Bok cure, svima koje su ostvarile trudnoću od srca čestitam, sve sam popratila, samo nisam pisala. Jako mi je drago za svaku od vas, posebno cure koje su tu već dugo 🌸🥰 Ne zamjerite što se nisam javljala, ali nemam potrebe dijeliti svoju muku ovdje, jer kod mene je i dalje užasno i stalno sam na bolovanju, no nazire se tračak svjetla na kraju tunela. Za sve cure u postupcima, puno sreće! P.s. Nemojte se baš opterećivati krumpirićima u McD, vidim da je to malo previše maha uzelo, to je praznovjerje preuzeto s američkih foruma oko natrija i to, ne brinite, nema nikakvih dokaza da to išta pomaže.
E sad, molim cure s iskustvom E.coli da mi pomognu, jer evo tri tjedna umirem, urinokultura je pokazala da je E.Coli 10na5, plakala sam par dana koliko me peklo i bolilo, antibiogram je prikazao da je osjetljiva na sve antibiotike, no Xorimax 500 koji sam uzimala 4 dana mi nije pomogao uopće, potom su mi dali penicilin Augmentin 1000, i to sam jučer popila zadnju, pila sam ga 10 dana. Ukupno 14 dana antibiotika. Uz to se trpam s Manozom i kupila sam dva čaja za koja sam našla na netu da pomažu. Urološki i Provital čaj. Zadnja 2 dana me niš nije peklo, i mislila sam da sam homefree, ali jutros opet pecka. Dajte mi recite koje čajeve još da uzmem? Nefrologinja mi je dala da pijem još Ninur 1 prije spavanja narednih 30 dana. Očajna sam više od svega, jer naravno i jedan zub sam vadila prije 3 dana i prvi put u životu me uhvatio išijas.
P.p.s. Htjela bih upozoriti cure koje će uzimati Visanne, da tako velika hormonalna promjena kao što je ulazak u menopauzu, može izazvat infekcije u zubima. Mene to nitko nije upozorio, pa evo dva zuba sam morala izvaditi u 3 mjeseca, i još me čeka vađenje umnjaka kad se oporavim. Dakle 5 zubi su mi se istovremeno upalili, dva sam liječila, a 3 moram izvaditi, (2 su vani kao što rekoh), a bila sam mirna 10 godina, ni karijesa ni ničeg. Istu stvar izaziva i porod, trudnoća, pa pripazite na zube, ja sam baš najebala.
Puse svima 🥰
Ja sam se borila s tom beštijom 2 godine, isto 10 na 5. Hrpetina antibiotika, pripravak od meda, peršina limuna, d manoza pola godine 0 bodova. Moja je isto bila osjetljiva na sve antibiitike. Od antibiotika nisam jedino pila cefuroksim, sve ostale jesam. Sada sam čista 1 godinu, popila 2 ture cefixima prije spavanja i natakala se s čajem od zlatnice (4l dnevno). Preventivno uzimam 2 cranactina uvečer i pijem cca 0.5 l zlatnice dnevno da se ne vrati. Nadam se da ćeš uspjeti riješiti.
🧒39g 👩🦰34 g hormoni uredni osim prolaktina 604
pokušavamo od 7/19
04/21 prve konzultacije
E da, d manoza i brusnica mogu u trudnoći
🧒39g 👩🦰34 g hormoni uredni osim prolaktina 604
pokušavamo od 7/19
04/21 prve konzultacije
Ana26 drago mi je da se vidi eo, GV i zv🥰 sad kako ti Miss kaže. Na lijevi bok, naravno da ćeš se nekad okrenuti na desni, samo su na lijevom bolji protoci pa se zato više on preporuča, ali normalno kombinira bokove. Što manje kretanja wc-natrag i kako su ti rekli pojačani progesteron, magnezij, voda i normabel od 2 mg po potrebi. Bit će to sve oke.
Sanjich a da ti nama pošalješ slikicu da vidimo kako ta tvoja busa izgleda? 😊
Haha ja sam već u piđami 😌😌😴
Kolko tt bi mi dala da ne znas hahah sutra cu bad stat na vagu cini mi se u ovih 10 dana od uzv da sam dobila koju kilu 😶
A daaaj propustila sam sliku.... Pls ponovno stavi🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MaloTele užas, baš je katastrofa onda stanje tamo. Dobro da si otišla, kako i sama kažeš terapiju možeš piti i kod kuće. Najvažnije da enzimi padaju i da je bebica super. Izgurat ćete vi to do kraja bez problema 💪😘 i ja se baš veselim curicama 🥰🥰🥰🥰
Ana26 žao mi je zbog krvarenja, nadam se da je stalo. Znaš i sama da je tu puno trudnoća tako krenulo. Samo mirovanje i terapija 😘
Ribic super beta 💪👏😊🥳 držimo 🤞 za dalje ♥️
Manemoj ja sam magnezij direkt od Bioelektre...
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
PISMO JEDNE VTO BEBE
Dragi mama i tata,
Mnogo vam hvala što ste me čekali tako dugo. Godinama. Hvala vam i što ste verovali u mene. Ja sam bio tu, sve vreme, samo vi niste znali. Živeo sam u vašim snovima i vašim mislima.
Čekao sam pravi trenutak da se rodim, da se pojavim, da vam svojim postojanjem donesem ono što želite. Znam da ste mene želeli najviše na svetu, da ste maštali o tome kako izgledam i da li ću biti dobar dečak. Ali, moram da vam kažem, ja sam želeo baš sada da se rodim. To je bio moj trenutak i ja sam znao i osećao.
