Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Travanj 2021. 19:29

Clarissa

Meni je, koliko god to friki zazvucalo, jasna spoznaja da smo mi za MPO nekako donijela olaksanje.

Baš to. Točno se sjećam kad smo se prvi put poseksali iz čistog gušta, nakon dugo dugo vremena. Prije MPO odluke, počeli smo se gaditi jedan drugome, kad smo krenuli u priču nismo se mjesec dana seksali jer se nismo mogli više gledati.
    Meni je donijelo olakšanje što su napokon priča o zatrudnjivanju i naš intimni život razdvojeni, na duže staze ono bi nas razorilo. Sad se opet volimo i seks nam je zabava i igra, najdraža antistress tehnika, a ne obaveza.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Travanj 2021. 19:31

Sunny_

Cure vi ste stvarno najdivnije ikad ❤ baš me s tim pilulala zbunio, nisam očekivala i baš me to kopkalo da budem načisto s odlukom. Al evo cim pročitam vaša razmišljanja odmah mi je lakše 😂😁 sad se malo i veselim pilulama haha. Hvala vam 😊😊😊😊
    Inace bili smo na konzultacijama i kod dr R i kod biologa i naplatili su nam samo 300kn.

Istina, jesam.
    A jesi li dobila i prstić? 

💔💔💔

⭐ Miss_Ivy ⭐
    19. Travanj 2021. 19:34

Cure, zasto meni nikad nitko nije rekao koliko ja imam antralnih folikula? Zar nije to bitno za postupak? Ako sam dobro shvatila, nema ih svaki ciklus isti broj? I ako ih ima više, veća je mogućnost za većim brojem folikula?
    Gledam od clarisse recimo potpis, imamo slican AMH , žena imala 12 folikula , ja 3! Da li to znači da možda nisam dobro reagirala na stimulaciju? Previše pitanja imam, a nisam si kliknula s doktoricom, imam osjećaj kao da je ne mogu ništa pitati. Na moje pitanje što mi znači DHEA malo iznad gornje granice - ma to ti je ok, a godine... Danas ju pitam što misli o tih mojih 3 folikula - ah , godine ! Takav pristup mi se nimalo ne sviđa, vrijeđa i bedira!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Sunny_🐣
    19. Travanj 2021. 19:35

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sunny_

Cure vi ste stvarno najdivnije ikad ❤ baš me s tim pilulala zbunio, nisam očekivala i baš me to kopkalo da budem načisto s odlukom. Al evo cim pročitam vaša razmišljanja odmah mi je lakše 😂😁 sad se malo i veselim pilulama haha. Hvala vam 😊😊😊😊
    Inace bili smo na konzultacijama i kod dr R i kod biologa i naplatili su nam samo 300kn.

Istina, jesam.
    A jesi li dobila i prstić?

bio je i M pa smo to ostavili za iduci put kad budemo sami 😂 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Lita.1234
    19. Travanj 2021. 19:36

Cure malo sam se makla jer sam u zadnje vrijeme zakinula malo i djecu i muza i utopila se u ovaj forum i svoje misli. Pa je bilo vrijeme da se trgnem. Evo prijavljujem sluzbeno betu 0. Skroz sam ok i vec krenula u planove i daljnje dogovore. Ugl pred kraj tjedna radim Sono Hsg kod dr Vl, jer sam se cula sa njim i rekao mi je da mi on to preporuca sljedece jer na taj nacin on moze skroz iskljuciti hydrosalpinx! Isto tako, smatra da streptokok b koji imam (a koji mi je dr M rekao d je nebitan) je trebalo izliciti terapijom i iznenadio se sto ga je dr ignorirao. Tako da, on predlaze slj. Sljedeci postupak preko hzzo u ivfu (imam dog sa dr M u poned u 10.30) za dva/tri mjeseca. A u meduvremenu odradimo sono i procistimo jajovod , izlijecimo streptokok i pokusamo par mjeseci prirodno uz njegovu pomoc, jer smatra da nakon sono imamo dobre sanse. Uz dodatke prehrani za koju si jos radim listu. Eto cure, malo cu se maknut na par mjeseci sa foruma i ocisiti dusu i naci mir. Ali sjetit cu vas se svaki dan. Ruska nadam se da ces kroz dan dva imati svoju Kate u rukicama. Velika pusa svima i borimo se lavice. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Matkiša 😎
    19. Travanj 2021. 19:41

Miss_Ivy

Cure, zasto meni nikad nitko nije rekao koliko ja imam antralnih folikula? Zar nije to bitno za postupak? Ako sam dobro shvatila, nema ih svaki ciklus isti broj? I ako ih ima više, veća je mogućnost za većim brojem folikula?
    Gledam od clarisse recimo potpis, imamo slican AMH , žena imala 12 folikula , ja 3! Da li to znači da možda nisam dobro reagirala na stimulaciju? Previše pitanja imam, a nisam si kliknula s doktoricom, imam osjećaj kao da je ne mogu ništa pitati. Na moje pitanje što mi znači DHEA malo iznad gornje granice - ma to ti je ok, a godine… Danas ju pitam što misli o tih mojih 3 folikula - ah , godine ! Takav pristup mi se nimalo ne sviđa, vrijeđa i bedira!

