Jutro cure 🥰
Nikita ❤️❤️❤️❤️❤️ baš sam te se često sjetila i nadala da ćeš se javiti.. žao mi je što nije još sa boljim vijestima ali mora jednom i na dobro krenuti 🤞🏻. Razumijem zašto ne pišeš ali nam falis 🥰
Malotele ne osjetim još bebu a i radi posteljice sprijeda kaže doktorica tek oko 21 tjedna da ću ga osjetiti.. kaže da vjerojatno sad već osjetim nešto a ne znam da je on nego da su crijeva.. pa ja tako često pomislim evo ga, kad ono stvarno budu crijeva 😂😂😂
Ti?
Sanjich ooooo lijepa buša 🥰🥰🥰🥰 moj je isto već lagano izletio van a ja ponosnaaaaaa pa ga još jače izbacim 😂, čak su me pustili u h&m preko reda već 😅
Ana baš mi je drago da je samo hematom.. sve kad vidimo krv umremo od straha jer uvijek prvo pomislimo na najgore.. mislim ja još uvijek imam traume i svaki put kad idem na WC me panika obrisati se pa polako gledam papir.. užas, valjda će mi ta panika i kad rodim ostati..
Aurora, Lucyinthesky, Anksimoron ❤️❤️❤️
Sbjelis javiiii seeeeeeee, nadam se da si u nekom tajnom postupku, takvi upale 😉
Mtb evo i tebi jedno ❤️😉
Poljubac i zagrljaj svim ostalim curama ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Womenname e taj mi je i prijateljica preporučila, onda kupujem taj, hvala 🥰.. e da.. i ja sam se rasplakala 🙈
Dada falis, gdje si? 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Nikitta meni je pomogao NAC, n-acetil cistein. On trga biofilmove u mjehuru, koji su najčešći uzrok ponavljajućih upala. E.coli radi biofilmove, i taj debeli sloj biofilma u kojem se začahure onemogućava antibiotike da djeluju. Tako da antibiotici samo poubijaju ove bakterije koje slobodno plutaju u mjehuru, a biofilm tj. žarište ostaje netaknuto te svako malo s njega se odljepljuju bakterije i izazivaju ponovnu upalu. NAC se ne bi trebao uzimati sam jer će strgati biofilm i onda ćeš dobiti tu hrpu bakterija iz biofilma u mjehuru odjednom i posljedično krvničku upalu života, već se NAC uvijek uzima u kombinaciji s antibiotikom, po mogućnosti što dužom terapijom. Ja sam se rješila kronične upale kombinacijom NAC-a i 14 dana cefuroksima. Prvih dana sam imala osjećaj da je sve gora upala (valjda se trgao biofilm), a nakon toga je prošlo i nije se nikad vratilo (puj puj). Prouči si malo taj NAC protokol, ima dosta o tome po stranim forumima, tamo je meni muž našao. Inače se NAC može kupiti u svakoj ljekarni kao dodatak prehrani, nadam se da nema kontraindikacije vezane za endo. Sada samo koristim profilaksu u obliku Lactogyn vaginaleta jednom tjedno 🤗🤗🤗
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Ja Misla kak sam se rano probudila kad ono vi vec aktivne 😅
Nikitta cure su vec sve rekle,jako mi je zao sto nisu bolje vijesti, nemam iskustva s bestijama ali tebe bome nijedna ne zaobiđe 😏🤦 od srca ti zelim da sto prije prođe i da zaljecis sve i da napokon docekas tu operaciju 💖💖
Sanjich ja sam se tek pocela osjecat trudnom kad mi je iskočio trbuh tako 🥰 super ste 😊
Womenname predivno je pismo,i ja sam se rasplakala ma to i zamislila svog malog kak nam se smije iz freezera jer zna nesto sto mi neznamo 😅 super da si zvala dokt, najbitnije je da si ti sad mirnija,javi sta kaze tvoj kad se cujes s njim 😊 ma ja mislim od početka da cemo mi bit dobro i docekat termin,jasno je meni da se i doktori moraju ograditi od svega u slučaju da nesto pođe po krivu, ali svakako nemam namjeru lezat u bolnici i pit tablete samo, bez dodatnih pretraga,vađenja krvi,uzva itd..
Manemoj nemos fulat s crijevima,osjeti se razlika,moja je posteljica straga i prvi put kad sam ga osjetila sam bila nekih 17tt i bas sam osjetila kao da nekaj pliva unutra ,nemogu to opisat ali znala sam da nisu crijeva, velika je razlika i bas sam osjetila da se nekaj mice u meni 😆🥰😍
Zelim ti da sto prije docekas to isto, osjecaj je neopisiv 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Malotele ajme i ja jedva čekam 🥰.. neeego ti prešla pola puta 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Jesi radila anomaly scan već?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Jutro cure 🥰
Nikita ❤️❤️❤️❤️❤️ baš sam te se često sjetila i nadala da ćeš se javiti.. žao mi je što nije još sa boljim vijestima ali mora jednom i na dobro krenuti 🤞🏻. Razumijem zašto ne pišeš ali nam falis 🥰
Malotelene osjetim još bebu a i radi posteljice sprijeda kaže doktorica tek oko 21 tjedna da ću ga osjetiti.. kaže da vjerojatno sad već osjetim nešto a ne znam da je on nego da su crijeva.. pa ja tako često pomislim evo ga, kad ono stvarno budu crijeva 😂😂😂
Ti?
Sanjichooooo lijepa buša 🥰🥰🥰🥰 moj je isto već lagano izletio van a ja ponosnaaaaaa pa ga još jače izbacim 😂, čak su me pustili u h&m preko reda već 😅
Anabaš mi je drago da je samo hematom.. sve kad vidimo krv umremo od straha jer uvijek prvo pomislimo na najgore.. mislim ja još uvijek imam traume i svaki put kad idem na WC me panika obrisati se pa polako gledam papir.. užas, valjda će mi ta panika i kad rodim ostati..
Aurora, Lucyinthesky, Anksimoron ❤️❤️❤️Sbjelisjaviiii seeeeeeee, nadam se da si u nekom tajnom postupku, takvi upale 😉
Mtbevo i tebi jedno ❤️😉
Poljubac i zagrljaj svim ostalim curama ❤️
Vrlim te 💋💋💋💋 a ti neku slikicu 🥰🥰🥰
Aurora kako si, sve sam te popratila sta si pisala, sve znas, zao mi je, ali idemo se usmjeriti na te bebace... mora biti ovaj put dobitno...
Zasto vi slike stavite limitirano 🥺🥺🥺🥺 ja nikad nista ne vidim 🥺🥺🥺🥺😩😩😩
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
E da i nikitta welcome back... uvijek te lijepo ovdje vidit... zao mi za sve tvoje i dalje probleme, ali neka si s nama... kiss
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Maloteleajme i ja jedva čekam 🥰.. neeego ti prešla pola puta 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Jesi radila anomaly scan već?
Jesam vec dvaput 😅😅😆😆 ovi u bolnici valjda ne pricaju međusobno i nigdje nisu zapisali da je rađen pa su mi ga dvaput napravili, sve je u redu,pokazivali su mi prstice,zile ove,zile one, vene,bubrege, mozak, sve organe ima na broju,ni viska ni manjka 😅 jedino mu je glava zavaljena stalno u posteljici a nogice rasirene da svi vide pimpaca 😅😅🤣 mi smo se nadali curici, iako sam ja znala da je decko, odma sam rekla da je decko cim je test bio pozitivan xD a sad nemogu zamisliti da je curica 😃 a necak je u cijelom vrticu odma razglasio da teta treba rodit malog decka i da je on htio curicu ali kao nema veze sad, dobar Ce nam bit i decko 🤣🤣🤣 ja se nekako tek sad pocela osjecat trudno, em mi je trbuh vidljiv vec, em sam bila 3tjedna u bolnici pa me to valjda i osvjestilo,em ne radim i zapravo tek sad imam vremena osjecat se ko trudnica 😆
Nina92 gdje si nam ti? 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Dobro jutro svima!
Sanjich 😂😂😂😂 ja kasnije idem, pa produžim ujutro 😂 sušilica mi je još radila, pa sam čekala da završi, taman sam poslije poruke zaspala 😁
MaloTele ma tako treba, vjerovat u svoju bebicu. Izgurat ćete nego kj, niste više u tak malim tjednima, već se presli pola 😁 najbitnije da se sve to drži pod kontrolom i da ti čuvaš svog dečka 😊 a sad da oni bar rade uzv svakih par dana, vade krvi, pa bi čovjek rekao pod većom si kontrolom tamo, ali ovako nemaš razloga da ne budeš domeka 🥰 sretno dalje!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jutro cure 🥰 ako koja ima dns nešto sretno 😊
Women_name ma da, nije to ništa strašno sad ako popiješ dan dva dulje. Dobro je da si provjerila i da si mirnija😊 ja sam inače u pmsu jako razdražljiva i placljiva i mislila sam da ću biti koma u trudnoći, al nisam, bila sam cijelu trudnoću bez promjena raspoloženja.... Do zadnjih par dana. Em plačem na sve, em se ljutim, muž ne smije biti u istoj sobi di sam i ja jer bih ga gadala nečime.... 🙈
Sanjich ma ja sam gledala euroviziju, pa igrala igrice na mobitelu i onda skuzila tek koliko je sati 😅 a i kad si 9 mj cijele dane doma bez obveza, sve ti se pobrka. 😅 Daj slikicu još jednom, meni je nije pokazalo i propustila sam busu....
MaloTele daa ajme prešla si pola 😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji