Ruska krepana zaspala! Nesto sluzavo izlazi i ispada, krvarim, mala me zlostavlja… Ovo sluzavo mi izgleda kao sluzni cep. I tako… Hvalila sam se kako mi je trudnoca super pa eto mi na sad pred kraj 😡 i najjaca stvar sinoc kad sam mislila da je puko vodenjak… Ja smirujem muza jer je on poceo panicarit 😂😂😂😂 pa prvo smiri njega pa se lagano spremi 🤭🤭 i jucer dodjem u Petrovu i nema nikog na ulazu ni nigdje u blizini. U radjaonicama isto nikog nema, niko ne radja! Bas sam si pomislila kako je moja mala prasica bas odlucila biti zvijezda i samo se ona rodit sinoc! Al sipak 😂😂😂 prasica vjerovatno vikend ceka…
Da mi je to bilo vidjet 😂😂 sigurno cu tako i ja svog morat jednog dana kad bude i moj red 😂😂😂 ma kakav vikend..Kate stize nocas zato ti i spavas preko dana 😜🤭🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav svima.
Ležim doma zbog korone i čitam cijeli dan ovaj forum. Osim korome, dobila sam i menstucijau što znači da AHI u Podobniku nije uspio i sad razmišljam što dalje. Na posljednjem pregledu prije AHI doktor mi je rekao da se kod mene najvjerojatnije radi o slabijoj kvaliteti jajnih stanica. Embriolog nam je savjetovao, zbog suprugovog dobrog spermiograma i moje možebitne smanjene kvalitete jajnih stanica , eventualno još jedan AHI, ali mi bismo to preskočili i krenuli u IVF.
Čitajući forum, jako se bojim svega. Pojma nemam što me sve još čeka, koje lijekove trebam, što će biti nakon punkcije, kakve će biti te jajne stanice. Ja sam kao djevojka od 12. do 24. god. bila gotovo svake godine i to više puta izložena RTG zračenju zbog problema s kralješnicom. Doktor mi je rekao da je to sigurno utjecalo na kvalitetu jajnih stanica, ali da ništa ne može znati dok ne krenemo na IVF.
Pozdrav i dobrodošla.
Neznam kako ti reći da se ti nosiš s ovim ali mogu ti jedino reći da je puno lakše uz ljude koji te razumiju i da možeš u sigurnom okruženju podijeltii svoje strahove. Hoće li tvoje sigurno okruženje biti psihoterapija , suprug/partner, obitelj, prijatelji, forum, to ćeš sama odlučiti. Ili kombinacija svega po malo. Bitno je znati da nisi sama i nisi jedina i koliko god je puno puta teško i čini se da nema uspjeha, sutra uvijek dođe novi dan i shvatiš da imaš snagu koju nisi imala pojma da je imaš. I shvatiš da si i ti LAVICA! Ovo je maraton, kako cure lijepo kažu i na kraju većina dođe do cilja i sva muka bude vrijedna! Nemoj trošiti energiju na razmišljanje zašto drugi imaju djecu tako lako i zašto se vi morate boriti za taj cilj, to je meni bilo osobno najteže, to prihvaćanje da slijedi borba. Ali kad te boli zub, ideš zubaru, ne pitaš se zašto ti imaš karijes? Banaliziram, ali kužiš poantu? Ponekad nam za nešto treba liječnička pomoć i ovo nije ništa drugačije ni sramotno ni ponižavajuće nego potražiti po bilo koju drugu pomoć. S tobom je sve u redu samo je potrebna medicinska asistencija da dođete do cilja. I to je u redu. I nisi za to kriva! I savršena si takva kakva jesi!
Želim ti svu sreću i uspjeh
Ericaa ovo si tako lijepo napisala da su mi zasuzile oči. Točno to svima treba na početku, lijepa riječ i dobar vjetar u leđa
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ruska meni kad je ispao sluzni cep ( samo sto mi nije palo na pamet da bi to mogao biti sluzni cep, to sam saznala tek kasnije sta je bilo), pukao mi vodenjak tu noc. Just sayin'...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ruska meni kad je ispao sluzni cep ( samo sto mi nije palo na pamet da bi to mogao biti sluzni cep, to sam saznala tek kasnije sta je bilo), pukao mi vodenjak tu noc. Just sayin'…
E, a kako sad da ja znam da je vodenjak? Sad kad nest krene curit, ja cu mislit da je iscjedak 😂😂😂 i porodit se doma, prerezat zubima pupcanu vrpcu i nazdravit sa muzem 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pedica moje školske imaju odraslu djecu, nek te to ne bedira. Moja karijera i život su me izgradili u osobu kakva želim biti majka. Da sam rodila kad i one vjerojatno bi i izgledala ko one- starice, i ponekad me sram reci da smo isto godiste. Mene povremeno jos traze osobnu kad kupujem cigarete 🤭🤭🤭 psihologa sam prosla i pomoglo mi je izboriti se sa nekim svojim strahovima. MM ima dva divna sina, veći je na jesen punoljetan a manji je 10g. Ne glumim im mamu ali me poštuju više od prijatelja. Brat ima 4 djece i u njima uživam do daske. Ako cijelo tvoje društvo već ima djecu- možeš feštat! Sve što je najkvalitetnije, najljepše i sto ti jako treba ćes naslijedit od njih i ne trebas kupovati! I njima će falit tako male djece pa će se trgati tko će pričuvati a da ne mislis dal ce dijete prezivjeti cuvanje jer svi vec debelo imaju iskustva... 😁 vidis kako uvijek mozes naci puuuuno pozitivnih stvari??? Pogotovo uz ove lavice! Groar ❤
