel od 2 i to je to…Mirovanje ti je ključno
H hehhe da sam i od tebe dozivila da preporucas normabel hhahha 💝💝💝😘 kad se sjetim kolko sam te uvjeravalaaa dodje mi neugodno..
Ja ga sad znam nekad uzet kad me boli da lakse zaspim jer me zba probudit nekad presjecanje
Nikita pronadji onaj napitak na netu sa persinom i medom mene je spasio od te bestije
Vidim da si puno uzimala antibiotika i svega mozda je bapska peiva al meni je stavarno pomoglo.
Nemoj nositi dnevne uloske ako ih ikako stavljas i naravno sto vise bilo kakve tekućine Nadam se da sam ti pomogla bar malo
Da evo dok pisem vidim da je Hope napisala to je taj recept
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste
Zanemari moje pravopisne greske mob samo sto mi se ne iskljuci
Ana drago mi je da si otisla sada samo strogo mirovanje 😊
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste
Curep,ipaksam išla na hitnu,imam hematom 1.9x1.3cm.
Zasad nema krvarenja. Dr mi je rekao da je dobro što nije kraj ploda i da strogo mirujem. Vidi se jedna beba,gv,žv i eo.
Miss koliki je tvoj hematom bio?
Idem sad čitati zaostatke. Hvala vam na svemu.
Juhuhuhuhuhu imas embrionalni odjek ma bravoooo 🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji