Pozdrav curke, nisam baš sve pratila kaj ste pisale. Čestitam svima da dobrim vijestima. Ja sam i dalje na čekanju. Nalazi su svi dobri, inzulin odličan. Postupak se odgađa za 6mj zbog korone 😔
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Curee, dal ste vi na izjavi kod javnog bilježnika pisali kolko ste u izvanbračnoj zajednici ili je samo bitno da piše da smo u izvanbračnoj zajednici na toj adresi?
Hvalaa 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Bugadugaobecala sam javiti. Dosla u 10.25 ispred mjesta za testiranje( nisam bila narucena jer za takve slucajeve ne treba narudjba) i izasla u 10.28 testirana na covid. Napomena: testiranje se obavlja od 7.30 do 10.30 pa sam dosla vjerojatno kada nema guzve svi su se vec izredali.
Na stamparu si se testirala?
Znaci nisu radili probleme. Super!
U Osijeku 😅
🤣🤣
Cure, ak je neka bila u Zg-u na testiranju prije lijekova, nek napise dal i tu funkcionira kao i u Osjeku. Malo mi je Osijek daleko 🤣
Ja sam ti bila prošli tjedan na testiranju. U postupku sam u petrovoj, pa su me sestre naručile na Rebro na testiranje. Ali isto tako sam mislila ići kampirati kod Štampara, čini mi se da sam negdje naletila na forumu da su se tako neke cure testirale. Ako se dobro sjećam, neke nisu imale ni uputnicu, nego su naknadno donosile. Nadam se da će ti se neka od njih javiti.
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Matkiša trudnica
matara11, držimo fige da bude u redu. Dobro je da su ti dali progesteron. Iskreno, meni 3.5. djeluje daleko i ja bih na kontrolu otišla ranije. Ali ja sam freak.
Mare0208, mah mah
Čupica, super za dobre nalaze, žao mi zbog korone...
💔💔💔
Cure, imam pitanje za privatne poliklinike. Znate li koliko nakon covida ne primaju u postupak? Za BetaPlus znam da ne primaju 3 mjeseca. IVF prima odmah (čak se onda ne mora raditi test prije aspiracije/postupka/transfera ako se ima potvrda od LOMa da je od covida prošlo manje od 3 mjeseca). Kako stoje Škvorc, Podobnik, Repromed s tim?
Kao i uvijek, mene ovdje nitko ne primjećuje, nitko mi ne odgovara, kao da sam nevidljiva...
💔💔💔
Curee, dal ste vi na izjavi kod javnog bilježnika pisali kolko ste u izvanbračnoj zajednici ili je samo bitno da piše da smo u izvanbračnoj zajednici na toj adresi?
Hvalaa 😊
OBRAZAC IZJAVE O IZVANBRAČNOJ ZAJEDNICI
Radi ostvarivanja prava na medicinsku oplodnju, slobodnom voljom izjavljujemo da živimo u izvanbračnoj zajednici kao životnoj zajednici neudane žene i neoženjenog muškarca, te da niti jedno od nas ne živi u drugoj izvanbračnoj zajednici u smislu Zakona o medicinskoj oplodnji.
Ja sam ovako napisala, a to je ujedno i copy paste s ovog foruma.
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Magnolia, kupila preslicu u ljekarni za prvu ruku. Imali samo od 40g, ali poslužit će to dva, tri dana. Hvala!
💔💔💔
Cure, imam pitanje za privatne poliklinike. Znate li koliko nakon covida ne primaju u postupak? Za BetaPlus znam da ne primaju 3 mjeseca. IVF prima odmah (čak se onda ne mora raditi test prije aspiracije/postupka/transfera ako se ima potvrda od LOMa da je od covida prošlo manje od 3 mjeseca). Kako stoje Škvorc, Podobnik, Repromed s tim?
Kao i uvijek, mene ovdje nitko ne primjećuje, nitko mi ne odgovara, kao da sam nevidljiva…
Ja ti nemam pojma za Podobnik. Čini mi se da su blaži po pitanju toga od ostalih jer sam ja trebala samo jednom test prije aspiracije i to je to. Oni su me testirali tamo prije nego sam se krenula pikati da ne krenem bezveze ako sam pozitivna. Za FET i sve ostalo mi nije trebao test..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima.