Hej ja sam ti imala samo 5 punktiranih i od tih 5 3 su došle do faze blastica sa najboljim ocjenama.... Doktor je bio strašno razočaran a i ja, dok me cure ovdje nisu smirile. Tako da ništa nije izgubljeno... Ja sam ih imala još par ali nisu jednako rasli, jedan cista, ostali premali... Na zadnjem mjerenje AMH oko 30 a prije 2 godine 19 pa eto neka je negdje između. I isto nisam zadovoljna jer mislim da sam mogla više dobiti 🤷‍♀️ Ali eto, neke stvari ne možemo promijeniti 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• perlla
    19. Travanj 2021. 19:45

Matkiša 😎

Lucyinthesky

Matkiša 😎

Lucyinthesky

Matkiša 😎

Upravo sam namazala usne ljepilom umjesto labelom 😂😂😂😂😂
    Nije lošeg okusa 😂😂😂😂😂

Kraljica

Ako to nije rani simptom trudnoće onda ne znam što je 😂😂😂

Mogao bi biti Jesi sigurna da ti to muž nije podvalio,just sayin´ ?

Haha sve je moguće 😂😂😂

ANKISMORON 🙈🙈🙈🙈 hahahaha sva sreća!
    A na bolovanju sam već godinu dana 😂
    Nego me zeznulo dok sam ljepila ove svoje cvjetove 😂

Ej, moze pitanje..kako si dobila bolovanje vec godinu dana?

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

Anči 💕
    19. Travanj 2021. 19:47

Sunny bas mi je drago da ste odlucili 😁 vjerujem da doktor zna sta rafi i da bira najbolje za vas..drzim fige da bude jednak broj kvalitetnih stanica i odličnih spermija i da se sve to poslozi 🤞 brzo ce proc i ta dva mjeseca i onda krecete 😍 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Doria
    19. Travanj 2021. 19:52

manemoj

Doria

Pedicamoje školske imaju odraslu djecu, nek te to ne bedira. Moja karijera i život su me izgradili u osobu kakva želim biti majka. Da sam rodila kad i one vjerojatno bi i izgledala ko one- starice, i ponekad me sram reci da smo isto godiste. Mene povremeno jos traze osobnu kad kupujem cigarete 🤭🤭🤭 psihologa sam prosla i pomoglo mi je izboriti se sa nekim svojim strahovima. MM ima dva divna sina, veći je na jesen punoljetan a manji je 10g. Ne glumim im mamu ali me poštuju više od prijatelja. Brat ima 4 djece i u njima uživam do daske. Ako cijelo tvoje društvo već ima djecu- možeš feštat! Sve što je najkvalitetnije, najljepše i sto ti jako treba ćes naslijedit od njih i ne trebas kupovati! I njima će falit tako male djece pa će se trgati tko će pričuvati a da ne mislis dal ce dijete prezivjeti cuvanje jer svi vec debelo imaju iskustva… 😁 vidis kako uvijek mozes naci puuuuno pozitivnih stvari??? Pogotovo uz ove lavice! Groar ❤

Ajme ti kao da u prodaji radiš 😅 kako si dobro sve prednosti isprezentirala, svaka čast 😉

Nisam daleko 😉 rođena ko privatnik, prodavala usisavace od 25 000 kn i uspjesni kozmeticar sa salonom od 120m2 u centru grada 😁😁😁

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Travanj 2021. 19:54

Miss Ivy, to možeš pitati bilo kojeg ginekologa na UZVu, samo moraš raditi UZV skroz na početku ciklusa, najbolje je dok još krvariš (tipa 2DC ili 3DC) a možeš i zadnji dan menstruacije. Broj antralaca je najbolji pokazatelj, AMH je više predikcija budućnosti.
    Možda ti je bio loš mjesec (broj antralaca se mijenja iz mjeseca u mjesec) a možda je to jednostavno tvoja brojka. S druge strane, možda je i loša reakcija na stimulaciju, ne možemo znati.

Sunny_, pametno.
    Doduše, sad mi je jasna i ta niska cijena. 

Lita.1234, žao mi je radi negativne bete. Super za plan. Napuni baterije i držmo fige da ćeš nam se javiti trudna.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.