Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    22. Svibanj 2021. 16:59

Nikitta eto teee😘😘🥰❤️
    Mislim na tebe jako cesto, grlim do neba🤗 i da sve bolje polako prodju..
    Sto se tice E.coli meni je nedavno urinokultura pokazala 10na5 i pila sam amoksicilin 8dana, nemam pojma kakvo je stanje sad a ono cudno je da mene nista ne boli🤷‍♀️ Imam neki lagani pritisak koji se javlja povremeno, samo nisam sigurna jel od T.. ako ista saznam za neki lijek-pisem! 
    Ribic super beta, navijamo za duplanje🍀🍀🤞
    Ana kakvo je stanje? Jesi pojacala progesteron? 🍀🍀🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Tuma
    22. Svibanj 2021. 17:03

Miss ja sam znala imati taj pritisak, ali ni blizu kao zadnjih tjedan-dva. Sad je baš jak, uz bol... Al meni je beba sad glavom skroz u zdjelici pa nije ni čudno. Al da, ovisi i o položaju bebe jel na zadak ili na glavu..... Meni se u 29.tt okrenula  glavom i od tad je glava dolje.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Lorena3009
    22. Svibanj 2021. 17:04

Nikitta

Bok cure, svima koje su ostvarile trudnoću od srca čestitam, sve sam popratila, samo nisam pisala. Jako mi je drago za svaku od vas, posebno cure koje su tu već dugo 🌸🥰 Ne zamjerite što se nisam javljala, ali nemam potrebe dijeliti svoju muku ovdje, jer kod mene je i dalje užasno i stalno sam na bolovanju, no nazire se tračak svjetla na kraju tunela. Za sve cure u postupcima, puno sreće! P.s. Nemojte se baš opterećivati krumpirićima u McD, vidim da je to malo previše maha uzelo, to je praznovjerje preuzeto s američkih foruma oko natrija i to, ne brinite, nema nikakvih dokaza da to išta pomaže.

E sad, molim cure s iskustvom E.coli da mi pomognu, jer evo tri tjedna umirem, urinokultura je pokazala da je E.Coli 10na5, plakala sam par dana koliko me peklo i bolilo, antibiogram je prikazao da je osjetljiva na sve antibiotike, no Xorimax 500 koji sam uzimala 4 dana mi nije pomogao uopće, potom su mi dali penicilin Augmentin 1000, i to sam jučer popila zadnju, pila sam ga 10 dana. Ukupno 14 dana antibiotika. Uz to se trpam s Manozom i kupila sam dva čaja za koja sam našla na netu da pomažu. Urološki i Provital čaj. Zadnja 2 dana me niš nije peklo, i mislila sam da sam homefree, ali jutros opet pecka. Dajte mi recite koje čajeve još da uzmem? Nefrologinja mi je dala da pijem još Ninur 1 prije spavanja narednih 30 dana. Očajna sam više od svega, jer naravno i jedan zub sam vadila prije 3 dana i prvi put u životu me uhvatio išijas.

P.p.s. Htjela bih upozoriti cure koje će uzimati Visanne, da tako velika hormonalna promjena kao što je ulazak u menopauzu, može izazvat infekcije u zubima. Mene to nitko nije upozorio, pa evo dva zuba sam morala izvaditi u 3 mjeseca, i još me čeka vađenje umnjaka kad se oporavim. Dakle 5 zubi su mi se istovremeno upalili, dva sam liječila, a 3 moram izvaditi, (2 su vani kao što rekoh), a bila sam mirna 10 godina, ni karijesa ni ničeg. Istu stvar izaziva i porod, trudnoća, pa pripazite na zube, ja sam baš najebala.

Puse svima 🥰

Ja sam vam jako dugo imala problem sa E. Coli, mislim od 14.godine do 25. Kad god bris tu je. Ja Vam moram priznat da mi je jedino pomogla čaj od brusnice i divljeg šipka. U bolnici sam cak bila 6 dana zbog nje jer su doktori sumnjali cak na tumor koliko je mene bolilo. Ni jedan lijek mi nije pomaga. Tako da virujte mi znam sta je to. Cak sam u 11 misecu kad sam 1.put krenila u postupak imala Al u crijevima, i hvala bogu 10 dana antibiotika je uspila rijesit. 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

ziki80
    22. Svibanj 2021. 17:12

Nikitta ja nisam imala E coli ali sam imala ureaplazmu i mikroplazmu
    Ni sa tri ture antibiotika nisam je  se uspjela rjesiti 
    Onda mi je kolegica rekla za vrkutu i slatki pelin
    I evo nakon 2 mjeseca pijenja cajeva ( kupljeni na placu od travara) uspjela sam se rjesit svega 
    Mozda i trbi pomogne🤞🤞

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

22. Svibanj 2021. 17:21

Nikita drago mi je da si nam se javila. Dugo te nije bilo i nadala sam se da je stanje bolje.. A jednom i tebe mora krenut nemoze ovo ovako unedogled 🍀🍀🍀🙏🙏🙏
    Sta se tice 🍟🍟🍟 meni je to tolko slatko sta su cure to uzele pod obavezno jer sam i ja oba puta isla iza feta zderkit. Nekako mi je to kao da smo sve povezane na neki nacin kad imamo taj ritual iza transfera, i daje neki optimizam i pozitivne vibracije 🤷 naravno da sve znamo da to nije doprinjelo uspjehu ili neuspjehu 

Meto
    22. Svibanj 2021. 17:22

Miss kako si, inace? Legis i odmaras?😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

22. Svibanj 2021. 17:22

Dada kako siiii? Nema te nesto 🤔
    Ja sam danas čini mi se prvi put osjetila bebicu 😍😍😍😍😍 samo nisam sto posto sigurna jer poslije nisan vise osjetila iako sam drzala ruku jos sigurno sat vremena da uhvatim hahah 

Meto
    22. Svibanj 2021. 17:24

Sanjich aaaaaa, sigurno je beba u pitanju! 🥰

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• Ana26
    22. Svibanj 2021. 17:37

Curep,ipaksam išla na hitnu,imam hematom 1.9x1.3cm.
    Zasad nema krvarenja. Dr mi je rekao da je dobro što nije kraj ploda i da strogo mirujem. Vidi se jedna beba,gv,žv i eo. 
    Miss koliki je tvoj hematom bio?
    Idem sad čitati zaostatke. Hvala vam na svemu.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

22. Svibanj 2021. 17:40

Ana26

Curep,ipaksam išla na hitnu,imam hematom 1.9x1.3cm.
    Zasad nema krvarenja. Dr mi je rekao da je dobro što nije kraj ploda i da strogo mirujem. Vidi se jedna beba,gv,žv i eo.
    Miss koliki je tvoj hematom bio?
    Idem sad čitati zaostatke. Hvala vam na svemu.

Weee znaci sve se vidi i sve odlicno 💝 bebaaaa , a hematom ce se apsorbirat.. Jel moras mirovat? Od miss je bio dosta veći ako sam zapamtila čak oko 4cm 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.