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Ruska meni kad je ispao sluzni cep ( samo sto mi nije palo na pamet da bi to mogao biti sluzni cep, to sam saznala tek kasnije sta je bilo), pukao mi vodenjak tu noc. Just sayin'…
E, a kako sad da ja znam da je vodenjak? Sad kad nest krene curit, ja cu mislit da je iscjedak 😂😂😂 i porodit se doma, prerezat zubima pupcanu vrpcu i nazdravit sa muzem 🤭🤭
Sicas se price s mojim sluznim cepom ujutro a noc rodila😘😍🤞
Ruska meni je bio osjecaj kao da je netko probusio balon u meni, puk i hrpa vode (+krvi kod mene 🙄). Eto i Bajoma ima slicno iskustvo. Ne mora znaciti da ce ti vodenjak uopce puknut, mozda samo krenu trudovi. Drzim fige 🤞😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pedicamoje školske imaju odraslu djecu, nek te to ne bedira. Moja karijera i život su me izgradili u osobu kakva želim biti majka. Da sam rodila kad i one vjerojatno bi i izgledala ko one- starice, i ponekad me sram reci da smo isto godiste. Mene povremeno jos traze osobnu kad kupujem cigarete 🤭🤭🤭 psihologa sam prosla i pomoglo mi je izboriti se sa nekim svojim strahovima. MM ima dva divna sina, veći je na jesen punoljetan a manji je 10g. Ne glumim im mamu ali me poštuju više od prijatelja. Brat ima 4 djece i u njima uživam do daske. Ako cijelo tvoje društvo već ima djecu- možeš feštat! Sve što je najkvalitetnije, najljepše i sto ti jako treba ćes naslijedit od njih i ne trebas kupovati! I njima će falit tako male djece pa će se trgati tko će pričuvati a da ne mislis dal ce dijete prezivjeti cuvanje jer svi vec debelo imaju iskustva… 😁 vidis kako uvijek mozes naci puuuuno pozitivnih stvari??? Pogotovo uz ove lavice! Groar ❤
Ajme ti kao da u prodaji radiš 😅 kako si dobro sve prednosti isprezentirala, svaka čast 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima.
Ležim doma zbog korone i čitam cijeli dan ovaj forum. Osim korome, dobila sam i menstucijau što znači da AHI u Podobniku nije uspio i sad razmišljam što dalje. Na posljednjem pregledu prije AHI doktor mi je rekao da se kod mene najvjerojatnije radi o slabijoj kvaliteti jajnih stanica. Embriolog nam je savjetovao, zbog suprugovog dobrog spermiograma i moje možebitne smanjene kvalitete jajnih stanica , eventualno još jedan AHI, ali mi bismo to preskočili i krenuli u IVF.
Čitajući forum, jako se bojim svega. Pojma nemam što me sve još čeka, koje lijekove trebam, što će biti nakon punkcije, kakve će biti te jajne stanice. Ja sam kao djevojka od 12. do 24. god. bila gotovo svake godine i to više puta izložena RTG zračenju zbog problema s kralješnicom. Doktor mi je rekao da je to sigurno utjecalo na kvalitetu jajnih stanica, ali da ništa ne može znati dok ne krenemo na IVF.
Pozdrav i dobrodošla.
Neznam kako ti reći da se ti nosiš s ovim ali mogu ti jedino reći da je puno lakše uz ljude koji te razumiju i da možeš u sigurnom okruženju podijeltii svoje strahove. Hoće li tvoje sigurno okruženje biti psihoterapija , suprug/partner, obitelj, prijatelji, forum, to ćeš sama odlučiti. Ili kombinacija svega po malo. Bitno je znati da nisi sama i nisi jedina i koliko god je puno puta teško i čini se da nema uspjeha, sutra uvijek dođe novi dan i shvatiš da imaš snagu koju nisi imala pojma da je imaš. I shvatiš da si i ti LAVICA! Ovo je maraton, kako cure lijepo kažu i na kraju većina dođe do cilja i sva muka bude vrijedna! Nemoj trošiti energiju na razmišljanje zašto drugi imaju djecu tako lako i zašto se vi morate boriti za taj cilj, to je meni bilo osobno najteže, to prihvaćanje da slijedi borba. Ali kad te boli zub, ideš zubaru, ne pitaš se zašto ti imaš karijes? Banaliziram, ali kužiš poantu? Ponekad nam za nešto treba liječnička pomoć i ovo nije ništa drugačije ni sramotno ni ponižavajuće nego potražiti po bilo koju drugu pomoć. S tobom je sve u redu samo je potrebna medicinska asistencija da dođete do cilja. I to je u redu. I nisi za to kriva! I savršena si takva kakva jesi!
Želim ti svu sreću i uspjeh
Ericaa ovo si tako lijepo napisala da su mi zasuzile oči. Točno to svima treba na početku, lijepa riječ i dobar vjetar u leđa
😘😘😘😘
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB uzecu da je od suplemenata bilo bolje, da mi bude lakse 🤣 hvala ti 😘
Eh da, a MM je definitivno napredovao od suplemenata. Od mršavog normo u skladu s njegovim godinama došao je do Superman normo radi kojeg embiologica pada u nesvijest i hladi se sa lepezom da bi uopće mogla biti s njim u istoj sobi.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji