Ruska gdje si 🤭🤭 jel ima kakvih novosti
Nakon što je noćas mučki išla roditi bez da nam se javi, sad me ne bi iznenadilo da se javi tek za krstitke
💔💔💔
Pedicabok 😊
Meni kad je doktor rekao da predlaže da sljedeći ciklus krenemo s IVF ja sam se prvo rasplakala kod njega u ordinaciji, pa mužu na parkingu pa plakala cijeli dan doma iako sam mislila da sam spremna na to da će nam to biti potrebno. Svatko se s tim nosi najbolje kako zna. Čim sam krenula u proces sam se pomirila s tim i više te nije briga na koji način ćeš dobiti bebu nego kad ćes ju dobiti 😉.
Usput ovaj forum jako puno pomaže kao ispušni ventil, tu si medju svojima 🥰.
Što se Podobnika tiče, ja sam tamo odradila jednu turu IVF-a i dva FET-a, zadnji FET je bio uspješan i evo uskoro ulazim u 12 tjedan.
Moje mišljenje je dosta pristrano jer sam ja malo je reći oduševljena i doktorom i sestrom i pristupom i klinikom pa možda nećeš dobiti odgovor na pitanja koja te muče. Ono što bi ti ja ovako dobronamjerno rekla.. ja ne žalim ni kune što sam im platila jer stvarno mislim da se svaka isplatila i već sam tužna što u četvrtak više ne idem kod svog doktora nego u trudnicku kod druge.
Hvala manemoj na odgovorima.
Ja ne sumnjam u stručnost doktora kod Podobnika. Zaista su ljubazni, ljudski, dobijete osmjeh i zagrljaj kod njih, ali povremeno imam osjećaj kao da se doktoru ne da odgovarati na pitanja i kao da se sve odvija na brzinu. Uđeš u ordinaciju, brzo veli "Skidajte se.", nakon pregleda i oblačenja već je otvorio vrata i ispraćuje me, a ja još imam pitanja. Muči me šturost u njegovim odgovorima, tipa :"Sad ćete popiti Femaru i vidimo se za 5 dana." i usput me ispraćuje iz ordinacije bez da mi je objasnio što je Femara i za što se uzima. Ja jesam ustrajna u pitanjima, ali se osjećam nelagodno kad pitam jer vidim da ga to živcira i više puta mi je komentirao uz smijeh" Evo opet nje s pitanjima. " ili" Nisam ni sumnjamo da nemate pitanja. " Na moja pitanja bi često odgovorio kao" Nemojte se vi zamarati time, radite samo što Vam kažem. Ne možete to sve služiti, ja se bavim time 20 godina i još ne znam sve. " Meni nije u interesu skužiti sve do detalja i znati sve sa znanstvenog gledišta, ali želim znati osnove-za što je koji lijek koji mi se daje i sl. Sad nakon neuspjele inseminacije mi je mailom odgovorio da se vidimo prvog dana sljedećeg ciklusa. Meni je to nekako prekasno pa sma zatražila susret prije radi konzultacija.
Recimo, njihov epidemiologa mi se više svidio zbog pristupa-prije inseminacije je sjedio do mene i sve mi potanko objasnio bez žurbe.
Eto, moje iskustvo je takvo.
🙋♀️🙋♂️1990., normozoospermija, resekcija septuma; neuredni cervikalni b.
Podobnik
sHSG-sve prohodno;
1. Ciljani odnosi, Ovitrelle, Dupahstone 3x2-✖️; 2. Ciljani odnosi, Letrozol, Ovitrelle, Duphaston 3x1-✖️; 3. AIH,Letrozol,Ovitrelle , Utrogestan 3x2-✖️.
Nama je to valjda "dato" jer to mozemo podnijeti i uvjerena sam da kad se na ovaj tezi nacin ostvaris kao majka sreca i ponos se troduplo mjere jer znas kroz sta si sve prosla da napokon imas to svoje toliko zeljeno i voljeno dijete. Nema tu vise one narodne "zdravo za gotovo" zato nek te nosi kao i sve nas ovdje taj konacni cilj!
Tješim se i ja tako. Da nije bilo tih dosadašnji odlazaka kod Podobnika, ne bih se usudila bez treme voziti po Zg. Svako zlo za neko dobro. 😁
Podobnik
sHSG-sve prohodno;
1. Ciljani odnosi, Ovitrelle, Dupahstone 3x2-✖️; 2. Ciljani odnosi, Letrozol, Ovitrelle, Duphaston 3x1-✖️; 3. AIH,Letrozol,Ovitrelle , Utrogestan 3x2-✖️.
Tuma, Lindsay, MTBica, ericaa-hvala na odgovorima. Zbog vaših brzih odgovora već mi je malkice lakše. Osjećaš da nisi sam.
Koje suplemente iz vaših iskustava preporučate za poboljšavanje kvalitete jajnih stanica?
I vezano za sok od cikle- to se misli na sok svježe cikle izblendane ili kako?
