Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    22. Svibanj 2021. 12:19

ziki80

Bok cure
    Danas mi je 4dnt 2 trodnevna ( 4 i 2 stanicni)
    Zigaju me jajnici a jucer navecer sam dobila temp( 37,5)
    Jutros sam mjerila i jos je tu (37,4)
    Da li da popijem Lupocet ili boljw ne
    Da li je koja od vas imala temperaturu
    Znam da moze bit od utrogestana al svejedno pitam
    Hvala

Ooo Ziki80 i ti imaš male 🌟🌟 sa malim brojem stanica kao i ja🙏🍀🍀🙏. Moje su 3 i 5 stanične... Isto smo Petrova i Menopur🙂 Što su tebi rekli za stanice, kako su ih ocijenili? 
    Ha čuj, teško je sad biti pametan po pitanju tempice, prati i dalje pa ćeš vidjeti...Ja nebi pila Lupocet jođ... Meni bude od progesterona nešto veća, ali nikad više od 37... Kad mi je i bila baš 37 ispalo je da sam trudna☺️🙏
    Ana26 držim 🤞🤞 da dalje ne krvariš, i nemoj se bojati jer vidiš koliko cura je imalo s tim problema pa je sve 👌👌🙌
    Manemoj 😘😘

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    22. Svibanj 2021. 12:23

Dia85

Drage sve, ja stigla doma nakon aspiracije..bilo je puno stanica, neće dr ništa govorit dok ne vidi koliko zrelih al svakako se ide na freeze all..u ponedjeljak ću znati više.. zanimaju me vaša iskustva što ste pili nakon aspiracije kao prevenciju hipera i općenito..vrlim vas sve

Sretno s rezultatima, nek ih bude što više zrelih i oplođenih🍀🙌🍓🍓 Ti sad samo miruj, odmaraj i pij puno tekućine. Meni kad su izvadili 18🥚 sam imala užasne bolove, nisam mogla na wc, jedva sam se okretala po noći, baš mi je bilo grdo, ali eto nisam dobila hiper.

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

ziki80
    22. Svibanj 2021. 12:28

AuroraB

ziki80

Bok cure
    Danas mi je 4dnt 2 trodnevna ( 4 i 2 stanicni)
    Zigaju me jajnici a jucer navecer sam dobila temp( 37,5)
    Jutros sam mjerila i jos je tu (37,4)
    Da li da popijem Lupocet ili boljw ne
    Da li je koja od vas imala temperaturu
    Znam da moze bit od utrogestana al svejedno pitam
    Hvala

Ooo Ziki80i ti imaš male 🌟🌟 sa malim brojem stanica kao i ja🙏🍀🍀🙏. Moje su 3 i 5 stanične… Isto smo Petrova i Menopur🙂 Što su tebi rekli za stanice, kako su ih ocijenili?
    Ha čuj, teško je sad biti pametan po pitanju tempice, prati i dalje pa ćeš vidjeti…Ja nebi pila Lupocet jođ… Meni bude od progesterona nešto veća, ali nikad više od 37… Kad mi je i bila baš 37 ispalo je da sam trudna☺️🙏
    Ana26 držim 🤞🤞 da dalje ne krvariš, i nemoj se bojati jer vidiš koliko cura je imalo s tim problema pa je sve 👌👌🙌
    Manemoj😘😘

AuroraB za 2-stanicni samo da je bolje da ga vrate nego da cekaju dalje i da to ne znaci nista... da moze bit a i ne mora
    Za 4-stanicni je dr rekla da je odlican.. e sad dal je to kao utjeha ili ... ne znam
    Sta du tebi rekli
    Drzimo fige da uspije 🤞🤞🤞🤞
    Cure samo pozitivno... 😘😘

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• Dia85
    22. Svibanj 2021. 12:30

AuroraB

Dia85

Drage sve, ja stigla doma nakon aspiracije..bilo je puno stanica, neće dr ništa govorit dok ne vidi koliko zrelih al svakako se ide na freeze all..u ponedjeljak ću znati više.. zanimaju me vaša iskustva što ste pili nakon aspiracije kao prevenciju hipera i općenito..vrlim vas sve

Sretno s rezultatima, nek ih bude što više zrelih i oplođenih🍀🙌🍓🍓 Ti sad samo miruj, odmaraj i pij puno tekućine. Meni kad su izvadili 18🥚 sam imala užasne bolove, nisam mogla na wc, jedva sam se okretala po noći, baš mi je bilo grdo, ali eto nisam dobila hiper.

Aurora Hvala ti na odgovoru..meni je jučer i jutros bilo tako prije aspiracije, bas bolno..sad sam ok, al vjerujem da me drže još lijekovi protiv bolova..ti se čuvaj i navijam za tvoje🌟🌟
    Ribic hvala ti, nabavili smo iso pića 😊

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

IscekivanjeDobrihStvari
    22. Svibanj 2021. 12:37

Dia85

Hej ja sam jucer bila, dao mi je doktor dostinex tablete za sprječavanje hipera   a ja puno odmaram, pijem puno vode i iso sporta za sada je sve u redu

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

MISS
    22. Svibanj 2021. 12:37

Ana26 drzi se,odmaraj, ne mrdaj,doslovno wc-krevet,isto je bilo i meni + bas jaki bolovi pa je sve ispalo ok! Vjerojatno je hematom ili neka zilica,cure su ti sve rekle utrici i mirovnje jedino rjesenje ! Drzim fige,cuvaj se 
    Malotele saljem puse ❤️ drzi se

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Hope0306
    22. Svibanj 2021. 12:44

Ana drzi se 🙏
    Ribic ajme super, bas mi je drago jer znam koliko si bila skepticna nakon transfera 🥰🥰
    MaloTele dobro si odlucila da ipak budes doma, nek i dalje sve bude sto bolje 🥰
    Dia85 brzi oporavak! Ja sam prva dva dana cijelo vrijeme lezala jer sma imala jake bolove i pila sam IsoSport radi prevencije i kako su dani prolazili bol je i dlaje bila prisutna, ali manje, imala sam stalno temp 37.1 do 37.3, bol u zelucu i povremena mucnina, a nakon pregleda je dr reko da je blagi hiper, moja gin nije nista drugo preporucila osim mirovanja i ne nosenja teskih stvari, par puta sam bila u nekoj kracoj setnji i jucer u ducanu, sve lagano setala, al bi me trbuh poceo odma jace boliti, tak da je ocito lijek samo mirovanje 🤷  no nadam se da ces  izbjeci  hiper🙏🤗
    Mikica bas mi je zao 😔

🧚‍♀️27
    AMH 30.5
    Anti TPO 61.4
    🦸‍♂️28
    Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
    1/21 TESE 3 spermatida
    4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
    10.5. aspiracija - 16 oocita
    Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
    8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa

IscekivanjeDobrihStvari
    22. Svibanj 2021. 12:52

I cure pitanje  malo drugacije 
    Lice za vrijeme pikanja aspiracije i cijelog postupka   Ja inace imam akne zbog tih jajnika pcos
    Ali ovo sad je uzas  ima ih puno, crveno lice upaljeno
    Je li netko ima takvih problema i sto ste koriste ako mogu ovdje o tome 🙈

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

AuroraB
    22. Svibanj 2021. 12:52

Ziki, ja sam ti ostala u šoku kad sam čula da su mi stanice bile nezrele, automatski sam potonula,  tako da dobro da sam zapamtila i ovo koliko stanica imaju, pitala ništa pametnoga nisam, npr. da li su fragmentirane, da li su ćelije jednakih veličina. . Sve mi je bilo kao u magli nakon toga, rekla je da je ocjena 4/5 i da lijepo izgledaju... A sad, što će žena drugo reći kad vidi da si potonuo ko Titanik  Dr. i sestre su me našpotale da što sam tako negativna, da oni nikad nebi vratili nešto za što se zna da nema šanse, da treba vjerovati i biti pozitivan, te da je embriologica rekla da su stanice lijepe. Heheh ajmo mi strpljivo do bete, i kako god da situacija nije baš blistava, sigurna sam da ima nešto u moći pozitivnog razmišljanja.

• Ana26
    22. Svibanj 2021. 13:01

Hvala vam na savjetima.
    Sad zadnja 2 puta kad sam išla na WC nije curila krv,samo par kapi roza kad se obrišem. A uložak je čist. Vidjet ćemo kasnije. 
    A ja bi otišla na hitnu ako skroz ne stane.
    Šta vi mislite? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.