Ležim doma zbog korone i čitam cijeli dan ovaj forum. Osim korome, dobila sam i menstucijau što znači da AHI u Podobniku nije uspio i sad razmišljam što dalje. Na posljednjem pregledu prije AHI doktor mi je rekao da se kod mene najvjerojatnije radi o slabijoj kvaliteti jajnih stanica. Embriolog nam je savjetovao, zbog suprugovog dobrog spermiograma i moje možebitne smanjene kvalitete jajnih stanica , eventualno još jedan AHI, ali mi bismo to preskočili i krenuli u IVF.
Čitajući forum, jako se bojim svega. Pojma nemam što me sve još čeka, koje lijekove trebam, što će biti nakon punkcije, kakve će biti te jajne stanice. Ja sam kao djevojka od 12. do 24. god. bila gotovo svake godine i to više puta izložena RTG zračenju zbog problema s kralješnicom. Doktor mi je rekao da je to sigurno utjecalo na kvalitetu jajnih stanica, ali da ništa ne može znati dok ne krenemo na IVF.
E, sad moja pitanja.
Htjela bih čuti od vas tu kakva su vaša iskustva s Podobnikom-zanima me sve, i dobro i loše jer povremeno i sama dvojim ostati tu ili ići negdje drugdje. Isto tako, ako koga zanima, mogu napisati detaljnije svoje iskustvo. Ukratko sam napisala u potpisu. Rado bi čula Vaša iskustva glede toga u koju polikliniku ići.
2. Kako se nosite s tim da morate na IVF i prolaziti kroz svu tu muku? Osobno, jako teško mi je to palo. Nadala sam se da ću, nakon sHSG-a, ostati trudna prirodno, kao mnogi koje znam i za koje sam čula. Jako me pogodilo kad to nije bilo tako, a taman u to vrijeme sam saznala za drugu trudnoću meni bliskih osoba-sestre i kume. Od svojeg društva šta, jedino ja nemam djece, sve ostale kolegice iz srednje škole imaju. Kolegice na poslu mojih godina također. Ima dana kad mi bude baš teško zbog toga. Teško mi je kad vidim kako drugo uspiju odmah, s lakoćom, a neki moraju izdvajati toliko vremena i novaca za preglede i sve te silne pokušaje. Kakve su vaše tehnike nošenja s tim? Jedno vrijeme sam razmišljala ono nekoj psihoterapiji.
Za prvi post mislim da sam dosta napisala.
Pozdrav.
🙋♀️🙋♂️1990., normozoospermija, resekcija septuma; neuredni cervikalni b.
Podobnik
sHSG-sve prohodno;
1. Ciljani odnosi, Ovitrelle, Dupahstone 3x2-✖️; 2. Ciljani odnosi, Letrozol, Ovitrelle, Duphaston 3x1-✖️; 3. AIH,Letrozol,Ovitrelle , Utrogestan 3x2-✖️.
Imamo li neki prirodni pripravak za koji mislimo da bi mogao pomoći da se glupi miom smanji?
Čisto dok čekam mjesecima na histeroskopiju, da vidim može li se nešto napraviti i ovako?
Ja sam neki dan bila kod jedne jako drage gospođe koja drži mali dućan sa čajevima na Kvatricu (početak Maksimirske). Ja sam tražila neke cajeve za ciste, ali mi je bila nudila mislim da je rekla ricinusovo ulje. To je stari lijek za miome i ciste. Maze se na trbuh svaki dan, u pokriva folijom (i u to vrijeme moraš mirovati 2 h mislim da je rekla). Po njoj je jako učinkovit. Za taj lijek ne znam (nisam probala) ali gospođi potpuno vjerujem jer mi je već par puta radila mix čajeva za hormone i mengu, i uvijek je djelovao. Pa ako ti se da posjeti ju, ne može skoditi, sve je prirodno :)
40 god.
Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
Transfer 15.3, 2 trodnevna
Beta 26.3 negativna
FET 4 mj, 2 blastice
Sortiraj odgovore
Najstariji