Možeš piti kupljen sok, tipo u DM, Mulleru, Biotta marka npr. bitno da je 100 % cikla. Suplementi su na početku foruma napisani, na prvih nekoliko stranica uz objašnjenja pa vidi što vama individualno odgovara. Ma kakvi sama, uskoro ćeš šiziti jer smo prebrbljave
PS. ni ja ne bih plaćala AIH ali to je vaša odluka, nekom uspije, nekom ne.
Hvala.
Proučit ću još detaljnije prve stranice radi suplemenata.
Hvala svima.
Podobnik
sHSG-sve prohodno;
Pedicabok 😊
Meni kad je doktor rekao da predlaže da sljedeći ciklus krenemo s IVF ja sam se prvo rasplakala kod njega u ordinaciji, pa mužu na parkingu pa plakala cijeli dan doma iako sam mislila da sam spremna na to da će nam to biti potrebno. Svatko se s tim nosi najbolje kako zna. Čim sam krenula u proces sam se pomirila s tim i više te nije briga na koji način ćeš dobiti bebu nego kad ćes ju dobiti 😉.
Usput ovaj forum jako puno pomaže kao ispušni ventil, tu si medju svojima 🥰.
Što se Podobnika tiče, ja sam tamo odradila jednu turu IVF-a i dva FET-a, zadnji FET je bio uspješan i evo uskoro ulazim u 12 tjedan.
Moje mišljenje je dosta pristrano jer sam ja malo je reći oduševljena i doktorom i sestrom i pristupom i klinikom pa možda nećeš dobiti odgovor na pitanja koja te muče. Ono što bi ti ja ovako dobronamjerno rekla.. ja ne žalim ni kune što sam im platila jer stvarno mislim da se svaka isplatila i već sam tužna što u četvrtak više ne idem kod svog doktora nego u trudnicku kod druge.
Hvala manemoj na odgovorima.
Ja ne sumnjam u stručnost doktora kod Podobnika. Zaista su ljubazni, ljudski, dobijete osmjeh i zagrljaj kod njih, ali povremeno imam osjećaj kao da se doktoru ne da odgovarati na pitanja i kao da se sve odvija na brzinu. Uđeš u ordinaciju, brzo veli "Skidajte se.", nakon pregleda i oblačenja već je otvorio vrata i ispraćuje me, a ja još imam pitanja. Muči me šturost u njegovim odgovorima, tipa :"Sad ćete popiti Femaru i vidimo se za 5 dana." i usput me ispraćuje iz ordinacije bez da mi je objasnio što je Femara i za što se uzima.
Kužim da.. moje iskustvo je dosta drugačije, ja uvijek nakon pregleda sjednem i onda prodjemo sve što je još bitno i čak se raspricamo o stvarima ne vezanim za IVF.
Ja sam znala njemu na početku reći čak i ajme sad mi je žao što sam pitala koliko se rasprica 😂
Ali imaš pravo znati sve informacije koje se tiču tvog postupka.
Vidiš meni je embriolog drag ali ne bi mi odgovarao kao doktor. Kod njega sve divno krasno, ovaj put mora uspjeti i ono, kao najbolja prijateljica 😅. Ja ne bi takav pristup od doktora.
Ali zato ja kažem, najbitnije je da ti doktor sjedne i da se osjećaš dobro uz njega 😉
Svi su oni stručni, stvar je uz koga se mi osjećamo najsigurnije.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mtb zove se Nina (a piše i Encijan na vratima). ADRESA: Maksimirska 9
GRAD/MJESTO: Zagreb , Kvatrić
RADNO VRIJEME: pon - pet 8.00 - 20.00, sub 8.00 - 14.00
KONTAKT OSOBA: Nermina Kalčić
TELEFON: 01 23 10 348
FAX: 01 23 10 348
E-MAIL: [email=n.kalcic@gmail.com]n.kalcic@gmail.com[/email]
WEB: http://www.encian-nina.hr
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Mtb, vidim da si napisala da si 2016 imala pcos i da sada više nemaš? Baš mi je to zanimljivo jer sam mislila da je pcos sindrom koji se ne može izlječiti? Ja imam pcos, i zbog toga imam visoki amh (to mi je dr rekao, imam 59), i visoki rizik za razvoj dijabetesa...iod simptoma sam umala neredovite menstruacije dok nisam izbacila gluten, i ponekad sam popila macu ili cajeve za hormone. Druge simptome nemam, osim što UL pokazuje policistični jajnik. Kako si se ti uspjela rjesiti toga?
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Nakon što je noćas mučki išla roditi bez da nam se javi, sad me ne bi iznenadilo da se javi tek za krstitke
😂😂😂😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
😂😂😂😂
Ovo je i meni palo na pamet.. kao ne brinite cure sve ću vas izvještavati a onda tri puta u Petrovu a nama ni a ni b.
Bezveze sam navijala alarm po noći svaka dva sata da udjem na forum i vidim jel ima novosti 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji