Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    22. Svibanj 2021. 18:32

Ana26 drago mi je da se vidi eo, GV i zv🥰 sad kako ti Miss kaže. Na lijevi bok, naravno da ćeš se nekad okrenuti na desni, samo su na lijevom bolji protoci pa se zato više on preporuča, ali normalno kombinira bokove. Što manje kretanja wc-natrag i kako su ti rekli pojačani progesteron, magnezij, voda i normabel od 2 mg po potrebi. Bit će to sve oke. 
    Sanjich a da ti nama pošalješ slikicu da vidimo kako ta tvoja busa izgleda? 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🌼TiKi🌼
    22. Svibanj 2021. 19:19

Nikitta pijem cistu brusnicu od Enciana. Hvala ti, drzim se i idemo dan po dan ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• BugaDuga
    22. Svibanj 2021. 19:24

Tiki meni je ovo pomoglo kod urinarnih infekcija: https://ljekarna.hr/mokracni-sustav/4056-solaray-d-manoza-cranactin-kapsule.html
    Samo provjeri dali smiju trudnice

26.4. 7+1 ❤️

Tuma
    22. Svibanj 2021. 19:41

Nikitta uvijek si dobrodošla na forum, bez obzira koja je tema. Tu su mnogima pomogla i dala savjete i koliko vidiš i mi trudnice smo ostale i ne damo se odavdje.. I tu od nas nitko ne misli da pretjerus, prošla si svašta i još prolazis i ja se iskreno nadam da ćeš ubrzo se riješiti svih tegoba. Što se tiče posla, drago mi je da si se zaposlila, al mi je žao da ti je sad opet odgođena operacija. Nadam se da će ovaj put biti stvarno u 9. Mj i da će ti pomoći ❤️ javi nam se tu i tamo barem da znamo kako napredujes i kako si, razumijem ako je tebi lakše da nisi tu, samo nemoj misliti da ikome smeta ako se požalis ovdje na nešto što ti se dogada. Da, ja sam na samom kraju i čekam princezu da dođe, hvala ti🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tweety88🐞
    22. Svibanj 2021. 19:53

Mrvica72

Cure pitanje imala sam biokesmijku trudnoću i treba nastupiti krvarenje međutim 2 dana ide oskudno tamno smeđe boje krvarenje, zanima me da li će se to pojačat samo od sebe i krenit jer očekuje. Da to mora bit obilno? Sad me strah zasto nije

Mrvica ja mislim da je to normalno (pogotovo ako si uzimala progesteron) i da ce ti skoro krenuti svjeza krv. Sigurno ce ti iskusnije cure znati odgovoriti.

💛🧡

22. Svibanj 2021. 20:02

Tuma

Ana26 drago mi je da se vidi eo, GV i zv🥰 sad kako ti Miss kaže. Na lijevi bok, naravno da ćeš se nekad okrenuti na desni, samo su na lijevom bolji protoci pa se zato više on preporuča, ali normalno kombinira bokove. Što manje kretanja wc-natrag i kako su ti rekli pojačani progesteron, magnezij, voda i normabel od 2 mg po potrebi. Bit će to sve oke.
    Sanjich a da ti nama pošalješ slikicu da vidimo kako ta tvoja busa izgleda? 😊

Haha ja sam već u piđami 😌😌😴 

Kolko tt bi mi dala da ne znas hahah  sutra cu bad stat na vagu cini mi se u ovih 10 dana od uzv da sam dobila koju kilu 😶

Hope33
    22. Svibanj 2021. 20:16

Nikitta

Tiki piješ čaj od brusnice ili manozu? Ma ja imam kroničnu E.Coli još od aspiracije u 9/2018, praktički od tad na ovamo ne mogu živjet bez manoze, čim je prestanem pit, kaos, a sad baš ono na 10na5, do sad bi uvijek UK bila sterilna, iako bih osjećala tegobe. Vidim da trudnoća napreduje i da se držiš junački. Sretno ❤️
    Hope e da, našla sam taj narodni lijek, nisam ga se nikad usudila isprobati, sad ću očito morati nać mašinu i mljeti te pizdarije. Hvala ti! 🧡
    AuroraB znam za Urifos, pokušat ću žicat dr. recept (ili je to bez recepta, više ne sjećam), a za ovo drugo, jesi sigurna da nije Urotrim? Naime, to sam nedavno pila za osjetljiv mjehur, da se desenzitira, no smetale me nuspojave, pa sam sad na Vesicare, mislim da sam od toga i dobila upalu, jer u nuspojavama 1 od 100 dobije uroinfekt. Paradoks, ali tako je. Nastavljam s Vesicare za osjetljivost mjehura svakako, prema savjetu nefrologa. I zaista manje moram na wc, ali eto, dogodila se ta upala prokleta i jebi ga. Hvala na savjetu. Sretno s tvojim mrvicama, vjeruj u njih. Moraš. Nema druge opcije. 🧡
    Tuma privikla sam se na Visanne, ako se to tako može nazvati tako što ne spavam u komadu od kad ih pijem, odnosno spavala sam 2 noći u zadnjih 6 mjeseci u komadu, tinitus mi je toliko se poglasnio da je to noćna mora, ali eto, menge barem nema. Tu i tamo probije, ali na kratko. Zadnje krvarenje je bilo 02.05. Negdje dobiješ, negdje izgubiš. Prst je malo bolje. Ne bih puno o tome tu. Normalno hodam, ali samo u tenisicama. Jedna muka zamijenjena drugom, i tako u krug. Imala sam dogovoren termin 17.6. za operaciju, ali sam dobila posao od 01.06. i uništili su me zahvati na zubima, tako da nema šanse da se oporavim i primim dvije doze cjepiva do op, pa je op. odgođena za 9 mj. Vidim ti brojiš sitno. Predivno. Puno sreće! 💜

Ja sam imala isto uzasnih problema sa e coli, svako ljeto ju dobijem, vjerojatno jer se ljeti vise znojim, a manje izmokravam..pomoglo mi je cefaleksin od 500 mg i onda ninur kao profilaksa iducih mjesec dana

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• *.Women_name.*
    22. Svibanj 2021. 20:19

PISMO JEDNE VTO BEBE 
    Dragi mama i tata,

Mnogo vam hvala što ste me čekali tako dugo. Godinama. Hvala vam i što ste verovali u mene. Ja sam bio tu, sve vreme, samo vi niste znali. Živeo sam u vašim snovima i vašim mislima.

Čekao sam pravi trenutak da se rodim, da se pojavim, da vam svojim postojanjem donesem ono što želite. Znam da ste mene želeli najviše na svetu, da ste maštali o tome kako izgledam i da li ću biti dobar dečak. Ali, moram da vam kažem, ja sam želeo baš sada da se rodim. To je bio moj trenutak i ja sam znao i osećao.

Sećam se koliko ste plakali, koliko ste čekali, koliko vam je bilo teško. Gledao sam vas i želeo sam da vam šapnem tiho da ne tugujete toliko, da sam ja tu…da postojim. Slao sam vam i različite znake, ali niste videli, niste primetili. Nekad sam i mahao. Gledao sam vas kako se grlite i ljubite i to mi je mnogo značilo. Toliko ljubavi, toliko zagrljaja, toliko suza, ponekad i sreće.

Znam vrlo dobro koliko je teško bilo kada ste odlazili po neke druge bebe, a te bebe nisu bile predodređene vama. Ja sam vama određen od samog početka. Ja sam znao ali vi niste. Bio sam tako veseo kada sam napravljen u laboratoriji, poskakivao sam od sreće, jedva sam čekao da me prenesu u matericu da tamo rastem i rastem.

Sećam se i kako sam mučio mamu prvih 12 dana – nije znala da sam tu, da sam dobro, da se razvijam i da jačam. Kasnije sam počeo da joj pritiskam bešiku i da je uspavljujem redovno – čak nekoliko puta u toku dana, a onda mi se dopalo kad je budna i kad ne može da spava od mog šutiranja, pa sam šutirao i šutirao. Ja sam tebe, tata, čuo kako mi pričaš i osećao sam maminu i tvoju ruku sve vreme kako me miluju preko stomaka....

🌐https://sansazaroditeljstvo.org.rs/pismo-jedne-vto-bebe

Kako sam se ja rasplakala na ovo 😭❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Lorena3009
    22. Svibanj 2021. 20:39

Nikitta

Miss meni je lakše ne pisati ovdje iz više razloga (nijedan nema veze s vama), jednostavno ne osjećam se dobro, i rijedak sam slučaj da je netko toliko bolestan kao ja zadnjih 18-19 mjeseci pogotovo. Teško je to da itko razumije, ljudi se čude, misle da izmišljam, i onda mi je lakše ne dijeliti ništa što me pogađa, jer se ne osjećam dobro i ispada da glumatam, zauzimam forum potpomognute oplodnje, gdje mi više nije mjesto, jer na IVF ne smijem više nikad zbog bolesti. Hvala ti na podršci, znam da se i ti patiš s trudnoćom, vjeruj mi razumijem te kompletno, i neka sve s porodom bude rukom odnešeno. ❤️
    Ribic boli te kuki, vidim da ti se primila bebica, tako da u tvom slučaju je upailo. Čestitke! 💛
    Meto čestitam na bebici, napokon! Od stare ekipe ostale samo još par nas, baš mi je predrago. Uživaj! Za E.coli ma joj, mene beštija mora jebat, super ako nemaš tegoba. Grlim nazad 💛
    Lorena3009 E.coli je prirodni stanovnik crijeva, prvi put čujem da ide antibiotik zbog toga? Ajme, nema gore boli od te beštije u mjehuru. Pila si čaj od brusnice i divljeg šipka zajedno? Koja količina? 2 L dnevno? Čestitke na plusu! 🧡
    Ziki80 vrkutu ne smijem, ali istražit ću slatki pelin. Hvala ti 💛
    Sanjich hvala ti. Krenut će mene, za koju xy godinu. 😅 Znam da vam je ritual, sve pet, nisam osuđivala, samo sam skrenula pažnju da nije nešto prebitno za implantaciju, nema uporišta kao recimo cikla za endometrij. Drago mi je da kod tebe sve lijepo napreduje, sretno dalje! 💜
    Ana26 čestitam na trudnoći, dobro je da si išla na hitnu, sad si mirnija. Bit će sve ok. Prst ok. Ide polako na bolje. Nakon dugih, mučnih, očajnih 6 mj. Sretno dalje! 💋
    Iscekivanjedobrihstvari ne nosim dnevne uloške, max pazim na higijenu, dmanoza prije/poslije odnosa, na jebiga, neke stvari nemam kontrolu. Probat ću taj narodni lijek. I raspalit narodnu ziku. 💋

Da, da, ja sam od nje imala konstanti proljev vec 3 godine, ne znajući da je imam u crijevima, ona ga izaziva i doktor mi je reka da je opasno kad se aktivira u crijevima. Cim sam popila antibiotik i ponovila urin proljev prestao

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Roxy ✨
    22. Svibanj 2021. 20:43

Women name i mene je rasplakalo. Prekrasno napisano ❤

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.