Sećam se koliko ste plakali, koliko ste čekali, koliko vam je bilo teško. Gledao sam vas i želeo sam da vam šapnem tiho da ne tugujete toliko, da sam ja tu…da postojim. Slao sam vam i različite znake, ali niste videli, niste primetili. Nekad sam i mahao. Gledao sam vas kako se grlite i ljubite i to mi je mnogo značilo. Toliko ljubavi, toliko zagrljaja, toliko suza, ponekad i sreće.
Znam vrlo dobro koliko je teško bilo kada ste odlazili po neke druge bebe, a te bebe nisu bile predodređene vama. Ja sam vama određen od samog početka. Ja sam znao ali vi niste. Bio sam tako veseo kada sam napravljen u laboratoriji, poskakivao sam od sreće, jedva sam čekao da me prenesu u matericu da tamo rastem i rastem.
Sećam se i kako sam mučio mamu prvih 12 dana – nije znala da sam tu, da sam dobro, da se razvijam i da jačam. Kasnije sam počeo da joj pritiskam bešiku i da je uspavljujem redovno – čak nekoliko puta u toku dana, a onda mi se dopalo kad je budna i kad ne može da spava od mog šutiranja, pa sam šutirao i šutirao. Ja sam tebe, tata, čuo kako mi pričaš i osećao sam maminu i tvoju ruku sve vreme kako me miluju preko stomaka….
🌐https://sansazaroditeljstvo.org.rs/pismo-jedne-vto-bebe
👨 31 g, sve ok
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
Imamo Laru ❤
Ja sam danas ipak nazvala Petrovu da budem mirnija, rekli su mi popijem još večeras i ujutro nazovem jer misle da je moj doktor sutra dežuran. Oni bi ipak da konačnu odluku da netko tko me vodio i zna za sve. Ali Dr. koji se javio rekao je da se inače pije do punih 36 tt, osim u iznimnim slučajevima duže. Kaže da nije frka sad za ovih par dana jer je to mala doza do 100 mg i da se stroge zabrane odnose na veće miligraze. Kod većih mg se ne preporučuje uopće u 3.tromjesecju. Uglavnom malo me smirilo to sve, uplašila sam se da nebi nešto bebici bilo, ali kažu da nije frka tih par dana kako god bilo. Pa eto, onda se nadam da ni nije,jos da čujem svog doktora da mogu bit skroz mirna 🙏 e sad idem citat za ostatke, nekak me danas to brinulo, pa sam se malo zaokupila drugim stvarima
Ajde super da si sad malo mirnija. A i koji dan simo tamo. Po oplodnji si ionako manje trudna 1 tjedan, pa je to taman to 😊 ajde javi sutra šta ti je tvoj dr rekao.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
Tina drago mi je da je tebi krvarenje stalo, nadajmo se najboljim vještina na uzv 🤗🤗🥰
Dia super za rezultat 🥳 neka bude party u labosu 🤞 za prevenciju hipwra ti neznam, nisam ga nikad imala 🤷♀️
Mikica nažalost da, beta je mala 😔 baš mi je žao!
Miss ♥️♥️♥️i ja sam imala takav pritisak kad je bila nisko, sad ga tek nemam. 🤷♀️ Trebalo je bit obrnuto 🤦🏻♀️😂 ja sam malo više mirovala kad sam osjetila da boli i da je dosta
Nikitta draga baš mi je drago da si se javila! Nemoj nikad misliti da smetas, ili nešto slično. Tu smo da si budemo potpora ❤️ od tebe smo puno toga čule i naucile. 😊 Što se tiče urinarca za e. Coli neznam, ja sam imala enterokok. Kako cure kažu brusnica 100%,d manoza, limunada, punooo tekućine. Nadam se da će ti brzo biti bolje 😘
Ana26 nadam se da si malo mirnija, bolje da ga nema ali to je rješivo. Samo puno odmaraj i pij terapiju, rana je trudnoća bude se on apsorbirao 😊 sad bar znaš od čega je, neka brzo nestane 🤞🙏🍀❤️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mrvica normalno je! Krenuti će normalno krvarenje uskoro...
Nikitta razumijem te, ponašaj se onako kako se ti dobro osjećaš, a mi smo tu. Želim ti svu sreću da sve boljke prestanu i da u 9 mj odeš na tu operaciju, da ti bude uspješna! 🙏🤞♥️
Sanjich 😍😍😍😍
Tuma joj mene drzao jedan period plakanja, katastrofa. Inače bi se s mužem posvađala uvijek bez suza, kako on kaže kao mali pekinezer 😂😂 a u to vrijeme mi ništa nije smio rec, odma sam se raspekmezila. 😂😂😂 Neprepoznatljiva sebi! 🤦🏻♀️
Što se tiče razgovora s doktor om da, baš me pitao kad je bio transfer, i kaže i sam bez obzira što računamo ovako termin i što je bebica sad naprwdnija i dalje je trudnoća mlada po oplodnji. Tako da je i po tom 36 tt zapravo, u ovoj situaciji mi je to olakotna okolnost eto, manje me brine taj aspirin. Javim kad mi doktor kaze što dalje 😊 i da rekao mi je da se ništa strašno neće dogoditi, samo da ako slučajno osjetim trudove a trebam ga popiti da ga ne popijem zbog krvarenja, eto! U svakom slučaju mirnija sam punoo 😊
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nikitta tako mi je drago da si se javila ❤️ zao mi je cuti da se jos mucis, ali vidim nasla si posao, nokat je bolje, operacija uskoro... Grlim ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Tuma, womenaname jel ja dobro vidim uru kad ste pisale ili joa apavannn 🙄🙄🙄🙄🤔😬
Sortiraj odgovore